2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Suya katılıp içilenden benim ki fertamir verdi tadı da vişneli meyve suyu gibi

Doktorum ferrum yazdi onu kullaniyorum

Eklentiler

• 60479762-E63F-4CAE-BA1F-0F3CC2E3B990.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 45
  • CC538A5A-8A30-45F8-81D3-68AA948668F1.webp
    54 KB · Görüntüleme: 42
Benim tüp bebek ve çok sancılarım olduğu için bir de rahim ağzı çok sınırda olduğu için Progestan fitil şeklinde kullanıyorum… sancılarım düzeldi bir de magnezyum dozumu arttırdı…
Allâh bağışlasın. İnşallah benimde düzelir.
Accu chek vardı benim akrabaya verdik mundar etti naptı belli değil.
Bugün de one call plus aldım cihazı 220 ye 60 ar liraya da 50 li strips aldım. Bakalım kullanayım memnun kalırım inşallah

Akşam 1.saat tokluğum 99 çıktı.
Sabah ayrıntılıya gideceğim çocuk kıpırdasın diye hurmalı kurabiye çikolata filan yemiştim bir de meğerse son yememmişbeyaz ekmek bile yemiştim hissettim bence diyeti hamileliğin başından beri dilimdeydi doktor bugün tokat gibi yüzüme çarptı
Ben de en basindan beri sabah aksam kullaniyorum canim. Dusuk ve erken dogum riskinden dolayi. 32. Haftaya kadar devam dedi doktorum. Serklaja kadar alttan kullandim, serklajdan sonra enfeksiyon riskine karsi agizdan al artik dedi
Serklaj ne canım bu rahme bir aparat takıp büyüyorlar o mu?
Daraltıyorlar bir nevi. Rahim ağzı yetmezliği diye biliyorum ama işlem ne işlemi onu bilmiyorum.
Allah bağışlasın amniyon sıvının iyi olmasına çok sevindim.
Bence yok canım o ilaç sonuçta sana zevk veren bir şey değil ki. Ben kullandığım sürece hiç boy abdesti almadım.
Sağol canım. Araştırmalarım da bozmayacağı yönünde. Vajinal muayene sonrası boy abdesti alıyordum ama bu her akşam her akşam zor olacak bir konu.
Yok canım ben de başlarda kullanıyordum. İlaç vb fitil kullandığında gusül gerektirmez. Namaz abdesti alıp namazını kılabilirsin.
Sağol
Amin canım kucağımıza vaktinde alıp sağlıklı büyütmeyi nasip etsin Allah
Amin amin

Kızlar bu arada uygun fiyatlı Instagram da ya da başka sitelerde bebişler için kıyafet satan yerlerden tavsiyeniz var mı acaba
Enucuzbebekmarket var okuldaki öğretmen arkadaşlarım hep oradan alıyorlardı memnunlardi da

Kızlar e bebekten aldığım dantelli emzirme sütyenini bugün denedim. Dantel rahatsız etti bir de iki tane aldım aynı model hangi kafayla aldıysam bozulan seksapalitemi dantelli emzirme sütyeniyle mi toparlayacaktım bilmem zaten rahim ağzında polip var 21 haftadır iş yok güç yok

Bir de şunu akıl edemedim çocuk emerken ağzını yüzünü rahatsız eder dantel tahriş de eder alışveriş yapmayı beceremediğim bir gün daha

Yeğenim emzirme sütyeni yerine atleti daha kullanışlı dedi bilginize.

L Lmntbrdgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…