2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
85d olunca kullanacak olduğum şeyler belli maalesef. Biraz pahalı ama yapacak bişi yok. En azından kumaşları falan güzel antibakteriyel kumaştan yapmışlar beğendim tek iyi tarafı o
95D olarak üzülüyorum ben de asla bulamıyorum kendime uygun bir emzirme sütyeni…

Artık pes ettim ben de zaten bugün ebebekte büyük göğüslü olmak lanettir diye anneme söylenerek geziyordum
Küçük olması da dezavantaj emin ol 75b takan biriydim hoş şuan 85 falan ama olmuyor iç çamaşırlarım zaten takmıyorum da evdeyken

Bence önümüzdeki ay top gibi bişi olabilir bizimkide
Birden dertleşip yuvarlak olabiliyor yedinci aya kadar yolu var benim ki erken büyüdü iki doktorda söyledi ikinci gebelikte kaslar kendi direncini kaybedermiş birden salarmış kas hafızası yani
Normal olan sizinki benimki değil

Kızlar sizde de uyku hali başladı mı ya benim sürekli uykum geliyor son bir kaç gündür herkes hava serin diyor ben terliyorum sizde durumlar nedir

Doğum da gitmiyor mu 4 ay kaldı kız gerçekten ben bu yaşıma kadar hiç bu kadar kiloya ulaşmamiştım ya hayatım ilk defa 55 kilo gördüm
Anlamadım sen bana küfür mü ediyorsun 55 kiloymuş... Kız ben 70 i gördüm en son 10 yıl önce 74le doğuma gitmiştim

Ya kişiye göre de değişiyo ben şuan aynaya bakınca kendimi hamileden çok sumo güreşçisi gibi görüyorum

Anlamadım sen bana küfür mü ediyorsun 55 kiloymuş... Kız ben 70 i gördüm en son 10 yıl önce 74le doğuma gitmiştim
Estağfurullah canım benim boyum da kısa gören kilo almışsın diyor. Eşimle memlekete gittim o bayramda döndü beni 40-45 gün görmedi geldim hayatım yanakların çıkmış diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…