- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.281
Ben çooook yaşıyorum hapşurunca öksürünce kusarkenYa hic idrar kaciran oldu mu? Ben bugun bi oksurdum eyvah eyvahne bu olay? Napicam ben?
Hiç birşey olmaz senin kedin o benide haftada üç beş kere tırlamıyor benimkiler dün iki tane kanamalı tırmaladı kaçarken kucağımdanSelam kızlar ne zamandır sadece okumaya giriyorum, bugün kedimi yıkarken beni bayağı bir tırmaladı kapattı bişey olur mu yaa bilgi bulamadım
Rica ederim ne demekAaaa çok iyiymiş ben de bakayım onlara sağolasın canım
Henüz olmadı ama olmak üzere hatta sayfayı tam açtım okurken tekmesiyle tuvalete koşuyordumYa hic idrar kaciran oldu mu? Ben bugun bi oksurdum eyvah eyvahne bu olay? Napicam ben?
Oldu oldu teşekkür ederizYoyko City Seyahat Sistem Bebek Arabası 3 İn 1 Gri Silver
Umarım linki becerebilmişimdir
Boyun uzun başlangıç kilon azdı zaten.7fln olmustur heralde pztsi tartilicam 5ti en son. Ben meyilliymisim ya hamileyken kilo almayya. Gorunuste bisey yok ama tarti da varsudem34
Daha sen kışın soğukta görYa hic idrar kaciran oldu mu? Ben bugun bi oksurdum eyvah eyvahne bu olay? Napicam ben?
Çol sağol yaa içim rahatladı, bir de tetanos oldunuz mu 22+3 üm daha olmadım şeker yüklemesi de yaptırmadım ne zaman bunlar siz nasıl bakıyorsunuz tetqnos ile şeker yüklemesineBen çooook yaşıyorum hapşurunca öksürünce kusarken
Hiç birşey olmaz senin kedin o benide haftada üç beş kere tırlamıyor benimkiler dün iki tane kanamalı tırmaladı kaçarken kucağımdan
Tetanoz sağlık ocağına sor yaparlar büyük ihtimalle eğer kaydın yoksa sağlık ocağında aramazlar senin sorman lazım şeker yüklemesi 24. Haftadan itibaren yapılıyorÇol sağol yaa içim rahatladı, bir de tetanos oldunuz mu 22+3 üm daha olmadım şeker yüklemesi de yaptırmadım ne zaman bunlar siz nasıl bakıyorsunuz tetqnos ile şeker yüklemesine
Hangi site canım link var mıBu şeklide 3 lu setler 105 TL'ye düşmüş %100 pamuk
Bende yüksek kiloluyum ama hiç birsey demedi bana hatta aman kilo alma bile demedi. Şimdiye kadar ciddi bir kilo almadığım içinde olabilir ama ilk hamileliğim de bir kadın doğumcu resmen ben seni takip etmek istemiyorum demişti. Çok üzmüştü beni.Benim ilk gebelikte şeker vardı ya bunda da yüksek kiloda gebe kalınca doktor en başından şeker varmış gibi diyet yap dedi. Şeker çıkma riski fazlaymış çünkü
24-28. Haftalrda şeker yüklemesi yapılır bana doktorum 24. Haftada yapıcaz dediKacinci haftada aclik sekerine bakiyorlar acaba. Bana 28. Haftada bakilacak dediler. Cokmu gec acaba?
Necix's Sevimli Kedi Figürlü İkili Patikli AltHangi site canım link var mı
NedenBende yüksek kiloluyum ama hiç birsey demedi bana hatta aman kilo alma bile demedi. Şimdiye kadar ciddi bir kilo almadığım içinde olabilir ama ilk hamileliğim de bir kadın doğumcu resmen ben seni takip etmek istemiyorum demişti. Çok üzmüştü beni.
Bazı doktorlar kilo takıntılı olabiliyor kuzum. Mesela bi doktor var bizim hastanede kadın tüm hastalarını diyetisyene gönderiyo kilodan nefret ediyo ben ona bilerek gitmedim beni döver diyeBende yüksek kiloluyum ama hiç birsey demedi bana hatta aman kilo alma bile demedi. Şimdiye kadar ciddi bir kilo almadığım içinde olabilir ama ilk hamileliğim de bir kadın doğumcu resmen ben seni takip etmek istemiyorum demişti. Çok üzmüştü beni.
Havuç suyu iç tatlım..Çok şükür herşey yolunda sadece suyu az dedi ama korkulacak derecede değil ama takip edilmeli dedi . Plasentasi eli kolu burnu bacağı herşey olması gibi dedi . 400grm geldi(21+0 haftalık) boyunu sormayı unuttum zaten çok zor döndü yüz üstü yatmış dönmedi doktor iki kere dışarı çıkardı yürüttü . Eşime benziyo ama yüzü gördüğümüz kadarı ile eşim havalara uçturabbim herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin .
Fiyatları filan da iyi alış veriş yaptınız mı hiç acaba güvenilir miNecix's Sevimli Kedi Figürlü İkili Patikli Alt
Burası canım en altında %100 pamuk yazıyor bazılarında pamuklu kumaş yazıyor onlar tam pamuk değil
Kilo takıntılı doktor duyunca aklıma doktor Nowzaradan geliyorBazı doktorlar kilo takıntılı olabiliyor kuzum. Mesela bi doktor var bizim hastanede kadın tüm hastalarını diyetisyene gönderiyo kilodan nefret ediyo ben ona bilerek gitmedim beni döver diye
Dediğin gibi ciddi kilo alımın olmadığından senin bilinçli olduğunu anlamıştır.
Ahahah aynen aynen:) benim doktorum hiç tartmıyo bile tansiyon bile ölçmüyo çok rhattır aslında ama önceki gebelikte şeker öyküsü bide aile boyu şeker hastalığı olunca kiloma dikkat etmemi söyledi.Kilo takıntılı doktor duyunca aklıma doktor Nowzaradan geliyoro da böyle kızıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?