2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar günaydın

Haftaya uçak yolculuğum var. Memlekete gideceğim uzak mesafe uçak ile gitmeliyim i.Amniyon sıvımda fazla erken doğumu felan tetikler mi yolculuk? Ahhh çok karasız kaldım.

Kaç hafta önden gidiyor?
Karbonhidrat ve meyveyi kes sorun olmaz inşallah. Şeker sebebiyle oluyor genelde.
bana da yeni dogum yapan arkadssim 1 ay oldu emzirme atletini kullanisli buldugu icin onu onerdi dagininkini aldim
Oğlumda yumşak pamuklu emzirme sütyeni de almıştım atleti de kışın doğuracağımız için atlet daha kullanışlı olur.
ben avakadoyu yeşillimon sitesinden aliyorum sert giyor olgunlasmasi icin bir elma ile disari koyuyorum geri kslanini buzdolsbina koyuyorum bu sekilde zamana yayiyorum
Sağol canım
Aynen sağlıklı beslenecez.Bir de beni düşün önceki hamileliği diyet bu diyet.
Normal hayatta diyette haftada bir gün kaçamak günü yapıyorsun ödül günü yapıyorsun olmadı sporu fazla yapıp kalori dengeliyorsun.Ama bu farklı. Oruç bile ezan okununca bitiyor. Bu ancak doğumda biten bir diyet.
Bebeğim avakado ve limon sanırım en zararsız olanları. Onun dışında ki meyveler de şeker oranı var sanırım.
Aynen öyle. Şekeri olmayan iki meyve. Diyette ikisi de can kurtarıcı. Biri yağ yakıcı. Diğeri besin değeri yüksek yağ vs yok yok içinde.
Kızlar bugün bazı arkadaşlarin detaylısi vardı B bayanmuhtar birminikask2020 başka var mıydı inşallah iyi geçer güzel haberlerle gelirsiniz
S Seray94 ün akşam üstü 4 de var.
Sinif ogretmeniyim canim. Senin bransin ne?
Avokado yenmez mi ya hic. Bizim ailecek en sevdigimiz meyve. Onceden il merkezinde oturuyorduk. 3 senedir ilcede yasiyoruz burada bulamiyoruz pek guzel avokado.
Bende sınıf.
Bir ben sevemedim inşallah alışırım ne diyim ben sağlıksız şeyleri seviyorum
Ahahah Aslı sütçüoglu vardı ya ama asliya değil yazidigi repliklere benzettim
Tekrarlarını izliyorsun galiba bende izledim ama detaylı hatırlamıyorum hafıza sorunum var ya

Rüyanızda hiç doğum yaptığınızı görüyor musunuz? Daha önce görmüştüm ben ama bu gece çok farklı gördüm sancı çektim epidural yaptırdım normal doğum olsun diye uğraştım doktorlarla sonra bebeği de gördüm o kadar netti ki kokusunu bile duydum
Cinsiyet belli değilken erkek bebek görmüştüm üç kere rüyalarım çıktı erkek oldu, bu rüya da sahihse eğer bebeğim bana benzeyecek tombiş birşey olacak

Başıma geleceği az çok biliyordum baştan başlamak yerine yarı yolda başlayım dedim.
Fıstık gibi doğuma gıdıcez fit fit
Dünden beri 600 gram vermişim yine.
Oldu 3.300
Senın kaç oldu?
Benle kıyaslama ama senin tiroit var o etkiliyor kiloyu. Bir de ben aktif çalıştım çok yürüdüm.
Benim ilk gebelikte şeker vardı ya bunda da yüksek kiloda gebe kalınca doktor en başından şeker varmış gibi diyet yap dedi. Şeker çıkma riski fazlaymış çünkü
En başından yapmam gerektiğini az çok bende biliyordum ama işime gelmedi ya diğerinde yaptım diye hamileliğin ortasında başlarım dedim.
Sabah şekerimi ölçtüm 85 çıktı.
Su içince açlık ölçülmüyor mu?
Ben gece uyanıp su içip yatıyorum.
Kilon boyun kaç?
Kaç kilo aldın?
Hoşgeldin diyet arkadaşı
Doğuma kadar yarımız diyet yapıp fıstık gibi olucak
Yiyenler doğumdan sonra diyet yapacak. Biz doğumdan sonra yiyecez.
Kızlar günaydın

Haftaya uçak yolculuğum var. Memlekete gideceğim uzak mesafe uçak ile gitmeliyim i.Amniyon sıvımda fazla erken doğumu felan tetikler mi yolculuk? Ahhh çok karasız kaldım.
Doktoruna sor.
Diyet yap balım diyet.
Gebelik diyeti ama et süt yoğurt sebze yumurta bol.
Kızlar detaylıda sormam gereken birşey var mı doktor kendi anlatıyor mu
Benimki kendi anlattı. Asistanı zaten rapor yazdığı için hem sesli söylüyor sen anlıyorsun hem asistan yazıyor. Ama mesela tıbbı terim kullanmadı benim anlayacağım şekilde anlattı hep. Hatta bakarken aynı organa tekrar tekrar denk geldi galiba aynı organı bazen iki üç kez yorumladı.
Ben genel olarak karnımın gerginliğini, nasıl diyet yapacağımı vs onları konuştuk genelde.

