- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Tek konsept çekim - aile çekim - abiyle birde çekim olarak ayarladım maksat anı kalsınYaaa süpersinnnnfarklı konseptler olacak dimi bayılıyorum
Ay hadi hayırlısı güzel fotolar gelsin bol bolTek konsept çekim - aile çekim - abiyle birde çekim olarak ayarladım maksat anı kalsınRabbim sağlıkla nasip etsin amin
Oğlumda cok istemiştim ama yeni yeni bu işler vardı ve ben ilçede yaşıyorum bursadaydı yapanlarda hep çektirememiştim
Ay kızlar ben yenıdogan çekimi ayarladımEvet taa şimdiden
İyi yapmışsın canım güzel anılar bunlarTek konsept çekim - aile çekim - abiyle birde çekim olarak ayarladım maksat anı kalsınRabbim sağlıkla nasip etsin amin
Oğlumda cok istemiştim ama yeni yeni bu işler vardı ve ben ilçede yaşıyorum bursadaydı yapanlarda hep çektirememiştim
Yaa hadi bakalım maşallah sanaAy kızlar ben yenıdogan çekimi ayarladımEvet taa şimdiden
Ben de iki çocuğuma eşimle tek başıma baktım.hatta eşime bile bırakmadımDeneyimli anneler birşey sormak istiyorum. Biraz üzüldüm ben yurt dışında doğum için planlar yapıyorum ve bir doktordan kabul bekliyoruz inşallah o kısımda oldu mu tamamız haftaya hafta içi oradan istenebilecek testlerimi tamamlayacağım. Bu süreçte eşimin ailesi sürekli olarak iki kişi doğum ve sonrası çok zor doğum öncesi 1,5 ay doğum sonrası 1 ay 2,5 ay yapayalnız iki kişi yapamazsınız nasıl yapacaksınız şöyle zor böyle zor imkansız sürekli beni demoralize ediyorlar. Benim annem beni de kardeşimi de doğurduğunda aylarca babamla tek balındaymış üstelik 20li yaşların başında bana imkansız yada zor bile gelmiyor açıkçası yok sarılık olur yok uykusunda sizde uyuyup kalırsınız birşey olur tek başınıza duş aldırtmazsınız ev işlerini yapamazsınız ben anlayamadım yani meraktan soruyorum hepiniz anne babanız kayınvalidenizle mi geçireceksiniz 2-3 ayınızı
Ya bende hep story felan atarım ama ya selfie ya işte toplu şeyler olur bayramda da attım ama karnım aşırı çıkmamıştı o zaman kimse anlamadı şimdimde normal manzarada bir foto attım herkes şaşırmış felanBende cok sey paylaşmam yanı paylaşmayı cok severım ama esım sagolsun köreltti nazar nazar dıye dıye ama severım yanı önümü açsa otu boku paylaşırım bı ınfuleclık kanımda var
Ertuş ilk doğduğunda yalvardım nolur bı kanal ınsta hesabı açayım dıye cunku çok komık tombul güleç albenısı olan bı cocuktu ızlenırdı yanıağlaması bıle komıktı açtırmadı ettırmedı şimdi ertusla yaşıt ünlü olan bogazdakı evlerınden vıdeo çeken anaları gordukce bızde yapacaktık bu işi diyor bende ölümcül bir bakış atıyorum kendısıne
Neyse şimdiki hamıleleliğimde de uzun bı sure hamılelıkle ılgılı bısey paylaşmadım bayramda falan attık işte
Gecenlerde isimde karar verınce ınstadan da degıl wp durumdan bebısımın bır ıkı kıyafetını Linoşum diye paylaştımanam anamm hiç görmemezlıkten geldim mesajını oyle dıyım
Benimde öyleydi yakın arkadaş akraba ve iş arkadaşlarım dışında bilen yoktu dün ilan etmiş gibi oldum sanırımBenim ve eşimin en yakın birkaç arkadaşımız ve yakın akrabalar dışında kimse hala hamile olduğumu bile bilmiyor
Kişisel sosyal medya hesabımı aylardır kullanmıyorum zaten tanıdık kimseyi takip etmediğim boş bir hesabım var doktorları bebek bakımıyla ilgili hesapları falan da oradan takip ediyorum
