2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Az önce dayanamadım istifra ettim sanki biraz açıldım gibi ama tedirgin de oldum şuan daha iyiyim acile mi gitsem napsam ya

Ooo oğlansa genetik bence benzemiş olabilir minnoş baya tombik çünkü sağol canım

İnşAllah hepimiz için herşey olumlu ve sürecinde ilerler bende ara ara öyle oluyorum elimizde değil

Bir şey olmasa da buluyoruz kafada zaten söyle gamsız bir insan olsam keşke aslında anne olana kadar öyleydim

Bende bugün alışverişin %95 ini bitirdim çok güzel şeyler aldım.. Bayramlık alınmış çocuk gibiyim bakıp bakıp içim Bi hoş oluyor

Bende de bel fıtığı sorunu ayrıca ameliyatta oldum şimdi sağ bacağım da kalça içinde ağrılar hissediyorum bulduklarınızı benimle de paylaşır mısınız

Bende bugün alışverişin %95 ini bitirdim çok güzel şeyler aldım.. Bayramlık alınmış çocuk gibiyim bakıp bakıp içim Bi hoş oluyor
Gülerek kullanın canimmmmm evet ya çok.degisik çok.guzel duygular bunlar Allahim öncelikle isteyen herkese nasip etsin bizlere de güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin

Bende 36 yaşındayım yasinda ne var sanki sen kendine güven zat sorun olursa doktorlar hic riske armazlar nerak etme hayırlısı ile gelsin inşallah minik

başın sağolsun canım seninde .Çok zorlanıyorum çok özlüyorum babamı mayısın 20 sinde kaybettim.bebeğe bişey olcak diye ağlayamıyorum bile içim karanlık bulutlar dolu sanki.uyku düzenim hiç yok sabah ezanına kadar uyayamıyorum gün içinde uyuyamıyorum hapta kullanamıyorum oyy oyyy.inşallah inci kız bizi avutçak

Bende de bel fıtığı sorunu ayrıca ameliyatta oldum şimdi sağ bacağım da kalça içinde ağrılar hissediyorum bulduklarınızı benimle de paylaşır mısınız

bu ikisine baktım ben sanırım üsttekini alacağım yorumları da iyi çok geçmiş olsun benim de bacaklarıma özellikle sol bacağıma vuruyor ağrısı

Sağ ol canım Allah bir daha göstermesin korusun herkesin sevdiklerini
Ah… kocamannn sarılıyorum sana zaman sağlıkla hızla geçsin yavrun gelsin kucağına avutsun seni sarsın yaralarını inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…