- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.221
bana da yeni dogum yapan arkadssim 1 ay oldu emzirme atletini kullanisli buldugu icin onu onerdi dagininkini aldimKızlar e bebekten aldığım dantelli emzirme sütyenini bugün denedim. Dantel rahatsız etti bir de iki tane aldım aynı model hangi kafayla aldıysambozulan seksapalitemi dantelli emzirme sütyeniyle mi toparlayacaktım bilmem zaten rahim ağzında polip var 21 haftadır iş yok güç yok
Bir de şunu akıl edemedim çocuk emerken ağzını yüzünü rahatsız eder dantel tahriş de ederalışveriş yapmayı beceremediğim bir gün daha
Yeğenim emzirme sütyeni yerine atleti daha kullanışlı dedi bilginize.
L Lmntbrdgi
ben avakadoyu yeşillimon sitesinden aliyorum sert giyor olgunlasmasi icin bir elma ile disari koyuyorum geri kslanini buzdolsbina koyuyorum bu sekilde zamana yayiyorumEtrafımda zincir market dolu onlarda da avakado pek yok kışın boldu.Yemek benim de aklımda da onun bir de orta yumuşak filan olması lazım sert olsa yenmiyor. Çok yumşak olsa bozuk olmaması lazım. Tam seçen anlayan biri lazım. Kilo verirken detoks günleri yerdim tadını sevmiyorum ama çok faydalı bir meyve gerçekten. Diyette serbest iki meyve zaten avakado ile limon. Bulmaya yemeye çalışacağım en kötü netten sipariş gerekirse.
D d_g_g sürekli alıyor ama hangi market hatırlamıyorum makro mu bişeydi onunki
Aynen canım 24. Haftada yaptiricam insallah seker yuklemesini. Çok şükür bir sıkıntı olmamasına çok sevindim Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Bir yerde okumuştum ilk trimester da bebek 1 hafta ya önden ya geriden gider sonra ikinci trimesterde haftasını yakalar diye yani dengelenmistir hemen kötü düşünme jyi dusun iyi olsun insallah☺Bence de daha bi sorun yoktur yaa bazen ne kadar iyi ultrasonda olsa tam göstermiyo bazı şeyleri. Ne zaman yapcan şeker yüklemesini? Ben bidahaki yaptırcam doktor öyle dedi. Çok şükür bi sıkıntı gözükmedi herşeyi normal dedi doktor sadece 1 hafta önden gidiyordu şimdi haftasında gidiyo arada aklıma geliyo inşallah gerilik oluşmaz bu saatten sonra diye
Başın sagolsun canım Allah bir daha yaşatmasın bu acıyı kimseye. Bence böyle düşünme keşke dikkat etseydim yada keşke doktor böyle yapsaydı bence yiyecek ekmeği yokmuş Rabbım bu kadar ömür bicmis sen ne yapsaydin yine tutamazdin onu malesef.Canım bence başla diyete bak ilk bebeğimi kaybettim muhtemelen bu sebepten ama doktor hiç önlem almadı hiç uyarmadı. Acemilikti tamamen. Sütten ağzım yandı . Keşke doktor diyet verseydi şeker ölçtürseydi günde 4 kere tansiyon ölçtürseydi ciğer geliştirici iğne vursaydı herşeye dikkat etseydi de bebeğim yaşasaydı. Şimdi bunları öğrendikçe ihmal var diyorum. Kızım belki yaşayacaktı bilmiyorum. Amacım kimseyi korkutmak değil ama varsa bir belirti gerekli önlem alınmalı. Keşke bende daha akıllı olsam daha çok araştırsam doktora güvenmesem başka doktora da gitseydim. Uzun lafın kısası Allâh kimsenin başına vermesin ama tedbiri de kimse elden bırakmasın. Diyetini yap amniyon sıvın seninde benimde bir iki arkadaş daha vardı isimlerini hatırlayamadım onların da düzelsin inşallahhepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.
Ben sadece küçük bir dolap aldim hepsiburada dan mdf gayet güzel geldi iş görür büyüyene kadarBebek/çocuk odası yapmayacaklara bir sorum var. Dolap şifonyer vs almayı düşünüyor musunuz ? Nasıl yapacaksınız ?
Hayir gerektirmiyor canım gönül rahatlığı kullanabilirsinKızlar progestanı fitil şeklinde verdi hala kullanan var mı @world1 ve benden başka?
Boy abdesti almaya gerek var mı her fitil sonrası bilen var mı?
Bebeğim avakado ve limon sanırım en zararsız olanları. Onun dışında ki meyveler de şeker oranı var sanırım.Unutmayım bunu bir ataştırayım. Vakit yetmiyor ya onu araştırayım bunu araştırayım diyorum çoğu kalıyor. Allah'tan evdeyım çalışmıyoruö bir de şu anda.
Güle güle kullanın Karya ile
20.haftada yaptırdım ben.
Oğlumda astronot kıyafeti gibi bir şey kullandım ekim bebeğiydi o bakalım bu aralık bebeği nasıl olucak.
Sen neden şekerini ölçüyor neden diyet yapıyorsun?
Tardyferon kullanıyorum üç aydır memnunum küçük zaten. Minik bir şey. Yutması da kolay.
