Hiç kendini üzme de takma yani büyük düşüncesizlik, kasten yapılıyor sanki.Allaha havale ediyorum artik gercekten
Cay yaptim iciyor ama.simdi birsey diycem.olmuycakHiç kendini üzme de takma yani büyük düşüncesizlik, kasten yapılıyor sanki.
İnşallah çiçeğimAhh amin inşbenimkiler normalde büyük inş kontrol edemeyeceğim kadar büyümez
Kuzum duygusallıktan değil bu, yapılan cidden hoş değil. Boşver sen yalnız hissedersen bi arkadaşınla buluş daha iyi. Hiç de canını sıkma. Herkes kendi yaptığından sorumludur.Kizlar bu ara hormonlardan dolayi duygusaldim zaten. Ama canim sıkkın biraz. Esim sehir disina gitti bir kac gunlugune. Bende evde tekim. Annemde sehir disinda. Dun kp kv gelsin diye aradi. Isten gec geldigim icin gelmediler. Bugun kendisini once aradim acmadi. Ustune geride donmedi. Neyse dedim aramadi olmasin tekrar aradim. Acti dedim neden acmadin dustaymis. Ee dedim geri de aramadin. Temizlik yapiyormusta arayamamis. Komsuma anahtsr biraktim gel istersen kalmaya dedim tamam dedi ama gelmedi. Cok sinirlerim bozuldu. Yani ben hamileyim tekim seni aaramisim belki bisey oldu nasil bu kadar gamsiz olursun aklim almiyor. Ustune birde aksam kp ariyor yemek yaptin mi diye. Gelde cildirma.
Ben gorucem onlari bundan sonra. Esime soyledim cok sinirlendi. Ya saka olmali diyorum akil sagligindan suphe ediyorum artikİnşallah çiçeğim
Kuzum duygusallıktan değil bu, yapılan cidden hoş değil. Boşver sen yalnız hissedersen bi arkadaşınla buluş daha iyi. Hiç de canını sıkma. Herkes kendi yaptığından sorumludur.
Kizlar bu ara hormonlardan dolayi duygusaldim zaten. Ama canim sıkkın biraz. Esim sehir disina gitti bir kac gunlugune. Bende evde tekim. Annemde sehir disinda. Dun kp kv gelsin diye aradi. Isten gec geldigim icin gelmediler. Bugun kendisini once aradim acmadi. Ustune geride donmedi. Neyse dedim aramadi olmasin tekrar aradim. Acti dedim neden acmadin dustaymis. Ee dedim geri de aramadin. Temizlik yapiyormusta arayamamis. Komsuma anahtsr biraktim gel istersen kalmaya dedim tamam dedi ama gelmedi. Cok sinirlerim bozuldu. Yani ben hamileyim tekim seni aaramisim belki bisey oldu nasil bu kadar gamsiz olursun aklim almiyor. Ustune birde aksam kp ariyor yemek yaptin mi diye. Gelde cildirma.
Çok çok haklısın ama sinirini bozmak da onun umrunda değil üzüldüğün ile kalıyorsun. Boşver, keşke gelmeseymiş hiç. Aranıza mesafe koyma şansın yok mu, eşin de görüyor sonuçta insan bu dönem yapılanı unutmazmış, uzak durma şansın varsa şimdiden mesafe koy bebiş olunca da üzmesin seni.Ondan ziyade ben hamileyimm. Bu kiz beni aramis annesidd yok birsey mi olsu neden aradi diyip bir insan aramaz mi ya. Cidden artik diycek bir kelimem kalmadi
Gün olur devran döner elbet. Sıkma canını lütfenBen gorucem onlari bundan sonra. Esime soyledim cok sinirlendi. Ya saka olmali diyorum akil sagligindan suphe ediyorum artik
Zaten mesafeliydim. Daha da mesafeli olucam bundan sonra.Çok çok haklısın ama sinirini bozmak da onun umrunda değil üzüldüğün ile kalıyorsun. Boşver, keşke gelmeseymiş hiç. Aranıza mesafe koyma şansın yok mu, eşin de görüyor sonuçta insan bu dönem yapılanı unutmazmış, uzak durma şansın varsa şimdiden mesafe koy bebiş olunca da üzmesin seni.
