- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.301
İnsatgramdan takıp ediyorum güvenilir bir sayfa gibi duruyor ama hiç alışveriş yapmadım altlarin fiyatları çok uygun geldi necix in ürünleri necix başka yerden almıştım güzeldi kumaşlarıFiyatları filan da iyi alış veriş yaptınız mı hiç acaba güvenilir mi
Benim doktorum da kiloluAhahah aynen aynen:) benim doktorum hiç tartmıyo bile tansiyon bile ölçmüyo çok rhattır aslında ama önceki gebelikte şeker öyküsü bide aile boyu şeker hastalığı olunca kiloma dikkat etmemi söyledi.
Yani 23-3 2 hafta var aramizda ama ben de anlamadim. Aslinda pantalon sort haric bisuru seyim oluyo dar kiyafetleri saymazsak ama tarti gidioBoyun uzun başlangıç kilon azdı zaten.
Normal hayatta da tiroid var mıydı?
Diyet yapmasan nasıl olurdu aceba belki yediklerin hem bebişe hem sana iyi geliyor. Bir de senin haftan ileri ayın başı biraz daha.
Daha sen kışın soğukta gör
Ay valla seni merak ettm de ondan girdim kk ya. Cok sevindim kuzucum guzel haberlerine masallahKızlaaar ben geldim
Hayırlı haberler herşeyi çok iyi ne leke ne parlama ne küçülme ne daralma eksik kırık çıkık yokelhamdülillah
Gelelim boy ve kilosuna
Kilosu 530
Boy 27
22+3 üm ama 22+5 çıktı...
Buraya kadar herşey iyiiii..
Gelelim bana
Şeker sordu direk
Sıvı fazlalılığı sınırın biraz üstünde dedi
Açlık tokluk şekeri üç beş kere takip et dedi
Zaten tatlı yemiyorum dedim karbonhidrat sordum onların çok etkisi yok genetik olabilir dedi
Benim sülalede şeker var, hamileliğin başında da 98 sınırda çıkmıştı zaten şeker..
Neyse diyet sordum hiç gerek yok sadece takip yap mutlaka dedi...
Nefes darlığımı sordum, tam diyordu ki tahlil test vs dedim panik atak vardı bende devamlı dideral kullanırdım.. Başka sebep aramaya gerek yok zaten dedi dideral diyorsun dedi güldü, ilacı içebileveğimi söyledi arada bir hayatımı etkilediği için izin varmış, ilk üç ay kullanıma uygun değil dedi.. Dünyalar benim olduuuu dedim bir haftadır hasta yatıyorum
Kilo alışım yemekle ilgili değil de hareketsizlikle ilgiliymiş dedim çünkü yemek çok yemiyorum...
Çınar Cem olduğu dahada kesinleşti yüzde 1500 erkek dedi
Burnu bana benziyor ağız şekli kocam beye yanakları büyük oğluma göz yapısı sanırım benhepimizin karması olacak gibi..
Aşırı hareketli muayene boyu tekmeler durmadı aynı anda görüntüde hareket öyle tuhaf hissettim ki
Ben diyorum bana kök söktürecek
Neyse şekerler bendeki haberler bu kadar şimdi biz yemeğe gidiyoruz neşe içinde
Bnm doktor da ole. Gecen gittigimde sinirlerim zipladi. Diyetisyenle gidiorum ztn diorum yine de almican onu yapican bunu yapican.Bazı doktorlar kilo takıntılı olabiliyor kuzum. Mesela bi doktor var bizim hastanede kadın tüm hastalarını diyetisyene gönderiyo kilodan nefret ediyo ben ona bilerek gitmedim beni döver diye
Dediğin gibi ciddi kilo alımın olmadığından senin bilinçli olduğunu anlamıştır.
ben de bir keresinde dişli bir bebek doğurduğumu görmüştüm inanılmaz korkmuştum sonra bebeği çıplak şekilde soğukta unutuyordum eşim bebeği evde tek bırakıp çıkıyordu bebeğe ulaşamıyorduk. hepimiz görüyoruz kabuslar çok normal Allahın izniyle hiçbir şey olmazAy dün gece ben de bir rüya gördüm ama çok korkunçtu. 28 haftalıkken doğuruyordum. Afedersiniz rüyamda uykumdan kan revan içinde uyanıyordum. Çocuğun amniyon kesesi en aşağıdaydı doktor eliyle hissediyordu vs. Kendimi o kadar kasmışım ki her yerim tutulmuş vaziyette uyandım sabah. Kol kaslarım gergin gergin canım yanıyor. Rabbim kimseye göstermesin hayırlısıyla kucaklarımızq sağlıkla zamanında alalım inşallah
Kilo takintisi olan saglikcilar var gercekten. Ben normalde ne kadar ugrassam da kilo alamayan biriyim. Hamileligimin 7. Haftasinda filandim saglik ocagina gittim kayit yaptirmaya. Beslenme konusunda bi kac bi sey anlatti ebe. Ben de bi heves dedim ki 1 kilo aldim simdiden. Ki 42 kiloyum. Kadin dedi ki biz bu donemde kilo alimini onermiyoruzBazı doktorlar kilo takıntılı olabiliyor kuzum. Mesela bi doktor var bizim hastanede kadın tüm hastalarını diyetisyene gönderiyo kilodan nefret ediyo ben ona bilerek gitmedim beni döver diye
Dediğin gibi ciddi kilo alımın olmadığından senin bilinçli olduğunu anlamıştır.
