2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ahh amin inş benimkiler normalde büyük inş kontrol edemeyeceğim kadar büyümez
İnşallah çiçeğim
Kuzum duygusallıktan değil bu, yapılan cidden hoş değil. Boşver sen yalnız hissedersen bi arkadaşınla buluş daha iyi. Hiç de canını sıkma. Herkes kendi yaptığından sorumludur.

Ben gorucem onlari bundan sonra. Esime soyledim cok sinirlendi. Ya saka olmali diyorum akil sagligindan suphe ediyorum artik

Ondan ziyade ben hamileyimm. Bu kiz beni aramis annesidd yok birsey mi olsu neden aradi diyip bir insan aramaz mi ya. Cidden artik diycek bir kelimem kalmadi
Çok çok haklısın ama sinirini bozmak da onun umrunda değil üzüldüğün ile kalıyorsun. Boşver, keşke gelmeseymiş hiç. Aranıza mesafe koyma şansın yok mu, eşin de görüyor sonuçta insan bu dönem yapılanı unutmazmış, uzak durma şansın varsa şimdiden mesafe koy bebiş olunca da üzmesin seni.

Zaten mesafeliydim. Daha da mesafeli olucam bundan sonra.

Hayda sinirlendim bende şimdi neden böyle düşünmüyorlar anlamıyorum ya neyse düşünme sen bırak boşver ya canını sıkıyorsun

Bunlar benim cocugumuda sevmez
Valla ben anne olana kadar boyle hep sustum bısey demedım ne esıme şikayet ne kendilerine laf ettim .. Anne olduktan sonra bana bı güncelleme geldı ağzıma ne geliyorsa saygı çerçevesinde cat cat soyledım eşimede kendılerıne de böyle olmak lazım anlamayana
Anlamayan gerçi yine anlamıyor ıstedıgın kadar de salağa yatıyorlar ama ben kendım mutluyum en azından ıcımde kalmıyor
Beni arıyor mesela her açtığımda aynı şey uyuyomuydun neden batıyor sana benım uyuyup uyumamam mesela bigünü dedim uyumuyorum ama uyuyadabılırım gayet canım nasıl ısterse öyle yaparım hala aradığında uyuyomusun dıye acıyor telefonu hıc uyanmıyorum ben hep uyuyorum dıyorum ama hey gıdım hey umru değil yanı
Geçen eşim temizlik yapıyor dıyorum sen benım oğlumumu çalıştırıyorsun dıyo ben cok fena bı gelınım bılmıyormusun çalıştırıyorum tabı dıyorum

Seninkiler aynı şehirde miydi?İnsanlar çok değişik iyi olursan iyilik görürsün bu hareketler neden, neyi idrak edemiyorlar valla anlamıyorum. Ay uzakta diye mi böyle bilmiyorum kayınvalideme gözüm değecek bunları duydukça Geçen işte geldiler 3 günlüğüne babannemin yanındayken otururken kadın beni öptü babannem eski zaman kaynanalarından tabi aa kaynanan seni öpüyor diyor tuhaf geldi ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…