2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya çok sükür iphone mu diye soracaktım icloud için ama zaten sizde düşünmüssünüzdr diye yazmamıştım
çok çok sevindim anılarınızı kaybetmemenize
Sorma ya yedekleme çıkmıyor falan dedi sonra baktık gelmiş fotolar videolar. Eski bi iPhone vardı annemlerde onu alıp girdik geldi hepsi, valla bende çok sevindim

Sağol balım
O değil de şeyi düşünüyorum artık abı hasta oldukça kızda peşinden gelecek kesın
Deme öyle deme yükleme yapma
Bazı çocukların bünyesi aşırı sağlam oluyor benim kuzenimin kızı mesela millet hastanelik olsa kıza bir şey olmuyor maşallah en fazla burnu akıyor daha hiç kızın ateşlenip falan yattığını bilmem Allah nazardan saklasın ablası var iki tane habire okuldan virüs taşıyorlar eve kuzenim ve eşi bile kapıyor kıza bir şey olmuyor cadaloz da bir şey var ya tam Survivor kızı

Medical maltepe 20+5 dediler bana epidural ile beraber.. muayene 970 TL

Ay deme olabılır bak haklısın ertusun 2 yasına kadar sut alerjısı vardı zaten hem cok dipte beslendi hemde alerjiden oturu bünyesi asırı zayıf hassas hemen hasta oluyor , daha 3 bucuk aylıktı bronşıolıt oldu öyle de basladı işte 40-41 derece ateşler vs vs çok şükür şuankı halı daha ıyı ama yanı tecrübelendık artık dıyım
Bende oğlumun hamılelıgıne kadar bağışıklık bünye olarak cok ıyıydım ılgınc bı sekılde hamılelık ve sonrasında cok cabuk ve agır hastalanmaya basladım belkı bende dıyet yaptım gereklı vıtamınlerı alamadım dıyedır
Şimdi kızım da da inşallah alerjı olmaz dıye dua edıyorum , çok çok zor bi süreç
Bı unv bı öğrencının tezınde ufak bı röportaj bıle verdım bana hedıye olarak röportajın çıktığı dergıyı gonderdı hala okuduğumda duygusallasırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…