L Lmntbrdgi nin su ikizi muhabbetini sordum öyle bir şey yok suyun fazla olması var sadece dedi.

Bugün göreceksin ya malum olmuştur. Bana da fotoğrafını cd sini raporlarını usg resimlerini herşeyini verdi. Burnu bizimki gibi kocaman elmacık kemikleri belirgin. Dudakları ince. aynı anası

Kağıda not al unutursun heycandan.
İlaçları vs sorabilirsin.
Nefes nefese kalmanı fazla kilo almanı hepsini sor.
Ayy unuturum gerçekten tamam alacağım
Bugün göreceksin ya malum olmuştur. Bana da fotoğrafını cd sini raporlarını usg resimlerini herşeyini verdi. Burnu bizimki gibi kocaman elmacık kemikleri belirgin. Dudakları ince. aynı anası
Çok heyecanlanlıydım şimdi daha çok bastı heyecan o kadar belli oluyor yani unutmuşum ben

Merhaba benim de 19+6 bugün ve günde 1-2 kere elimi doğru zamanda göbek tarafıma koyarsam şanslıysam hissediyorum… plasenta ön duvarda benim bu nedenle daha geç ve daha hafif hissedebiliyormusuz, senin de öyleyse eğer..

sudem34
sudem34 2 hafta önden gidiyor çok mu sence

Ayy unuturum gerçekten tamam alacağım

Çok heyecanlanlıydım şimdi daha çok bastı heyecan o kadar belli oluyor yani unutmuşum ben
Aha benim abim köfte dudaklı tamam mı başka da kimsede dudak yok genelde ince sayılır en büyük ablamın biraz her şeyi güzel kaşı gözü ağzı burnu ilk çocuk ya
Neyse oğlan dayıya kız halaya çekermiş ya dedim dayısına çekseymiş köfte dudaklı olurmuş
Usg de valla ben öyle yorumladım gözleri kapalıydı zaten ama asyalılar gibi geniş yanaklı elmacık kemikleri geniş olacak gibi hissediyorum. Annemin sülalesi öyle. Gözler yumuk patlak patlak . Bakalım ya eşimin tarafına da benzese olur yakışıklı olur tabi bunlar işin geyiği sağlıklı olsun sağlıklı büyüsün gerisi hallolur.
sudem34

sudem34 2 hafta önden gidiyor çok mu sence
Canım kaçıncı haftadan beri önde gidiyor?
Kaç haftadır suyun fazla.
Doktor'un ne dedi?
Kaçıncı gebeliğin?
Ailede şeker öyküsü vs var mı?
Kilolu musun?
Çok kilo aldın mı?
Karnın sert ve gergin oluyor mu?

Kiraz yeme sakın bende kiraz çok yerdim.Kiraz incir kesinlikle yeme. Hatta meyve yeme.

3 hafta sorun diye biliyorum. Ama sen tedbirini al her türlü.
Benim dün yazdığım önlemleri oku.
Kaçıncı haftadasın şu anda?

Çok şükür herşey yolunda sadece suyu az dedi ama korkulacak derecede değil ama takip edilmeli dedi . Plasentasi eli kolu burnu bacağı herşey olması gibi dedi . 400grm geldi(21+0 haftalık) boyunu sormayı unuttum zaten çok zor döndü yüz üstü yatmış dönmedi doktor iki kere dışarı çıkardı yürüttü . Eşime benziyo ama yüzü gördüğümüz kadarı ile eşim havalara uçtu rabbim herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin .

ben de görüyorum bazen ama hep çok kolay doğurduğumu görüyorum fıt diye çıkıyo sonra emzirdiğimi görüyorum falan

bizim bebişin hareketlerini ben 16. haftada hissetmeye başladım suanda beni top sanıyor diye düşünüyorum öyle vuruyor dışardan gözüküyor artık bugün video çekiyordum sen beni top mu sanıyosun acaba dedim küt diye bi vurdu sus kadın der gibi

19 hafta
Çok kilolu değilim
17. Haftada fark edildi.
Doktorum dikkatli olmasın dedi çok bir öneride bulunmadı.
1. Gebelik
Ailede şeker yok bildiğim
Şimdiye kadar 3 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…