- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.261
Açlık şekeri için su bile içmemiş olmamız gerekiyor diye biliyorum çünkü etkiliyor o da. Gece içtiğin etkilemez bence ya :) açlık şekeri için gece 12’den aç kalın derler ya mesela. Yanlış da biliyo olabilirim emin olamadım:)Başıma geleceği az çok biliyordum baştan başlamak yerine yarı yolda başlayım dedim.
Fıstık gibi doğuma gıdıcezfit fit
Dünden beri 600 gram vermişim yine.
Oldu 3.300
Senın kaç oldu?
Benle kıyaslama ama senin tiroit var o etkiliyor kiloyu. Bir de ben aktif çalıştım çok yürüdüm.
En başından yapmam gerektiğini az çok bende biliyordum ama işime gelmedi yadiğerinde yaptım diye hamileliğin ortasında başlarım dedim.
Sabah şekerimi ölçtüm 85 çıktı.
Su içince açlık ölçülmüyor mu?
Ben gece uyanıp su içip yatıyorum.
Kilon boyun kaç?
Kaç kilo aldın?
Hoşgeldin diyet arkadaşı
Doğuma kadar yarımız diyet yapıp fıstık gibi olucak
Yiyenler doğumdan sonra diyet yapacak. Biz doğumdan sonra yiyecez.
Doktoruna sor.
Diyet yap balım diyet.
Gebelik diyeti ama et süt yoğurt sebze yumurta bol.
Benimki kendi anlattı. Asistanı zaten rapor yazdığı için hem sesli söylüyor sen anlıyorsun hem asistan yazıyor. Ama mesela tıbbı terim kullanmadı benim anlayacağım şekilde anlattı hep. Hatta bakarken aynı organa tekrar tekrar denk geldi galiba aynı organı bazen iki üç kez yorumladı.
Ben genel olarak karnımın gerginliğini, nasıl diyet yapacağımı vs onları konuştuk genelde.
L Lmntbrdgi nin su ikizi muhabbetini sordum öyle bir şey yok suyun fazla olması var sadece dedi.
Anında yazacağımsaat 4 de randevu haberiniz olsun kalbim güm güm
Aminyon sıvıya havuç çok iyi geliyor istersen bakÇok şükür herşey yolunda sadece suyu az dedi ama korkulacak derecede değil ama takip edilmeli dedi . Plasentasi eli kolu burnu bacağı herşey olması gibi dedi . 400grm geldi(21+0 haftalık) boyunu sormayı unuttum zaten çok zor döndü yüz üstü yatmış dönmedi doktor iki kere dışarı çıkardı yürüttü . Eşime benziyo ama yüzü gördüğümüz kadarı ile eşim havalara uçturabbim herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin .
Evet canım daha önce konuşulmuştu aklımda kalmıştı ilk işim meyve sıkacağı almak ve havuç suyu yapmakAminyon sıvıya havuç çok iyi geliyor istersen bakçok sevindim gözün aydın
Evet canım daha önce konuşulmuştu aklımda kalmıştı ilk işim meyve sıkacağı almak ve havuç suyu yapmak
Benim de 2 kere olduYa hic idrar kaciran oldu mu? Ben bugun bi oksurdum eyvah eyvahne bu olay? Napicam ben?
Ay dün gece ben de bir rüya gördüm ama çok korkunçtu. 28 haftalıkken doğuruyordum. Afedersiniz rüyamda uykumdan kan revan içinde uyanıyordum. Çocuğun amniyon kesesi en aşağıdaydı doktor eliyle hissediyordu vs. Kendimi o kadar kasmışım ki her yerim tutulmuş vaziyette uyandım sabah. Kol kaslarım gergin gergin canım yanıyor. Rabbim kimseye göstermesin hayırlısıyla kucaklarımızq sağlıkla zamanında alalım inşallahben de görüyorum bazen ama hep çok kolay doğurduğumu görüyorum fıt diye çıkıyosonra emzirdiğimi görüyorum falan
Şuan mesaneye baskı yapıyor rahim gittikçe de artacak. Ben eskiden baya tutabiliyordum şimdi geldi mi tutma şansım yok maalesef hemen yapmam lazım yoksa kaçırma oluyorYa hic idrar kaciran oldu mu? Ben bugun bi oksurdum eyvah eyvahne bu olay? Napicam ben?
