2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yaaa süpersinnnn farklı konseptler olacak dimi bayılıyorum
Tek konsept çekim - aile çekim - abiyle birde çekim olarak ayarladım maksat anı kalsın Rabbim sağlıkla nasip etsin amin
Oğlumda cok istemiştim ama yeni yeni bu işler vardı ve ben ilçede yaşıyorum bursadaydı yapanlarda hep çektirememiştim

Ay hadi hayırlısı güzel fotolar gelsin bol bol

E-devlette kayıp telefon bildirimi varmış kızlar. Telefonlarınız imei numarasını bi kenara yazın. Girdim şimdi telefonu kimse kullanamayacak olur da satmaya çalışırken falan yakalanır diye bi ümit. Kutusu duruyormuş telefonun ordan buldum imei numarasını.

Ay kızlar ben yenıdogan çekimi ayarladım Evet taa şimdiden

İyi yapmışsın canım güzel anılar bunlar Bende görüştüm de doğuma yakın haberleşelim tekrar dedi Eylül başı arayacağım. Benimkinde doğum ve doğum sonrası ertesi gün odada çekim olacak.

Ben de iki çocuğuma eşimle tek başıma baktım.hatta eşime bile bırakmadım Hiç öyle düşünme Allah kolaylığını veriyor.cocuklarim yokken uykum çok ağırdı mesela, anne olduktan sonra şimdi en ufak bir çıt sesine uyanıyorum. Hiç kimseye kulak asma. Her bebek de farklıdır. İlk çocuğum kolikti hiç uyumazdi ama ikinci bebeğimi iki saatte bir ben uyandırıp emzirirdim. Sarılık olabilir hemen hemen her bebekte olan bir şey. Onların yanında olması bu durumu değiştirmez yapabilecekleri bir şey yok. Zaten bebekler düzenli Dr kontrolünde olacaklar. Temizlik yemek belki bir süre sorun olabilir ama onlar da yanında olmadan çözülebilecek şeyler.İnşallah hepimiz sorunsuz sıkıntısız huzurlu bir şekilde geçirelim bu süreci.

Ya bende hep story felan atarım ama ya selfie ya işte toplu şeyler olur bayramda da attım ama karnım aşırı çıkmamıştı o zaman kimse anlamadı şimdimde normal manzarada bir foto attım herkes şaşırmış felan
Benimde öyleydi yakın arkadaş akraba ve iş arkadaşlarım dışında bilen yoktu dün ilan etmiş gibi oldum sanırım

Canım endişe etme. İç güdüsel olarak bence üstesinden geleceğiz. Ben de etrafımdan hep şunu duyuyorum en kısa zamanda yalnız kalmaya çalışın diyorlar. Benim annem gelecek inşallah ama 20 günü geçirmeyeceğiz. Ablalarımın doğumlarında da öyle oldu 15-20 gün kaldı döndü. Olmasa da olur elbet ama annem gelip daha çok yemek yapacak açıkcası. Allah muhtaç etmesin ama kayınvalidemi hiç istemem heralde yapar yapmasına da ben istemem rahat edemem
Biz de eşimle hastane de ikimiz mi kalsak diye düşünüyoruz bu ara gündem de bu konu var. Bakalım ne olacak
Canım ben de Eskişehir Acıbadem’le görüştüm. Evet aynı cümleleri duydum sanki bi nimetmiş gibi söylüyorlar ama yoğunbakım olayı her hastane de ücrete dahil zaten. Ben o yüzden başka bi özel hastane tercih ettim yarı fiyatına resmen.

Bence çok güzel bir deneyim olacak sizin için hiç kimsenin canını sıkmasına izin verme.Benim imkanım olsa 1 dk düşünmez bende yurtdışında yapardım doğumu çocuğunuz için güzel bir yatırım olacak neticede
Bizde durumlar çok farklı mecburen annemin yanında yapacağım doğumu o yüzden yorum yapamıyorum ama kendi düzenimi kurmuş olsaydım bende yanımda kimseyi istemez bu süreci eşimle birlikte yalnız yaşamak isterdim

Benim de Medipol Bahçelievler Medipol Üniversitesi mezunuyum başka bir şubesine yenidoğan yoğun bakımın kaliteli olduğunu biliyorum benim ücrette sezeryan olursa 18,5 milyar yenidoğan yoğun bakım hizmetleri dahil

