2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ya çok az ama erken doğumu tetikler diye bişi diyorlar sıkmıyorum ama araştırmadım da. İki hafta arayla az az geldi çok değişik
Asla öyle birşey yok ilk hamileliğimde özellikle son iki ay yatak göl oluyordu benim, ablamın iki hamileliğinde de benden beter geldi zamanında doğdu hepsi

Kız benimde ilk çocuğum çok tuhaf şuanlık bi yandan anne gibi hissediyorum biyandan çok büyük biri gibi
Bi yandan da hala çocuğa hazırlıksız gibi mi şahsen ben öyleyim bazen diyorum ben yine doğum mu yapacağım benim bebeğim mi olacak

Yok ya diyorum nasıl cikicak nasıl gelecek kendimi inek gibi hissediyorum
İnsanın beden algısı değişiyor gerçekten. Kendimi çocuk gibi hissederken bir anda yetişkin gibi hissetmeye başladım ben de önceden düz yolda yürürken seke seke giderdim bazen shdjdjkf şimdi onu da yapamıyorum

Bende öyleydim de şimdi yürümem bile değişti

Ay bende 19+6 bugun. Cok Hafif hissediyorum bende. Daha Disardan belli olmuyor, esim dört gözle bekliyor saglikla kucagina alirsin isallah.
Yaa demek ki aynıyız sen de insallah sağlıkla alırsın kucağına, insallah hepimiz biz de dört gözle bekliyoruz valla ama
Bence 1,5-2 haftaya belki görürüz dışarıdan

Oldu oldu teşekkür ederiz memnun kaldınız mı?
Henüz aktif kullanamadım aralıkta inşallah ama ilk izlenim detaylara baktıkça memnunuz
Hafifliğini kumaş kalitesini çok beğendim. yağmurluğu sinekliği bardaklığı çocuğun önüne yiyecek biberon koyma vs aparatı dahil.

Valla resmen hasta seçmişti

Yaa demek ki aynıyız sen de insallah sağlıkla alırsın kucağına, insallah hepimiz biz de dört gözle bekliyoruz valla ama
Bence 1,5-2 haftaya belki görürüz dışarıdan
Aslında çok sabırsız davranıyoruz hemen herşey olsun diye bekliyoruz. İlk başladığında bende niye midem bulanmıyor kusmuyorum acaba bebek iyimi diyodum 6+5 de kusmaya başladım 22+3 üm sabah kusuyodum hala hareket işide insan ister istemez oynasın diyo bi dün gece deliksiz uyudum tekmelerine aldırmadan, artık o kadar uykusuz kalmışım ki normalde yanlış yatsam uyarıyo hemen uyanıyorum muhtemelen onları bile hissetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…