Hiç bilmiyorum ki delik vardır kesede dedi. Bebişler hiç planlara uymuyor bu doktorda bile olmayacaktım normalde ama erken bi doğum olcacak profesör olduğu için iyi oldu güvenilir bi dr ben yoğun olmasından ve bi risk olmadığından başka dr tercih etmiştim
atatalya
kuzum çok geçmiş olsun dualarımız seninle bebeğin ve senin için her şey çok güzel olacak sen içini ferah tut inşallah atlacaksınız
Sen güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun
Ben de aynı doktordaydım aslında suyu da ölçüyor her gidişimde anlamadım. Acaba bi belirtisi oldu mu ani mi oldu, ben de on gün izindeyim kontrolün arasını açmıştım tedirgin oldum Sorunsuz atlatırlar inşallah
Şimdi birden açılır fos diye gelir sızıntı olur anlaşılmayabilir kuzum ama bitme noktasına nasıl gelmiş bende pek anlamadım hayırlısı demek ki ağustos bebeği olmak istemiş canı minnosumun
Ben de aynı doktordaydım aslında suyu da ölçüyor her gidişimde anlamadım. Acaba bi belirtisi oldu mu ani mi oldu, ben de on gün izindeyim kontrolün arasını açmıştım tedirgin oldum Sorunsuz atlatırlar inşallah
Insallah canim ya
Benimde tam 5 hafta sonra rdvum
Onun oncesi ebede rdvum var ama ebede ozel bise yapmiyoki ultrasonda bakmiyo yani
Acaba hangi sikayetten gitti doktora
Şimdi birden açılır fos diye gelir sızıntı olur anlaşılmayabilir kuzum ama bitme noktasına nasıl gelmiş bende pek anlamadım hayırlısı demek ki ağustos bebeği olmak istemiş canı minnosumun
Insallah canim ya
Benimde tam 5 hafta sonra rdvum
Onun oncesi ebede rdvum var ama ebede ozel bise yapmiyoki ultrasonda bakmiyo yani
Acaba hangi sikayetten gitti doktora
Danımarka da sadece tüm gebelik boyunca iki kez gidiliyormuş doktora ultrasonda sadece o zaman yani iki kez yapılıyormuş
Yani şöyle durumları nasıl tespit ediyorlar bu durumda çok ilginç benim doktor da önümüzdeki kontrolden sonra düşürecek iki haftaya daha 3 haftam var yani bir sonrakine
Hep bir şey olursa belirti verir zaten kafası var ama demek vermediği de oluyormuş rutin kontrole gidip öğrenmiş atatalya
şikayeti yoktu anladığım kadarıyla
Danımarka da sadece tüm gebelik boyunca iki kez gidiliyormuş doktora ultrasonda sadece o zaman yani iki kez yapılıyormuş
Yani şöyle durumları nasıl tespit ediyorlar bu durumda çok ilginç benim doktor da önümüzdeki kontrolden sonra düşürecek iki haftaya daha 3 haftam var yani bir sonrakine
Hep bir şey olursa belirti verir zaten kafası var ama demek vermediği de oluyormuş rutin kontrole gidip öğrenmiş atatalya
şikayeti yoktu anladığım kadarıyla
Normalde 32 haftadan sonra 2 haftada bi gidiliyo yani ben 2 numarada oyle olmustum hic bir sknti yoktu ozel bi durum yoktu. Acaba hastaneden hastaneye degisiyomu yada cocuk sayisina goremi veriliyo bilmiyorum
Ben 2 hafta sonra ebeye gittigimde rdvularimi sklastirmasini isticem , ebe kadinda normalde ultrasonda bakmali ama bunun makinasi bozuk
Bi alet 7 aydirmi bozuk olur (ben 7aydir hamileyim bunun onceside varmi bilmiyorum belkide daha uzun suredir bozuk)
Kesede deliklik olmasi ultrasonda belli olmaz mi canim ya anlamadim valla. Benimde arada suc gibi akintim geliyor seffaf akinti degil mi bu anlayamadim. Doktorum suyun gelse cok cok olur dedi