- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.201
Etrafımda zincir market dolu onlarda da avakado pek yok kışın boldu.Yemek benim de aklımda da onun bir de orta yumuşak filan olması lazım sert olsa yenmiyor. Çok yumşak olsa bozuk olmaması lazım. Tam seçen anlayan biri lazım. Kilo verirken detoks günleri yerdim tadını sevmiyorum ama çok faydalı bir meyve gerçekten. Diyette serbest iki meyve zaten avakado ile limon. Bulmaya yemeye çalışacağım en kötü netten sipariş gerekirse.Benim arkadaşima doktor şeker için avakodo ye demişti şekeri ve kolesterolu dengeler arastirdin mi canım belki sana da iyi gelir
Normal sütyenlerin hepsi sade renk olup 2 tane dantelli emzirme sütyeni alırsınEmzirme sütyeninide dantelli almazsın 
Canim sertken al avokadoyu. Elmalarin yanina koyup bi kac gun bekletince istedigin kivama geliyor. Ama sertken buzdolabina koyarsan bi turlu yumusamiyor. Disarida bekleteceksin elmalarla birlikte koyupEtrafımda zincir market dolu onlarda da avakado pek yok kışın boldu.Yemek benim de aklımda da onun bir de orta yumuşak filan olması lazım sert olsa yenmiyor. Çok yumşak olsa bozuk olmaması lazım. Tam seçen anlayan biri lazım. Kilo verirken detoks günleri yerdim tadını sevmiyorum ama çok faydalı bir meyve gerçekten. Diyette serbest iki meyve zaten avakado ile limon. Bulmaya yemeye çalışacağım en kötü netten sipariş gerekirse.
D d_g_g sürekli alıyor ama hangi market hatırlamıyorum makro mu bişeydi onunki
Yaaa ahahahahahaNormal sütyenlerin hepsi sade renk olup 2 tane dantelli emzirme sütyeni alırsınbenim gibi seksili olursan
Ben de avakodoyu bir türlü anlayamadımEtrafımda zincir market dolu onlarda da avakado pek yok kışın boldu.Yemek benim de aklımda da onun bir de orta yumuşak filan olması lazım sert olsa yenmiyor. Çok yumşak olsa bozuk olmaması lazım. Tam seçen anlayan biri lazım. Kilo verirken detoks günleri yerdim tadını sevmiyorum ama çok faydalı bir meyve gerçekten. Diyette serbest iki meyve zaten avakado ile limon. Bulmaya yemeye çalışacağım en kötü netten sipariş gerekirse.
Limon,tuz, zeytinyağı ve biraz ikea baharatla müthiş oluyor bence. Ağzımın sulandığı çok belli miBen de avakodoyu bir türlü anlayamadımalıyorum sert oluyor alıyorum aşırı kararmış oluyor yemeye korkuyorum atıyorum
canım genelde metro marketlerde uygun oluyor ve iyi oluyor. Ben sert olanlardan 6-7 tane alıp yiyeceklerimi elma veya muz yanına koyuyorum yumuşuyor diğerleri buzdolabında sırasını bekliyor. Kararma vb. Şeyler hiç olmuyor.Etrafımda zincir market dolu onlarda da avakado pek yok kışın boldu.Yemek benim de aklımda da onun bir de orta yumuşak filan olması lazım sert olsa yenmiyor. Çok yumşak olsa bozuk olmaması lazım. Tam seçen anlayan biri lazım. Kilo verirken detoks günleri yerdim tadını sevmiyorum ama çok faydalı bir meyve gerçekten. Diyette serbest iki meyve zaten avakado ile limon. Bulmaya yemeye çalışacağım en kötü netten sipariş gerekirse.
