- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.241
Kızlar geldim sıvım fazla cıktı diyetisyene gittik hemen. Liste verdı haftaya cmtesi seker yüklemem var elveda beyaz ekmek, pilav patetes.. Erken dogumu tetikler dedı hoca. Sizlerde dikkat edin. Yoldayım tekrar yazarım sevgiler
Kaç hafta önden gidiyor?Amniyon sıvısı yüksek olanlardan biri de benim. Bebek haftasına göre önden gidiyor ve kilosu da yüksek. Perintolaga gitmeme 2 hafta var. Doktorum dikkat et sadece dedi. Herhangi bir diyet uygulamadı. Ama ben bu sıvı fazlalığını kafama çok takmaya başladım. Sorunlar ne olabilir sudemcim
Oğlumda yumşak pamuklu emzirme sütyeni de almıştım atleti de kışın doğuracağımız için atlet daha kullanışlı olur.bana da yeni dogum yapan arkadssim 1 ay oldu emzirme atletini kullanisli buldugu icin onu onerdi dagininkini aldim
Sağol canımben avakadoyu yeşillimon sitesinden aliyorum sert giyor olgunlasmasi icin bir elma ile disari koyuyorum geri kslanini buzdolsbina koyuyorum bu sekilde zamana yayiyorum
Aynen sağlıklı beslenecez.Bir de beni düşün önceki hamileliği diyet bu diyet.Aynen canım 24. Haftada yaptiricam insallah seker yuklemesini. Çok şükür bir sıkıntı olmamasına çok sevindim Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Bir yerde okumuştum ilk trimester da bebek 1 hafta ya önden ya geriden gider sonra ikinci trimesterde haftasını yakalar diye yani dengelenmistir hemen kötü düşünme jyi dusun iyi olsun insallah☺
Başın sagolsun canım Allah bir daha yaşatmasın bu acıyı kimseye. Bence böyle düşünme keşke dikkat etseydim yada keşke doktor böyle yapsaydı bence yiyecek ekmeği yokmuş Rabbım bu kadar ömür bicmis sen ne yapsaydin yine tutamazdin onu malesef.
Ben diyet yapmaktan nefret ediyorum bekarken diyet yapmaktan gina gelmişti diyet lafını bile duyunca midem bulaniyoro yüzden kendimi diyet yapiyormus gibi değil de sağlıklı besleniyormus gibi dusunucem daha çok dikkat ediyorum yememe içmeme çok meyve yerdim onceden geceleri kavunlar havalarda ucusurdu beyaz ekmek abur cubur hepsini kestim normal beslenmeye çalışıyorum. İnşallah şekerim çıkmaz diyet yapamam çünkü ben asla
Ben sadece küçük bir dolap aldim hepsiburada dan mdf gayet güzel geldi iş görür büyüyene kadar
Hayir gerektirmiyor canım gönül rahatlığı kullanabilirsin
Aynen öyle. Şekeri olmayan iki meyve. Diyette ikisi de can kurtarıcı. Biri yağ yakıcı. Diğeri besin değeri yüksek yağ vs yok yok içinde.Bebeğim avakado ve limon sanırım en zararsız olanları. Onun dışında ki meyveler de şeker oranı var sanırım.
S Seray94 ün akşam üstü 4 de var.Kızlar bugün bazı arkadaşlarin detaylısi vardı B bayanmuhtarbirminikask2020 başka var mıydı inşallah iyi geçer güzel haberlerle gelirsiniz
Bende sınıf.Sinif ogretmeniyim canim. Senin bransin ne?
Avokado yenmez mi ya hic. Bizim ailecek en sevdigimiz meyve. Onceden il merkezinde oturuyorduk. 3 senedir ilcede yasiyoruz burada bulamiyoruz pek guzel avokado.