Canım merhaba sana bir şey danışmak istiyorum yanlış anlamazsan benim çok ciddi bir köpek korkum var bunu yenemiyorum özellikle sokakta gördüğümde çarpıntım başlıyor soğukmter döküyorum onlarda korktuğumu anlıyor ve üstüme doğru geliyor bu sefer ben dhas çok korkuyorum bunun küçüklükten gelen bir travma olduğunu düşünüyorum yaşadığom yerde sokak hayvanı çok fazla teklide dünyalar maalesef sürü halinde geziyorlar ben bunun için ne yapabilirim öneriniz var mı gerçekten çok etkiliyor beni yolumu değiştiriyorum birilerini bekliyorum yani yenemiyorum bunu çok kötü oluyorum panik atak gibi bir şey yaşıyorum

Gelip kalsalar bile elinde sonunda yalnız kalacaksın bebekle onlar sadece bu sürece alışmanı zorlaştırıyorlar. Ne kadar erken yalnız kalırsan o kadar kısa sürede alışırsın ve nasıl üstesinden geleceğini öğrenirsin. Aslında büyükler işimizi kolaylaştırmaktan çok bizi tembelleştiriyorlar. Rahmin toparlaması için en az 3 hafta diyor yatıp dinlenmeye kv 3 hafta yanımda kalırsa psikolojimi toplamam 3 ayımı alır benim

Benimde iki kedim var geçen gün park yatağı denemek için kurduk büyük bir merakla ikisi de içine atladı topladık sonra

Açıkçası küçüklükten gelen bir travma ise önereceğim bir şey yok canım psikolojik destek almalısın belki de
Ama hayvanların yaşadığı kötü durumlardan kaynaklı insanlara bu kadar saldırgan olduğunu düşünüyorum muhtemelen yaşadığın yerdeki çoğu köpek kötü muamele görmüş olabilir o yüzden saldırganların olabilir tabi hepsi bu yüzden saldırgan ya da değil diyemem ama bunun örneklerini gördüğüm için biliyorum.
Bizim mahallede de bir sürü köpek var ne insandan kaçarlar ne saldırırlar.Ama kötü bir durum her zamanda tetikte hissediyorsundur
Yani bir iki tane olsa onların göreceği şekilde mama yemek su felan koy sürekli yaptıkça seni tanımaya başlarlar diyeceğim ama sürü halinde diyince bir şey de diyemiyorum.
Ama gündüz sürü değil yalnız geziyorlarsa dediğim gibi yapabilirsin sana güvendikleri zaman seni bir tehdit görmezlerse saldırgan olmayabilirler

Kuzenim kedi köpek ikisinden de çok korkuyordu,alttından kedi geçse sandalye tepelerine çıkardı. Ben de çok severim sokakta köpek görürüm iki sevgi gösterdim mi peşime takılır, dışarda yemek yerken kediler etrafımdan eksik olmaz. Kuzen başka şehirden bizimle aynı yere taşındı. Benimle geze geze beni gördükçe yavaş yavaş yendi o korkusunu. Evine bile aldı kedi köpek benden çok hayvansever oldu nerdeyse Etrafında böyle hayvanlarla iyi anlaşan korkmayan biri varsa sende denesen onunla zaman geçirmeyi,belki zarar vermediklerini gördükçe hafifler korkun.

Ben arada hikaye paylaşsam da daha kimse anlayıp da sormadı bir şey milleti şok edip doğurunca paylaşmayayım diye önceden bir post paylaşmak istiyorum ama bir şey beni tutuyor, yapamıyorum

Bir arkadaşım daha böyleydi. O kadar korkardı ki çığlık çığlığa bağırırdı. Yavru köpeklere dokunarak aştı bu korkusunu hatta sonra köpek sahiplendi.
Travma boyutunda olduğu için terapi alman çok iyi olur aslında. Çünkü zor bir fobi, hayat kalitesini düşüren bir fobi. Sana zarar vermeyeceklerini sürekli kendime hatırlat, onlara mama koy. Seni tanısınlar. Arkadaşın olsam benim çocukla tanıştırırdım seni.

Ben arada hikaye paylaşsam da daha kimse anlayıp da sormadı bir şey milleti şok edip doğurunca paylaşmayayım diye önceden bir post paylaşmak istiyorum ama bir şey beni tutuyor, yapamıyorum
Bende paylaşmıyorum vallahi. Bir iki yakın arkadaş ve aile dışında bilen yok.. doğunca kızım Allah in izniyle inşallah ufak bi paylaşım yapariz sanki onun dışında biraz korkuyorum sanki bende..

Fıyatlarda hep güncelleme oluyor dıye bende ayarladım vallahı mınık bı kapora verıp oncesınde de varsa zaten sımdıden ayarlamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…