Hayırlara vesile olsun inşallahAy dün gece ben de bir rüya gördüm ama çok korkunçtu. 28 haftalıkken doğuruyordum. Afedersiniz rüyamda uykumdan kan revan içinde uyanıyordum. Çocuğun amniyon kesesi en aşağıdaydı doktor eliyle hissediyordu vs. Kendimi o kadar kasmışım ki her yerim tutulmuş vaziyette uyandım sabah. Kol kaslarım gergin gergin canım yanıyor. Rabbim kimseye göstermesin hayırlısıyla kucaklarımızq sağlıkla zamanında alalım inşallah
Amiiiiin inşallahHayırlara vesile olsun inşallahKorkularımız, düşündüklerimiz, düşünmesek bile bilinç altındaki endişelerimiz rüyalarımıza giriyor. İnşallah her birimiz hayırlısıyla, sağlıkla, kolaylıkla, tam gelişiminde, tam vaktinde yavrularımızı kucaklarımıza alırız.
HaydaBenim de 2 kere oldu
E yandik biz yaniŞuan mesaneye baskı yapıyor rahim gittikçe de artacak. Ben eskiden baya tutabiliyordum şimdi geldi mi tutma şansım yok maalesef hemen yapmam lazım yoksa kaçırma oluyor(( yürüyüşe çıktığımda su içip çıktıysam vay halime :)
Pilav varsa corba olmaz. Ekmek corba pilav bulgur hepsi ayni. Cavdar degilde siyez veya karabugday tercih edin peynirde yarin yagli tercih edinKızlar şimdi yazayım, hafta sıyla uyumlu dedi. ac karna sabahtan şeker yüklemeye gidicem. Ultrason güzel geçti sayılır derken amnıo sıvısı fazla cıktı. Listemde
Mesela sabah kahvaltı
1 haslanmıs yumurta yada omlet yada menemen
Biraz peynir 2 dilim kadar
2 cevız
1 dilim ekmek, cay sekersız
Sabah 7de ayaktaym o sebeple evden cıkmadan ufak kahvaltı, saat 10 ara (1 bardak süt ve 2 cevız) öğle yemek, mesela 1 kase Corba, nohut, 5 6 kasık bulgur pilavı
saat 15.00, (1 bardak ayran bıkac fındık) saat 17.00 (1 bardak sade kefir 1 meyve) ve akşam yemegi (4 5 köfte salata 5 6 kasık bulgur pilavı, 1 kase corba) ile gün biticek. Haftada 4 akşam 30-45dk yürüyüş. Günde sade 1 maden suyu. Cay seker siz artık. Pilav patates makarna elveda
Ağırlık protein yesıllıkler kuruyemıs uzerıne. 2 kere bakliyat yemeği, sebze, protein ise 3 4 gün yeniyor. Yemekler yanına salata. Salata hep yesıllıkler yoksa domates salata soganda olabılır.
Bulgurda yersen yanında ekmek yok. Beyaz ekmek yok. Cavdar yada siyez ekmeği. 3 lt su.
Ara ara ve sık sekılde yemek düzeni var.
Ay bende 19+6 bugun. Cok Hafif hissediyorum bende. Daha Disardan belli olmuyor, esim dört gözle bekliyorMerhaba benim de 19+6 bugün ve günde 1-2 kere elimi doğru zamanda göbek tarafıma koyarsam şanslıysam hissediyorum… plasenta ön duvarda benim bu nedenle daha geç ve daha hafif hissedebiliyormusuz, senin de öyleyse eğer..
Ayni durumdayim, günde 20 kere gidiyorum. Disari cikmaya korkar oldum ya kacirirsam diye. Simdiden boyleyse ilerde napicamŞuan mesaneye baskı yapıyor rahim gittikçe de artacak. Ben eskiden baya tutabiliyordum şimdi geldi mi tutma şansım yok maalesef hemen yapmam lazım yoksa kaçırma oluyor(( yürüyüşe çıktığımda su içip çıktıysam vay halime :)
Kacinci haftada aclik sekerine bakiyorlar acaba. Bana 28. Haftada bakilacak dediler. Cokmu gec acaba?Açlık şekeri için su bile içmemiş olmamız gerekiyor diye biliyorum çünkü etkiliyor o da. Gece içtiğin etkilemez bence ya :) açlık şekeri için gece 12’den aç kalın derler ya mesela. Yanlış da biliyo olabilirim emin olamadım:)
90’la başladım 85’im şuan 169 boy
Yoyko City Seyahat Sistem Bebek Arabası 3 İn 1 Gri SilverLink atar mısın tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?