Neden bilmiyorum hiç kişisel hesabımda ne hamileliğimle ne başka bir şeyle ilgili bir şey paylaşmak içimden gelmiyordoğurunca inşallah hayırlısı ile bir el fotosu paylaşırım belki ben ana oldum ana diye millet şok olur heralde evlat edindim falan bile sanabilirler
Canım endişe etme. İç güdüsel olarak bence üstesinden geleceğiz. Ben de etrafımdan hep şunu duyuyorum en kısa zamanda yalnız kalmaya çalışın diyorlar. Benim annem gelecek inşallah ama 20 günü geçirmeyeceğiz. Ablalarımın doğumlarında da öyle oldu 15-20 gün kaldı döndü. Olmasa da olur elbet ama annem gelip daha çok yemek yapacak açıkcası. Allah muhtaç etmesin ama kayınvalidemi hiç istemem heraldeDeneyimli anneler birşey sormak istiyorum. Biraz üzüldüm ben yurt dışında doğum için planlar yapıyorum ve bir doktordan kabul bekliyoruz inşallah o kısımda oldu mu tamamız haftaya hafta içi oradan istenebilecek testlerimi tamamlayacağım. Bu süreçte eşimin ailesi sürekli olarak iki kişi doğum ve sonrası çok zor doğum öncesi 1,5 ay doğum sonrası 1 ay 2,5 ay yapayalnız iki kişi yapamazsınız nasıl yapacaksınız şöyle zor böyle zor imkansız sürekli beni demoralize ediyorlar. Benim annem beni de kardeşimi de doğurduğunda aylarca babamla tek balındaymış üstelik 20li yaşların başında bana imkansız yada zor bile gelmiyor açıkçası yok sarılık olur yok uykusunda sizde uyuyup kalırsınız birşey olur tek başınıza duş aldırtmazsınız ev işlerini yapamazsınız ben anlayamadım yani meraktan soruyorum hepiniz anne babanız kayınvalidenizle mi geçireceksiniz 2-3 ayınızı
Biz de eşimle hastane de ikimiz mi kalsak diye düşünüyoruz bu ara gündem de bu konu var. Bakalım ne olacakYani o günün şartları ve psikolojisi ne getirecek bilemiyorum ilk doğumum ama ben şimdiki kafamla yanımda kimseyi istemiyorum hatta daha bugün konuştuk eşimle hastanede de gece benimle sen kal annelerimizi falan istemiyorum seninle daha rahat olurum dedim tamam sen nasıl istersen ben de zaten seninle ve bebekle olmak isterim dedi
Sonrasında da sürekli dipdibe olmak istemiyorum ilk günler illa ki gelirler torunları olacak sonuçta heves vs gelene gelme diyemem ama kimsenin günlerce yanımda kalmasını istemiyorum şimdilik o an lohusa kafası ile farklı düşünür müyüm bilemem tabii lohusalık ayrı bir olay insana tam tersi şeyler düşündürüp yaptırabiliyor
Mantıklı düşünebilen halimle bebek ve anne baba ne kadar çabuk kendi haline bırakılırsa yeni düzene o kadar çabuk alışılır gibi düşünüyorum
Bir de lohusadayanismasi diye bir hesap var Instagramda orayı takip ediyorum bayadır insanlar hikayelerini paylaşıyor
Ve genelde hep gördüğüm şu tavsiye : ne kadar çabuk yalnız kalırsanız o kadar iyi
Kimse annesinin ya da kayınvalidesinin yanında uzun boylu takılmasından hoşlanmamış açıkçası
Canım ben de Eskişehir Acıbadem’le görüştüm. Evet aynı cümleleri duydum sanki bi nimetmiş gibi söylüyorlar ama yoğunbakım olayı her hastane de ücrete dahil zaten. Ben o yüzden başka bi özel hastane tercih ettim yarı fiyatına resmen.Kızlar acıbadem atekentin sgk anlaşması var normale 36 bin sezeryena 40 bin istiyorlar. Ama iyi tarafı şu bebek ya da anne yoğun bakımda falan kalırsa senden yatışı için para almayacaklar. Her şey pahalı he şeye her gün zam geliyor. Doğumun böyle olması da kaçınılmaz. Allah hepimize yardım etsin.
