- 22 Mart 2023
- 219
- 71
- 28
- 26
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.161
Hangi sitelere bakiyorsunuzBen bir kaç tane kadife tarzı kalın tulumlardan bulup aldım şahsen, hem tulum kullanamı daha kolay Yenidoğanlar için
Suya katılıp içilenden benim ki fertamir verdi tadı da vişneli meyve suyu gibiSevgili anneler/anne adayları,
Demir takviyesi olarak doktorunuz ne verdi?
Br ocean mikrofer kullanıyordum ama çok büyük tabletler. Bir defa yutmada zorluk yaşadım ve artık hiç yutamıyorum psikolojik olarak galiba. Üçe bölüp yutuyordum birkaç gündür, eczacı öyle yutma ya da sana damla şeklinde olandan verelim Sizlere de sormak istedim.
Buradaki doktorumun tayini çıktı. Yeni doktoruma iki hafta sonraya randevum var. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Doktorum ferrum yazdi onu kullaniyorumSevgili anneler/anne adayları,
Demir takviyesi olarak doktorunuz ne verdi?
Br ocean mikrofer kullanıyordum ama çok büyük tabletler. Bir defa yutmada zorluk yaşadım ve artık hiç yutamıyorum psikolojik olarak galiba. Üçe bölüp yutuyordum birkaç gündür, eczacı öyle yutma ya da sana damla şeklinde olandan verelim Sizlere de sormak istedim.
Buradaki doktorumun tayini çıktı. Yeni doktoruma iki hafta sonraya randevum var. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Babymalldan aldıklarım var, Ayreten çarşıda bebek mağazalarına da bakıyorum, ebebek civil vs nerden ne içime sinerseHangi sitelere bakiyorsunuz
Hepsiburada e bebek indirimleri cok iyi oluyor, bazen yuzde 50 bile indirim yapiyorlar saatlikKızlar bu arada uygun fiyatlı Instagram da ya da başka sitelerde bebişler için kıyafet satan yerlerden tavsiyeniz var mı acaba
Yaa çok poncikler benimde kızım olcakBabymalldan aldıklarım var, Ayreten çarşıda bebek mağazalarına da bakıyorum, ebebek civil vs nerden ne içime sinerse
Orayı takip ediyorum aslında da çoğu zaman bodyler indirime giriyorHepsiburada e bebek indirimleri cok iyi oluyor, bazen yuzde 50 bile indirim yapiyorlar saatlik
Nerden aldinizBabymalldan aldıklarım var, Ayreten çarşıda bebek mağazalarına da bakıyorum, ebebek civil vs nerden ne içime sinerse
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızYaa çok poncikler benimde kızım olcak
Nerden aldiniz
Uygulamasini idnirdim ama o kadar sacmaki girip bakmiyorumBu ikisini çarşıdan aldım küçük bir dükkandan, bu tarz babymalldada var
Tablet şeklinde mi acaba bu ilaç? Büyük ebatlı mi?Doktorum ferrum yazdi onu kullaniyorum
Allâh bağışlasın. İnşallah benimde düzelir.Benim tüp bebek ve çok sancılarım olduğu için bir de rahim ağzı çok sınırda olduğu için Progestan fitil şeklinde kullanıyorum… sancılarım düzeldi bir de magnezyum dozumu arttırdı…
Accu chek vardı benim akrabaya verdik mundar etti naptı belli değil.E sen benmişsin:)) okurken dedim ki ben mi yazdım bunları:) bende öyle ya hep ya hiç. Diyet yaparsam ölümüne yapıp kilo veriyorum bıraktım diyincede hop geri alıyorum. Dediğin gibi az yiyim dengeleyeyimi bi başaramadım.
Çok haklısın yüklemede şeker çıkmasada amniyon sıvısı için diyet uygulaman gerekicek zaten bu sefer şeker çıkmazsa belki psikolojin ya şekerimde yokmuş ki kısmını bilinçaltına sürükleyebilir . Diyete başlayınca şeker hemen düzeliyor buna eminim. Şeker ölçüm aleti ne aldın? Bende geçen gebelikten contuor plus var iyi demişlerdi ona hala onu kullanıyorum. Bu sabah su içmeden açlık ölçmeyi unuttum 2. Saat tokluğuma baktım 92 çıktı. Bana ilk gebelikte 2. Saat tokluğa bak demişlerdi.
Nacizane tavsiyem yemek sonraları 15 dk evin içinde yürüyüş yapsan bile ciddi bi düşüş oluyo şekerde.
Yalnız değilsin bende senin gibi şuan yükleme varmışta şeker varmış gibi diyet uyguluyorum. Karabuğday ekmeği aldım trendyoldan sabahları 2 dilim onu yiyorum çok lezzetli ve tok tutan bir ekmekmiş ekmeği çok seven biri değilim ama diyetisyen önerdi yemelisin diye. Öyle bir şeyler yapıyorum bende bakalım 30 ağustosta da yükleme yaptırcam. Allah yardımcımız olsun hep birlikte sağlıkla alıcaz yavruşları kucağımıza vakitlice hiç merak etme
Serklaj ne canım bu rahme bir aparat takıp büyüyorlar o mu?Ben de en basindan beri sabah aksam kullaniyorum canim. Dusuk ve erken dogum riskinden dolayi. 32. Haftaya kadar devam dedi doktorum. Serklaja kadar alttan kullandim, serklajdan sonra enfeksiyon riskine karsi agizdan al artik dedi
Allah bağışlasınBenim amniyo sıvım çok iyiymiş, sana söylediği gibi rakam söylemedi bana doktor.
Geçtiğimiz yıl leep oldum rahim ağzımdan 10 mm alındı. Öyle olunca 3+5 den beri Progestan kullanıyorum. Sadece 1 ay kanama yaşadım o ay günde iki kez Progestan aldım. Sonra hep tek kullandım fitil yoluyla.
2. Gebeliğim. İlki 8 haftalık kalp durması sebebiyle düşük
Şuanki tek gebelik normal ilişki ile oldu tüp bebek değil, inşallah bi oğlum olacak
Sağol canım. Araştırmalarım da bozmayacağı yönünde. Vajinal muayene sonrası boy abdesti alıyordum ama bu her akşam her akşam zor olacak bir konu.Bence yok canım o ilaç sonuçta sana zevk veren bir şey değil ki. Ben kullandığım sürece hiç boy abdesti almadım.
SağolYok canım ben de başlarda kullanıyordum. İlaç vb fitil kullandığında gusül gerektirmez. Namaz abdesti alıp namazını kılabilirsin.
Amin aminAmin canımkucağımıza vaktinde alıp sağlıklı büyütmeyi nasip etsin Allah
Evet bende gıcık kapıyorum o yüzden bilgisayardan bakıyorum direkUygulamasini idnirdim ama o kadar sacmaki girip bakmiyorumebebek uygulmasi gibi pratik degil sinirleniyorum
Sanirim öyle kolaydirEvet bende gıcık kapıyorum o yüzden bilgisayardan bakıyorum direk
Ne demekTeşekkür ederim
Enucuzbebekmarket var okuldaki öğretmen arkadaşlarım hep oradan alıyorlardı memnunlardi daKızlar bu arada uygun fiyatlı Instagram da ya da başka sitelerde bebişler için kıyafet satan yerlerden tavsiyeniz var mı acaba
Buyuk degil canim.coraspinden biraz buyuk bakTablet şeklinde mi acaba bu ilaç? Büyük ebatlı mi?
Bu ebat iyi benim için de. Teşekkür ederimBuyuk degil canim.coraspinden biraz buyuk bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?