2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Başınız sağolsun mekanları cennet olsun inşAllah Bearhug

Ben üsttekini aldım ama daha takmaya başlamadım uygun diye aldım 1 hafta önce aldığımda 153 idi ebru_can_ebru sen kullandın mı canım nasıl rahatlattı mı
Kizlar ben kendimce yontem bulmustum karnim asagi asiliyor gibi hissedince başörtüsü takmistim dolayip belime baglamistim cok iyi geliyor keisn isinize yarar niye kullankiyorsunuz

Kizlar ben kendimce yontem bulmustum karnim asagi asiliyor gibi hissedince başörtüsü takmistim dolayip belime baglamistim cok iyi geliyor keisn isinize yarar niye kullankiyorsunuz
O da mantıklı canım ☺ Bana kuzenim diyordu al diye geçen de Ebru paylaştı bunu fiyat uygun olunca aldım gitti

Ben üsttekini aldım ama daha takmaya başlamadım uygun diye aldım 1 hafta önce aldığımda 153 idi ebru_can_ebru sen kullandın mı canım nasıl rahatlattı mı
Ben de bunu almayı düşünüyorum işe yarar umarım en azından dışarı çıkarken ya da evde ayakta duracağım işim olduğu zamanlar takarım

En guzeli bebisinde farkinda oldugu zamanlar. Diger zamanlar durmuyor hic

Nioli kimi doktorlar önermiyor diye okumuştum ben sormayı unutmuşum doktoruma
Benimki olur dedi zararını Allah korusun henüz görmedim ama kimse doktoruna sormadan kullanmasın haklisiniz . Kızlar şuan saat 03.12 mide yanmasından soğuk ter döküyorum çok kötüyüm ya nasıl geçer bu

Benimki olur dedi zararını Allah korusun henüz görmedim ama kimse doktoruna sormadan kullanmasın haklisiniz . Kızlar şuan saat 03.12 mide yanmasından soğuk ter döküyorum çok kötüyüm ya nasıl geçer bu

03.45
Beni de bebeğim uyandırıyor devamlı.
Sağa sola dönmek rahatsız edici.

Yaaa bugün ben de yıkadım bir şeylerini. Nasıl hoşuma gitti endişe evet çok var. Ama içim içime de sığmıyor

Uyuyamayanlar kulübü Bende bel ağrısından 3 gibi anca uyudum. Şimdi de uyandım wc kalktım. Zaten her dönüşte kesin uyanıyorum artık uyanmadan sağa sola dönülmüyor. Sabaha kadar uyu uyan bazen kaçıyor bazen hemen uyuyorum o da değişiyor. Gelmeden alıştırma yaptırıyorlar daha duuurr anne bunlar iyi günlerin ben seni çok uyandırcam diye

Gaviscon şurup ya da rennie duo şurup doktora sor bu ikisinden hangisine tamam derse rahatlatıyor. Rennie duo reflü için de iyiymiş bana dr onu vermişti

Bir uykusuz da ben. Sabaha kadar kustum ve ishal oldum sanırım ishal kusma salgınına yakalandım. Gece de doktoruma ulaşmak istemedim biraz daha vakit geçsin ulaşıp ona göre duruma bakıcam. Acaba acilde serum vs takarlar mı yoksa bol sıvı al diyip yollarlar mı

Gaviscon şurup ya da rennie duo şurup doktora sor bu ikisinden hangisine tamam derse rahatlatıyor. Rennie duo reflü için de iyiymiş bana dr onu vermişti
Ben şurup içemedim miğdem çok bulandı kokularından hatta hamileliğim boyunca tek kusmam Gaviscon bir kaşık içtiğimde oldu. Doktorda rennie tablet önerdi günde 3 taneye kadar hiç zararı yok dedi ama bana açıkçası yarım tablet yetti. Gebelik başlarında ki miğde asidime 1 veya 2 hafta akşamları yarım tablet yiyerek uyumuştum rahatlatmıştı

Çok geçmiş olsun canım doktorun daha iyi bilir beklemissin madem biraz bekle d eyaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…