Bende baya bi soyledim ya
Ailedekiler biliyo
Depremzede teyzem ve kizi biliyo
Komsular biliyo
6 7 arkadas biliyo belkide 10 bilemedim simdi
Ohoo ben masallah
Ilk olunca insan korkuyoda bu 3. Olunca soyledim gitti ya
Bizim ilk bebiş daha eşim çok pimpirik hiç kimseye söylememi istemedi ailelere moral olsun dedik söyledik arkadaşlara da sevincimi paylaşayım istedim söyledim 7 kişiye söylemişim aile haricinde hala söylemek istediklerim var da 10-12 hafta olsun öyle
En sevdiğim doktor tarzı kesinlikle hem de iki fincan ooo
İnşallah benimki de izin verir amin sonuçta kahve gölüne düşmüyoruz bünyeye kafein lazım yoksa kafa çalışmıyor
Evet Kuzucum yaa öyleymiş ben de hemen beni oraya altın harflerle HAMİLE diye yazacaklar sanıyordum haha
Ben de içiyorum valla hazır midem bulanmıyorken içeyim kuzum benim bıdık da isyan bayrağını çekerse içeride nazlı yarim kahvemle zaten ayrılmak zorunda kalacağız
Ay ben doktora kahve içmeyi sormadım ama her gün küçük fincan içiyorum bu bile azalmış hali benim için gebelikten önce 180-200 ml nescafe bardağında günde iki kez Türk kahvesi içiyordum
Benim daha çoook yeni zaten eşim dışında kimse bilmiyor
Kese ve kalpten sonra anneme söylerim sadece
Diğerlerine fetal DNA dan güzel sonuç alırsam söyleyeceğim o zamana kadar kimseye söylemek yok dedik eşimle
Gebelikte sigara. Öğrendiği anda bırakanlar, az az içmeye devam edenler, bırakmaya çalışanlar.. Ne durumdasınız? Benim doktorum kesinlikle istemiyorum dedi fakat aşırı aşırı gergin oluyorum ve günde 1 ile 3 arası değişiyor içtiğim. Bırakmaya çalışıyorum yapabileceğimi düşünüyorum da..
Canım bence biraz ilerledikçe süreç tiksineceksin. Vücut otomatik kendini kontrol altına almaya çalışıyor. Eğer sen zorla içmeye çalışmaz da bırakmaya çalışırsan kolayca bırakırsın bu süreçte.
Kızlar bir yandan midem bulanıyor.
Bir yandan da sürekli açım, midem sanki derin bir çukur. Oruç tutmuşcasına acıkıyorum. Bir yandan gazım var kabızlık var şişkinlik var. Bir yandan uyku hali halsizlik var sarhoş gibiyim. Nolacak bu halimiz böyle
Bizim ilk bebiş daha eşim çok pimpirik hiç kimseye söylememi istemedi ailelere moral olsun dedik söyledik arkadaşlara da sevincimi paylaşayım istedim söyledim 7 kişiye söylemişim aile haricinde hala söylemek istediklerim var da 10-12 hafta olsun öyle
En sevdiğim doktor tarzı kesinlikle hem de iki fincan ooo
İnşallah benimki de izin verir amin sonuçta kahve gölüne düşmüyoruz bünyeye kafein lazım yoksa kafa çalışmıyor
Memnun musun? Ben İlkay Hanımdayım. 9 haftalık olduk. Görüşmeler o kadar kısa sürüyor ki ayrıca ultrasonda öyle bebeği 1 dk anca görüyoruz. Bu da aklımı karıştırıyor biraz.
Memnun musun? Ben İlkay Hanımdayım. 9 haftalık olduk. Görüşmeler o kadar kısa sürüyor ki ayrıca ultrasonda öyle bebeği 1 dk anca görüyoruz. Bu da aklımı karıştırıyor biraz.
Çok şükür benim tüp bebek bu günü iple çekmişim resmen 4 senenin özlemi insanın içi kışır kıpır heyecan dorukta. Çok güzel duyguymuş. Rabbim herkese nasip etsin
Kızlar selam yorumlarınıza ihtiyacım varrr, dün (6+5) kalp atışı için gittik fakat duyamadık önümüzdeki haftaya randevu verdi dr. Kesenin boyutuyla ilgili vs biiey demedi. Sadece herşey gayet iyi, gövde oluşmaya başlamış, herhandi bir risk yok dedi. Benim aklım kaldı tabii, acaba yavai mı büyüyor anlamadım Ultrosonun fotoğrafını atıyorum bi bakar mısınız
Kızlar bir yandan midem bulanıyor.
Bir yandan da sürekli açım, midem sanki derin bir çukur. Oruç tutmuşcasına acıkıyorum. Bir yandan gazım var kabızlık var şişkinlik var. Bir yandan uyku hali halsizlik var sarhoş gibiyim. Nolacak bu halimiz böyle
yaa ben de evlendikten sonra normal kilomun çok üstüne çıkmıştım(8 kilo) ve o şekilde hamile kaldım. mide bulantım olmuyor ama ben gebeyim istediğim gibi yerim diyemiyorum ve diyet yapıp kilo verme peşindeyim :))
bir yandan dediğin gibi sürekli uyuyasım geliyor ve canım acayip tatlı şeyler istiyor ben ki tatlı aramazdım adet olunca bile canım tuzlu şeyler isterdi. şimdi akşam hangi tatlıyı yesem hesabını yapıyorum :)
yaz hamilesi olacağız aslında çok kilo alırsak yaz zor geçer .. bi yandan çalışıyorum, bi yandan yüksek lisans, bi yandan kilo almamam lazım düşüncesi, bi yandan hamileliğin verdiği psikoloji, bi yandan ev işleri. modumu yüksek tutmaya çalışıyorum :)
merhaba teyzeleri hayırlısıyla gördük çok şükür duyduk kalbini pır pır çift kese var biri boş oluşmuş günüyle uyumlu şuan çok şükür Allahım olmayanlarada nasip etsin inşallah.