Tekrarlarını izliyorsun galiba bende izledim ama detaylı hatırlamıyorum hafıza sorunum var yaAhahah Aslı sütçüoglu vardı yaama asliya değil yazidigi repliklere benzettim
Anında yazacağım
Genelde kendi anlatıyor bazen boyunu kilosunu söylemiyor söylemezse sorabilirsin bende söylemedi ben unuttumKızlar detaylıda sormam gereken birşey var mı doktor kendi anlatıyor mu
Heyecandan işte dimiGenelde kendi anlatıyor bazen boyunu kilosunu söylemiyor söylemezse sorabilirsin bende söylemedi ben unuttum
Başıma geleceği az çok biliyordum baştan başlamak yerine yarı yolda başlayım dedim.Aynen esinin dedigi gibi yapiyorum ben de. Habire almamak icin migorstan indirimleri takip edip cok aliyorum gunde 1/4 yedigim icin disarida 2 tane duruyo gerisi dolapta duruyor. Bittikce buzdolabindan cikariyorum 3-4 gnde olgunlasiyor.
Kestigim zaman dolaba koymadan once limon suruyorum kesik yerlere ve strech filmle sikica sariyorum. Kararmiyor
Ben keten tohumu yemiyorum bisey olmaz ama nolur nolmaz diye. Chia yiebilirsin 4kasik yogurda 2 kasik chia 2 kasik yulaf koyup ara ogun olarak.
Sana aylardir yeme su karb lari dedim dinlemedin simdi kol kola 40.haftaya yurucez
En başından yapmam gerektiğini az çok bende biliyordum ama işime gelmedi yaBenim ilk gebelikte şeker vardı ya bunda da yüksek kiloda gebe kalınca doktor en başından şeker varmış gibi diyet yap dedi. Şeker çıkma riski fazlaymış çünkü
Hoşgeldin diyet arkadaşıKızlar geldim sıvım fazla cıktı diyetisyene gittik hemen. Liste verdı haftaya cmtesi seker yüklemem var elveda beyaz ekmek, pilav patetes.. Erken dogumu tetikler dedı hoca. Sizlerde dikkat edin. Yoldayım tekrar yazarım sevgiler
Doktoruna sor.Kızlar günaydın
Haftaya uçak yolculuğum var. Memlekete gideceğim uzak mesafe uçak ile gitmeliyim i.Amniyon sıvımda fazla erken doğumu felan tetikler mi yolculuk? Ahhh çok karasız kaldım.
Benimki kendi anlattı. Asistanı zaten rapor yazdığı için hem sesli söylüyor sen anlıyorsun hem asistan yazıyor. Ama mesela tıbbı terim kullanmadı benim anlayacağım şekilde anlattı hep. Hatta bakarken aynı organa tekrar tekrar denk geldi galiba aynı organı bazen iki üç kez yorumladı.Kızlar detaylıda sormam gereken birşey var mı doktor kendi anlatıyor mu
Kağıda not al unutursun heycandan.Heyecandan işte dimiaklıma yazdım sağol canım
Bugün göreceksin ya malum olmuştur. Bana da fotoğrafını cd sini raporlarını usg resimlerini herşeyini verdi. Burnu bizimki gibi kocaman elmacık kemikleri belirgin. Dudakları ince.Rüyanızda hiç doğum yaptığınızı görüyor musunuz? Daha önce görmüştüm ben ama bu gece çok farklı gördüm sancı çektim epidural yaptırdım normal doğum olsun diye uğraştım doktorlarla sonra bebeği de gördüm o kadar netti ki kokusunu bile duydum
Cinsiyet belli değilken erkek bebek görmüştüm üç kere rüyalarım çıktı erkek oldu, bu rüya da sahihse eğer bebeğim bana benzeyecek tombiş birşey olacak
Ayy unuturum gerçekten tamam alacağımKağıda not al unutursun heycandan.
İlaçları vs sorabilirsin.
Nefes nefese kalmanı fazla kilo almanı hepsini sor.
