Evet canım bugün takip edeceğim bakalım nasıl inşAllah bol hareket ederde annesini şüpheye düşürmezÜzmez inşallah annesi yorulmuştur belki ya da kıpırdanmıştır pozisyondan dolayı sen hissetmemişsindir. Bugün bak bakalım nasıl hareketleri
hem de ne ya resmen kütük oluyorBenimde hemen ayaklarım şişiyor ya zorunda kalmazsam sanırım bende çıkmam
Teyzemle konuşuyorduk hamilelik doğumla ilgili benim çocuklar 36 ya kadar anca beklediler çıkmak için sabırsızlandılar diyorBenım oğlum hıcde gec gelmedı bellı olmaz
Maalesef canım dediğim gibi eğer bendeki gibi arkada yatarak gitmek bulantı baş dönmesi falan yapmıyorsa o şekilde deneyebilirsin2 saatte bir 15 dk yürüyüş ile 5 saatlik yolu 8 saatte geldim daha başıydı çok ağrım olmadı ama şimdi sanki ufak ufak ağırlaşıyor gibi hissediyorum kendimi.. çok oturmak gerçekten zorluyor canım..
Kuzum ben dün 5 saat yolculuk yaptım bugün işe geldim yoruldum mu evet ama aşırı sıkıntı yaşamadım.Kızlar günaydın, nasipse doğuma istanbul a annemin yanına gitmek istiyorum.. ortalama 30 yada 31.hafta içinde 5 6 saatlik araba yolculuğu yapmam lazım.. elbette öncesinde doktora gorunucem ama bu haftalarda yolculuk yapmış olan var mı? Yada yapacak olan?
Haftaya yıllık izne çıkacağım, izinde olan arkadas var bu hafta.Mecbur geliyorumGünaydın, bu sıcakta öyle işe gidip gelmek zor gerçekten. Keşke izin rapor falan alsaymışsın. Göğsümün altında benimde ağrı oluyor rahim büyüdükçe kaburgalara baskı yapıyor ondan oluyor diye biliyorum
Bencede hepsi uydurma bır bebek anne karnında miadını ne zaman doldurursa o zaman gelıyor gec dollenme fln olursa mesela daha uzun bekleyebiliyor ben bununla alakalı olduğunu düşünüyorumTeyzemle konuşuyorduk hamilelik doğumla ilgili benim çocuklar 36 ya kadar anca beklediler çıkmak için sabırsızlandılar diyor34 de herşey tastamam hazır olmalı bence karar olmaz minik sıpaları bir de şey sorcam kız çocuk mu tam zamanını bekler erkek çocuk mu etrafta bir sürü hurafe var teyzemin söylediğine göre hepsi safsata ne zaman isterse diyor koca karılar da başka türlü konuşuyor
Devlet kesın bekler ozelde de doktorun durumuna bağlı bekler kılosu fazla ıse ve yınede normal düşünülüyorsa sunı yada farklı alternatifler ıle doğum baslatılabılır bekleyıp daha cok kılo almasın dıye tersse düzelmezse 39 a kadar bekler donermı donmezmı dıye vs vs mekonyum olayını dusunme cokPapatyamaviss İşte her şey yolunda giderse canım bebekte stres mekonyum ya da ters geliş felan olmazsa bekleniyormuş
Bende öyle diyorum sağlıklı güzel bir doğum olsun da her türlü beklerim ne yapayımBeklemek çok zor ya ama sağlıklı zamanında gelsinler lütfen
Teyzene katılıyorumTeyzemle konuşuyorduk hamilelik doğumla ilgili benim çocuklar 36 ya kadar anca beklediler çıkmak için sabırsızlandılar diyor34 de herşey tastamam hazır olmalı bence karar olmaz minik sıpaları bir de şey sorcam kız çocuk mu tam zamanını bekler erkek çocuk mu etrafta bir sürü hurafe var teyzemin söylediğine göre hepsi safsata ne zaman isterse diyor koca karılar da başka türlü konuşuyor
Hamilelikte de büyüyo ya canım. Benimki büyüdü büyüdü sınırları görüp küçüldü galibaSutyenler genelde doğum sonrası 2 beden büyüyor en fazla istisnalar hariç şu an küçülmesi normal çünkü süt var ama dolu dolu değil çoğu kişinin ki doğum sonrası geliyor.buda normal yani . Ben alırken normalde 85 giyiyorum 95 aldım mesela
Ben uçak yolculuğu yaptım yeni ama doktoruma sorduğumda arabayla yolculuk yapabilirsin ama saatte bir mola verip biraz yürümelisin demişti. Uçakta bile insanın ayakları ağrıyor arabada kesin ağrır..Kızlar günaydın, nasipse doğuma istanbul a annemin yanına gitmek istiyorum.. ortalama 30 yada 31.hafta içinde 5 6 saatlik araba yolculuğu yapmam lazım.. elbette öncesinde doktora gorunucem ama bu haftalarda yolculuk yapmış olan var mı? Yada yapacak olan?