Ben yapmadim buradan alisveris ama yapan cok kisi duydum. Guzel urunler de var sitesindeİnsatgramdan takıp ediyorum güvenilir bir sayfa gibi duruyor ama hiç alışveriş yapmadım altlarin fiyatları çok uygun geldi necix in ürünleri necix başka yerden almıştım güzeldi kumaşlarıbazı altlarin çit citli badi takımları da var minicity var bir de orada da çok güzel şeyler var
Valla fazlası strese sokuyor gerçekten. Benimde arkadaşım o dediğim doktora gidiyor 6 aylık 3 kg aldı diye demediğini bırakmamışYani 23-3 2 hafta var aramizda ama ben de anlamadim. Aslinda pantalon sort haric bisuru seyim oluyo dar kiyafetleri saymazsak ama tarti gidio
Bizim ailede tiroid var annem ameliyatli ben yillarca ilac kullandim. Bzn birakiorum duzelio sonra yine basliorum ama hamilelikten once 2 yil icmemistim hamilelikte direk cikti
Ay valla seni merak ettm de ondan girdim kk ya. Cok sevindim kuzucum guzel haberlerine masallahafiyet olsun
Bnm doktor da ole. Gecen gittigimde sinirlerim zipladi. Diyetisyenle gidiorum ztn diorum yine de almican onu yapican bunu yapican.
Esime baya bi solendim. Nazli sabanciyi miyim manken miuim neyin iddasi bu kilo alinir verilir noye bu kdr strese sokuluyorum die
Manyaklik bnce bu kdr idealistlik gereksiz.
Yaaa sen al 42 kilo olsam sanırım dünyadaki bütün sağlıksız yyecekleri yermKilo takintisi olan saglikcilar var gercekten. Ben normalde ne kadar ugrassam da kilo alamayan biriyim. Hamileligimin 7. Haftasinda filandim saglik ocagina gittim kayit yaptirmaya. Beslenme konusunda bi kac bi sey anlatti ebe. Ben de bi heves dedim ki 1 kilo aldim simdiden. Ki 42 kiloyum. Kadin dedi ki biz bu donemde kilo alimini onermiyoruz
Çok sevindim canım maşallah yavruşada sanada. İlacına kavuşmanada sevindim:) amniyon sıvısı içinde zaten ne yapman gerektiğini söylemiş. Hadi bakalım rahat gebelikler artık:)Kızlaaar ben geldim
Hayırlı haberler herşeyi çok iyi ne leke ne parlama ne küçülme ne daralma eksik kırık çıkık yokelhamdülillah
Gelelim boy ve kilosuna
Kilosu 530
Boy 27
22+3 üm ama 22+5 çıktı...
Buraya kadar herşey iyiiii..
Gelelim bana
Şeker sordu direk
Sıvı fazlalılığı sınırın biraz üstünde dedi
Açlık tokluk şekeri üç beş kere takip et dedi
Zaten tatlı yemiyorum dedim karbonhidrat sordum onların çok etkisi yok genetik olabilir dedi
Benim sülalede şeker var, hamileliğin başında da 98 sınırda çıkmıştı zaten şeker..
Neyse diyet sordum hiç gerek yok sadece takip yap mutlaka dedi...
Nefes darlığımı sordum, tam diyordu ki tahlil test vs dedim panik atak vardı bende devamlı dideral kullanırdım.. Başka sebep aramaya gerek yok zaten dedi dideral diyorsun dedi güldü, ilacı içebileveğimi söyledi arada bir hayatımı etkilediği için izin varmış, ilk üç ay kullanıma uygun değil dedi.. Dünyalar benim olduuuu dedim bir haftadır hasta yatıyorum
Kilo alışım yemekle ilgili değil de hareketsizlikle ilgiliymiş dedim çünkü yemek çok yemiyorum...
