- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.821
Yaklaşık iki aydır aşağıyı görmüyorum tüy dökücü krem aldım fayda etmedi acayip yoruluyorum bende banyoda çünkü ağdaya alerjim var yaptırınca iki ay hep kaşınıp kabarıyor her yerim batık yapıyor mecbur jilet kullanıyorum.. Ama sanırım Bi deneme yapacağım ağda da çünkü uğraşamıyorum artıkBenim iç karnım geniş sanırım ya da kiloluyum diye böyle. kızımda da doğuma giderken çok aşırı bi göbeğim yoktu:)
Ama artık ağda falan zorlaşmaya başladı memelerde büyük aşağısını görmekte baya zorlanıyorum:)
Teşekkür ederim kiiiOyyy maşallah tam hamiş yaaa
Hemde nasııılllll gözlerim yaşarıyor uykudan hep sabahları kalkamıyorum ama geceleri de uykusuzluk başladı yineKızlar sizde de uyku hali başladı mı ya benim sürekli uykum geliyor son bir kaç gündürherkes hava serin diyor ben terliyorum sizde durumlar nedir
Artık parasına bakmıyorum düzgün kaliteli bir şey bulursam alacam. Emzirme sütyeni yok piyasada benim bedene göreYapcak bişi yok anca kom ama güzel yaa için rahat olsun o konuda biraz para veriyon hakkınıda verir muhtemelen kaliteli
Ben tüy dökücü zararlı diye bıraktım ya bir iki kere kullandım ama yok jilete geçtim onda da oturmazsam göremiyorumYaklaşık iki aydır aşağıyı görmüyorum tüy dökücü krem aldım fayda etmedi acayip yoruluyorum bende banyoda çünkü ağdaya alerjim var yaptırınca iki ay hep kaşınıp kabarıyor her yerim batık yapıyor mecbur jilet kullanıyorum.. Ama sanırım Bi deneme yapacağım ağda da çünkü uğraşamıyorum artık
Teşekkür ederim kiii
Hemde nasııılllll gözlerim yaşarıyor uykudan hep sabahları kalkamıyorum ama geceleri de uykusuzluk başladı yine
Bu sıcaklarda ağda zaten eriyo yapışıyo zor bide üstüne göbüş amann zamanında keşke lazer yaptırsaymışız. Gerçi ben yaptıramam acayip utanıyorum açmayaYaklaşık iki aydır aşağıyı görmüyorum tüy dökücü krem aldım fayda etmedi acayip yoruluyorum bende banyoda çünkü ağdaya alerjim var yaptırınca iki ay hep kaşınıp kabarıyor her yerim batık yapıyor mecbur jilet kullanıyorum.. Ama sanırım Bi deneme yapacağım ağda da çünkü uğraşamıyorum artık
Teşekkür ederim kiii
Hemde nasııılllll gözlerim yaşarıyor uykudan hep sabahları kalkamıyorum ama geceleri de uykusuzluk başladı yine
Çocuğunu taşıyorum boru değil deseydinEstağfurullah canım benim boyum da kısa gören kilo almışsın diyor. Eşimle memlekete gittim o bayramda döndü beni 40-45 gün görmedi geldim hayatım yanakların çıkmış diyor
85 B-C kafidir. Üstü çok yorucu.Küçük olması da dezavantaj emin ol 75b takan biriydim hoş şuan 85 falan amaolmuyor iç çamaşırlarım zaten takmıyorum da evdeyken
Dedim içimde bebek var normal değil miÇocuğunu taşıyorum boru değil deseydin
Hiiiç takma kafana ben attım o psikolojiyi üstümden doğumdan sonra ödem bir ayda gidiyor doğumda bebek ve eşiyle birlikte birazda gidiyor ödemden sonra emzirme döneminde alınan kiloların çoğu gidiyor... İnşallah bende yine öyle olur ilkinde kırk günde vermiştim bende kiloları
Bende öyle yapıyorum zaten normalde de günlük kullandıklarım ondan. Suven de kullandım dagi de penti de bize uygun değil hiç biri. 5 sene önce komdan aldığım çamaşırları hala kullanabiliyorum hatta makine de yıkıyorum yani. Bide rahat gerçekten yaaArtık parasına bakmıyorum düzgün kaliteli bir şey bulursam alacam. Emzirme sütyeni yok piyasada benim bedene göre
Ayna kullan aynaBen tüy dökücü zararlı diye bıraktım ya bir iki kere kullandım ama yok jilete geçtim onda da oturmazsam göremiyorum
Bi kere açınca devamı geliyor bacımBu sıcaklarda ağda zaten eriyo yapışıyo zor bide üstüne göbüş amann zamanında keşke lazer yaptırsaymışız. Gerçi ben yaptıramam acayip utanıyorum açmaya
Hayat kurtaran şeylerBende öyle yapıyorum zaten normalde de günlük kullandıklarım ondan. Suven de kullandım dagi de penti de bize uygun değil hiç biri. 5 sene önce komdan aldığım çamaşırları hala kullanabiliyorum hatta makine de yıkıyorum yani. Bide rahat gerçekten yaa
Kaç yaşındasııın... Bende seni gibiydim öküz gibi yer kilo almazdımDedim içimde bebek var normal değil mionun tuhafına giden biz evlendik evleneli ne kadar yesemde kilo almıyordum şimdi görünce şaşırdı ilk defa
İçinde kimyasal çok doğuma kadar jilet kullanayım dedim. Ayna daAyna kullan ayna
Tüy dökücü genital bölge için çıkarmışlar önceden yakıyordu ama şimdi o yanma yok ama malesef bana fayda etmedi
Bi kere açınca devamı geliyor bacım
Lazer ben gittim yarım bıraktım aklıma edeyim
Evde var lazer ama yapamıyorum ki geçen sene ne güzel bacaklarım bikini bölgem azalmıştı sonra yapamadım jilet sürdüm çoğaldı yine
Ben o işi için iki gün önce bi deneme yaptım bide ağda kullanırım yani ama göremedim ki hiç bişi ne aldım bilmiyorumBen tüy dökücü zararlı diye bıraktım ya bir iki kere kullandım ama yok jilete geçtim onda da oturmazsam göremiyorum
Emzirme döneminden sonra silikon yaptırcam85 B-C kafidir. Üstü çok yorucu.
25Kaç yaşındasııın... Bende seni gibiydim öküz gibi yer kilo almazdım
Ağda da çok can yakmaz mi ya ben oraya hiç ağda yapmadım daBen o işi için iki gün önce bi deneme yaptım bide ağda kullanırım yani ama göremedim ki hiç bişi ne aldım bilmiyorum
Yok kesmezsin eğilmek ten iyidir, çıfıt avm leri var ya eskiden Bi milyoncuydu hani onlarİçinde kimyasal çok doğuma kadar jilet kullanayım dedim. Ayna daaklıma geliyor da ya kesersem
Alışkanlık yaa ben başka bişi yapamam lazer falan filanda işe yaramadı zatiAğda da çok can yakmaz mi ya ben oraya hiç ağda yapmadım dakorkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?