başın sağolsun canım seninde .Çok zorlanıyorum çok özlüyorum babamı mayısın 20 sinde kaybettim.bebeğe bişey olcak diye ağlayamıyorum bile içim karanlık bulutlar dolu sanki.uyku düzenim hiç yok sabah ezanına kadar uyayamıyorum gün içinde uyuyamıyorum hapta kullanamıyorum oyy oyyy.inşallah inci kız bizi avutçak
bu ikisine baktım ben sanırım üsttekini alacağım yorumları da iyi çok geçmiş olsun benim de bacaklarıma özellikle sol bacağıma vuruyor ağrısı Eki Görüntüle 3285536
Eki Görüntüle 3285537
Ben üsttekini aldım ama daha takmaya başlamadım uygun diye aldım 1 hafta önce aldığımda 153 idi ebru_can_ebru
sen kullandın mı canım nasıl rahatlattı mı
Ben üsttekini aldım ama daha takmaya başlamadım uygun diye aldım 1 hafta önce aldığımda 153 idi ebru_can_ebru
Herkesin hevesi isteği farklı canım kime ne. Hatıra bikaç foto güzel anı önemli olan bana 1 yaş doğum gününü öyle abartılı masraflı yapmak gereksiz geliyor mesela ama yapan da heves ediyor. 1 yaş daha kendisi pek bişey anlamadığı için ben onu evde aile arasında ufak bi süsleme masa hazırlama falan yaparım ama sonrakilerde farkında olacak onun eğleneceği birşeyler olur inşallah
Benimki olur dedi zararını Allah korusun henüz görmedim ama kimse doktoruna sormadan kullanmasın haklisiniz . Kızlar şuan saat 03.12 mide yanmasından soğuk ter döküyorum çok kötüyüm ya nasıl geçer bu
Benimki olur dedi zararını Allah korusun henüz görmedim ama kimse doktoruna sormadan kullanmasın haklisiniz . Kızlar şuan saat 03.12 mide yanmasından soğuk ter döküyorum çok kötüyüm ya nasıl geçer bu
Bir uyanıkta ben
Buradan tüm gebe kardeşlerime uykular haram oldu şarkısını armağan ediyorum
Çok şükür ağrım falan yok ama uyandırdı beni hareketli şu an
Bugün 0-3 ay kıyafetleri yıkadım bende aştık yarın ütü işi çantamı hazirlayacagum inşallah içim bir tuhaf oluyor sanki hem hazırım hem de hiç hazır değilim gibi . Endişelerim olumlu duygularımı bastırıyor malesef sanırım
Bende uyanığım. Tuvalete kalktım sırtımda ağrıyor. Bu hafta full düzensiz uyku ile yol alıyorum. Sıcaklarda ayrı maf etti. Rabbim her birimizin yardımcısı olsun
Uyuyamayanlar kulübü Bende bel ağrısından 3 gibi anca uyudum. Şimdi de uyandım wc kalktım. Zaten her dönüşte kesin uyanıyorum artık uyanmadan sağa sola dönülmüyor. Sabaha kadar uyu uyan bazen kaçıyor bazen hemen uyuyorum o da değişiyor. Gelmeden alıştırma yaptırıyorlar daha duuurr anne bunlar iyi günlerin ben seni çok uyandırcam diye
Günaydın herkese bende son 1 aydır sabah 4:15-4:45 arası uyanıyorum birşeyler atıştırıp yatıyorum ama uyumak ne mümkün içimde savaş var sanki yumruklar tekmeler taklalar bu durumdan en çok eşim memnun yatamadığımdan hergün kahvaltı 8:30 hazır babasını seven bir bebiş
Gaviscon şurup ya da rennie duo şurup doktora sor bu ikisinden hangisine tamam derse rahatlatıyor. Rennie duo reflü için de iyiymiş bana dr onu vermişti
Bir uykusuz da ben. Sabaha kadar kustum ve ishal oldum sanırım ishal kusma salgınına yakalandım. Gece de doktoruma ulaşmak istemedim biraz daha vakit geçsin ulaşıp ona göre duruma bakıcam. Acaba acilde serum vs takarlar mı yoksa bol sıvı al diyip yollarlar mı
Gaviscon şurup ya da rennie duo şurup doktora sor bu ikisinden hangisine tamam derse rahatlatıyor. Rennie duo reflü için de iyiymiş bana dr onu vermişti
Ben şurup içemedim miğdem çok bulandı kokularından hatta hamileliğim boyunca tek kusmam Gaviscon bir kaşık içtiğimde oldu. Doktorda rennie tablet önerdi günde 3 taneye kadar hiç zararı yok dedi ama bana açıkçası yarım tablet yetti. Gebelik başlarında ki miğde asidime 1 veya 2 hafta akşamları yarım tablet yiyerek uyumuştum rahatlatmıştı
Bir uykusuz da ben. Sabaha kadar kustum ve ishal oldum sanırım ishal kusma salgınına yakalandım. Gece de doktoruma ulaşmak istemedim biraz daha vakit geçsin ulaşıp ona göre duruma bakıcam. Acaba acilde serum vs takarlar mı yoksa bol sıvı al diyip yollarlar mı