2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
NE hapı kullanıyorsunuz ?
Ben de 21. Haftadan beri coraspirin kullanıyorum. Şimdi girtiğim doktor perinatolog 36. Haftaya kadar kullanacağız dedi. Her gittiğimizde kan akımına bakıyor. Ben de korkuyorum ama Allahın izniyle bir şey olmayacak inş.

Amin inşallah canım inşallah Türkiyede oradaki gibi bir hassasiyet olur

Canım ben de Almanyadayım tekim doğum da dahil olmak üzere hep eşimle yalnız olcam , ve biz Almanca da bilmiyoruz yani daha doğrusu hastahanede duyacağımız terimlere yetecek bi Almancamız da yok ama napalım Allah yardım eder diyorum eve geldiğimizde ki bakımı için de önce Allah a , eşime , bu gruba ve takip ettiğim bazı doktorlara güveniyorum. Kötüyü hiç düşünme dedikleri her şeyi kafan rahat bakarsan iyiye yorabılırsın yani sarılık olmaması için ne yapmamız gerektiğini biliyoruz evde biri olsa olmasa ne farkeder bunu değiştiremez ki , nefessiz kalır kısmında Allah nasip ederse zaten 2-3 saatte bir emzireceğiz inşallah e yatakta yorgan örtü oyuncak bi şey bulundurmıcaz uyku tulumu ya da kundak olacak sadece yani güzel düşünürsek güzel görürüz kimsenin aklını karıştırmasına izin verme beni de arıyorlar yaparım Allah’ın izniyle ya diyorum kapatıyorum hemen konuyu eğer onların aklıma girmesine izin verirsem işin içinden çıkamam daha doğurmadan insanın cesaretini kırıyorlar. İkinci çocuk vs olsaydı evet bi tık yardım iyi olurdu ama sanırım senin de ilk e bütün ilgi alakamız tek çocuğumuzda olacak , inşallah her şey güzel geçeçecek ben bize inanıyorum

Ayy bende dün ilk defa hamile fotoğrafımı paylaştım herkes çok beğendi hamilelik çok yakışmış falan sürekli bir iltifat hoşuma gitmedi değilama bugün hiç bulunmayan midem bulanıyor hiç ağrımayan başım ağrıyor

Ah bu kem gözler.. İnanırım ben nazara, paylaşırken köşesine nazar boncuğu bile sıkıştırdım da yetmedi demek

Bir de YouTube da Dr Osman Gönülal var yeni doğan bebek bakımı hakkında seri halinde videoları var bu hafta hep onu dinledim çok iyi geldi , emzirme hakkında her konuda da yine video serisi var aynı zamanda instagramda da aktif olarak paylaşım yapıyor ve online danışmanlık da veriyor mutlaka bakmanı tavsiye ederim

Bende aldım gecen ay 4 paket şimdilik duruyorum
Birileri bişiler alayım derse bez al dıyecegım

Hangı ozel hastanede olursa olsun yenıdogan yoğun bakımına zaten para alınmaz cok fazla karşılayacaksan Allah yardımcın olsun

DOktor tansiyonum 14/9 olsa da bebeği almam başka tedavi deneriz dedi. İnş giç yaşamam bunu kimse yaşamaz
Benım oğlumda bir iki kez 14-15 oldu doktor takıp verdı sonrasında normal seyretti sıkıntı yok dedı önemli olan düşmemesi bazen yorgunluk yedıklerımız vs olabılır kı bana 14 asırı yüksek gelmıstı o zaman dusuk tansıyonluyum

Ne güzel olmuş bence
İnşallah biz de başbaşa atlatabiliriz süreci eşimle ben genel olarak da tek başınalığı seven biriyim açıkçası kendi annem bile olsa çok dip dibe olmak iyi gelmiyor bana mesafe insanıyım
Kayınvalidem en güzel şekilde elinden geleni yapmaya çalışır eminim ama ben zorda kalmadıkça biz bize olalım istiyorum umarım ihtiyaç duymayız kimseye eşimle beraber altından kalkarız
Büyük de konuşmayayım hiç yaşamadığım bir süreç belki de ihtiyaç duyacağım başkalarının varlığına ama şimdilik böyle bakalım hakkımızda hayırlısı

Allah eşinle senin ve tabi bebişinizin yardımcısı olsun güzelce kolaylıklarla büyüsün bebişiniz tabi ki azıcık araştırma soruşturma derken geçer acemilikler öğreniriz yaparız bencede

Bende inanıyorum nazara gerçekten güzel şeyleri paylaşmaya korkar oldum
Benim ve eşimin en yakın birkaç arkadaşımız ve yakın akrabalar dışında kimse hala hamile olduğumu bile bilmiyor
Kişisel sosyal medya hesabımı aylardır kullanmıyorum zaten tanıdık kimseyi takip etmediğim boş bir hesabım var doktorları bebek bakımıyla ilgili hesapları falan da oradan takip ediyorum
Neden bilmiyorum hiç kişisel hesabımda ne hamileliğimle ne başka bir şeyle ilgili bir şey paylaşmak içimden gelmiyor doğurunca inşallah hayırlısı ile bir el fotosu paylaşırım belki ben ana oldum ana diye millet şok olur heralde evlat edindim falan bile sanabilirler

Bende inanıyorum nazara gerçekten güzel şeyleri paylaşmaya korkar oldum
Bende cok sey paylaşmam yanı paylaşmayı cok severım ama esım sagolsun köreltti nazar nazar dıye dıye ama severım yanı önümü açsa otu boku paylaşırım bı ınfuleclık kanımda var
Ertuş ilk doğduğunda yalvardım nolur bı kanal ınsta hesabı açayım dıye cunku çok komık tombul güleç albenısı olan bı cocuktu ızlenırdı yanı ağlaması bıle komıktı açtırmadı ettırmedı şimdi ertusla yaşıt ünlü olan bogazdakı evlerınden vıdeo çeken anaları gordukce bızde yapacaktık bu işi diyor bende ölümcül bir bakış atıyorum kendısıne
Neyse şimdiki hamıleleliğimde de uzun bı sure hamılelıkle ılgılı bısey paylaşmadım bayramda falan attık işte
Gecenlerde isimde karar verınce ınstadan da degıl wp durumdan bebısımın bır ıkı kıyafetını Linoşum diye paylaştım anam anamm hiç görmemezlıkten geldim mesajını oyle dıyım

Bende bakıyım hemen canım çok sağol bir çok kişiyi izliyorum zaten fırsat buldukça teşekkür ederim
Hepimiz için hayırlısı gerçekten yaparak öğrenicez ama bence keyifli günler bizi bekliyor anne olmanın sorumluluğu ve hazzı harika olacak( ve yorucu haha )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…