Uyumuşum ya sabah uyandığımda ağzımda çikolata tadı vardıSaat geç olmasa müzik açardık
Ayy değişikmiş daha ben o evreye gelmemişim tamamYani ben de tam emin değilm ama peşpeşe şiddetli olmayan ama rahatsız edici bir şeyler hissettim. Karnımın içi sanki sertleşip gevşedi gibirahimdeydi hissettiğim şey sanki bu arada bebek de kasıldı karnımda toplandı sertleşti. Baya 2 saat falan sürdü bu rahatsızlık hissi ara ara oldu. Ben bu arada ay n’oluyo doğuruyor muyum acaba diye ödüm koptu valla eşimle baktık biraz araştırdık bu tarz kasılmalar doğuma hazırlıkmış. Sol yana yatınca hafifleyip geçiyorsa yalancı kasılma imiş ciddende öyleydi. Ağrım kesilmiyor ama daha rahat hissediyordum kendimi. Baktık şiddetlenmiyor ağrı dedik ki bu doğum değil
Evet ya biraz okudukta artık normalmiş bu tarz kasılmalar. Canım yukarda yazdım böyle şeyler mi oldu sende de ?
Yok aslında yorulmamıştım ama akşamüstü uyudum herhalde o yüzden oldu canımYoruldun mu canım bugün ben gecen yoruldum baya o da yorulmuş meğer cok sakindi gun hissettiysen sorun yoktur uyuyordur
Benimki normalde kuduruk az hissedince hemen fark ediyorum eski performansina dön diye söyleniyorum
Ay tostu ilk defa duyuyorum o da benim gibi karbknhidrat seviyorBenim kız çikolataya hiiç tepki vermiyor. Kaşarlı tosta makarnaya falan coşuyorhamileliğin başında tatlı midemi bulandırıyordu ki hala yemiyorum ondan heralde. Buradan öğrendiklerimle haraket etsin diye çikolata yedim hiç tepki vermedi daha çok endişe ettim. Genel kural diyemeyiz bence
Olmazsa tost yiyin arkadaşlar
Dün çikolata yedim 1-2 vurması hissettim canım sonra da uyuya kalmışım sen nasılsın şimdi iyi misin karnın mı sertleşti yoksa ağrın mı oldu
Dün gece çikolata yedim 1-2 tane vurmasını hissettim sonra da uyumuşum ben kuzum bakalım şimdi yeni uyandık birazdan ilgileneceğim onunla da
Dün gece çikolata yiyip uyudum uyumadan önce 1-2 tane pıtpıt hissettim yine de çok kuvvetli değildi şimdi kahvaltı edeceğim baya uyumuşum sonra da onunla ilgileneceğim bakalım hareketlerini takip edeceğim inşAllah bugün beni Üzmez
Ayy sorma ya benim karnım büyüdü gerginleşti sertleşti normal doğum nasip olursa erkekler hep geç gelir diyorlar yaNe dıyorum o zaman sooon 8 hafta
Canım öyle olduğunda pozisyon değiştirdiğinde azalıyorsa ağrın geçiyor zaten bir süre sonra bir parol de alsaydın magnezyum alıyordun değil miYani ben de tam emin değilm ama peşpeşe şiddetli olmayan ama rahatsız edici bir şeyler hissettim. Karnımın içi sanki sertleşip gevşedi gibirahimdeydi hissettiğim şey sanki bu arada bebek de kasıldı karnımda toplandı sertleşti. Baya 2 saat falan sürdü bu rahatsızlık hissi ara ara oldu. Ben bu arada ay n’oluyo doğuruyor muyum acaba diye ödüm koptu valla eşimle baktık biraz araştırdık bu tarz kasılmalar doğuma hazırlıkmış. Sol yana yatınca hafifleyip geçiyorsa yalancı kasılma imiş ciddende öyleydi. Ağrım kesilmiyor ama daha rahat hissediyordum kendimi. Baktık şiddetlenmiyor ağrı dedik ki bu doğum değil
Evet ya biraz okudukta artık normalmiş bu tarz kasılmalar. Canım yukarda yazdım böyle şeyler mi oldu sende de ?
