2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
bana da yeni dogum yapan arkadssim 1 ay oldu emzirme atletini kullanisli buldugu icin onu onerdi dagininkini aldim

ben avakadoyu yeşillimon sitesinden aliyorum sert giyor olgunlasmasi icin bir elma ile disari koyuyorum geri kslanini buzdolsbina koyuyorum bu sekilde zamana yayiyorum

Aynen canım 24. Haftada yaptiricam insallah seker yuklemesini. Çok şükür bir sıkıntı olmamasına çok sevindim Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Bir yerde okumuştum ilk trimester da bebek 1 hafta ya önden ya geriden gider sonra ikinci trimesterde haftasını yakalar diye yani dengelenmistir hemen kötü düşünme jyi dusun iyi olsun insallah☺
Başın sagolsun canım Allah bir daha yaşatmasın bu acıyı kimseye. Bence böyle düşünme keşke dikkat etseydim yada keşke doktor böyle yapsaydı bence yiyecek ekmeği yokmuş Rabbım bu kadar ömür bicmis sen ne yapsaydin yine tutamazdin onu malesef.
Ben diyet yapmaktan nefret ediyorum bekarken diyet yapmaktan gina gelmişti diyet lafını bile duyunca midem bulaniyor o yüzden kendimi diyet yapiyormus gibi değil de sağlıklı besleniyormus gibi dusunucem daha çok dikkat ediyorum yememe içmeme çok meyve yerdim onceden geceleri kavunlar havalarda ucusurdu beyaz ekmek abur cubur hepsini kestim normal beslenmeye çalışıyorum. İnşallah şekerim çıkmaz diyet yapamam çünkü ben asla
Bebek/çocuk odası yapmayacaklara bir sorum var. Dolap şifonyer vs almayı düşünüyor musunuz ? Nasıl yapacaksınız ?
Ben sadece küçük bir dolap aldim hepsiburada dan mdf gayet güzel geldi iş görür büyüyene kadar
Kızlar progestanı fitil şeklinde verdi hala kullanan var mı @world1 ve benden başka?
Boy abdesti almaya gerek var mı her fitil sonrası bilen var mı?
Hayir gerektirmiyor canım gönül rahatlığı kullanabilirsin

Bebeğim avakado ve limon sanırım en zararsız olanları. Onun dışında ki meyveler de şeker oranı var sanırım.

Sinif ogretmeniyim canim. Senin bransin ne?
Avokado yenmez mi ya hic. Bizim ailecek en sevdigimiz meyve. Onceden il merkezinde oturuyorduk. 3 senedir ilcede yasiyoruz burada bulamiyoruz pek guzel avokado.

Bizzat kendi oyunculuğu mu
Bir dakka ya o Avrupa yakasında oynadı mı yalan dünyada oynadı eminim de Avrupa yakasında selin melin vardı
Ahahah Aslı sütçüoglu vardı ya ama asliya değil yazidigi repliklere benzettim

kızlar bugün ultrasonu olanların hepsine hayırlı güzel haberler almalarını diliyorum bizimde pazartesi inşallah sağlıklı ve her şey yolundadır. sağlıklı güzel haberlerini almak niyetiyle sadaka çıkartın sma'lı yavrulara bir sms atın mesela sadaka niyetiyle.

İlk gebelikse normal. Bazen gaz hareketi şeklinde de olabiliyor

Kızlar keten tohumu ve chia tohumu yiyebiliyor muyuz?

Evde diyete dair onlar kalmış az bir şey tüketeyim diyorum bitsin hem de sağlıklı.

D d_g_g

Aynen esinin dedigi gibi yapiyorum ben de. Habire almamak icin migorstan indirimleri takip edip cok aliyorum gunde 1/4 yedigim icin disarida 2 tane duruyo gerisi dolapta duruyor. Bittikce buzdolabindan cikariyorum 3-4 gnde olgunlasiyor.
Kestigim zaman dolaba koymadan once limon suruyorum kesik yerlere ve strech filmle sikica sariyorum. Kararmiyor
Ben keten tohumu yemiyorum bisey olmaz ama nolur nolmaz diye. Chia yiebilirsin 4kasik yogurda 2 kasik chia 2 kasik yulaf koyup ara ogun olarak.
Sana aylardir yeme su karb lari dedim dinlemedin simdi kol kola 40.haftaya yurucez

Gittiğim her doktor, perinatolog dâhil ilk gebeliklerde hareketler 20, 21 veya 22. haftalarda hissedilebilir. Hepsi normal demişti. Endişelenmeyin, siz de en yakın zamanda hissetmeye başlarsınız artık.

Benim ilk gebelikte şeker vardı ya bunda da yüksek kiloda gebe kalınca doktor en başından şeker varmış gibi diyet yap dedi. Şeker çıkma riski fazlaymış çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…