- 15 Nisan 2023
- 474
- 694
- 33
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.341
İşte uyumadan birkaç hareket yapmak kasları rahatkatmak belki işe yarar. Deneyelim bu gece bakalımEvdeyim işte yapmıyorum yorulmadigim için oluyor galiba
Ahahahha okuldaki zümrem de öyle. Her gece bir rüya görür sabahına gelir bana anlatır. Birlikte rüyalardan esinlenip film senaryosu yazsak ne para kazanırız heBen bi rüya görüyorum ama öyle kabus değilde yazsam çok güzel film senaryoları çıkar
Valla yaa bende şaşırıyorum nasıl bu kadar atraksiyonlu şeyler görüyorum. Bide çok sinirliyim yaa hamile psikolojisi böyle bişi galiba yürüyüş yapim dedim milletle kavga ede ede geldimAhahahha okuldaki zümrem de öyle. Her gece bir rüya görür sabahına gelir bana anlatır. Birlikte rüyalardan esinlenip film senaryosu yazsak ne para kazanırız he
Allah razı olsun canımÇok sevindim canım maşallah yavruşada sanada. İlacına kavuşmanada sevindim:) amniyon sıvısı içinde zaten ne yapman gerektiğini söylemiş. Hadi bakalım rahat gebelikler artık:)
Benimde 17 de farkedildi.
Diyet yap Allah'ın izniyle düzelir.
Şeker ölçümü günde kaç kez yapıyorsun?
Kaç çıkıyor?
Bana 2.saat ölç demedi sadece birinci saat dedi.
Maşallahhadi gözün aydın doğuma kadar sende fit hatunlar kervanına katılacaksın
Canım dün benim anlattıklarımdan etkilendin sanırım. Her erken doğum aynı olmuyor. Bizde en büyük sorun ciğer geliştirici vurulmadığı için nefes sorunu yaşadı. Yani varsa problem önlem alınır gerisi teslimiyet. Sen doktorun dediğini yap gerisini Allah'a bırak. Sağlıkla alacağız inşallah hepimiz.
@Zeyzey2134 bak arkadaşın listesini kaydet.
Oğlumu ikinci kuduz aşısını yaptırmadan getirdim bugün valla. Kanatmamıştı bile ama korktum yine de. Bizimki sokak kedisiydi.
Bir de şey kediler yıkanıyor mu?
Onlar zaten sürekli kendini temizliyor. Bir de ev kedisi.
Ben ekmek şimdilik hiç yemiyorum. Bakalım belki ilerde başlarım duruma göre.
24 diye biliyorum. Neden o kadar geç istedi?
Hadi gözün aydın su fazlalığı amma çok kişide çıktı böyle.
Suyun yüzde kaçmış. Sınır 50 ya sordun mu?
Raporuna baksana orda yazıyor hepsi.
Kağıda göre herşey normal aslında bak atayım bide siz bakın
Geçen hastaneye gittik eşim için Allah'ım bir kişi yer vermiyor en küçüğünden en büyüğüne boşalan yerleri hemen birileri koşuyorValla yaa bende şaşırıyorum nasıl bu kadar atraksiyonlu şeyler görüyorum. Bide çok sinirliyim yaa hamile psikolojisi böyle bişi galiba yürüyüş yapim dedim milletle kavga ede ede geldimay ama ne hamile diye yer veriyolar ne yol veriyolar üstüne tepeme çıkıyolar millet çok anlayışsız hee
Bende alet yok kiiii bugün anneme gideceğim abimi bekliyorum almaya geliyor bi kaç gün sonra anca başlayabilirim zaten tatlı mı yiyorum takip yapınca ne olacak anlamadım gitti genetik birşeyse ilaç mı verecek doktor ne olacakBalım başladın mı ölçüm yapmaya?
Benimde iki dakika kaldı akşam ölçümüne.
Zaten yorgunda olmasan canım hamilelik Ayrı yoruyor bir de sizin tansiyonunuz nasıl bilmiyorum da benim ki 5 dakika ayakta beklesem düşüyor gözler gidiyorAy geçen toplu taşımaya bindim beni gören ya uyuyo numarası yapıyo ya kafasını çeviriyor. Kendi oturmuş yanına da çocuğunu oturtmuş hiç umrunda değil sinirimi bozdular. Bide çok yorgundum o gün.
ya çok düşüncesizler gerçekten. Geçen biri beni kaldırmaya bile kalkıştı bağırdım kadına bide hep beni buluyo şeylerGeçen hastaneye gittik eşim için Allah'ım bir kişi yer vermiyor en küçüğünden en büyüğüne boşalan yerleri hemen birileri koşuyor
Ay insanlar çıldırmış zaten. Ben mümkün mertebe kimseyle muhattap olmuyorumValla yaa bende şaşırıyorum nasıl bu kadar atraksiyonlu şeyler görüyorum. Bide çok sinirliyim yaa hamile psikolojisi böyle bişi galiba yürüyüş yapim dedim milletle kavga ede ede geldimay ama ne hamile diye yer veriyolar ne yol veriyolar üstüne tepeme çıkıyolar millet çok anlayışsız hee
Aklıma şey geldi Instagram da var ya otobüste yer verdiğim teyzeler düğünde nasıl oynuyor reels var yaya çok düşüncesizler gerçekten. Geçen biri beni kaldırmaya bile kalkıştı bağırdım kadına bide hep beni buluyo şeyler
Ya olmasan da birileri seni buluyo öyle bişiAy insanlar çıldırmış zaten. Ben mümkün mertebe kimseyle muhattap olmuyorum
Biliyorum genelde ya sabır çeke çeke dönüyorum ben de eveYa olmasan da birileri seni buluyo öyle bişisokağa çıkmam yeterli
Suanlik bende bir şey yok canım. Ama gelmesi normalKızlar sütü gelen oldu mu çok az geldi benden
Hiç gelmedi bende de. Acaba ilk çocuk ikinci çocuk farkından olabilir mi? Çok merak ediyorum ben de o hissiKızlar sütü gelen oldu mu çok az geldi benden
Ya çok az ama erken doğumu tetikler diye bişi diyorlar sıkmıyorum ama araştırmadım da. İki hafta arayla az az geldi çok değişikSuanlik bende bir şey yok canım. Ama gelmesi normal
Özellikle ordan nerden çıktığınıHiç gelmedi bende de. Acaba ilk çocuk ikinci çocuk farkından olabilir mi? Çok merak ediyorum ben de o hissi
Kız benimde ilk çocuğum çok tuhaf şuanlıkHiç gelmedi bende de. Acaba ilk çocuk ikinci çocuk farkından olabilir mi? Çok merak ediyorum ben de o hissi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?