Doğru avakodoyu bulduğum zaman bu tarifi deneyeceğimLimon,tuz, zeytinyağı ve biraz ikea baharatla müthiş oluyor bence. Ağzımın sulandığı çok belli miyarına avakado alınacak belli
Canıım çok giremiyorum buraya eşim yıllık izinde tatile çıktık vakit geçiriyoruz ama iyiyim teşekkür ediyorumsevgdmr canım nerelerdesin? Uzun zamandır göremiyorum seni merak ettim
Uzun zamandır görmeyince merak ettim, iyi olmana sevindimCanıım çok giremiyorum buraya eşim yıllık izinde tatile çıktık vakit geçiriyoruz ama iyiyim teşekkür ediyorumsen nasılsın prenses nasıl, umarım kimsede hiçbir sorun yoktur
Unutmayım bunu bir ataştırayım. Vakit yetmiyor ya onu araştırayım bunu araştırayım diyorum çoğu kalıyor. Allah'tan evdeyım çalışmıyoruö bir de şu anda.Yok tam tersi eller bagli kollar serbest. Kendi kendini dondurene kdr ani bebek olum riskini dusuruyor. Guven hissini arttiriyor. Rahimi andirdigi icin uykuya kolay geciriyor btw kendini uyandirmiyor
Bak internete fotolara
Eki Görüntüle 3285168
Güle güle kullanın Karya ileBen de ergobaby omni 360 aldim
20.haftada yaptırdım ben.Beni daha tetanoz icin cagirmadilar kizlar 20. Haftaya girdim. Ilk doz kacinci haftaya kadar yapilabiliyor? Yaptirmaktan da cok korkuyorum aslinda asiyi, cunku ilk hamileligimde yaptirmamisti doktor
Oğlumda astronot kıyafeti gibi bir şey kullandım ekim bebeğiydi o bakalım bu aralık bebeği nasıl olucak.kızlar kışın bebekleri dışarı çıkartırken ne giydirmek gerekiyor ?
Sen neden şekerini ölçüyor neden diyet yapıyorsun?Sıkma canını sakın sudemcim. Artık daha bilinçliyiz önlem alıyoruz farkındalıklıyız. İnşallah sende 38-39 haftalarda yapacaksın doğumunu gönlünü ferah tut çaresiz dert olmasın yeter ki.
Peki yinede şeker yüklemesini mutlaka yaptır dedi mi doktorun zaten var gibi diyet uygukqyacakmışsın ama?
Tardyferon kullanıyorum üç aydır memnunum küçük zaten. Minik bir şey. Yutması da kolay.Sevgili anneler/anne adayları,
Demir takviyesi olarak doktorunuz ne verdi?
Br ocean mikrofer kullanıyordum ama çok büyük tabletler. Bir defa yutmada zorluk yaşadım ve artık hiç yutamıyorum psikolojik olarak galiba. Üçe bölüp yutuyordum birkaç gündür, eczacı öyle yutma ya da sana damla şeklinde olandan verelim Sizlere de sormak istedim.
Buradaki doktorumun tayini çıktı. Yeni doktoruma iki hafta sonraya randevum var. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Sen hiç bir şey aldın mı?Enucuzbebekmarket var okuldaki öğretmen arkadaşlarım hep oradan alıyorlardı memnunlardi da
Oğlumda bende iki tane almıştım güzel kaliteli idi. Pek de emzirmedim zaten kullanmadım da bakayım bir bulabilirsem yanına yedek alabilirim.Ben de hep emzirme atleti kullanmistim daha rahat gelmisti
Meslekdaşız demek. Grupta çok aslında senin branş ne?Ogretmenim. Yaz tatilinde olmasak 24. Haftaya kadar rapor verecekti. Yurumek,temizlik yapmak, egilip kalkmak,uzanmak filan yok dedi. Surekli yat demedi. Ama dikkat ediyoruz. Cogu seyi de esim yapiyor sagolsun. Bakalim okul acilinca ne olacak. Hepimiz saglikla alalim insallah kucagimiza
Ayy matematik denklemi gibi ben dantelli sütyene çeviririm onu daCanim sertken al avokadoyu. Elmalarin yanina koyup bi kac gun bekletince istedigin kivama geliyor. Ama sertken buzdolabina koyarsan bi turlu yumusamiyor. Disarida bekleteceksin elmalarla birlikte koyup
Benim adım sudemYaaa ahahahahahabu ne yaman çelişki
Aynen bende bir kaç kere aldım fiyasko. Yeğenim bazen getirir bir şeyler yapar ama o bayılırken ben dudak bükerimBen de avakodoyu bir türlü anlayamadımalıyorum sert oluyor alıyorum aşırı kararmış oluyor yemeye korkuyorum atıyorum
Sistemi kurmuşsun. Ama ben eve meyveyi sadece kendim için alıyordum artık yasak almam yanicanım genelde metro marketlerde uygun oluyor ve iyi oluyor. Ben sert olanlardan 6-7 tane alıp yiyeceklerimi elma veya muz yanına koyuyorum yumuşuyor diğerleri buzdolabında sırasını bekliyor. Kararma vb. Şeyler hiç olmuyor.
