2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bende sadece koltuk altı ve kollarıma yaptırdım bacaklarımı lazer görmedi o bölgeme gitsem çabuk biter ama o açma düşüncesi bile benim tüylerimi ürpertiyo. Bu arada iki çocuğunada tüp bebekle hamile kalan ama evlendiğinde de vajinusmus sorunu yaşayan kadın söylüyor bunları benim kafa biraz gidik
Ya doğumda kaç kg gidiyodu ortalama ilk 40 gün dikkat etsek en en yoğun emzirme dönemi olduğu için baya baya gider inşallah:)

Maşallah maşallah çok yok aramızda ama inan bir sene bile fark ediyor bünyede 25 yaşında bende ilk kez 59 kiloyu gördüm kafam attı diyet yaptım spora gittim sonra bünye oturdu evlenene kadar 34 bedende kaldım evlendim dört kilo aldım hamile kalana kadar biraz daha şiştim veremedim 59 la hamile kaldım şimdi şiştiköe şişiyorum

Hamilelikten sonra gidiyor da işte. Zaten uyuyamıyorsun sürekli çocukla ilgilenme filan derken insan yoruluyor

Kızlar vajinal mantar oldum sanırım tatildeyim birde daha önce başına gelen var mı? İdrar yolu enfeksiyonuyla uğraşırken birde bu çıktı çok canım sıkkın çok da kötü durumda ya
Aynı ben… maalesef.. antibiyotik verdi doktorum kullandım azaldı belki de bitti sonrasında mantar oldu galiba hafif kaşıntım vardı ona da krem ve Vagi hex verdi 2 gündür kullanıyorum…

Kuaförle başlaman lazım alışmak için o zaman ağdaya git samimi olduğun Bi manikürcü var mı
Kim ne dedi anlamadım kim vajinusmus ne demiş

Emzirme sütyeni kullanışlı değil ki zaten kısa süre kullanılıyor yumuşak dokulu alın yeter hatta yarım atlet alın sadece
Emzirme sütyeni neymiş ya kaldırın şak diye sütyenleri emsin çocuk evde kimse yoksa bırakın özgür kalsınlar

Gözüne yandığımın teknolojisi yapsınlar bir şeyler işte 26 yıllık ömrüme yetti de arttı 95D olmak
Hemen iletiyorum bilim insanlarına
Çok güzel çıkmış karnın ya artık karnımız çıktıkça mutlu oluyoruz, benim 19+4 daha o kadar çıkmadı
Yaaa evet bende seviyorum ama bazen öyle zorlanıyorum ki işte diyorum daha küçük olaydı yavaş çıkaydı... Penguen gibi yürümek nefes darlığı yataktan kalkmamak sağdan sola zor dönmek gerilme acıları mide yanmaları tuvalet sorunları erkenden yaşadığım şeyler
Arkadaşlar aramızda casus var 8 aylık ama bizimle takılıyor
Ya çaktırmasana aaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…