2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Beni daha doğurmadan strese sokup depresyon hali getiriyorsunuz üstüme de. Zor olacağını zorlanacağımı biliyorum bunu çocuğumun geleceği için yapıyorum diye de tekrar tekrar hatırlat canım. Kızımda sadece 1 kere annemle kv beraber yıkadı sonra hep ben yıkadım eşimle. ya bırak biz yıkarız dediler bende dedim 1 yıkarsınız 2 yıkarsınız elinde sonunda bu çocugu ben tek başıma da yıkayacağım bırakın ben hallederim dedim. Ana kucağına asıp yemekte yaptım temizlikte yaptım. Sen çocuğun için en iyisini bilirsin tabiki fikirlerine daha önceki deneyimlerine ihtiyacın olabilir ama onlarda zamanında herşeyi 4 4lük yapmamışlar bir sürü doğru bildikleri yanlışları var. Sen kendine ve eşine güveniyorsan gerisini çokta takıp stres yapma kendine..

İlk doğumda acemilik falan vardı ama eşimle başbaşa kaldık hastanede ikimiz birlikte ilgilendik bebeğimizle. Çok doğru bende istemiyorum kimseyi. kv işin varsa sen yap ben bebeğe bakarım dedi güya bana yardıma geldi

Aynen amerikada hiç sokak köpeği yada kedi yok
Texasa taşınınca çok şaşırmıştım bi kaç kere kedi gördüm ama arayınca hemen gelip alıyorlar
Tüm evcil hayvanlar için a’dan z’ye herşeyini satan mağazalara 3-5 kafes yapmışlar getiriyolar oraya sahiplendiriyorlar
Aynen öyle çok bencilce yaşıyor insanoğlu kesinlikle katılıyorum sana
havai fisek gösterisi,hayvanat bahçesi ve akvaryumlara hayır
güzel kalpler çoğalsın

Gebelik zehirlenmesinden ödem tansiyon protein ucu bir arada oluyor genelde o yüzden kontrol amaçlı bu haftalarda bir idrar testi sart

Bende kedi besliyordum şu an maddi sorunlar yüzünden alamıyorum gerçekten aşırı pahalı düzgünce bakmak istersen kontrolü asisi çok zor

Bak sabah kahvaltıda yine aynı şey konuşuldu eşimle tartıştık acımıycam kimseye versin 150bin tl parayı annem babam kardeşim gelsin evinde büyükce tutsun yetti ya dokunsalar ağlıycam ya yok sarılık olursa yok uykusunda ağzına battaniye kaçarsa yok bilmem ne sanki Türkiye de bunlar olamaz burada çocukları 1 yaşında doğuruyoruz hepsinindir tuvalet eğitimi tam oluyor ya her anne ne zorluklar yaşıyor ya gerçekten bazı insanlara şaşırıyorum herşey Allahtan yani önlem alıcaz ama kısmetimizde ne varsa o yaşanıcak

Yaa cok gecmis olsun umarim bulunabilir. Karakola falan basvurdunuz mu

Sağolun kızlar maalesef çalındığı kesin bi akıllının araba kapılarını açık bırakması nedeniyle gitmiş. Karakola gece gitmedi galiba geldiğinde dokunsan ağlayacak gibiydi fazla soramadım
Çok üzüldün canım Ama dediğin gibi olacağı varmış demek ki sende kendini çok üzme

Çok üzüldüm canım geçmiş olsun yakınlarına atmışsındır belki

Ay inşallah bulunur çok üzüldüm ya yedekleme yapıyorsa da çıkar geçmiş olsun canım ya
Sağolun kızlar, bikaç tanesi bende var ama çoğu ondaydı. Üzüldüm ama daha da takmamaya çalışıcam oğluşumu stres yapmayım daha fazla.
Valla nazara geldik sanırım. Dün akşam ilk defa hamile fotoğrafımı paylaştım instagramda eşimle birlikte, gecesine gitti çanta

Ne güzel gerçekten insanın şu gücü inancı kendinde bulması anneler başımızın tacı Allah razı olsun annem beni hiç kırmaz üzmez ama insan bazen bazı durumlarda eşiyle tek mücadele etmeyede alışıyor

Günaydın güzel anneler , migros sanal markette Molfix bezlerde 2. Ye %60 indirim var.Yenidogan almıştım (60lı) 2 paket, 2 numara alacağım şimdi 2 pakette.54 lıü paket 113.95 TL, iki paket 160 TL ye geliyor.Migros hemen uygulamasında yeni uyeliklere ilk 3 teslimat ücretsiz oluyor.

Eklentiler

• Screenshot_20230730-114308_1.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20230730-114455_1.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 29
Ay ben bu nazara çok inanıyorum ya olabilir gerçekten

Eşinle tartışmanız iyi olmamış ama seni anlaması sana destek vermesi lazım umarım gönlünüze göre olur herşey

Bizimki biraz benim zorumla oldu canım çünkü kv pek iyi anlaşamıyoruz yalnızsak hiçbişey yapmaz ama biri varsa ne yapayım ne yapayım diye peşimde gezer bu huylarından dolayı ben pek bağdaşamadım kendisiyle. Geçen ev temizledik yardım etti onu da eşim söyledi Fatma ya yardım et çok zorlamasın kendini dedi de ondan.. Kendi evinde de pek aldırış etmez askeriye den oğlu izne gelecekti telaşı beni sardı hiçbir hazırlık yapmadı alışveriş bile yapmadı evine vurdumduymaz biraz kendisi. O yüzden eşime ben kimseyle kalmak istemiyorum özellikle annenle hiç kalmam dedim. O da ben kalırım o zaman dedi. O şekilde oldu yani

Kızlar acıbadem atekentin sgk anlaşması var normale 36 bin sezeryena 40 bin istiyorlar. Ama iyi tarafı şu bebek ya da anne yoğun bakımda falan kalırsa senden yatışı için para almayacaklar. Her şey pahalı he şeye her gün zam geliyor. Doğumun böyle olması da kaçınılmaz. Allah hepimize yardım etsin.

Gebelik zehirlenmesinden ödem tansiyon protein ucu bir arada oluyor genelde o yüzden kontrol amaçlı bu haftalarda bir idrar testi sart
Benim plesantadan dolayı bundan şüphelenmişlerdi 10 gün önce yaptırdığımda bir şey çıkmadı ama gene yaptırıcam. Su tüketmeye çalışın en başında minik bir kanamam olmuştu ya benim o gün acildeki doktor demişti günde 3 litre iç diye hala içiyorum. İnş her şey yolunda gider hepimiz için. Benimde annem bizde kalacak. Tek başına başlarda zor olanilir diye düşünüyorum. Hepimiz eylülü ve eylül sonladını inş hahırlısıyla görürüz

İnşallah canım sonrasında fa hersey çok güzel ve sağlıklı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…