- 24 Aralık 2021
- 2.965
- 14.983
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.181
Bu da çok iyiymiş. Teşekkür ederimSuya katılıp içilenden benim ki fertamir verdi tadı da vişneli meyve suyu gibi
Canim serklaj rahim agzina dikis atilmasi islemi.12. Haftada yapildi benim. Ameliyathanede oluyor kisa sureli narkoz aliyorsun. Dikisler dogumda ya da 37. Haftada aliniyorAllâh bağışlasın. İnşallah benimde düzelir.
Accu chek vardı benim akrabaya verdik mundar etti naptı belli değil.
Bugün de one call plus aldım cihazı 220 ye 60 ar liraya da 50 li strips aldım. Bakalım kullanayım memnun kalırım inşallah
Akşam 1.saat tokluğum 99 çıktı.
Sabah ayrıntılıya gideceğim çocuk kıpırdasın diye hurmalı kurabiye çikolata filan yemiştim bir demeğerse son yememmiş beyaz ekmek bile yemiştim hissettim bence diyeti hamileliğin başından beri dilimdeydi doktor bugün tokat gibi yüzüme çarptı
Serklaj ne canım bu rahme bir aparat takıp büyüyorlar o mu?
Daraltıyorlar bir nevi. Rahim ağzı yetmezliği diye biliyorum ama işlem ne işlemi onu bilmiyorum.
Allah bağışlasınamniyon sıvının iyi olmasına çok sevindim.
Sağol canım. Araştırmalarım da bozmayacağı yönünde. Vajinal muayene sonrası boy abdesti alıyordum ama bu her akşam her akşam zor olacak bir konu.
Sağol
Amin amin
On numara bakış açısıKızlar e bebekten aldığım dantelli emzirme sütyenini bugün denedim. Dantel rahatsız etti bir de iki tane aldım aynı model hangi kafayla aldıysambozulan seksapalitemi dantelli emzirme sütyeniyle mi toparlayacaktım bilmem zaten rahim ağzında polip var 21 haftadır iş yok güç yok
Yeğenim emzirme sütyeni yerine atleti daha kullanışlı dedi bilginize.
L Lmntbrdgi
Ben de hep emzirme atleti kullanmistim daha rahat gelmistiKızlar e bebekten aldığım dantelli emzirme sütyenini bugün denedim. Dantel rahatsız etti bir de iki tane aldım aynı model hangi kafayla aldıysambozulan seksapaltemi dantelli emzirme sütyeniyle mi toparlayacaktım bilmem zaten rahim ağzında polip var 21 haftadır iş yok güç yok
Bir de şunu akıl edemedim çocuk emerken ağzını yüzünü rahatsız eder dantel tahriş de ederalışveriş yapmayı beceremediğim bir gün daha
L Lmntbrdgi
Eltimde kız kardeşi de yaptırdı onlar yuvarlak bir aparat gibi bir şey takıldı demişti.Canim serklaj rahim agzina dikis atilmasi islemi.12. Haftada yapildi benim. Ameliyathanede oluyor kisa sureli narkoz aliyorsun. Dikisler dogumda ya da 37. Haftada aliniyor
Şahika koçaslanlı mı?On numara bakış açısıAvrupa Yakası karaketlerinden biri gibisin çok severim
Ogretmenim. Yaz tatilinde olmasak 24. Haftaya kadar rapor verecekti. Yurumek,temizlik yapmak, egilip kalkmak,uzanmak filan yok dedi. Surekli yat demedi. Ama dikkat ediyoruz. Cogu seyi de esim yapiyor sagolsun. Bakalim okul acilinca ne olacak. Hepimiz saglikla alalim insallah kucagimizaEltimde kız kardeşi de yaptırdı onlar yuvarlak bir aparat gibi bir şey takıldı demişti.
Çalışıyor musun doktorun yürümene vs izin veriyor mu?
İnşallah hepimiz birbirimize her konuda destek olup sağlıkla kucağımıza alalım.
Bana ferrum verdi perinatolog doktorum, takip doktorumda gyno ferro sanol, onu kullanıyorum…Sevgili anneler/anne adayları,
Demir takviyesi olarak doktorunuz ne verdi?
Br ocean mikrofer kullanıyordum ama çok büyük tabletler. Bir defa yutmada zorluk yaşadım ve artık hiç yutamıyorum psikolojik olarak galiba. Üçe bölüp yutuyordum birkaç gündür, eczacı öyle yutma ya da sana damla şeklinde olandan verelim Sizlere de sormak istedim.
