- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.361
Asla öyle birşey yok ilk hamileliğimde özellikle son iki ay yatak göl oluyordu benim, ablamın iki hamileliğinde de benden beter geldi zamanında doğdu hepsiYa çok az ama erken doğumu tetikler diye bişi diyorlar sıkmıyorum ama araştırmadım da. İki hafta arayla az az geldi çok değişik
AhahahahahÖzellikle ordan nerden çıktığını
Benim bildiğim kadarıyla normal canım vücut kendini hazırlıyorYa çok az ama erken doğumu tetikler diye bişi diyorlar sıkmıyorum ama araştırmadım da. İki hafta arayla az az geldi çok değişik
Bencede yoktur bakmadım da hemen uyarıldımAsla öyle birşey yok ilk hamileliğimde özellikle son iki ay yatak göl oluyordu benim, ablamın iki hamileliğinde de benden beter geldi zamanında doğdu hepsi
Bi yandan da hala çocuğa hazırlıksız gibi miKız benimde ilk çocuğum çok tuhaf şuanlıkbi yandan anne gibi hissediyorum biyandan çok büyük biri gibi
Yok ya diyorum nasıl cikicak nasıl gelecek kendimi inek gibi hissediyorumAhahahahahyalnız değilmişim oley
Ay cidden hem heyecanlı hem korkunçKız benimde ilk çocuğum çok tuhaf şuanlıkbi yandan anne gibi hissediyorum biyandan çok büyük biri gibi
Aldırma kimseyeeee hurafe onlarBencede yoktur bakmadım da hemen uyarıldım
İnsanın beden algısı değişiyor gerçekten. Kendimi çocuk gibi hissederken bir anda yetişkin gibi hissetmeye başladım ben de önceden düz yolda yürürken seke seke giderdim bazen shdjdjkf şimdi onu da yapamıyorumYok ya diyorum nasıl cikicak nasıl gelecek kendimi inek gibi hissediyorum
Bende öyleydim de şimdi yürümem bile değiştiİnsanın beden algısı değişiyor gerçekten. Kendimi çocuk gibi hissederken bir anda yetişkin gibi hissetmeye başladım ben de önceden düz yolda yürürken seke seke giderdim bazen shdjdjkf şimdi onu da yapamıyorum
Ay evet çok tuhafBi yandan da hala çocuğa hazırlıksız gibi mişahsen ben öyleyim bazen diyorum ben yine doğum mu yapacağım benim bebeğim mi olacak
ya korkunç değilde alışılmadık bilmedik bi his değişikAy cidden hem heyecanlı hem korkunç
soruyu şuan anladım o daha enterasan bişiÖzellikle ordan nerden çıktığını
Penguen yürüyüşü yaklaşıyorBende öyleydim de şimdi yürümem bile değişti
Jdjsjsks şuan benim ki öyle oldu ya. Eşim göbekli diyorum gel göbek yarıştiralimPenguen yürüyüşü yaklaşıyor
Benimki de tosuncuk diye seviyor karnımı da beni de çıldırıyorum gerçektenJdjsjsks şuan benim ki öyle oldu ya. Eşim göbekli diyorum gel göbek yarıştiralim
Yaa demek ki aynıyızAy bende 19+6 bugun. Cok Hafif hissediyorum bende. Daha Disardan belli olmuyor, esim dört gözle bekliyorsaglikla kucagina alirsin isallah.
Kilolu hamile kalanlar da şeker tansiyon sorunlar olurmuş seni tıp fakültesi takip etsin dedi.
Özel hastane ile olmaz dedi.
Henüz aktif kullanamadım aralıkta inşallahOldu oldu teşekkür ederizmemnun kaldınız mı?
Valla resmen hasta seçmiştiBenimde 17 de farkedildi.
Diyet yap Allah'ın izniyle düzelir.
Şeker ölçümü günde kaç kez yapıyorsun?
Kaç çıkıyor?
Bana 2.saat ölç demedi sadece birinci saat dedi.
Maşallahhadi gözün aydın doğuma kadar sende fit hatunlar kervanına katılacaksın
Canım dün benim anlattıklarımdan etkilendin sanırım. Her erken doğum aynı olmuyor. Bizde en büyük sorun ciğer geliştirici vurulmadığı için nefes sorunu yaşadı. Yani varsa problem önlem alınır gerisi teslimiyet. Sen doktorun dediğini yap gerisini Allah'a bırak. Sağlıkla alacağız inşallah hepimiz.
@Zeyzey2134 bak arkadaşın listesini kaydet.
Oğlumu ikinci kuduz aşısını yaptırmadan getirdim bugün valla. Kanatmamıştı bile ama korktum yine de. Bizimki sokak kedisiydi.
Bir de şey kediler yıkanıyor mu?
Onlar zaten sürekli kendini temizliyor. Bir de ev kedisi.
Ben ekmek şimdilik hiç yemiyorum. Bakalım belki ilerde başlarım duruma göre.
24 diye biliyorum. Neden o kadar geç istedi?
Hadi gözün aydın su fazlalığı amma çok kişide çıktı böyle.
Suyun yüzde kaçmış. Sınır 50 ya sordun mu?
Raporuna baksana orda yazıyor hepsi.
Oha artık alsın parasını otursun hasta mı seçiyor haspam. Biz öğrenci mi seçiyoruz sanki.
Aslında çok sabırsız davranıyoruz hemen herşey olsun diye bekliyoruz. İlk başladığında bende niye midem bulanmıyor kusmuyorum acaba bebek iyimi diyodum 6+5 de kusmaya başladım 22+3 üm sabah kusuyodum halaYaa demek ki aynıyızsen de insallah sağlıkla alırsın kucağına, insallah hepimiz biz de dört gözle bekliyoruz valla ama
Bence 1,5-2 haftaya belki görürüz dışarıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?