Gökçeadaya yazlığa gidelim dedik biz ev işleri bitince ama cesaret edemeyeceğim ben sanırım mola bile versek uzun oturtamıyorum belim çok ağrıyor ayaklarım hemen şişiyorKızlar günaydın, nasipse doğuma istanbul a annemin yanına gitmek istiyorum.. ortalama 30 yada 31.hafta içinde 5 6 saatlik araba yolculuğu yapmam lazım.. elbette öncesinde doktora gorunucem ama bu haftalarda yolculuk yapmış olan var mı? Yada yapacak olan?
He bizde seni merak edelim burda sen uyuUyumuşum ya sabah uyandığımda ağzımda çikolata tadı vardı
Üzmez inşallah annesi yorulmuştur belki ya da kıpırdanmıştır pozisyondan dolayı sen hissetmemişsindir. Bugün bak bakalım nasıl hareketleriDün gece çikolata yiyip uyudum uyumadan önce 1-2 tane pıtpıt hissettim yine de çok kuvvetli değildi şimdi kahvaltı edeceğim baya uyumuşum sonra da onunla ilgileneceğim bakalım hareketlerini takip edeceğim inşAllah bugün beni Üzmez
Beklemek çok zor ya ama sağlıklı zamanında gelsinler lütfenAyy sorma ya benim karnım büyüdü gerginleşti sertleşti normal doğum nasip olursa erkekler hep geç gelir diyorlar ya40ı beklersem 11 hafta var nasıl bekleyeceğim o zamana kadar diyorum
Arka koltukta yatarak da gidebilirsin o da bir seçenek ben o şekilde yolculuk yapamıyorum başım dönüyor midem bulanıyor diyeKızlar günaydın, nasipse doğuma istanbul a annemin yanına gitmek istiyorum.. ortalama 30 yada 31.hafta içinde 5 6 saatlik araba yolculuğu yapmam lazım.. elbette öncesinde doktora gorunucem ama bu haftalarda yolculuk yapmış olan var mı? Yada yapacak olan?
Benimde hemen ayaklarım şişiyor ya zorunda kalmazsam sanırım bende çıkmamGökçeadaya yazlığa gidelim dedik biz ev işleri bitince ama cesaret edemeyeceğim ben sanırım mola bile versek uzun oturtamıyorum belim çok ağrıyor ayaklarım hemen şişiyor
Bebiş öncesi gidebilsek iyi olacaktı ama kendimde o ışığı görmüyorumkendi durumuna göre karar ver canım sık mola ile idare ederim dersin sorun olmaz bence
Yolculuğu geçtim eşim openheimer filmine gidelim diyor sinemaya 3 saatmiş film onu bile düşünüyorum ya oturabilir miyim koltukta o kadar zaman diye
Yok kuzum kız elimde çok sipariş var 10 günü bulur dedi bekliyorum bakalımSenın keçe bebekler geldımı
2 saatte bir 15 dk yürüyüş ile 5 saatlik yolu 8 saatte geldim daha başıydı çok ağrım olmadı ama şimdi sanki ufak ufak ağırlaşıyor gibi hissediyorum kendimi.. çok oturmak gerçekten zorluyor canım..Gökçeadaya yazlığa gidelim dedik biz ev işleri bitince ama cesaret edemeyeceğim ben sanırım mola bile versek uzun oturtamıyorum belim çok ağrıyor ayaklarım hemen şişiyor
Bebiş öncesi gidebilsek iyi olacaktı ama kendimde o ışığı görmüyorumkendi durumuna göre karar ver canım sık mola ile idare ederim dersin sorun olmaz bence
Yolculuğu geçtim eşim openheimer filmine gidelim diyor sinemaya 3 saatmiş film onu bile düşünüyorum ya oturabilir miyim koltukta o kadar zaman diye
Benım oğlum hıcde gec gelmedı bellı olmazAyy sorma ya benim karnım büyüdü gerginleşti sertleşti normal doğum nasip olursa erkekler hep geç gelir diyorlar ya40ı beklersem 11 hafta var nasıl bekleyeceğim o zamana kadar diyorum
Valla kaynım gelecek izne 10 gün izni olacak inşallah bizde gezecez piknik deniz yayla aklımız nereye eserseBenimde hemen ayaklarım şişiyor ya zorunda kalmazsam sanırım bende çıkmam
Ya güldürdün beni vallahi ben normalde bu kadar da uyumam baya uyumuşumHe bizde seni merak edelim burda sen uyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?