2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayy değişikmiş daha ben o evreye gelmemişim tamam benimde eşim yanımda yok annemde kalıyorım. Babamda yok. Annemle ikimiziz nasıl olur diye korkuyorum arada kaç haftalıksın şuan

Yoruldun mu canım bugün ben gecen yoruldum baya o da yorulmuş meğer cok sakindi gun hissettiysen sorun yoktur uyuyordur
Benimki normalde kuduruk az hissedince hemen fark ediyorum eski performansina dön diye söyleniyorum
Yok aslında yorulmamıştım ama akşamüstü uyudum herhalde o yüzden oldu canım

Ay tostu ilk defa duyuyorum o da benim gibi karbknhidrat seviyor

Dün çikolata yedim 1-2 vurması hissettim canım sonra da uyuya kalmışım sen nasılsın şimdi iyi misin karnın mı sertleşti yoksa ağrın mı oldu

D dra21 bebiş nasıl naptın
Dün gece çikolata yiyip uyudum uyumadan önce 1-2 tane pıtpıt hissettim yine de çok kuvvetli değildi şimdi kahvaltı edeceğim baya uyumuşum sonra da onunla ilgileneceğim bakalım hareketlerini takip edeceğim inşAllah bugün beni Üzmez

Ne dıyorum o zaman sooon 8 hafta
Ayy sorma ya benim karnım büyüdü gerginleşti sertleşti normal doğum nasip olursa erkekler hep geç gelir diyorlar ya 40ı beklersem 11 hafta var nasıl bekleyeceğim o zamana kadar diyorum

Canım öyle olduğunda pozisyon değiştirdiğinde azalıyorsa ağrın geçiyor zaten bir süre sonra bir parol de alsaydın magnezyum alıyordun değil mi

Gökçeadaya yazlığa gidelim dedik biz ev işleri bitince ama cesaret edemeyeceğim ben sanırım mola bile versek uzun oturtamıyorum belim çok ağrıyor ayaklarım hemen şişiyor
Bebiş öncesi gidebilsek iyi olacaktı ama kendimde o ışığı görmüyorum kendi durumuna göre karar ver canım sık mola ile idare ederim dersin sorun olmaz bence
Yolculuğu geçtim eşim openheimer filmine gidelim diyor sinemaya 3 saatmiş film onu bile düşünüyorum ya oturabilir miyim koltukta o kadar zaman diye

Üzmez inşallah annesi yorulmuştur belki ya da kıpırdanmıştır pozisyondan dolayı sen hissetmemişsindir. Bugün bak bakalım nasıl hareketleri

Ayy sorma ya benim karnım büyüdü gerginleşti sertleşti normal doğum nasip olursa erkekler hep geç gelir diyorlar ya 40ı beklersem 11 hafta var nasıl bekleyeceğim o zamana kadar diyorum
Beklemek çok zor ya ama sağlıklı zamanında gelsinler lütfen

Arka koltukta yatarak da gidebilirsin o da bir seçenek ben o şekilde yolculuk yapamıyorum başım dönüyor midem bulanıyor diye

Benimde hemen ayaklarım şişiyor ya zorunda kalmazsam sanırım bende çıkmam

2 saatte bir 15 dk yürüyüş ile 5 saatlik yolu 8 saatte geldim daha başıydı çok ağrım olmadı ama şimdi sanki ufak ufak ağırlaşıyor gibi hissediyorum kendimi.. çok oturmak gerçekten zorluyor canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…