2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ya hic idrar kaciran oldu mu? Ben bugun bi oksurdum eyvah eyvah ne bu olay? Napicam ben?
Ben çooook yaşıyorum hapşurunca öksürünce kusarken
Selam kızlar ne zamandır sadece okumaya giriyorum, bugün kedimi yıkarken beni bayağı bir tırmaladı kapattı bişey olur mu yaa bilgi bulamadım
Hiç birşey olmaz senin kedin o benide haftada üç beş kere tırlamıyor benimkiler dün iki tane kanamalı tırmaladı kaçarken kucağımdan

7fln olmustur heralde pztsi tartilicam 5ti en son. Ben meyilliymisim ya hamileyken kilo almayya. Gorunuste bisey yok ama tarti da var sudem34
Boyun uzun başlangıç kilon azdı zaten.
Normal hayatta da tiroid var mıydı?
Diyet yapmasan nasıl olurdu aceba belki yediklerin hem bebişe hem sana iyi geliyor. Bir de senin haftan ileri ayın başı biraz daha.
Ya hic idrar kaciran oldu mu? Ben bugun bi oksurdum eyvah eyvah ne bu olay? Napicam ben?
Daha sen kışın soğukta gör

Kızlaaar ben geldim
Hayırlı haberler herşeyi çok iyi ne leke ne parlama ne küçülme ne daralma eksik kırık çıkık yok elhamdülillah
Gelelim boy ve kilosuna
Kilosu 530
Boy 27
22+3 üm ama 22+5 çıktı...
Buraya kadar herşey iyiiii..
Gelelim bana
Şeker sordu direk
Sıvı fazlalılığı sınırın biraz üstünde dedi
Açlık tokluk şekeri üç beş kere takip et dedi
Zaten tatlı yemiyorum dedim karbonhidrat sordum onların çok etkisi yok genetik olabilir dedi
Benim sülalede şeker var, hamileliğin başında da 98 sınırda çıkmıştı zaten şeker..
Neyse diyet sordum hiç gerek yok sadece takip yap mutlaka dedi...
Nefes darlığımı sordum, tam diyordu ki tahlil test vs dedim panik atak vardı bende devamlı dideral kullanırdım.. Başka sebep aramaya gerek yok zaten dedi dideral diyorsun dedi güldü, ilacı içebileveğimi söyledi arada bir hayatımı etkilediği için izin varmış, ilk üç ay kullanıma uygun değil dedi.. Dünyalar benim olduuuu dedim bir haftadır hasta yatıyorum
Kilo alışım yemekle ilgili değil de hareketsizlikle ilgiliymiş dedim çünkü yemek çok yemiyorum...
Çınar Cem olduğu dahada kesinleşti yüzde 1500 erkek dedi
Burnu bana benziyor ağız şekli kocam beye yanakları büyük oğluma göz yapısı sanırım ben hepimizin karması olacak gibi..
Aşırı hareketli muayene boyu tekmeler durmadı aynı anda görüntüde hareket öyle tuhaf hissettim ki
Ben diyorum bana kök söktürecek
Neyse şekerler bendeki haberler bu kadar şimdi biz yemeğe gidiyoruz neşe içinde

Ben çooook yaşıyorum hapşurunca öksürünce kusarken

Hiç birşey olmaz senin kedin o benide haftada üç beş kere tırlamıyor benimkiler dün iki tane kanamalı tırmaladı kaçarken kucağımdan
Çol sağol yaa içim rahatladı, bir de tetanos oldunuz mu 22+3 üm daha olmadım şeker yüklemesi de yaptırmadım ne zaman bunlar siz nasıl bakıyorsunuz tetqnos ile şeker yüklemesine

Çol sağol yaa içim rahatladı, bir de tetanos oldunuz mu 22+3 üm daha olmadım şeker yüklemesi de yaptırmadım ne zaman bunlar siz nasıl bakıyorsunuz tetqnos ile şeker yüklemesine
Tetanoz sağlık ocağına sor yaparlar büyük ihtimalle eğer kaydın yoksa sağlık ocağında aramazlar senin sorman lazım şeker yüklemesi 24. Haftadan itibaren yapılıyor

Benim ilk gebelikte şeker vardı ya bunda da yüksek kiloda gebe kalınca doktor en başından şeker varmış gibi diyet yap dedi. Şeker çıkma riski fazlaymış çünkü
Bende yüksek kiloluyum ama hiç birsey demedi bana hatta aman kilo alma bile demedi. Şimdiye kadar ciddi bir kilo almadığım içinde olabilir ama ilk hamileliğim de bir kadın doğumcu resmen ben seni takip etmek istemiyorum demişti. Çok üzmüştü beni.

Neden

Bazı doktorlar kilo takıntılı olabiliyor kuzum. Mesela bi doktor var bizim hastanede kadın tüm hastalarını diyetisyene gönderiyo kilodan nefret ediyo ben ona bilerek gitmedim beni döver diye
Dediğin gibi ciddi kilo alımın olmadığından senin bilinçli olduğunu anlamıştır.

Havuç suyu iç tatlım..

Kilo takıntılı doktor duyunca aklıma doktor Nowzaradan geliyor o da böyle kızıyor ya

Kilo takıntılı doktor duyunca aklıma doktor Nowzaradan geliyor o da böyle kızıyor ya
Ahahah aynen aynen:) benim doktorum hiç tartmıyo bile tansiyon bile ölçmüyo çok rhattır aslında ama önceki gebelikte şeker öyküsü bide aile boyu şeker hastalığı olunca kiloma dikkat etmemi söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…