Bence çok güzel bir deneyim olacak sizin için hiç kimsenin canını sıkmasına izin verme.Benim imkanım olsa 1 dk düşünmez bende yurtdışında yapardım doğumu çocuğunuz için güzel bir yatırım olacak neticedeDeneyimli anneler birşey sormak istiyorum. Biraz üzüldüm ben yurt dışında doğum için planlar yapıyorum ve bir doktordan kabul bekliyoruz inşallah o kısımda oldu mu tamamız haftaya hafta içi oradan istenebilecek testlerimi tamamlayacağım. Bu süreçte eşimin ailesi sürekli olarak iki kişi doğum ve sonrası çok zor doğum öncesi 1,5 ay doğum sonrası 1 ay 2,5 ay yapayalnız iki kişi yapamazsınız nasıl yapacaksınız şöyle zor böyle zor imkansız sürekli beni demoralize ediyorlar. Benim annem beni de kardeşimi de doğurduğunda aylarca babamla tek balındaymış üstelik 20li yaşların başında bana imkansız yada zor bile gelmiyor açıkçası yok sarılık olur yok uykusunda sizde uyuyup kalırsınız birşey olur tek başınıza duş aldırtmazsınız ev işlerini yapamazsınız ben anlayamadım yani meraktan soruyorum hepiniz anne babanız kayınvalidenizle mi geçireceksiniz 2-3 ayınızı
Benim de Medipol Bahçelievler Medipol Üniversitesi mezunuyum başka bir şubesine yenidoğan yoğun bakımın kaliteli olduğunu biliyorum benim ücrette sezeryan olursa 18,5 milyar yenidoğan yoğun bakım hizmetleri dahilCanım endişe etme. İç güdüsel olarak bence üstesinden geleceğiz. Ben de etrafımdan hep şunu duyuyorum en kısa zamanda yalnız kalmaya çalışın diyorlar. Benim annem gelecek inşallah ama 20 günü geçirmeyeceğiz. Ablalarımın doğumlarında da öyle oldu 15-20 gün kaldı döndü. Olmasa da olur elbet ama annem gelip daha çok yemek yapacak açıkcası. Allah muhtaç etmesin ama kayınvalidemi hiç istemem heraldeyapar yapmasına da ben istemem rahat edemem
Biz de eşimle hastane de ikimiz mi kalsak diye düşünüyoruz bu ara gündem de bu konu var. Bakalım ne olacak
Canım ben de Eskişehir Acıbadem’le görüştüm. Evet aynı cümleleri duydum sanki bi nimetmiş gibi söylüyorlar ama yoğunbakım olayı her hastane de ücrete dahil zaten. Ben o yüzden başka bi özel hastane tercih ettim yarı fiyatına resmen.
Canım merhaba sana bir şey danışmak istiyorum yanlış anlamazsan benim çok ciddi bir köpek korkum var bunu yenemiyorum özellikle sokakta gördüğümde çarpıntım başlıyor soğukmter döküyorum onlarda korktuğumu anlıyor ve üstüme doğru geliyor bu sefer ben dhas çok korkuyorum bunun küçüklükten gelen bir travma olduğunu düşünüyorum yaşadığom yerde sokak hayvanı çok fazla teklide dünyalar maalesef sürü halinde geziyorlar ben bunun için ne yapabilirim öneriniz var mı gerçekten çok etkiliyor beni yolumu değiştiriyorum birilerini bekliyorum yani yenemiyorum bunu çok kötü oluyorum panik atak gibi bir şey yaşıyorumBence çok güzel bir deneyim olacak sizin için hiç kimsenin canını sıkmasına izin verme.Benim imkanım olsa 1 dk düşünmez bende yurtdışında yapardım doğumu çocuğunuz için güzel bir yatırım olacak neticede
Bizde durumlar çok farklı mecburen annemin yanında yapacağım doğumu o yüzden yorum yapamıyorum ama kendi düzenimi kurmuş olsaydım bende yanımda kimseyi istemez bu süreci eşimle birlikte yalnız yaşamak isterdim
Gelip kalsalar bile elinde sonunda yalnız kalacaksın bebekle onlar sadece bu sürece alışmanı zorlaştırıyorlar. Ne kadar erken yalnız kalırsan o kadar kısa sürede alışırsın ve nasıl üstesinden geleceğini öğrenirsin. Aslında büyükler işimizi kolaylaştırmaktan çok bizi tembelleştiriyorlar. Rahmin toparlaması için en az 3 hafta diyor yatıp dinlenmeye kv 3 hafta yanımda kalırsa psikolojimi toplamam 3 ayımı alır benimNe güzel olmuş bence
İnşallah biz de başbaşa atlatabiliriz süreci eşimleben genel olarak da tek başınalığı seven biriyim açıkçası kendi annem bile olsa çok dip dibe olmak iyi gelmiyor bana mesafe insanıyım
Kayınvalidem en güzel şekilde elinden geleni yapmaya çalışır eminim ama ben zorda kalmadıkça biz bize olalım istiyorum umarım ihtiyaç duymayız kimseye eşimle beraber altından kalkarız
Büyük de konuşmayayım hiç yaşamadığım bir süreç belki de ihtiyaç duyacağım başkalarının varlığına ama şimdilik böyle bakalım hakkımızda hayırlısı
Benimde iki kedim var geçen gün park yatağı denemek için kurduk büyük bir merakla ikisi de içine atladıBenim bi kedim var 6 aylık henüzçekmece açık kalmış emziği almış sürekli ağzında geziyor sıpa
