2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar böyle bir uygulama var belki fikir olur

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-12-19-10-30-143_com.ilkrmshn.bebekihtiyaclistesi.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2023-08-12-19-10-19-694_com.ilkrmshn.bebekihtiyaclistesi.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 71
Bu kapı süsleri için ınstagramdan sayfalara mesaj attım en azi 300 en çoğu 800 tlydi siz baktınız mı önereceğiniz yer var mi
Ben biyer baktım aşırı tatlı minnoş kapı süsü yapıyor 550₺ dedi bundan bakacam ben muhtemelen biraz daha bana hitap ediyor. Çikolatası falan da Pelit miş

Eklentiler

• IMG_2893.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 71
Ay evet muhtemelen o doktor da öyleydi shshshe

Ay şey dicektim hani alamazsanız fikir olsun. Anne yanı beşikler küçük oluyor ya birileri bana şey tavsiye etti. Alez yerine alta alt değiştirme bezi sermiş sleepy nin ki daha geniş oluyor sanırım uyuyo küçük yataklara. Öyle bi sorunda olmamış yani bi de bi kaç kişi dedi.

19 hafta
Çok kilolu değilim
17. Haftada fark edildi.
Doktorum dikkatli olmasın dedi çok bir öneride bulunmadı.
1. Gebelik
Ailede şeker yok bildiğim
Şimdiye kadar 3 kilo aldım
Benimde 17 de farkedildi.
Diyet yap Allah'ın izniyle düzelir.
Şeker ölçümü günde kaç kez yapıyorsun?
Kaç çıkıyor?
Bana 2.saat ölç demedi sadece birinci saat dedi.
Maşallah hadi gözün aydın doğuma kadar sende fit hatunlar kervanına katılacaksın
Canım dün benim anlattıklarımdan etkilendin sanırım. Her erken doğum aynı olmuyor. Bizde en büyük sorun ciğer geliştirici vurulmadığı için nefes sorunu yaşadı. Yani varsa problem önlem alınır gerisi teslimiyet. Sen doktorun dediğini yap gerisini Allah'a bırak. Sağlıkla alacağız inşallah hepimiz.
Z Zeyzey2134 bak arkadaşın listesini kaydet.
Selam kızlar ne zamandır sadece okumaya giriyorum, bugün kedimi yıkarken beni bayağı bir tırmaladı kapattı bişey olur mu yaa bilgi bulamadım
Oğlumu ikinci kuduz aşısını yaptırmadan getirdim bugün valla. Kanatmamıştı bile ama korktum yine de. Bizimki sokak kedisiydi.
Bir de şey kediler yıkanıyor mu?
Onlar zaten sürekli kendini temizliyor. Bir de ev kedisi.
Hayda

E yandik biz yani kimse solemedi bana bole bisi olucagini

Pilav varsa corba olmaz. Ekmek corba pilav bulgur hepsi ayni. Cavdar degilde siyez veya karabugday tercih edin peynirde yarin yagli tercih edin
Ben ekmek şimdilik hiç yemiyorum. Bakalım belki ilerde başlarım duruma göre.
Kacinci haftada aclik sekerine bakiyorlar acaba. Bana 28. Haftada bakilacak dediler. Cokmu gec acaba?
24 diye biliyorum. Neden o kadar geç istedi?
Hadi gözün aydın su fazlalığı amma çok kişide çıktı böyle.
Suyun yüzde kaçmış. Sınır 50 ya sordun mu?
Raporuna baksana orda yazıyor hepsi.
Oha artık alsın parasını otursun hasta mı seçiyor haspam. Biz öğrenci mi seçiyoruz sanki.

Teşekkür ederim canım benim benim olmadığım zamanlarda mıydı senin kontrolün ne zamandı
Ya şu kilo takıntısını boşver Allah aşkına sağlığını etkiliyor mu bebeğin sağlığı nasıl bunlar önemli sağlığın yerinde bebekte iyiyse stres ne yapıyorsun , o doktora da söyle kendisi yapsın o kadar şeyi hamileye onkadar yüklenilir mi ya , ye canının istediğini

İnşallah canım. Yavaş yavaş uyku kalitemiz de etkileniyor bebişler büyüdükçe sanırım artık sık sık rüyalar görmeye başlayacağız

İnşallah canım. Yavaş yavaş uyku kalitemiz de etkileniyor bebişler büyüdükçe sanırım artık sık sık rüyalar görmeye başlayacağız
Benim 2 aydır filan azalmıştı ama şimdi yine başladı ya sürekli kabus görüyorum korkuyorum uykudan uyanınca bu korkudan dolayı bebeğe Bir şey olmaz inşallah ya. Sanki biri gelmiş arkamdan gizlice beni korkutmuş gibi oluyorum

Allahın izniyle olmaz inşallah canım. Nefes egzersizleri ve rahatlatıcı hareketler yapıp uyumak lazım sanırım. Yorulduğum gün sızıyorum kalıyorum hiç rüya görmüyorum ama biraz hareketsiz kaldığım günün gecesinde ben de rüyalar görüyorum kötü kötü.

Oku bebeğim bol bol kendini. Bazen oluyo öyle şeyler

Evdeyim işte yapmıyorum yorulmadigim için oluyor galiba

Ben bi rüya görüyorum ama öyle kabus değilde yazsam çok güzel film senaryoları çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…