Onlar, “Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir |
Mağazalarda da geçerli mi acaba bide neye göre alcaz ya benim göğüslerim hala büyüyo sanki bide süt dolunca dahada büyümücek miGöbüşdaslarim e bebek de emzirme sutyenlerinde 3 al 2 öde var yorumları da çok güzel bakmak isterseniz
Kız boşver uyu miss bebek hareketlerin iyiyse uyu valla sonra anamızı ağlatacakBen garanti 10 saat uyuyorum yok ya bende bir bozukluk var
Olur balım artık rahım kendını doğuma hazırlaması ıcın bunları yasayacagız dun gece benınde ust uste kasıldı belırlı aralıklarla ama gectı hemen
Yaa arada tarif edemediğim bir şey hissediyorum sanırım buKızlar bebıslerın kemık kıtırtılarını hısseden duyan var mı
canım selam sen antalyada mısın ? medikalde mehmet hocaya mı gidiyorsun ?Ben medicaldan fiyat aldım ama doktor profesör idi 28bin dediler. Ama şehire göre değişiyor diye biliyorum
Yani ben de tam emin değilm ama peşpeşe şiddetli olmayan ama rahatsız edici bir şeyler hissettim. Karnımın içi sanki sertleşip gevşedi gibiYalancı kasılma nasıl oluyo nasıl anlıyorsun
Evet ya biraz okudukta artık normalmiş bu tarz kasılmalar. Canım yukarda yazdım böyle şeyler mi oldu sende de ?Olur balım artık rahım kendını doğuma hazırlaması ıcın bunları yasayacagız dun gece benınde ust uste kasıldı belırlı aralıklarla ama gectı hemen
Selam, aynen ona gidiyordum ama değiştirdim. Çok yoğun oluyor her gittiğimizde bekliyoruz. Öyle olunca bana ilgisi de azalıyor gibi geldi, bıraktım. İyi bi doktor ama insan biraz da ilgi istiyor ☺canım selam sen antalyada mısın ? medikalde mehmet hocaya mı gidiyorsun ?
bende ona başladım aynen haklısın birz bekletiyor ama bende işinde iyi olduğu için bırakmak istemiyorum şimdi hangi doktora gidiyorsun ilerleyen haftalarda nasıl mehmet hoca şimdilik pek birşey söylemiyor kalp atışını bile çok az (2sn ) fln dinledik bebek için zararlı olduğu için birşey demiyorum gerekli bilgileri veriyor sadece bende bebek küçük olduğu için şuan yapmıyor diye düşünüyorum.Selam, aynen ona gidiyordum ama değiştirdim. Çok yoğun oluyor her gittiğimizde bekliyoruz. Öyle olunca bana ilgisi de azalıyor gibi geldi, bıraktım. İyi bi doktor ama insan biraz da ilgi istiyor ☺
İlerleyen haftalarda da çok uzun sürmüyor bi tek detaylıda bi 5 dk kadar baktı. Beni rahatsız eden bakıp bakıp bir şey açıklamaması oldu biraz da ben merakla bekliyorum hiç sesi çıkmıyor stres oluyorumbende ona başladım aynen haklısın birz bekletiyor ama bende işinde iyi olduğu için bırakmak istemiyorum şimdi hangi doktora gidiyorsun ilerleyen haftalarda nasıl mehmet hoca şimdilik pek birşey söylemiyor kalp atışını bile çok az (2sn ) fln dinledik bebek için zararlı olduğu için birşey demiyorum gerekli bilgileri veriyor sadece bende bebek küçük olduğu için şuan yapmıyor diye düşünüyorum.
Günaydın, bu sıcakta öyle işe gidip gelmek zor gerçekten. Keşke izin rapor falan alsaymışsın. Göğsümün altında benimde ağrı oluyor rahim büyüdükçe kaburgalara baskı yapıyor ondan oluyor diye biliyorumGünaydın güzel anneler,
ebru_can_ebru iyi olmanıza sevindim,
Papatyamavis gecmis olsun oglusuna.
İzmir metroda grev var, işyerine gidebilmek için önce otobüs sonra metro kullanıyorum.Metro yerine grevden dolayı otobüs vermişler ama hangi güzergahtan gidecek, hangi durakta inilip binilecek bilmeyince perişan oldum dün yollarda.Birde otobüsle trafik,ışıklar derken dahab uzun sürüyor yol.İnsanlar görende var gormeyende var ama duyarsız olmuş iyice, yer verende olmuyor.Dun ayaktaydim sıkıntı basmaya başladı.Yanimdaki çocuk hamilemisiniz diye sordu bı sure sonra, çökecek yer arıyordum yerlerde biyere.Oturanlardan bir gence söyledi, yer verdirtti sağolsun.Buda benim ağlama sebebim oldu
Bu sabah sağ göğüs kafesi altına doğru agrıyla uyandım ,otobusde daha çok arttı ve sırtımda da hissetmeye başladım.Simdi geçti biraz. Bebekle mi ilgilidir yoksa gece sagıma doğru falan yatmış olabilir miyim!
Ne dıyorum o zaman sooon 8 haftaKızlar benim de karnım çok sertleşti bebekte sağ üste yerleşti poposu sanırım orda karburgama da baskı yapmaya başladı.
Normal süreçler diye düşünüyorum
Artık 30lu haftalara girdik hepimize hayırlı olsun inşallah sağsalim tamamlarız bu süreci
Çoğu kişi 8 hafta sonra almış olur bebişleri kucağına
İlk ve normal doğum bekleyenler sanırım 10-12 haftayı bulur
Senın keçe bebekler geldımıKızlar benim de karnım çok sertleşti bebekte sağ üste yerleşti poposu sanırım orda karburgama da baskı yapmaya başladı.
Normal süreçler diye düşünüyorum
Artık 30lu haftalara girdik hepimize hayırlı olsun inşallah sağsalim tamamlarız bu süreci
Çoğu kişi 8 hafta sonra almış olur bebişleri kucağına
İlk ve normal doğum bekleyenler sanırım 10-12 haftayı bulur
Asr suresi okuyorum ben sabırlı olması için canımKızlar bebişimizin sağlıkla doğması için ayrıca ettiğiniz bi dua/sure var mı? Ben Felak-Nas okunuyor diye biliyorum. Bi de Ayet-el Kürsi okuyorum. Varsa başka bu da okunur dediğiniz ekleyim onu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?