Çınar Cem olduğu dahada kesinleşti yüzde 1500 erkek dedi
Burnu bana benziyor ağız şekli kocam beye yanakları büyük oğluma göz yapısı sanırım benhepimizin karması olacak gibi..
Aşırı hareketli muayene boyu tekmeler durmadı aynı anda görüntüde hareket öyle tuhaf hissettim ki
Ben diyorum bana kök söktürecek
Neyse şekerler bendeki haberler bu kadar şimdi biz yemeğe gidiyoruz neşe içinde
Aynen oyle. Ama emzirmeyle max 6 ayda hepsi gider diye dusunuyorum. Stres yediginle stres hem kotu hem sacma. Bebeklerimiz saglikli olsun yeter.Valla fazlası strese sokuyor gerçekten. Benimde arkadaşım o dediğim doktora gidiyor 6 aylık 3 kg aldı diye demediğini bırakmamışdiyorum ya ben direk ona gitsem kesin muayeneye kbul bile etmezdi. Fazla kilon yoksa bide diyetisyenle gidiyosun aldığın kilolara hiiçç takılma hepsi doğumdan sonra 1 ay içinde puff uçacak. Çünkü yağ almıyosun çok sağlıklı bir şekilde bebeğine aldırıyosun kiloyu.
He sürekli hamurişi tatlı yiyip aldığımız kilolar maalesef tamamen yağ ve doğumdan sonrada kolay gitmiyor.
Bebek 1 yasina geldiginde hamile kaldigim kilonun bile altina dusmustum ben. Emzirirken kilo veriliyor bi de bebek hareketliyse pesinde kosturmaktan ister istemez veriyorsun kiloyuAynen oyle. Ama emzirmeyle max 6 ayda hepsi gider diye dusunuyorum. Stres yediginle stres hem kotu hem sacma. Bebeklerimiz saglikli olsun yeter.
Gönül rahatlığıyla aldımBen yapmadim buradan alisveris ama yapan cok kisi duydum. Guzel urunler de var sitesinde
Imsallah guzel gelir canim. Gule gule giydir bebisineGönül rahatlığıyla aldım
Amin canımImsallah guzel gelir canim. Gule gule giydir bebisine
Balım tiroit genelde kilo yapar ama senin değerlerin iyiydi demekki bak hamilelik öncesi fittin. Bende tiroit yok ama yemeyi çok seviyorum.Yani 23-3 2 hafta var aramizda ama ben de anlamadim. Aslinda pantalon sort haric bisuru seyim oluyo dar kiyafetleri saymazsak ama tarti gidio
Bizim ailede tiroid var annem ameliyatli ben yillarca ilac kullandim. Bzn birakiorum duzelio sonra yine basliorum ama hamilelikten once 2 yil icmemistim hamilelikte direk cikti
Ay valla seni merak ettm de ondan girdim kk ya. Cok sevindim kuzucum guzel haberlerine masallahafiyet olsun
Bnm doktor da ole. Gecen gittigimde sinirlerim zipladi. Diyetisyenle gidiorum ztn diorum yine de almican onu yapican bunu yapican.
Esime baya bi solendim. Nazli sabanciyi miyim manken miuim neyin iddasi bu kilo alinir verilir noye bu kdr strese sokuluyorum die
Manyaklik bnce bu kdr idealistlik gereksiz.
Ay inşallah sağsalim alırız kucağımızaben de bir keresinde dişli bir bebek doğurduğumu görmüştüm inanılmaz korkmuştum sonra bebeği çıplak şekilde soğukta unutuyordum eşim bebeği evde tek bırakıp çıkıyordu bebeğe ulaşamıyorduk. hepimiz görüyoruz kabuslar çok normal Allahın izniyle hiçbir şey olmazsağlıkla kucağımıza alırız içinizi ferah tutun
Canım bu arada sana tiroitle ilgili söylemeyi unttum 0.25 kullanıyorum ya bende geçen ay 2.5lardaydı 0.25’le devam dedi bu ay 1.5 çıktıBu kapı süsleri için ınstagramdan sayfalara mesaj attım en azi 300 en çoğu 800 tlydi siz baktınız mı önereceğiniz yer var mi
Sorun oldu mu canim ben de 1 hafta sonra kan vereceğim bakalım düşmüş müCanım bu arada sana tiroitle ilgili söylemeyi unttum 0.25 kullanıyorum ya bende geçen ay 2.5lardaydı 0.25’le devam dedi bu ay 1.5 çıktı
Ben ikisinide yaptırmadım yaptırmayacağımÇol sağol yaa içim rahatladı, bir de tetanos oldunuz mu 22+3 üm daha olmadım şeker yüklemesi de yaptırmadım ne zaman bunlar siz nasıl bakıyorsunuz tetqnos ile şeker yüklemesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?