Buradaki doktorumun tayini çıktı. Yeni doktoruma iki hafta sonraya randevum var. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Benimde oğluma hamileliğimde gebelik şekeri vardı hep karin çevresi 2 hafta önde gidiyordu çok sıkı diyet yaptım insülinlik olmadan doğumum oldu günde 7 defa ölçüm yapıyordum başta hep yüksek çıkıyordu ama hiç yılmadım diyetle şekerimi düzene sokmuştum insana bebeği için olunca bir güç geliyor yapabiliyor.ben zayıf bir insanım rabbim bilmiş diyet yapamaz diye beni zayıf yaratmış derdim ama hamilelikte resmen diyetle sınandım 9 ayda sadece 7 kilo aldım.eşime dedim ki doğumda bana sakın çiçek getirme kumpir ve waffle istiyorum diyet boyunca deli gibi bu ikisini canım çekti ama asla bozmadım inşallah şeninde diyetle herşey düzene girerCanım bir ay önce amniyon sıvın fazla doktor dikkat et dediğinde bir iki hafta dikkat ettim sonra biraz gevşettim. Meyve ve karbonhidrat tükettim. Yani 21 haftada 3.9 kilo almışım. Tamamen dikkat etsem belki amniyon sıvısı normale dönerdi.
İlki 30 . Haftada doğdu . 2 hafta öndendi.
İkinci 36+5 . Diyet tansiyon şeker hepsine dikkat ettim elhamdülillah sağlıklı.
Bu da 17.haftadan beri amniyon fazlası var. Sağlam diyete bugün öğlen başladım inşallahprogestan ,magnezyum 2,diyet takviyesine, şeker ölçümümü başladık. Bir ay sonraki kontrolde belli olacak. İnanıyorum inşallah bir ay dilimi sıkarım amniyon normale döner inşallah.
Suyun fazla olması sebepsiz de olabilir dedi. Ama şeker sıvıyı arttırır sıvı sancıyı sancı erken doğumu yani domino taşı gibi hepsi birbiriyle ilişkili.
Haftada bir rutinimiz var ama kasmıyoruz gün hesabı falan.kendimizi.Kızlar çekinerek soruyorum ama eşinizle cinsel ilişki yasağınız var mı? Hormonlarınız nasıl etkiliyor? Benim olumlu etkiliyor ama eşim istemiyor bebeğe bir şey olur diye. Ben de bu sefer sanki daha çok istiyorum gibiben de mi sorun böyle olan var mı?
Şanslısın işini bilen iyi doktora denk gelmişsin. Benim değişik gizli şeker gibi bir şey yüklemede çıkmıyor ama varmış gibi bünye tepki veriyor.Benimde oğluma hamileliğimde gebelik şekeri vardı hep karin çevresi 2 hafta önde gidiyordu çok sıkı diyet yaptım insülinlik olmadan doğumum oldu günde 7 defa ölçüm yapıyordum başta hep yüksek çıkıyordu ama hiç yılmadım diyetle şekerimi düzene sokmuştum insana bebeği için olunca bir güç geliyor yapabiliyor.ben zayıf bir insanım rabbim bilmiş diyet yapamaz diye beni zayıf yaratmış derdim ama hamilelikte resmen diyetle sınandım 9 ayda sadece 7 kilo aldım.eşime dedim ki doğumda bana sakın çiçek getirme kumpir ve waffle istiyorum diyet boyunca deli gibi bu ikisini canım çekti ama asla bozmadım inşallah şeninde diyetle herşey düzene girer
Teşekkür ederimBana ferrum verdi perinatolog doktorum, takip doktorumda gyno ferro sanol, onu kullanıyorum…
Benim arkadaşima doktor şeker için avakodo ye demişti şekeri ve kolesterolu dengeler arastirdin mi canım belki sana da iyi gelirŞanslısın işini bilen iyi doktora denk gelmişsin. Benim değişik gizli şeker gibi bir şey yüklemede çıkmıyor ama varmış gibi bünye tepki veriyor.
Maşallah sana Allâh bağışlasın evladını.
Oğlumda çok sıkı bende yapmıştım bir lokma poğaça yememiştim. Bunda daha erken ilk aylar diye biraz daha rahattım ama kaldı son 18 hafta artık dikkat ederim.
Emzirme sütyeninide dantelli almazsınKızlar e bebekten aldığım dantelli emzirme sütyenini bugün denedim. Dantel rahatsız etti bir de iki tane aldım aynı model hangi kafayla aldıysambozulan seksapalitemi dantelli emzirme sütyeniyle mi toparlayacaktım bilmem zaten rahim ağzında polip var 21 haftadır iş yok güç yok
Bir de şunu akıl edemedim çocuk emerken ağzını yüzünü rahatsız eder dantel tahriş de ederalışveriş yapmayı beceremediğim bir gün daha
L Lmntbrdgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?