Sen hiç bir şey aldın mı?
Güzel mi sence ürünleri?
Oğlumda bende iki tane almıştım güzel kaliteli idi. Pek de emzirmedim zaten kullanmadım da bakayım bir bulabilirsem yanına yedek alabilirim.
Meslekdaşız demek. Grupta çok aslında senin branş ne?
Ayy matematik denklemi gibi ben dantelli sütyene çeviririm onu da
Benim adım sudem
Aynen bende bir kaç kere aldım fiyasko. Yeğenim bazen getirir bir şeyler yapar ama o bayılırken ben dudak bükerim
Sistemi kurmuşsun. Ama ben eve meyveyi sadece kendim için alıyordum artık yasak almam yanikarpuz var ben yemiyorum yemeyiz suyunu sık dediler sıktım beğenmediler biraz içtiler bşraz biraz döktüm. Şimdi yarım koca karpuz duruyor biz yemeyiz at diyorlar
Sinif ogretmeniyim canim. Senin bransin ne?Unutmayım bunu bir ataştırayım. Vakit yetmiyor ya onu araştırayım bunu araştırayım diyorum çoğu kalıyor. Allah'tan evdeyım çalışmıyoruö bir de şu anda.
Oğlumda astronot kıyafeti gibi bir şey kullandım ekim bebeğiydi o bakalım bu aralık bebeği nasıl olucak.
Tardyferon kullanıyorum üç aydır memnunum küçük zaten. Minik bir şey. Yutması da kolay.
Güzel mi sence ürünleri?
Oğlumda bende iki tane almıştım güzel kaliteli idi. Pek de emzirmedim zaten kullanmadım da bakayım bir bulabilirsem yanına yedek alabilirim.
Benim adım sudem
Aynen bende bir kaç kere aldım fiyasko. Yeğenim bazen getirir bir şeyler yapar ama o bayılırken ben dudak bükerim
Sistemi kurmuşsun. Ama ben eve meyveyi sadece kendim için alıyordum artık yasak almam yanikarpuz var ben yemiyorum yemeyiz suyunu sık dediler sıktım beğenmediler biraz içtiler bşraz biraz döktüm. Şimdi yarım koca karpuz duruyor biz yemeyiz at diyorlar
İnşallah hazırlandim saatin gelmesini bekliyorum kalbim ağzımda atıyor dua edin kızlar güzel haberler ile gelelimKızlar bugün bazı arkadaşlarin detaylısi vardı B bayanmuhtarbirminikask2020 başka var mıydı inşallah iyi geçer güzel haberlerle gelirsiniz
Ahahah Aslı sütçüoglu vardı yaBizzat kendi oyunculuğu mu
Bir dakka ya o Avrupa yakasında oynadı mıyalan dünyada oynadı eminim de Avrupa yakasında selin melin vardı
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallahİnşallah hazırlandim saatin gelmesini bekliyorum kalbim ağzımda atıyor dua edin kızlar güzel haberler ile gelelim
Teşekkür ederimOsende Demir C verdi bana
İlk gebelikse normal. Bazen gaz hareketi şeklinde de olabiliyorGünaydın kızlar çok yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı bugün tam 20 haftalık oldu ama hiç tekme hareket felan hissetmiyorum benim gibi olanlar var mı herkes çok şaşırıyor hissetmiyorum deyince
Etrafımda zincir market dolu onlarda da avakado pek yok kışın boldu.Yemek benim de aklımda da onun bir de orta yumuşak filan olması lazım sert olsa yenmiyor. Çok yumşak olsa bozuk olmaması lazım. Tam seçen anlayan biri lazım. Kilo verirken detoks günleri yerdim tadını sevmiyorum ama çok faydalı bir meyve gerçekten. Diyette serbest iki meyve zaten avakado ile limon. Bulmaya yemeye çalışacağım en kötü netten sipariş gerekirse.
D d_g_g sürekli alıyor ama hangi market hatırlamıyorum makro mu bişeydi onunki
canım genelde metro marketlerde uygun oluyor ve iyi oluyor. Ben sert olanlardan 6-7 tane alıp yiyeceklerimi elma veya muz yanına koyuyorum yumuşuyor diğerleri buzdolabında sırasını bekliyor. Kararma vb. Şeyler hiç olmuyor.
Gittiğim her doktor, perinatolog dâhil ilk gebeliklerde hareketler 20, 21 veya 22. haftalarda hissedilebilir. Hepsi normal demişti. Endişelenmeyin, siz de en yakın zamanda hissetmeye başlarsınız artık.Günaydın kızlar çok yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı bugün tam 20 haftalık oldu ama hiç tekme hareket felan hissetmiyorum benim gibi olanlar var mı herkes çok şaşırıyor hissetmiyorum deyince
Benim ilk gebelikte şeker vardı ya bunda da yüksek kiloda gebe kalınca doktor en başından şeker varmış gibi diyet yap dedi. Şeker çıkma riski fazlaymış çünküUnutmayım bunu bir ataştırayım. Vakit yetmiyor ya onu araştırayım bunu araştırayım diyorum çoğu kalıyor. Allah'tan evdeyım çalışmıyoruö bir de şu anda.
Güzel mi sence ürünleri?
Benim adım sudem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?