2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Açlık şekeri için su bile içmemiş olmamız gerekiyor diye biliyorum çünkü etkiliyor o da. Gece içtiğin etkilemez bence ya :) açlık şekeri için gece 12’den aç kalın derler ya mesela. Yanlış da biliyo olabilirim emin olamadım:)
90’la başladım 85’im şuan 169 boy

Bugün kontrolüm vardı. Bebiş 477 gr 27 cm olmuş. Suyum iyiymiş. Servisk uzunluğu çok iyi dedi burada hep ölçümü duyunca bende merak edip sordum 5.9’muş. Normalin bile üstünde dedi. O yüzden rahat egzersiz yapabilirmişim. Plasenta arkada olduğu için hareketleri yoğun hissedersin dedi. Bizden haberler böyle

Aminyon sıvıya havuç çok iyi geliyor istersen bak çok sevindim gözün aydın

7fln olmustur heralde pztsi tartilicam 5ti en son. Ben meyilliymisim ya hamileyken kilo almayya. Gorunuste bisey yok ama tarti da var sudem34

ben de görüyorum bazen ama hep çok kolay doğurduğumu görüyorum fıt diye çıkıyo sonra emzirdiğimi görüyorum falan
Ay dün gece ben de bir rüya gördüm ama çok korkunçtu. 28 haftalıkken doğuruyordum. Afedersiniz rüyamda uykumdan kan revan içinde uyanıyordum. Çocuğun amniyon kesesi en aşağıdaydı doktor eliyle hissediyordu vs. Kendimi o kadar kasmışım ki her yerim tutulmuş vaziyette uyandım sabah. Kol kaslarım gergin gergin canım yanıyor. Rabbim kimseye göstermesin hayırlısıyla kucaklarımızq sağlıkla zamanında alalım inşallah

Ya hic idrar kaciran oldu mu? Ben bugun bi oksurdum eyvah eyvah ne bu olay? Napicam ben?
Şuan mesaneye baskı yapıyor rahim gittikçe de artacak. Ben eskiden baya tutabiliyordum şimdi geldi mi tutma şansım yok maalesef hemen yapmam lazım yoksa kaçırma oluyor (( yürüyüşe çıktığımda su içip çıktıysam vay halime :)

Hayırlara vesile olsun inşallah Korkularımız, düşündüklerimiz, düşünmesek bile bilinç altındaki endişelerimiz ister istemez rüyalarımıza giriyor. İnşallah her birimiz hayırlısıyla, sağlıkla, kolaylıkla, tam gelişiminde, tam vaktinde yavrularımızı kucaklarımıza alırız.

Amiiiiin inşallah

Kızlar şimdi yazayım, hafta sıyla uyumlu dedi. ac karna sabahtan şeker yüklemeye gidicem. Ultrason güzel geçti sayılır derken amnıo sıvısı fazla cıktı. Listemde
Mesela sabah kahvaltı
1 haslanmıs yumurta yada omlet yada menemen
Biraz peynir 2 dilim kadar
2 cevız
1 dilim ekmek, cay sekersız
Sabah 7de ayaktaym o sebeple evden cıkmadan ufak kahvaltı, saat 10 ara (1 bardak süt ve 2 cevız) öğle yemek, mesela 1 kase Corba, nohut, 5 6 kasık bulgur pilavı
saat 15.00, (1 bardak ayran bıkac fındık) saat 17.00 (1 bardak sade kefir 1 meyve) ve akşam yemegi (4 5 köfte salata 5 6 kasık bulgur pilavı, 1 kase corba) ile gün biticek. Haftada 4 akşam 30-45dk yürüyüş. Günde sade 1 maden suyu. Cay seker siz artık. Pilav patates makarna elveda
Ağırlık protein yesıllıkler kuruyemıs uzerıne. 2 kere bakliyat yemeği, sebze, protein ise 3 4 gün yeniyor. Yemekler yanına salata. Salata hep yesıllıkler yoksa domates salata soganda olabılır.
Bulgurda yersen yanında ekmek yok. Beyaz ekmek yok. Cavdar yada siyez ekmeği. 3 lt su.
Ara ara ve sık sekılde yemek düzeni var.

Selam kızlar ne zamandır sadece okumaya giriyorum, bugün kedimi yıkarken beni bayağı bir tırmaladı kapattı bişey olur mu yaa bilgi bulamadım

Benim de 2 kere oldu
Hayda
E yandik biz yani kimse solemedi bana bole bisi olucagini
Pilav varsa corba olmaz. Ekmek corba pilav bulgur hepsi ayni. Cavdar degilde siyez veya karabugday tercih edin peynirde yarin yagli tercih edin

Ay bende 19+6 bugun. Cok Hafif hissediyorum bende. Daha Disardan belli olmuyor, esim dört gözle bekliyor saglikla kucagina alirsin isallah.

Ayni durumdayim, günde 20 kere gidiyorum. Disari cikmaya korkar oldum ya kacirirsam diye. Simdiden boyleyse ilerde napicam

Kacinci haftada aclik sekerine bakiyorlar acaba. Bana 28. Haftada bakilacak dediler. Cokmu gec acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…