2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kuaförle başlaman lazım alışmak için o zaman ağdaya git samimi olduğun Bi manikürcü var mı
Kim ne dedi anlamadım kim vajinusmus ne demiş
Ahahahha ben dedim:) yani vajinusmus da yaşadım sonra tüp bebekle hamile kaldım tüp bebek sürecinde de çok çatala oturuyosun malum ama lazer korkumu aşamadım onu anlatmaya çalıştım da baya karışık yazmışım uykum geldi

Kızlar sizde de uyku hali başladı mı ya benim sürekli uykum geliyor son bir kaç gündür herkes hava serin diyor ben terliyorum sizde durumlar nedir
Aşırı ya kızımın yanında uzanıyorum ondan önce ben yatıyorum eşim kaldırıp yatağa götürüyor ahahahaha resmen bayılıyorum.
Kızlar ya bu park yatakları kaç yaşına kadar kullanabiliriz sizce
Canın ne zamana kadar isterse sen bile sığarsın ahahahaha.
Odası olana kadar kullan tatlım ben üç yaşına kadar kullandım.

İlk bebiş ya aslında birazda heyecanlıyım ne yapcam pek bilmiyorum
İlk bebişler daha kolay oluyor iç güdüsel ve tek onunla ilgilendiğin için aslında farkında olmadan da zaten Bi bakmışsın herşeyi biliyorsun ilk tek yıkadığım da oğlum 20 günlük ven 19 yaşındaydım şimdi ne yapacağım bende bilmiyorum evde 10 yaşında ergen orta okullu bir çocuk 4 yaşında bir bebek daha var

Allah yardımcın olsun ne diyim

Şimdi oldu kız çatala nasıl oturdun, vajinusmus bende geçirdim seneler önce tedavi olmadım kocaya tekmeyi basınca kendi geçti seneler sonra anladım meğer tamamen o kişiye özel psikolojikmiş bendeki

Kızlar vajinal mantar oldum sanırım tatildeyim birde daha önce başına gelen var mı? İdrar yolu enfeksiyonuyla uğraşırken birde bu çıktı çok canım sıkkın çok da kötü durumda ya
Hayatım doktorum bana krem yazdı atim mi buraya var mı orada eczane?

Allah yardımcın olsun ne diyim
Amiiin çiçeeem sağolasın o yüzden hiiiiç gözünde büyütme doğumdan sonra her anın tadını çıkarmak için endekse kendini ilk bebek muhteşem birşey onunla uyu uyan banyo yaptır masaj yap giydir değiştir allahım özledim

Direk oda yapma planın mı var eğer öyleyse yinede anne yanı yatak da şart biliyorsun dimi hiç belli olmuyor bebekten bebeğe değişiyor ama uzun süre anne yanında yatıyor bebekler ayrılamıyor
Ya küçük beşikler var ya ondan aldım eğer yine olmazsa kendi odama da koyarım yer var

O sırada eve gelen birinin beni gördüğündeki girdiği şok gözümün önünde canlandı
Bebeğim eve gireni duyarsın yatak odan da falan olursun birini bekliyorsan evde biri varsa zil çaldı diye seslenir sana.
Zaten annenden eşinden çok yakınından çekinmiyorsun.
Doğal sürecine bırakmak lazım

Ya küçük beşikler var ya ondan aldım eğer yine olmazsa kendi odama da koyarım yer var
Ah ah ilk bebek nasıl heyecan dimi ama keşke o küçük beşikten almasaydın çok az kullanabileceksin ve bazı bebekler beşikte uyumuyor bile inşallah seninki uyur ve huysuz olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…