2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben bi rüya görüyorum ama öyle kabus değilde yazsam çok güzel film senaryoları çıkar
Ahahahha okuldaki zümrem de öyle. Her gece bir rüya görür sabahına gelir bana anlatır. Birlikte rüyalardan esinlenip film senaryosu yazsak ne para kazanırız he

Ahahahha okuldaki zümrem de öyle. Her gece bir rüya görür sabahına gelir bana anlatır. Birlikte rüyalardan esinlenip film senaryosu yazsak ne para kazanırız he
Valla yaa bende şaşırıyorum nasıl bu kadar atraksiyonlu şeyler görüyorum. Bide çok sinirliyim yaa hamile psikolojisi böyle bişi galiba yürüyüş yapim dedim milletle kavga ede ede geldim ay ama ne hamile diye yer veriyolar ne yol veriyolar üstüne tepeme çıkıyolar millet çok anlayışsız hee

Çok sevindim canım maşallah yavruşada sanada. İlacına kavuşmanada sevindim:) amniyon sıvısı içinde zaten ne yapman gerektiğini söylemiş. Hadi bakalım rahat gebelikler artık:)
Allah razı olsun canım

Eklentiler

• IMG_20230812_193148.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 60
Geçen hastaneye gittik eşim için Allah'ım bir kişi yer vermiyor en küçüğünden en büyüğüne boşalan yerleri hemen birileri koşuyor

Balım başladın mı ölçüm yapmaya?
Benimde iki dakika kaldı akşam ölçümüne.
Bende alet yok kiiii bugün anneme gideceğim abimi bekliyorum almaya geliyor bi kaç gün sonra anca başlayabilirim zaten tatlı mı yiyorum takip yapınca ne olacak anlamadım gitti genetik birşeyse ilaç mı verecek doktor ne olacak

Ay geçen toplu taşımaya bindim beni gören ya uyuyo numarası yapıyo ya kafasını çeviriyor. Kendi oturmuş yanına da çocuğunu oturtmuş hiç umrunda değil sinirimi bozdular. Bide çok yorgundum o gün.
Zaten yorgunda olmasan canım hamilelik Ayrı yoruyor bir de sizin tansiyonunuz nasıl bilmiyorum da benim ki 5 dakika ayakta beklesem düşüyor gözler gidiyor

Geçen hastaneye gittik eşim için Allah'ım bir kişi yer vermiyor en küçüğünden en büyüğüne boşalan yerleri hemen birileri koşuyor
ya çok düşüncesizler gerçekten. Geçen biri beni kaldırmaya bile kalkıştı bağırdım kadına bide hep beni buluyo şeyler

Ay insanlar çıldırmış zaten. Ben mümkün mertebe kimseyle muhattap olmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…