- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.781
Neyse olsun yanlışlıkla da olsa senin iri memintolara küçük demişimC daha büyük d daha daha büyük anca kom idare ediyor böyle şeyleri
İçime kurt düşürdünüz yavBenim bildiğim ikisi de yapıyor
8 aylık diyen halt etmiş bence 9 aylıkGeldi işte canına yandığım
Gerçekten yapıyorNeyse olsun yanlışlıkla da olsa senin iri memintolara küçük demişim
İçime kurt düşürdünüz yav
8 aylık diyen halt etmiş bence 9 aylık
Hepinizin göbüşleri ne tatlı ya ben kendimi kine bakınca böyle tatlı gelmiyorAttımmm
Yok eminim badem yağı olduğuna hindistan cevizi yağı yüze de iyi geliyor antibakteriyel o yağ tüylenme ile ilgisi yok onunNeyse olsun yanlışlıkla da olsa senin iri memintolara küçük demişim
Allah razı olsun bebeğimNeyse olsun yanlışlıkla da olsa senin iri memintolara küçük demişim
Niye kiiii at bakalım bize tatlı gelsin biz övelim seniHepinizin göbüşleri ne tatlı ya ben kendimi kine bakınca böyle tatlı gelmiyor
Benimkide top gibi değil yayık biraz üzülme tek değilsinHepinizin göbüşleri ne tatlı ya ben kendimi kine bakınca böyle tatlı gelmiyor
Şuan kendi evim de değilim ya eşimin amcasında kalıyoruz bir hafta filan kalacağız eve gidince atayımNiye kiiii at bakalım bize tatlı gelsin biz övelim seni
Bende kendime tatlı gelmiyorum panda gibi hissediyorum
Benimkide top gibi değil yayık biraz üzülme tek değilsin
Bekliyorum ama taam mıııŞuan kendi evim de değilim ya eşimin amcasında kalıyoruz bir hafta filan kalacağız eve gidince atayımhayır çok tatlı ya
Normal olan sizinki amaBiz daha 6. Ayda böyle diyoruz 9. Ayda ne olacak kim bilir
Akşamları daha kocaman oluyor Sabah yine bu kadar değildeBekliyorum ama taam mııı
Bazen çok seviyorum bazen zorlandığım için bu kadar erken büyümeseydi diyorum son ayların zorluğunu beş aylıkken yaşıyorum Şaka gibi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?