2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın kızlarım
Dua konuşulmuş ben her gün Furkan suresi 74. Ayeti de okumaya çalışıyorum hayırlı evlat olması için manasına bakın çok güzel

Onlar, “Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir

Olur balım artık rahım kendını doğuma hazırlaması ıcın bunları yasayacagız dun gece benınde ust uste kasıldı belırlı aralıklarla ama gectı hemen

Kızlar bebıslerın kemık kıtırtılarını hısseden duyan var mı
Yaa arada tarif edemediğim bir şey hissediyorum sanırım bu

Günaydın kızlaar.
Benim memitolar küçüldü ya niye öyle oldu acayip şişmişti yeni sütyen aldım bir kaç tane şimdi eskiler oluyo yeniden

Yalancı kasılma nasıl oluyo nasıl anlıyorsun
Yani ben de tam emin değilm ama peşpeşe şiddetli olmayan ama rahatsız edici bir şeyler hissettim. Karnımın içi sanki sertleşip gevşedi gibi rahimdeydi hissettiğim şey sanki bu arada bebek de kasıldı karnımda toplandı sertleşti. Baya 2 saat falan sürdü bu rahatsızlık hissi ara ara oldu. Ben bu arada ay n’oluyo doğuruyor muyum acaba diye ödüm koptu valla eşimle baktık biraz araştırdık bu tarz kasılmalar doğuma hazırlıkmış. Sol yana yatınca hafifleyip geçiyorsa yalancı kasılma imiş ciddende öyleydi. Ağrım kesilmiyor ama daha rahat hissediyordum kendimi. Baktık şiddetlenmiyor ağrı dedik ki bu doğum değil
Olur balım artık rahım kendını doğuma hazırlaması ıcın bunları yasayacagız dun gece benınde ust uste kasıldı belırlı aralıklarla ama gectı hemen
Evet ya biraz okudukta artık normalmiş bu tarz kasılmalar. Canım yukarda yazdım böyle şeyler mi oldu sende de ?

canım selam sen antalyada mısın ? medikalde mehmet hocaya mı gidiyorsun ?
Selam, aynen ona gidiyordum ama değiştirdim. Çok yoğun oluyor her gittiğimizde bekliyoruz. Öyle olunca bana ilgisi de azalıyor gibi geldi, bıraktım. İyi bi doktor ama insan biraz da ilgi istiyor ☺

Selam, aynen ona gidiyordum ama değiştirdim. Çok yoğun oluyor her gittiğimizde bekliyoruz. Öyle olunca bana ilgisi de azalıyor gibi geldi, bıraktım. İyi bi doktor ama insan biraz da ilgi istiyor ☺
bende ona başladım aynen haklısın birz bekletiyor ama bende işinde iyi olduğu için bırakmak istemiyorum şimdi hangi doktora gidiyorsun ilerleyen haftalarda nasıl mehmet hoca şimdilik pek birşey söylemiyor kalp atışını bile çok az (2sn ) fln dinledik bebek için zararlı olduğu için birşey demiyorum gerekli bilgileri veriyor sadece bende bebek küçük olduğu için şuan yapmıyor diye düşünüyorum.

Günaydın güzel anneler,
ebru_can_ebru iyi olmanıza sevindim,
Papatyamavis gecmis olsun oglusuna.
İzmir metroda grev var, işyerine gidebilmek için önce otobüs sonra metro kullanıyorum.Metro yerine grevden dolayı otobüs vermişler ama hangi güzergahtan gidecek, hangi durakta inilip binilecek bilmeyince perişan oldum dün yollarda.Birde otobüsle trafik,ışıklar derken dahab uzun sürüyor yol.İnsanlar görende var gormeyende var ama duyarsız olmuş iyice, yer verende olmuyor.Dun ayaktaydim sıkıntı basmaya başladı.Yanimdaki çocuk hamilemisiniz diye sordu bı sure sonra, çökecek yer arıyordum yerlerde biyere.Oturanlardan bir gence söyledi, yer verdirtti sağolsun.Buda benim ağlama sebebim oldu
Bu sabah sağ göğüs kafesi altına doğru agrıyla uyandım ,otobusde daha çok arttı ve sırtımda da hissetmeye başladım.Simdi geçti biraz. Bebekle mi ilgilidir yoksa gece sagıma doğru falan yatmış olabilir miyim!

İlerleyen haftalarda da çok uzun sürmüyor bi tek detaylıda bi 5 dk kadar baktı. Beni rahatsız eden bakıp bakıp bir şey açıklamaması oldu biraz da ben merakla bekliyorum hiç sesi çıkmıyor stres oluyorum Şu an Asv Mehmet Öztürkmen e gidiyorum

Günaydın, bu sıcakta öyle işe gidip gelmek zor gerçekten. Keşke izin rapor falan alsaymışsın. Göğsümün altında benimde ağrı oluyor rahim büyüdükçe kaburgalara baskı yapıyor ondan oluyor diye biliyorum

Kızlar benim de karnım çok sertleşti bebekte sağ üste yerleşti poposu sanırım orda karburgama da baskı yapmaya başladı.
Normal süreçler diye düşünüyorum
Artık 30lu haftalara girdik hepimize hayırlı olsun inşallah sağsalim tamamlarız bu süreci
Çoğu kişi 8 hafta sonra almış olur bebişleri kucağına
İlk ve normal doğum bekleyenler sanırım 10-12 haftayı bulur

Ne dıyorum o zaman sooon 8 hafta

Senın keçe bebekler geldımı

Sutyenler genelde doğum sonrası 2 beden büyüyor en fazla istisnalar hariç şu an küçülmesi normal çünkü süt var ama dolu dolu değil çoğu kişinin ki doğum sonrası geliyor.buda normal yani . Ben alırken normalde 85 giyiyorum 95 aldım mesela

Kızlar bebişimizin sağlıkla doğması için ayrıca ettiğiniz bi dua/sure var mı? Ben Felak-Nas okunuyor diye biliyorum. Bi de Ayet-el Kürsi okuyorum. Varsa başka bu da okunur dediğiniz ekleyim onu da
Asr suresi okuyorum ben sabırlı olması için canım

Kızlar günaydın, nasipse doğuma istanbul a annemin yanına gitmek istiyorum.. ortalama 30 yada 31.hafta içinde 5 6 saatlik araba yolculuğu yapmam lazım.. elbette öncesinde doktora gorunucem ama bu haftalarda yolculuk yapmış olan var mı? Yada yapacak olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…