Ben almadım da canım okuldaki neredeyse herkesin bebeği var en büyüğü 2 yaşındaUnutmayım bunu bir ataştırayım. Vakit yetmiyor ya onu araştırayım bunu araştırayım diyorum çoğu kalıyor. Allah'tan evdeyım çalışmıyoruö bir de şu anda.
Güle güle kullanın Karya ile
20.haftada yaptırdım ben.
Oğlumda astronot kıyafeti gibi bir şey kullandım ekim bebeğiydi o bakalım bu aralık bebeği nasıl olucak.
Sen neden şekerini ölçüyor neden diyet yapıyorsun?
Tardyferon kullanıyorum üç aydır memnunum küçük zaten. Minik bir şey. Yutması da kolay.
Sen hiç bir şey aldın mı?
Güzel mi sence ürünleri?
Oğlumda bende iki tane almıştım güzel kaliteli idi. Pek de emzirmedim zaten kullanmadım da bakayım bir bulabilirsem yanına yedek alabilirim.
Meslekdaşız demek. Grupta çok aslında senin branş ne?
Ayy matematik denklemi gibi ben dantelli sütyene çeviririm onu da
Benim adım sudem
Aynen bende bir kaç kere aldım fiyasko. Yeğenim bazen getirir bir şeyler yapar ama o bayılırken ben dudak bükerim
Sistemi kurmuşsun. Ama ben eve meyveyi sadece kendim için alıyordum artık yasak almam yanikarpuz var ben yemiyorum yemeyiz suyunu sık dediler sıktım beğenmediler biraz içtiler bşraz biraz döktüm. Şimdi yarım koca karpuz duruyor biz yemeyiz at diyorlar
Kız yazmadın Şahika ya benzettin kime benzettin?Ben almadım da canım okuldaki neredeyse herkesin bebeği var en büyüğü 2 yaşında5 6 bebek okula hep kargo geliyordu sürekli oradan alıyorlardı
Şahika değil deKız yazmadın Şahika ya benzettin kime benzettin?
Meraktan çatlarım yoksa
Bizzat kendi oyunculuğu muŞahika değil degülse Birsel in tiplemeleri gibisin
Amniyon sıvısı yüksek olanlardan biri de benim. Bebek haftasına göre önden gidiyor ve kilosu da yüksek. Perintolaga gitmeme 2 hafta var. Doktorum dikkat et sadece dedi. Herhangi bir diyet uygulamadı. Ama ben bu sıvı fazlalığını kafama çok takmaya başladım. Sorunlar ne olabilir sudemcim
Osende Demir C verdi banaSevgili anneler/anne adayları,
Demir takviyesi olarak doktorunuz ne verdi?
Br ocean mikrofer kullanıyordum ama çok büyük tabletler. Bir defa yutmada zorluk yaşadım ve artık hiç yutamıyorum psikolojik olarak galiba. Üçe bölüp yutuyordum birkaç gündür, eczacı öyle yutma ya da sana damla şeklinde olandan verelim Sizlere de sormak istedim.
Buradaki doktorumun tayini çıktı. Yeni doktoruma iki hafta sonraya randevum var. Sizler neler kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?