- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.841
Bende sadece koltuk altı ve kollarıma yaptırdım bacaklarımı lazer görmedi o bölgeme gitsem çabuk biter ama o açma düşüncesi bile benim tüylerimi ürpertiyo. Bu arada iki çocuğunada tüp bebekle hamile kalan ama evlendiğinde de vajinusmus sorunu yaşayan kadın söylüyor bunları benim kafa biraz gidikAyna kullan ayna
Tüy dökücü genital bölge için çıkarmışlar önceden yakıyordu ama şimdi o yanma yok ama malesef bana fayda etmedi
Bi kere açınca devamı geliyor bacım
Lazer ben gittim yarım bıraktım aklıma edeyim
Evde var lazer ama yapamıyorum ki geçen sene ne güzel bacaklarım bikini bölgem azalmıştı sonra yapamadım jilet sürdüm çoğaldı yine
Sana fotoğraflı cevap vereyim aynı hafta olanlarda nasiplensin bebeğin mesajı varSen kaç haftalıksın
Benden alıp sana versinler ben razıyımEmzirme döneminden sonra silikon yaptırcam
Maşallah maşallah
Ben de en son 25yaşında 54kiloydum
Hamilelikten sonra gidiyor da işte. Zaten uyuyamıyorsun sürekli çocukla ilgilenme filan derken insan yoruluyorMaşallah maşallahçok yok aramızda ama inan bir sene bile fark ediyor bünyede 25 yaşında bende ilk kez 59 kiloyu gördüm kafam attı diyet yaptım spora gittim sonra bünye oturdu evlenene kadar 34 bedende kaldım evlendim dört kilo aldım hamile kalana kadar biraz daha şiştim veremedim 59 la hamile kaldım şimdi şiştiköe şişiyorum
Aynı ben… maalesef.. antibiyotik verdi doktorum kullandım azaldı belki de bitti sonrasında mantar oldu galiba hafif kaşıntım vardı ona da krem ve Vagi hex verdi 2 gündür kullanıyorum…Kızlar vajinal mantar oldum sanırım tatildeyim birde daha önce başına gelen var mı? İdrar yolu enfeksiyonuyla uğraşırken birde bu çıktı çok canım sıkkın çok da kötü durumda ya
Gözüne yandığımın teknolojisi yapsınlar bir şeyler işteAldım kabul ettim
Çok güzel çıkmış karnın yaSana fotoğraflı cevap vereyim aynı hafta olanlarda nasiplensin bebeğin mesajı var
Kuaförle başlaman lazım alışmak için o zaman ağdaya git samimi olduğun Bi manikürcü var mıBende sadece koltuk altı ve kollarıma yaptırdım bacaklarımı lazer görmedi o bölgeme gitsem çabuk biter ama o açma düşüncesi bile benim tüylerimi ürpertiyo. Bu arada iki çocuğunada tüp bebekle hamile kalan ama evlendiğinde de vajinusmus sorunu yaşayan kadın söylüyor bunları benim kafa biraz gidik
Ya doğumda kaç kg gidiyodu ortalama ilk 40 gün dikkat etsek en en yoğun emzirme dönemi olduğu için baya baya gider inşallah:)
Arkadaşlar aramızda casus varGeldi işte canına yandığım
Gözünü korkutma Allah güç veriyor o süreçteHamilelikten sonra gidiyor da işte. Zaten uyuyamıyorsun sürekli çocukla ilgilenme filan derken insan yoruluyor
İlk bebiş ya aslında birazda heyecanlıyım ne yapcam pek bilmiyorumGözünü korkutma Allah güç veriyor o süreçte
Emzirme sütyeni neymiş ya kaldırın şak diye sütyenleri emsin çocukEmzirme sütyeni kullanışlı değil ki zaten kısa süre kullanılıyor yumuşak dokulu alın yeter hatta yarım atlet alın sadece
Hemen iletiyorum bilim insanlarınaGözüne yandığımın teknolojisi yapsınlar bir şeyler işte26 yıllık ömrüme yetti de arttı 95D olmak
Yaaa evet bende seviyorum ama bazen öyle zorlanıyorum ki işte diyorum daha küçük olaydı yavaş çıkaydı... Penguen gibi yürümek nefes darlığı yataktan kalkmamak sağdan sola zor dönmek gerilme acıları mide yanmaları tuvalet sorunları erkenden yaşadığım şeylerÇok güzel çıkmış karnın yaartık karnımız çıktıkça mutlu oluyoruz, benim 19+4 daha o kadar çıkmadı
Ya çaktırmasana aaaArkadaşlar aramızda casus var8 aylık ama bizimle takılıyor
Aha benim kafadan işte hiç kullanmadım bende yine kullanmayacağımEmzirme sütyeni neymiş ya kaldırın şak diye sütyenleri emsin çocukevde kimse yoksa bırakın özgür kalsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?