2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yaaa çok minnossunuz

Geçmiş olsun canım ya bol su iç. Kendi doktoruna sorana kadar idare etmeye mi çalışsan hastaneler de berbat durumda.
Evet evet ya çok anlamam ama burcun neydi canım evren enerjilerini nasıl bu kadar aynı olabilir
Tam bir Boğayım canım hakikaten hep denk geliyoruz seninle

Geçmiş olsun canım ya bol su iç. Kendi doktoruna sorana kadar idare etmeye mi çalışsan hastaneler de berbat durumda.

Evet o yüzden bekledim gece gitmek istemedim eşim de aynı büyük ihtimal salgına yakalandık diye düşündüm

Yaaa çok anliyormusim gibi sordum bende yay ama sanırım yükselenim daha ön planda bende öyle diyorlar oda aslan

Aynısıyım şuan bende klima mi çarptı midemi mi üşüttüm diyorum kendi kendime

Aynısıyım şuan bende klima mi çarptı midemi mi üşüttüm diyorum kendi kendime
Ay bilemiyorum doktoruma yazdım ama cevap vermedi daha. Devlet hastanesi kadın doğum acile gideyim diyorum patates haşlamıştım yarım saat sonra onu da çıkardım yattığım gibi mideme kramp giriyo

Yaaa çok anliyormusim gibi sordum bende yay ama sanırım yükselenim daha ön planda bende öyle diyorlar oda aslan
Bende pek anlamam ama yaylarla iyi anlaşırım bence bebişlerin enerjisi daha çok tuttu onlar denk getiriyor
Canım geçmiş olsun. İnşallah ciddi bir durum yoktur. Bize de haber ver. Kasılmaların düzensiz mi düzenli mi? Bak düzensiz kasılması olan bir çok kişi oldu grupta ben dahil hepimiz taburcu olduk geldik evimize. Senin de öyle olur korkma. Stres kasılmayı etkiliyormuş.

çok geçmiş olsun habersiz bırakma bizleri bebektende sendende iyi haberler gelsin sağlıkla evinize dönün

Susuz kaldığım için sanırım. Soruyorum cevap veren yok devlet acile geldim

Ay bilemiyorum doktoruma yazdım ama cevap vermedi daha. Devlet hastanesi kadın doğum acile gideyim diyorum patates haşlamıştım yarım saat sonra onu da çıkardım yattığım gibi mideme kramp giriyo
Benim doktor salgın var iki güne geçer geçmez ise serum taktiralim dedi Allah yardımcımız olsun

Geçmiş olsun , sanırım kusma ve ishal tetikliyor kasılmaları 1HANIM da kusma ile gitmişti diye hatırlıyorum.

Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu için ne önerirsiniz ya 2 gündür koyu renk idrarım tatil öncesi de enfeksiyon vardı monural vermişlerdi şimdi renginden olduğunu düşünüyorum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…