2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Canim serklaj rahim agzina dikis atilmasi islemi.12. Haftada yapildi benim. Ameliyathanede oluyor kisa sureli narkoz aliyorsun. Dikisler dogumda ya da 37. Haftada aliniyor

On numara bakış açısı Avrupa Yakası karaketlerinden biri gibisin çok severim

Ben de hep emzirme atleti kullanmistim daha rahat gelmisti

Doğum fiyatını konuştum bugün muhasebe ile.
Sendika indirimi vırt zırt hiç bir şey yok dedi.
Doç olduğu için 18.5
3.sezeryan olduğu için 19.5 dedi.
Ocağa kadar zam ön görmüyoruz ama zam gelirse ameliyat gününki fiyat olur dedi.
Fiyat sabitlemesi yok dedi.
Polip de aynı ameliyatla aldırsam dedim ek ücreti ekleriz dedi.
Tıp bağlatsam zaten tek tüpüm var dedim o ücretsiz doğumda arzu ederseniz yaparız dedi.
Eşim diyo iki çocuk yeter bağlat. Ben kararsızım sanki üçüncü kız olacak gibi hissediyorum. Tabi hiç belli olmaz eşimin ailesi genelde erkek tabiki öncelik sağlığı ama kız evlat bambaşka. Anneyle iletişimi vs. İlk kızımı da kaybettim ya ukde mi bilmiyorum. Allah'ım öncelikle sağlık versin tabi. Erkek çocuğu da rahat odun oluyor zaten nazı niyazı kaprisi yok düz oluyor .

Canim serklaj rahim agzina dikis atilmasi islemi.12. Haftada yapildi benim. Ameliyathanede oluyor kisa sureli narkoz aliyorsun. Dikisler dogumda ya da 37. Haftada aliniyor
Eltimde kız kardeşi de yaptırdı onlar yuvarlak bir aparat gibi bir şey takıldı demişti.
Çalışıyor musun doktorun yürümene vs izin veriyor mu?
İnşallah hepimiz birbirimize her konuda destek olup sağlıkla kucağımıza alalım.

Ogretmenim. Yaz tatilinde olmasak 24. Haftaya kadar rapor verecekti. Yurumek,temizlik yapmak, egilip kalkmak,uzanmak filan yok dedi. Surekli yat demedi. Ama dikkat ediyoruz. Cogu seyi de esim yapiyor sagolsun. Bakalim okul acilinca ne olacak. Hepimiz saglikla alalim insallah kucagimiza

Bana ferrum verdi perinatolog doktorum, takip doktorumda gyno ferro sanol, onu kullanıyorum…

Benimde oğluma hamileliğimde gebelik şekeri vardı hep karin çevresi 2 hafta önde gidiyordu çok sıkı diyet yaptım insülinlik olmadan doğumum oldu günde 7 defa ölçüm yapıyordum başta hep yüksek çıkıyordu ama hiç yılmadım diyetle şekerimi düzene sokmuştum insana bebeği için olunca bir güç geliyor yapabiliyor.ben zayıf bir insanım rabbim bilmiş diyet yapamaz diye beni zayıf yaratmış derdim ama hamilelikte resmen diyetle sınandım 9 ayda sadece 7 kilo aldım.eşime dedim ki doğumda bana sakın çiçek getirme kumpir ve waffle istiyorum diyet boyunca deli gibi bu ikisini canım çekti ama asla bozmadım inşallah şeninde diyetle herşey düzene girer

Neslihaann ın yazdığını okuyunca hatırladım , bugünkü kontrolde bebişin kafa ölçümü 1 hafta ileriden karın ölçümü tam günü olduğunu söyledi doktor. Kafası eğer geriden gitseydi sorunmuş ama ileriden gitmesinde bir problem yok dedi. Kafa çapı büyük olunca noluyor bileniniz var mı acaba ?

Haftada bir rutinimiz var ama kasmıyoruz gün hesabı falan.kendimizi.
korunarak oluyor bide uygun pozisyona dikkat ediyoruz. Doktorun yasak demedi ise yasak değildir tatlım.

Şanslısın işini bilen iyi doktora denk gelmişsin. Benim değişik gizli şeker gibi bir şey yüklemede çıkmıyor ama varmış gibi bünye tepki veriyor.
Maşallah sana Allâh bağışlasın evladını.
Oğlumda çok sıkı bende yapmıştım bir lokma poğaça yememiştim. Bunda daha erken ilk aylar diye biraz daha rahattım ama kaldı son 18 hafta artık dikkat ederim.

Benim arkadaşima doktor şeker için avakodo ye demişti şekeri ve kolesterolu dengeler arastirdin mi canım belki sana da iyi gelir

Kızlar geçmişi tam okuyamadım aradan girip girip yazdım.
Şimdi bir bakayım ne var ne yok.
Bugün her açıdan yoğun bir gündü.
Akşam yürüyüşe de çıktım.
İki tane de bebek mağazası gezdim.
Kefilim organik yumurtamı aldım.

Emzirme sütyeninide dantelli almazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…