2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Fiyatları filan da iyi alış veriş yaptınız mı hiç acaba güvenilir mi
İnsatgramdan takıp ediyorum güvenilir bir sayfa gibi duruyor ama hiç alışveriş yapmadım altlarin fiyatları çok uygun geldi necix in ürünleri necix başka yerden almıştım güzeldi kumaşları bazı altlarin çit citli badi takımları da var minicity var bir de orada da çok güzel şeyler var

Benim doktorum da kilolu beni hiç tartmadi doktorun kendi izlenimleri de etkili oluyor annemin gıdığı vardı ameliyat günü falan aldı görüntüsünden hoşlanmıyordu ameliyata gitti doktor anneme benim de gıdığım var ne olacak ki demiş annem ameliyat olmadan gelmişti

Yani 23-3 2 hafta var aramizda ama ben de anlamadim. Aslinda pantalon sort haric bisuru seyim oluyo dar kiyafetleri saymazsak ama tarti gidio
Bizim ailede tiroid var annem ameliyatli ben yillarca ilac kullandim. Bzn birakiorum duzelio sonra yine basliorum ama hamilelikten once 2 yil icmemistim hamilelikte direk cikti
Ay valla seni merak ettm de ondan girdim kk ya. Cok sevindim kuzucum guzel haberlerine masallah afiyet olsun
Bnm doktor da ole. Gecen gittigimde sinirlerim zipladi. Diyetisyenle gidiorum ztn diorum yine de almican onu yapican bunu yapican.
Esime baya bi solendim. Nazli sabanciyi miyim manken miuim neyin iddasi bu kilo alinir verilir noye bu kdr strese sokuluyorum die
Manyaklik bnce bu kdr idealistlik gereksiz.

ben de bir keresinde dişli bir bebek doğurduğumu görmüştüm inanılmaz korkmuştum sonra bebeği çıplak şekilde soğukta unutuyordum eşim bebeği evde tek bırakıp çıkıyordu bebeğe ulaşamıyorduk. hepimiz görüyoruz kabuslar çok normal Allahın izniyle hiçbir şey olmaz sağlıkla kucağımıza alırız içinizi ferah tutun

Kilo takintisi olan saglikcilar var gercekten. Ben normalde ne kadar ugrassam da kilo alamayan biriyim. Hamileligimin 7. Haftasinda filandim saglik ocagina gittim kayit yaptirmaya. Beslenme konusunda bi kac bi sey anlatti ebe. Ben de bi heves dedim ki 1 kilo aldim simdiden. Ki 42 kiloyum. Kadin dedi ki biz bu donemde kilo alimini onermiyoruz

Ben yapmadim buradan alisveris ama yapan cok kisi duydum. Guzel urunler de var sitesinde

Valla fazlası strese sokuyor gerçekten. Benimde arkadaşım o dediğim doktora gidiyor 6 aylık 3 kg aldı diye demediğini bırakmamış diyorum ya ben direk ona gitsem kesin muayeneye kbul bile etmezdi. Fazla kilon yoksa bide diyetisyenle gidiyosun aldığın kilolara hiiçç takılma hepsi doğumdan sonra 1 ay içinde puff uçacak. Çünkü yağ almıyosun çok sağlıklı bir şekilde bebeğine aldırıyosun kiloyu.
He sürekli hamurişi tatlı yiyip aldığımız kilolar maalesef tamamen yağ ve doğumdan sonrada kolay gitmiyor.

Yaaa sen al 42 kilo olsam sanırım dünyadaki bütün sağlıksız yyecekleri yerm zaten bu bilinçte olduğum için 85 kşloyum ahahah
Doktorlar bazı hastaların ayar yapamayacağını düşündüğü için çok idealist yaklaşıyolar. Çok yer çok alır sonra şeker tansiyonla uğraşırız diye baştan sert davranıyolar ilkel eğitim yöntwmleri yani:))

Çok sevindim canım maşallah yavruşada sanada. İlacına kavuşmanada sevindim:) amniyon sıvısı içinde zaten ne yapman gerektiğini söylemiş. Hadi bakalım rahat gebelikler artık:)

Aynen oyle. Ama emzirmeyle max 6 ayda hepsi gider diye dusunuyorum. Stres yediginle stres hem kotu hem sacma. Bebeklerimiz saglikli olsun yeter.

Aynen oyle. Ama emzirmeyle max 6 ayda hepsi gider diye dusunuyorum. Stres yediginle stres hem kotu hem sacma. Bebeklerimiz saglikli olsun yeter.
Bebek 1 yasina geldiginde hamile kaldigim kilonun bile altina dusmustum ben. Emzirirken kilo veriliyor bi de bebek hareketliyse pesinde kosturmaktan ister istemez veriyorsun kiloyu

Bu kapı süsleri için ınstagramdan sayfalara mesaj attım en azi 300 en çoğu 800 tlydi siz baktınız mı önereceğiniz yer var mi

Balım tiroit genelde kilo yapar ama senin değerlerin iyiydi demekki bak hamilelik öncesi fittin. Bende tiroit yok ama yemeyi çok seviyorum.

Ay inşallah sağsalim alırız kucağımıza

Bu kapı süsleri için ınstagramdan sayfalara mesaj attım en azi 300 en çoğu 800 tlydi siz baktınız mı önereceğiniz yer var mi
Canım bu arada sana tiroitle ilgili söylemeyi unttum 0.25 kullanıyorum ya bende geçen ay 2.5lardaydı 0.25’le devam dedi bu ay 1.5 çıktı

Canım bu arada sana tiroitle ilgili söylemeyi unttum 0.25 kullanıyorum ya bende geçen ay 2.5lardaydı 0.25’le devam dedi bu ay 1.5 çıktı
Sorun oldu mu canim ben de 1 hafta sonra kan vereceğim bakalım düşmüş mü

Çol sağol yaa içim rahatladı, bir de tetanos oldunuz mu 22+3 üm daha olmadım şeker yüklemesi de yaptırmadım ne zaman bunlar siz nasıl bakıyorsunuz tetqnos ile şeker yüklemesine
Ben ikisinide yaptırmadım yaptırmayacağım
Şeker için açlık tokluk takibi yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…