2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yaklaşık iki aydır aşağıyı görmüyorum tüy dökücü krem aldım fayda etmedi acayip yoruluyorum bende banyoda çünkü ağdaya alerjim var yaptırınca iki ay hep kaşınıp kabarıyor her yerim batık yapıyor mecbur jilet kullanıyorum.. Ama sanırım Bi deneme yapacağım ağda da çünkü uğraşamıyorum artık
Oyyy maşallah tam hamiş yaaa
Teşekkür ederim kiii
Kızlar sizde de uyku hali başladı mı ya benim sürekli uykum geliyor son bir kaç gündür herkes hava serin diyor ben terliyorum sizde durumlar nedir
Hemde nasııılllll gözlerim yaşarıyor uykudan hep sabahları kalkamıyorum ama geceleri de uykusuzluk başladı yine

Ben tüy dökücü zararlı diye bıraktım ya bir iki kere kullandım ama yok jilete geçtim onda da oturmazsam göremiyorum

Bu sıcaklarda ağda zaten eriyo yapışıyo zor bide üstüne göbüş amann zamanında keşke lazer yaptırsaymışız. Gerçi ben yaptıramam acayip utanıyorum açmaya

Estağfurullah canım benim boyum da kısa gören kilo almışsın diyor. Eşimle memlekete gittim o bayramda döndü beni 40-45 gün görmedi geldim hayatım yanakların çıkmış diyor
Çocuğunu taşıyorum boru değil deseydin
Hiiiç takma kafana ben attım o psikolojiyi üstümden doğumdan sonra ödem bir ayda gidiyor doğumda bebek ve eşiyle birlikte birazda gidiyor ödemden sonra emzirme döneminde alınan kiloların çoğu gidiyor... İnşallah bende yine öyle olur ilkinde kırk günde vermiştim bende kiloları

Dedim içimde bebek var normal değil mi onun tuhafına giden biz evlendik evleneli ne kadar yesemde kilo almıyordum şimdi görünce şaşırdı ilk defa

Artık parasına bakmıyorum düzgün kaliteli bir şey bulursam alacam. Emzirme sütyeni yok piyasada benim bedene göre
Bende öyle yapıyorum zaten normalde de günlük kullandıklarım ondan. Suven de kullandım dagi de penti de bize uygun değil hiç biri. 5 sene önce komdan aldığım çamaşırları hala kullanabiliyorum hatta makine de yıkıyorum yani. Bide rahat gerçekten yaa

Ben tüy dökücü zararlı diye bıraktım ya bir iki kere kullandım ama yok jilete geçtim onda da oturmazsam göremiyorum
Ayna kullan ayna
Tüy dökücü genital bölge için çıkarmışlar önceden yakıyordu ama şimdi o yanma yok ama malesef bana fayda etmedi
Bu sıcaklarda ağda zaten eriyo yapışıyo zor bide üstüne göbüş amann zamanında keşke lazer yaptırsaymışız. Gerçi ben yaptıramam acayip utanıyorum açmaya
Bi kere açınca devamı geliyor bacım
Lazer ben gittim yarım bıraktım aklıma edeyim
Evde var lazer ama yapamıyorum ki geçen sene ne güzel bacaklarım bikini bölgem azalmıştı sonra yapamadım jilet sürdüm çoğaldı yine

Hayat kurtaran şeyler

Kızlar vajinal mantar oldum sanırım tatildeyim birde daha önce başına gelen var mı? İdrar yolu enfeksiyonuyla uğraşırken birde bu çıktı çok canım sıkkın çok da kötü durumda ya

Dedim içimde bebek var normal değil mi onun tuhafına giden biz evlendik evleneli ne kadar yesemde kilo almıyordum şimdi görünce şaşırdı ilk defa
Kaç yaşındasııın... Bende seni gibiydim öküz gibi yer kilo almazdım

İçinde kimyasal çok doğuma kadar jilet kullanayım dedim. Ayna da aklıma geliyor da ya kesersem

Ben o işi için iki gün önce bi deneme yaptım bide ağda kullanırım yani ama göremedim ki hiç bişi ne aldım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…