2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benım oğlum hıcde gec gelmedı bellı olmaz
Teyzemle konuşuyorduk hamilelik doğumla ilgili benim çocuklar 36 ya kadar anca beklediler çıkmak için sabırsızlandılar diyor 34 de herşey tastamam hazır olmalı bence karar olmaz minik sıpaları bir de şey sorcam kız çocuk mu tam zamanını bekler erkek çocuk mu etrafta bir sürü hurafe var teyzemin söylediğine göre hepsi safsata ne zaman isterse diyor koca karılar da başka türlü konuşuyor

Maalesef canım dediğim gibi eğer bendeki gibi arkada yatarak gitmek bulantı baş dönmesi falan yapmıyorsa o şekilde deneyebilirsin öyle idare edebilsem yine giderdim ben açıkçası içimde de kalacak Ağustos ortasından sonra Eylül le beraber adanın en güzel zamanları oluyor artık seneye beyefendiyle gideriz inşallah pıtı pıtı koşar sokaklarda

Kuzum ben dün 5 saat yolculuk yaptım bugün işe geldim yoruldum mu evet ama aşırı sıkıntı yaşamadım.

Ki bende senin gibi bir sıkıntı olmazsa, 36.hafta sonuna kadar çalışıp 37.haftaya girince doğum için annemin yanına 700 km yol gideceğim risk yoksa o duruma göre doktora danışıp gidebilirsin belki yolun yarısında 1 gece bir yerde konaklayıp öyle devam edebilirsin bilmiyorum

Haftaya yıllık izne çıkacağım, izinde olan arkadas var bu hafta.Mecbur geliyorum

Bencede hepsi uydurma bır bebek anne karnında miadını ne zaman doldurursa o zaman gelıyor gec dollenme fln olursa mesela daha uzun bekleyebiliyor ben bununla alakalı olduğunu düşünüyorum
Oğlum 37+5 te suyum geldı o şekilde doğdu , geç döllenmeydi net biliyorum takıp ettıgım ıcın gelişimide hep ıkı uc hafta gerı cıkıyordu son ultrasonlarda ona rağmen boyle dogdu belkıde benımde cok uzun durmuyordur teyzen gibi vücudumda
Şimdi dıyorum kızım erken dollenme suanlık uyumlu gidiyor 37 den sonra her an gelebilir gözüyle bakıyorum
Etrafımda erken olan erkek bebekte var 41 e kadar bekleyen kız bebekte var

Papatyamaviss İşte her şey yolunda giderse canım bebekte stres mekonyum ya da ters geliş felan olmazsa bekleniyormuş
Devlet kesın bekler ozelde de doktorun durumuna bağlı bekler kılosu fazla ıse ve yınede normal düşünülüyorsa sunı yada farklı alternatifler ıle doğum baslatılabılır bekleyıp daha cok kılo almasın dıye tersse düzelmezse 39 a kadar bekler donermı donmezmı dıye vs vs mekonyum olayını dusunme cok

Teyzene katılıyorum

Hamilelikte de büyüyo ya canım. Benimki büyüdü büyüdü sınırları görüp küçüldü galiba normalse sıkıntı yok
Ben uçak yolculuğu yaptım yeni ama doktoruma sorduğumda arabayla yolculuk yapabilirsin ama saatte bir mola verip biraz yürümelisin demişti. Uçakta bile insanın ayakları ağrıyor arabada kesin ağrır..

Yine de ufak bi rahatlatma yapmış uyumadan annesine. Benimki klasik müziğe de tepki veriyor istersen onu da dene. Youtube'da hamileler için klasik müzik yaz , şu anki halim bunlardan takılıyorum sırayla.

Eklentiler

• IMG_20230801_115015.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 59
Ay benim 75ler kaç olur çıtçıtlı değil de kruvaze sutyen bakıyorum ya marks and Spencerda gördüm emzirme sutyeni diye ama 600dü şöyle rahat olsun kaplı, balenli zaten takamıyorum, daralıyorum ama emzrirken nasıl olur bilemedim.
Ayy sorma ya benim karnım büyüdü gerginleşti sertleşti normal doğum nasip olursa erkekler hep geç gelir diyorlar ya 40ı beklersem 11 hafta var nasıl bekleyeceğim o zamana kadar diyorum
Ya valla bugün resmen kaburgalarımı falan ittirmeye başladı artık çok tuhaf bi histi, epeydir rahim ağzına yaslamış kafayı duruyor, çıkışa hazır bence, inşallah miadını fazla geçirmez
Oppenheimer üç saat diye gittik Barbie izledik öyle diyim Belki yataklı salonda izlenir
Valla kaynım gelecek izne 10 gün izni olacak inşallah bizde gezecez piknik deniz yayla aklımız nereye eserse uyku problemi olmasa ben 7/24 gezerim affetmem
Ben de dün tedirgin tedirgin tekne turuna gittim sndnx Neyse başıma bi şey gelmeden bol bol yüzdüm.
32-33 hafta gibi de kuzenin düğünü var acaba ne durumda olucam 5-6 saat gidebilir miyim ki diyorum.
Haftaya yıllık izne çıkacağım, izinde olan arkadas var bu hafta.Mecbur geliyorum
İş yeri çok yoğun değildir inşallah ben de haftaya izne çıkıcam diye fazladan nöbete gelicem şimdiden dert oldu bana da

Bunu ben de anlamıyorum. Şimdi demişsiniz ki 85 ler 90 olur. Ama o sırt ölçüsü ya. A b c d den kaç olur bilgisi lazım bana sırt ölçüsü biraz da kilo ve bedenle ilgili değil mi ben de yanlış biliyor olabilirim tabii

Valla nerde doğum yapacağım o da belli değil sağlıkla gelsin de

Bende ilk hareketini mangalda hissetmiştim

Bende gezme dediğin zaman enerji patlaması oluyor geri zaman tembel hayvan koala gibi koltuğa yapışıp kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…