- 15 Nisan 2023
- 474
- 694
- 33
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.801
95D olarak üzülüyorum85d olunca kullanacak olduğum şeyler belli maalesef. Biraz pahalı ama yapacak bişi yok. En azından kumaşları falan güzel antibakteriyel kumaştan yapmışlar beğendim tek iyi tarafı o
Akşam evet her yanımız daha şiş oluyor ama kilo da almış oluyoruz mesela sabah tartıdaki rakamdan akşam iki kilo fazla çıkıyorAkşamları daha kocaman oluyor Sabah yine bu kadar değilde
Ayaklarım da tombiş tombiş oldu yaAkşam evet her yanımız daha şiş oluyor ama kilo da almış oluyoruz mesela sabah tartıdaki rakamdan akşam iki kilo fazla çıkıyor
Emzirme sütyeni kullanışlı değil ki zaten kısa süre kullanılıyor yumuşak dokulu alın yeter hatta yarım atlet alın sadece95D olarak üzülüyorumben de asla bulamıyorum kendime uygun bir emzirme sütyeni…
Ödem onlar ödeeemAyaklarım da tombiş tombiş oldu yabu ben değilimmmm kiii
Artık pes ettim ben de zatenEmzirme sütyeni kullanışlı değil ki zaten kısa süre kullanılıyor yumuşak dokulu alın yeter hatta yarım atlet alın sadece
Yapcak bişi yok anca kom ama güzel yaa için rahat olsun o konuda biraz para veriyon hakkınıda verir muhtemelen kaliteli95D olarak üzülüyorumben de asla bulamıyorum kendime uygun bir emzirme sütyeni…
Doğum da gitmiyor muÖdem onlar ödeeem
Gidecek gidecek hepsi altı ay daha dayan
Bence önümüzdeki ay top gibi bişi olabilir bizimkideBiz daha 6. Ayda böyle diyoruz 9. Ayda ne olacak kim bilir
Küçük olması da dezavantaj emin ol 75b takan biriydim hoş şuan 85 falan amaArtık pes ettim ben de zatenbugün ebebekte büyük göğüslü olmak lanettir diye anneme söylenerek geziyordum
Top mu olacak yoksa daha mı büyük olacakBence önümüzdeki ay top gibi bişi olabilir bizimkide
Benim iç karnım geniş sanırım ya da kiloluyum diye böyle. kızımda da doğuma giderken çok aşırı bi göbeğim yoktu:)Öpte başına koy göbeğini maşallah
Birden dertleşip yuvarlak olabiliyor yedinci aya kadar yolu var benim ki erken büyüdü iki doktorda söyledi ikinci gebelikte kaslar kendi direncini kaybedermiş birden salarmış kas hafızası yaniBence önümüzdeki ay top gibi bişi olabilir bizimkide
Anlamadım sen bana küfür mü ediyorsun 55 kiloymuş... Kız ben 70 i gördüm en son 10 yıl önce 74le doğuma gitmiştimDoğum da gitmiyor mu4 ay kaldı kız gerçekten ben bu yaşıma kadar hiç bu kadar kiloya ulaşmamiştım ya hayatım ilk defa 55 kilo gördüm
Ya kişiye göre de değişiyo ben şuan aynaya bakınca kendimi hamileden çok sumo güreşçisi gibi görüyorumBirden dertleşip yuvarlak olabiliyor yedinci aya kadar yolu var benim ki erken büyüdü iki doktorda söyledi ikinci gebelikte kaslar kendi direncini kaybedermiş birden salarmış kas hafızası yani
Normal olan sizinki benimki değil
Anlamadım sen bana küfür mü ediyorsun 55 kiloymuş... Kız ben 70 i gördüm en son 10 yıl önce 74le doğuma gitmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?