Yine de ufak bi rahatlatma yapmış uyumadan annesine. Benimki klasik müziğe de tepki veriyor istersen onu da dene. Youtube'da hamileler için klasik müzik yaz , şu anki halimDün gece çikolata yiyip uyudum uyumadan önce 1-2 tane pıtpıt hissettim yine de çok kuvvetli değildi şimdi kahvaltı edeceğim baya uyumuşum sonra da onunla ilgileneceğim bakalım hareketlerini takip edeceğim inşAllah bugün beni Üzmez
Ben de çok severim hamur işi :) hatta ilk hareketini hissettiğimde yani bu bebek gaz değil dediğimde de tost yemiştimAy tostu ilk defa duyuyorum o da benim gibi karbknhidrat seviyor
Ay benim 75ler kaç olurSutyenler genelde doğum sonrası 2 beden büyüyor en fazla istisnalar hariç şu an küçülmesi normal çünkü süt var ama dolu dolu değil çoğu kişinin ki doğum sonrası geliyor.buda normal yani . Ben alırken normalde 85 giyiyorum 95 aldım mesela
Ya valla bugün resmen kaburgalarımı falan ittirmeye başladı artık çok tuhaf bi histi, epeydir rahim ağzına yaslamış kafayı duruyor, çıkışa hazır bence, inşallah miadını fazla geçirmezAyy sorma ya benim karnım büyüdü gerginleşti sertleşti normal doğum nasip olursa erkekler hep geç gelir diyorlar ya40ı beklersem 11 hafta var nasıl bekleyeceğim o zamana kadar diyorum
Oppenheimer üç saat diye gittik Barbie izledik öyle diyimGökçeadaya yazlığa gidelim dedik biz ev işleri bitince ama cesaret edemeyeceğim ben sanırım mola bile versek uzun oturtamıyorum belim çok ağrıyor ayaklarım hemen şişiyor
Bebiş öncesi gidebilsek iyi olacaktı ama kendimde o ışığı görmüyorumkendi durumuna göre karar ver canım sık mola ile idare ederim dersin sorun olmaz bence
Yolculuğu geçtim eşim openheimer filmine gidelim diyor sinemaya 3 saatmiş film onu bile düşünüyorum ya oturabilir miyim koltukta o kadar zaman diye
Ben de dün tedirgin tedirgin tekne turuna gittim sndnx Neyse başıma bi şey gelmeden bol bol yüzdüm.Valla kaynım gelecek izne 10 gün izni olacak inşallah bizde gezecez piknik deniz yayla aklımız nereye eserseuyku problemi olmasa ben 7/24 gezerim affetmem
İş yeri çok yoğun değildir inşallah ben de haftaya izne çıkıcam diye fazladan nöbete gelicem şimdiden dert oldu bana daHaftaya yıllık izne çıkacağım, izinde olan arkadas var bu hafta.Mecbur geliyorum
Bunu ben de anlamıyorum. Şimdi demişsiniz ki 85 ler 90 olur. Ama o sırt ölçüsü ya. A b c d den kaç olur bilgisi lazım banaAy benim 75ler kaç olurçıtçıtlı değil de kruvaze sutyen bakıyorum ya marks and Spencerda gördüm emzirme sutyeni diye ama 600dü şöyle rahat olsun kaplı, balenli zaten takamıyorum, daralıyorum ama emzrirken nasıl olur bilemedim.
Valla nerde doğum yapacağım o da belli değil sağlıkla gelsin deDevlet kesın bekler ozelde de doktorun durumuna bağlı bekler kılosu fazla ıse ve yınede normal düşünülüyorsa sunı yada farklı alternatifler ıle doğum baslatılabılır bekleyıp daha cok kılo almasın dıye tersse düzelmezse 39 a kadar bekler donermı donmezmı dıye vs vs mekonyum olayını dusunme cok
Bende ilk hareketini mangalda hissetmiştimBenim kız çikolataya hiiç tepki vermiyor. Kaşarlı tosta makarnaya falan coşuyorhamileliğin başında tatlı midemi bulandırıyordu ki hala yemiyorum ondan heralde. Buradan öğrendiklerimle haraket etsin diye çikolata yedim hiç tepki vermedi daha çok endişe ettim. Genel kural diyemeyiz bence
Olmazsa tost yiyin arkadaşlar
Bende gezme dediğin zaman enerji patlaması oluyor geri zaman tembel hayvan koala gibi koltuğa yapışıp kalıyorumAy benim 75ler kaç olurçıtçıtlı değil de kruvaze sutyen bakıyorum ya marks and Spencerda gördüm emzirme sutyeni diye ama 600dü şöyle rahat olsun kaplı, balenli zaten takamıyorum, daralıyorum ama emzrirken nasıl olur bilemedim.
Ya valla bugün resmen kaburgalarımı falan ittirmeye başladı artık çok tuhaf bi histi, epeydir rahim ağzına yaslamış kafayı duruyor, çıkışa hazır bence, inşallah miadını fazla geçirmez
Oppenheimer üç saat diye gittik Barbie izledik öyle diyimBelki yataklı salonda izlenir
Ben de dün tedirgin tedirgin tekne turuna gittim sndnx Neyse başıma bi şey gelmeden bol bol yüzdüm.
32-33 hafta gibi de kuzenin düğünü var acaba ne durumda olucam 5-6 saat gidebilir miyim ki diyorum.
İş yeri çok yoğun değildir inşallah ben de haftaya izne çıkıcam diye fazladan nöbete gelicem şimdiden dert oldu bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?