İnsallah kuzum insallahGün olur devran döner elbet. Sıkma canını lütfen
Hayatım hersey laf oluyorsa sen mutlu olduğun sekılde davran kafan rahat olsun , en azından hem laf olup hemde senı üzmezler hertürlü laf yapıyorlarsaBunlarda hersey laf oluyoe kuzum. Arasan dert aramasan dert. Gelmis smdi bi napiyon bile yok. Cok saskinim cidden artij
Hayda sinirlendim bende şimdi neden böyle düşünmüyorlar anlamıyorum ya neyse düşünme sen bırak boşver ya canını sıkıyorsunKizlar bu ara hormonlardan dolayi duygusaldim zaten. Ama canim sıkkın biraz. Esim sehir disina gitti bir kac gunlugune. Bende evde tekim. Annemde sehir disinda. Dun kp kv gelsin diye aradi. Isten gec geldigim icin gelmediler. Bugun kendisini once aradim acmadi. Ustune geride donmedi. Neyse dedim aramadi olmasin tekrar aradim. Acti dedim neden acmadin dustaymis. Ee dedim geri de aramadin. Temizlik yapiyormusta arayamamis. Komsuma anahtsr biraktim gel istersen kalmaya dedim tamam dedi ama gelmedi. Cok sinirlerim bozuldu. Yani ben hamileyim tekim seni aaramisim belki bisey oldu nasil bu kadar gamsiz olursun aklim almiyor. Ustune birde aksam kp ariyor yemek yaptin mi diye. Gelde cildirma.
E neden gelmiş ki halini hatrını sormayacaksaBunlarda hersey laf oluyoe kuzum. Arasan dert aramasan dert. Gelmis smdi bi napiyon bile yok. Cok saskinim cidden artij
Bunlar benim cocugumuda sevmezHayatım hersey laf oluyorsa sen mutlu olduğun sekılde davran kafan rahat olsun , en azından hem laf olup hemde senı üzmezler hertürlü laf yapıyorlarsa
Artik bosverdim zaten cehenneme kadar yollari varHayda sinirlendim bende şimdi neden böyle düşünmüyorlar anlamıyorum ya neyse düşünme sen bırak boşver ya canını sıkıyorsun
Bunlar benim cocugumuda sevmez
Of boşver ya düşünme bunları gerçektenBunlar benim cocugumuda sevmez
Valla ben anne olana kadar boyle hep sustum bısey demedım ne esıme şikayet ne kendilerine laf ettim .. Anne olduktan sonra bana bı güncelleme geldı ağzıma ne geliyorsa saygı çerçevesinde cat cat soyledım eşimede kendılerıne de böyle olmak lazım anlamayanaBunlar benim cocugumuda sevmez
Seninkiler aynı şehirde miydi?İnsanlar çok değişik iyi olursan iyilik görürsün bu hareketler neden, neyi idrak edemiyorlar valla anlamıyorum. Ay uzakta diye mi böyle bilmiyorum kayınvalideme gözüm değecek bunları duydukçaValla ben anne olana kadar boyle hep sustum bısey demedım ne esıme şikayet ne kendilerine laf ettim .. Anne olduktan sonra bana bı güncelleme geldı ağzıma ne geliyorsa saygı çerçevesinde cat cat soyledım eşimede kendılerıne de böyle olmak lazım anlamayana
Anlamayan gerçi yine anlamıyor ıstedıgın kadar de salağa yatıyorlarama ben kendım mutluyum en azından ıcımde kalmıyor
Beni arıyor mesela her açtığımda aynı şey uyuyomuydun neden batıyor sana benım uyuyup uyumamam meselabigünü dedim uyumuyorum ama uyuyadabılırım gayet canım nasıl ısterse öyle yaparım hala aradığında uyuyomusun dıye acıyor telefonu hıc uyanmıyorum ben hep uyuyorum dıyorum ama hey gıdım hey umru değil yanı
Geçen eşim temizlik yapıyor dıyorum sen benım oğlumumu çalıştırıyorsun dıyoben cok fena bı gelınım bılmıyormusun çalıştırıyorum tabı dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?