2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar gunaydin bana ilanlarınızı söyler misiniz neler içiyorsunuz?Ben sanki bu hamileligimde az içiyorum magnezyum demir bide omega

Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu için ne önerirsiniz ya 2 gündür koyu renk idrarım tatil öncesi de enfeksiyon vardı monural vermişlerdi şimdi renginden olduğunu düşünüyorum yine
Kuzum bol su iciyor musun ? Bana doktor yanma vs olmadigi icin mixovul diye mi ne fitil vermisti

Kizlar siz gecelik falan aldiniz galiba ben henuz onlara gecemedim ama soyle bir durum var alt gobekten dolayi buyuk beden gerekiyor ama ustum cok daha ufak nasil hallettiniz o kismi

Ay bilemiyorum doktoruma yazdım ama cevap vermedi daha. Devlet hastanesi kadın doğum acile gideyim diyorum patates haşlamıştım yarım saat sonra onu da çıkardım yattığım gibi mideme kramp giriyo
Su sira salgin var diyorlar ishal kusma seklinde.muhtemelen o salgindandir

Kizlar siz gecelik falan aldiniz galiba ben henuz onlara gecemedim ama soyle bir durum var alt gobekten dolayi buyuk beden gerekiyor ama ustum cok daha ufak nasil hallettiniz o kismi
Ben artışın bir modelini aldım beli ipli karın durumuna göre ipi ayarlayabiliyorsun bedene göre

Annem benim doğumumda giydiği güpürlü takımını da saklamış ama onu da verecek bana büyük falan gelirse doğuma yakın haftalarda azıcık tadilat yaptıracağım fotoğraf çekimi için falan güzel anı olacak inşallah gelinliğini saklamamış çok istemiştim onu da giymek ama lohusa takımını saklamış çok şükür nasıl bir kumaşsa aradan geçen otuz küsur seneye rağmen sararma falan da yokmuş hiç olduğu gibi duruyor dedi bakalım göreceğim ben de

Yaaa ne guzell bana annemden kalan birsey yok ama oglusum icin kundagim duruyormus onuda kullanacagim

Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu için ne önerirsiniz ya 2 gündür koyu renk idrarım tatil öncesi de enfeksiyon vardı monural vermişlerdi şimdi renginden olduğunu düşünüyorum yine
Bol su iç sürekli çamaşır degistir temizleme seklinde önemli galiba sirkeli su ilede temizleyin demisti kızlar ama cevap verirler sanırım

Senin kaç hafta bebisim kilosu naisl canim benim de kızlar benzer dogdu bu nasıl olacak merak ediyorum erkekler hep iri diyorlar ama
Bugun 31 haftayim
Doktora 30+5 de gittim
2 kilo olmus bile iri bebek olacak geriye kalan 10 haftani dikkat ederek gecir dedi
Ondan yakiniyodum
Kizlar normal kiloda dogdu ama oglan dayisi gibi olacak heralde diyodum

Kasılmaların düzenli miydi iyi misin şimdi çok geçmiş olsun

Bende 6 buçukta uyandım uyuyamadım 1 saat falan sonra geri uyumuşum oğlan fıkır fıkırdı onuda hıçkırık tuttu o ara ayak bileği ağrısından uyuyamadım resmen gören çok ayakta duruyorum sanar

Bol su iç sürekli çamaşır degistir temizleme seklinde önemli galiba sirkeli su ilede temizleyin demisti kızlar ama cevap verirler sanırım
Şuan evimde değilim hersey çorba oldu tuvalet desen çok kişi var evde genelde günlük ped kullanıyorum sık sık değiştiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…