geçen gün resmini yakalamaya çalıştım paylaşayım
birde park yatağımızı bi kurup bakayım dedim içinde çok fena bizim minnoş gelmeden herşeyine el koydu
Ama çocukların tüylü bi dost ile büyümeleri muazzam bişe
Açıkçası küçüklükten gelen bir travma ise önereceğim bir şey yok canım psikolojik destek almalısın belki deCanım merhaba sana bir şey danışmak istiyorum yanlış anlamazsan benim çok ciddi bir köpek korkum var bunu yenemiyorum özellikle sokakta gördüğümde çarpıntım başlıyor soğukmter döküyorum onlarda korktuğumu anlıyor ve üstüme doğru geliyor bu sefer ben dhas çok korkuyorum bunun küçüklükten gelen bir travma olduğunu düşünüyorum yaşadığom yerde sokak hayvanı çok fazla teklide dünyalar maalesef sürü halinde geziyorlar ben bunun için ne yapabilirim öneriniz var mı gerçekten çok etkiliyor beni yolumu değiştiriyorum birilerini bekliyorum yani yenemiyorum bunu çok kötü oluyorum panik atak gibi bir şey yaşıyorum
Kuzenim kedi köpek ikisinden de çok korkuyordu,alttından kedi geçse sandalye tepelerine çıkardı. Ben de çok severim sokakta köpek görürüm iki sevgi gösterdim mi peşime takılır, dışarda yemek yerken kediler etrafımdan eksik olmaz. Kuzen başka şehirden bizimle aynı yere taşındı. Benimle geze geze beni gördükçe yavaş yavaş yendi o korkusunu. Evine bile aldı kedi köpek benden çok hayvansever oldu nerdeyseCanım merhaba sana bir şey danışmak istiyorum yanlış anlamazsan benim çok ciddi bir köpek korkum var bunu yenemiyorum özellikle sokakta gördüğümde çarpıntım başlıyor soğukmter döküyorum onlarda korktuğumu anlıyor ve üstüme doğru geliyor bu sefer ben dhas çok korkuyorum bunun küçüklükten gelen bir travma olduğunu düşünüyorum yaşadığom yerde sokak hayvanı çok fazla teklide dünyalar maalesef sürü halinde geziyorlar ben bunun için ne yapabilirim öneriniz var mı gerçekten çok etkiliyor beni yolumu değiştiriyorum birilerini bekliyorum yani yenemiyorum bunu çok kötü oluyorum panik atak gibi bir şey yaşıyorum
Ben arada hikaye paylaşsam da daha kimse anlayıp da sormadı bir şeyBenim ve eşimin en yakın birkaç arkadaşımız ve yakın akrabalar dışında kimse hala hamile olduğumu bile bilmiyor
Kişisel sosyal medya hesabımı aylardır kullanmıyorum zaten tanıdık kimseyi takip etmediğim boş bir hesabım var doktorları bebek bakımıyla ilgili hesapları falan da oradan takip ediyorum
Neden bilmiyorum hiç kişisel hesabımda ne hamileliğimle ne başka bir şeyle ilgili bir şey paylaşmak içimden gelmiyordoğurunca inşallah hayırlısı ile bir el fotosu paylaşırım belki ben ana oldum ana diye millet şok olur heralde evlat edindim falan bile sanabilirler
Bir arkadaşım daha böyleydi. O kadar korkardı ki çığlık çığlığa bağırırdı. Yavru köpeklere dokunarak aştı bu korkusunu hatta sonra köpek sahiplendi.Canım merhaba sana bir şey danışmak istiyorum yanlış anlamazsan benim çok ciddi bir köpek korkum var bunu yenemiyorum özellikle sokakta gördüğümde çarpıntım başlıyor soğukmter döküyorum onlarda korktuğumu anlıyor ve üstüme doğru geliyor bu sefer ben dhas çok korkuyorum bunun küçüklükten gelen bir travma olduğunu düşünüyorum yaşadığom yerde sokak hayvanı çok fazla teklide dünyalar maalesef sürü halinde geziyorlar ben bunun için ne yapabilirim öneriniz var mı gerçekten çok etkiliyor beni yolumu değiştiriyorum birilerini bekliyorum yani yenemiyorum bunu çok kötü oluyorum panik atak gibi bir şey yaşıyorum
Bende paylaşmıyorum vallahi. Bir iki yakın arkadaş ve aile dışında bilen yok.. doğunca kızım Allah in izniyle inşallah ufak bi paylaşım yapariz sanki onun dışında biraz korkuyorum sanki bende..Ben arada hikaye paylaşsam da daha kimse anlayıp da sormadı bir şeymilleti şok edip doğurunca paylaşmayayım diye önceden bir post paylaşmak istiyorum ama bir şey beni tutuyor, yapamıyorum
Fıyatlarda hep güncelleme oluyor dıye bende ayarladım vallahı mınık bı kapora verıp oncesınde de varsa zaten sımdıden ayarlamak lazımİyi yapmışsın canım güzel anılar bunlarBende görüştüm de doğuma yakın haberleşelim tekrar dedi Eylül başı arayacağım. Benimkinde doğum ve doğum sonrası ertesi gün odada çekim olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?