Çok heyecanlanlıydım şimdi daha çok bastı heyecan o kadar belli oluyor yani unutmuşum benBugün göreceksin ya malum olmuştur. Bana da fotoğrafını cd sini raporlarını usg resimlerini herşeyini verdi. Burnu bizimki gibi kocaman elmacık kemikleri belirgin. Dudakları ince.aynı anası
Merhaba benim de 19+6 bugün ve günde 1-2 kere elimi doğru zamanda göbek tarafıma koyarsam şanslıysam hissediyorum… plasenta ön duvarda benim bu nedenle daha geç ve daha hafif hissedebiliyormusuz, senin de öyleyse eğer..Günaydın kızlar çok yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı bugün tam 20 haftalık oldu ama hiç tekme hareket felan hissetmiyorum benim gibi olanlar var mı herkes çok şaşırıyor hissetmiyorum deyince
Kaç hafta önden gidiyor?
Karbonhidrat ve meyveyi kes sorun olmaz inşallah. Şeker sebebiyle oluyor genelde.
Oğlumda yumşak pamuklu emzirme sütyeni de almıştım atleti de kışın doğuracağımız için atlet daha kullanışlı olur.
Sağol canım
Aynen sağlıklı beslenecez.Bir de beni düşün önceki hamileliği diyet bu diyet.
Normal hayatta diyette haftada bir gün kaçamak günü yapıyorsun ödül günü yapıyorsun olmadı sporu fazla yapıp kalori dengeliyorsun.Ama bu farklı. Oruç bile ezan okununca bitiyor. Bu ancak doğumda biten bir diyet.
Aynen öyle. Şekeri olmayan iki meyve. Diyette ikisi de can kurtarıcı. Biri yağ yakıcı. Diğeri besin değeri yüksek yağ vs yok yok içinde.
S Seray94 ün akşam üstü 4 de var.
Bende sınıf.
Bir ben sevemedim inşallah alışırım ne diyim ben sağlıksız şeyleri seviyorum
Tekrarlarını izliyorsun galiba bende izledim ama detaylı hatırlamıyorum hafıza sorunum var ya
AhaAyy unuturum gerçekten tamam alacağım
Çok heyecanlanlıydım şimdi daha çok bastı heyecan o kadar belli oluyor yani unutmuşum ben
Canım kaçıncı haftadan beri önde gidiyor?
ben de görüyorum bazen ama hep çok kolay doğurduğumu görüyorum fıt diye çıkıyoRüyanızda hiç doğum yaptığınızı görüyor musunuz? Daha önce görmüştüm ben ama bu gece çok farklı gördüm sancı çektim epidural yaptırdım normal doğum olsun diye uğraştım doktorlarla sonra bebeği de gördüm o kadar netti ki kokusunu bile duydum
Cinsiyet belli değilken erkek bebek görmüştüm üç kere rüyalarım çıktı erkek oldu, bu rüya da sahihse eğer bebeğim bana benzeyecek tombiş birşey olacak
19 haftaAhabenim abim köfte dudaklı tamam mı başka da kimsede dudak yok genelde ince sayılır en büyük ablamın biraz her şeyi güzel kaşı gözü ağzı burnu ilk çocuk ya
Neyse oğlan dayıya kız halaya çekermiş ya dedim dayısına çekseymiş köfte dudaklı olurmuş
Usg de valla ben öyle yorumladım gözleri kapalıydı zaten ama asyalılar gibi geniş yanaklı elmacık kemikleri geniş olacak gibi hissediyorum. Annemin sülalesi öyle. Gözler yumuk patlak patlak . Bakalım ya eşimin tarafına da benzese olur yakışıklı olurtabi bunlar işin geyiği sağlıklı olsun sağlıklı büyüsün gerisi hallolur.
Canım kaçıncı haftadan beri önde gidiyor?
Kaç haftadır suyun fazla.
Doktor'un ne dedi?
Kaçıncı gebeliğin?
Ailede şeker öyküsü vs var mı?
Kilolu musun?
Çok kilo aldın mı?
Karnın sert ve gergin oluyor mu?
Kiraz yeme sakın bende kiraz çok yerdim.Kiraz incir kesinlikle yeme. Hatta meyve yeme.
3 hafta sorun diye biliyorum. Ama sen tedbirini al her türlü.
Benim dün yazdığım önlemleri oku.
Kaçıncı haftadasın şu anda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?