2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet bende öyle düşündüm mochinin içeriğini de bulamadım ama çok kullanılıyor içermiyordue herhalde diye umut ediyorum canım
İçermiyor canım merak etme bu bilgi kılavuzunda yok poşetlerin üzerinde yazıyor

Eklentiler

• Screenshot_20230801-200413_WhatsApp.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 40
Oğlumda kızımda 39+0 da gelmek istemişlerdi
Teyzen çok haklı
Benim kız da 39+1 de geldi resmen tek haneli haftalara düştük. git gide heyecan artıyor bende. Yarın randevu bulabilirsem özeldeki doktora gidicem bakalım napıyormuş benim minik sıpa

Benim kız da 39+1 de geldi resmen tek haneli haftalara düştük. git gide heyecan artıyor bende. Yarın randevu bulabilirsem özeldeki doktora gidicem bakalım napıyormuş benim minik sıpa
Ayy bende haftaya düşeceğim inş tekli haftalara
Az kaldı
İnş bulursn görürsün bebişi
Benim randevuda cuma

Kizlar bu ara hormonlardan dolayi duygusaldim zaten. Ama canim sıkkın biraz. Esim sehir disina gitti bir kac gunlugune. Bende evde tekim. Annemde sehir disinda. Dun kp kv gelsin diye aradi. Isten gec geldigim icin gelmediler. Bugun kendisini once aradim acmadi. Ustune geride donmedi. Neyse dedim aramadi olmasin tekrar aradim. Acti dedim neden acmadin dustaymis. Ee dedim geri de aramadin. Temizlik yapiyormusta arayamamis. Komsuma anahtsr biraktim gel istersen kalmaya dedim tamam dedi ama gelmedi. Cok sinirlerim bozuldu. Yani ben hamileyim tekim seni aaramisim belki bisey oldu nasil bu kadar gamsiz olursun aklim almiyor. Ustune birde aksam kp ariyor yemek yaptin mi diye. Gelde cildirma.

Haklı buldum ben seni hamilelik duygusallığı ile alakalı değil bu bildiğin düşüncesizlik yapmışlar. Normalde kv nin yemek yapıp getirmesi lazım, (işten geç döndüğün için) sana bunu sormaları değil.

Ondan ziyade ben hamileyimm. Bu kiz beni aramis annesidd yok birsey mi olsu neden aradi diyip bir insan aramaz mi ya. Cidden artik diycek bir kelimem kalmadi

Yanı hıc arama bak keyfıne ne uğraşıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…