Allah yardımcınız olsun, herşey vaktine esir, o geleceği doğru zamanı biliyordur.İkinizinde sağlıkla Güzel haberlerinizi bekliyorum.Dualarim sizinle.Kızlar suyum azalmış,yatış verdi dr kan falan bakacaklar dua edin bize
Geçmiş olsun canım benim içim rahat güzel olacak inşallah. Sen de dınlen yorma kendiniKızlar bugün hepmi kötü haber gelir ya insallah herkes iyidir bende yarim saat olmadi banyoda düştüm ayagım kaydi esim banyo yapmis ıslak ıslak heryerde gezmiş lavaboya gidecektim bir kaydim nevrim döndü suan agrim yok ama bilegim aciyor biraz evde tekim kizida kaynanama gonderdim bebegin kıyafetlerini yıkarim diye topladm esyalari birden dusunce hepsi kaldi ortada suyun icinde diye ocim rahat ama agri sizi olursa acile gidicem Rabbimatatalya sanada saglicakla bir dogum nasip etsin yavrunu hic sorun olmadan kucagına alırsın inşallah dualarimiz seninle
Çok geçmiş olsun , dikkat et.Takipte kal kendini.Kızlar bugün hepmi kötü haber gelir ya insallah herkes iyidir bende yarim saat olmadi banyoda düştüm ayagım kaydi esim banyo yapmis ıslak ıslak heryerde gezmiş lavaboya gidecektim bir kaydim nevrim döndü suan agrim yok ama bilegim aciyor biraz evde tekim kizida kaynanama gonderdim bebegin kıyafetlerini yıkarim diye topladm esyalari birden dusunce hepsi kaldi ortada suyun icinde diye ocim rahat ama agri sizi olursa acile gidicem Rabbimatatalya sanada saglicakla bir dogum nasip etsin yavrunu hic sorun olmadan kucagına alırsın inşallah dualarimiz seninle
Çantani hazırlamışmıydın sen canim sağolasınGeçmiş olsun canım benim içim rahat güzel olacak inşallah. Sen de dınlen yorma kendini
Çok şükür kuzucum maşallah yaAynen canım su gibi birden boşalmadıktan sonra sonuçta birden bitmez zaten yavaş yavaş bitmiş. Yani 2 haftada bir gitmek bence yeterli şu an kötü bi durum yok bebeğim iyi kalp atışı iyi kasılmam yok. Önde gidiyordum birden söyleyince ne kilo sora bildim ne bişey önde idik hala öyle mi dedim evet dedi o kadar. Bebek iyi dedi ikisi yetti korkacak birşey yok diyor
Çanta hazır değildi de eşyalar hazırdı eşim topladı getirdi eksik yok gibi biberonlar dezenfekte edilmemişti akraba çok birine götürdüler o kaynatıcak gelcekÇantani hazırlamışmıydın sen canim sağolasın
O kusmaktan kasilmistirsin canım benim çok geçmiş olsun toparlanınca içersinKızlar eve geldim geldiğim gibi yine kustuğum için uyuyakalmışım. Aşırı susuz kaldığım için serum takmışlar zor bela serumun ismini ve neden takıldığını öğrendim. İkinci nstde kasılma ve sancı çıkmayınca taburcu ettiler. Kan ve idrar aldılar ama sonuçları e nabızdan göremiyorum tam o sırada -Allah razı olsun- çok iyi bi intern denk geldi tek tek açıkladı. İdrarda enfeksiyon varmış böbrekler de susuz kalmış kaçak var hafiften dedi. İlaç yazdı enfeksiyon için ve bol bol su iç dedi. Eve geldik ama yine kustum tekrar kusarsam gidicem serum taksınlar yine
Saati belli olunca yaz kuzum haber bekliyoruzÇanta hazır değildi de eşyalar hazırdı eşim topladı getirdi eksik yok gibi biberonlar dezenfekte edilmemişti akraba çok birine götürdüler o kaynatıcak gelcek
Maşallah kuzum böyle soğukkanlı ol bebeğin için en önemlisi senin nasıl olduğun hepsini hissediyor bu minnoşlarÇanta hazır değildi de eşyalar hazırdı eşim topladı getirdi eksik yok gibi biberonlar dezenfekte edilmemişti akraba çok birine götürdüler o kaynatıcak gelcek
Benim zaten haftada bir kontrolüm canım ama normal olan bencede 2 haftada 1Evet ama kontrollerde anlaşılıyor kendinizi sıkmayın hemen sızıntı olmaz birden açılır bunlar anlık şeyler yani detaya girip kendinizi üzmeyin 2 hafta da 1 gidin ek sorun olmazsa canlarim
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim minyon bebeğişini yerim sağlıklı olsunda minnoşKızlar bende kontrol çıktım devletteki doktorun dediklerini doktoruma söyledim bende de geçen kontrolde 6 gün geriydi ama 1 haftadan fazla geri olmadığı için önemli değil dedi.
Kendi bakınca da yine 5 gün geri çıktı kilosu ve boyu da geri olduğu için az tabi 1400 gr. 37 cm ama her şey yolunda strws yapacak bir durum yok dedi
Suyu rahim ağzı uzunluğu kan akışı felan hepsi normal, düzensiz sancılar olabilir bu haftalardan sonra artık normal bunlar düzenli ve sık gelirse önemli bizim için dedi.Her şey yolunda çalışabilir alabilirsin dedi
Sanırım gruptaki en minyon bebek benimki stres yapma D dra21
Bearhug Düzenli kendini yormadan yürüyüş yapabilirsin bel destek korsesi de alabilirsin zorlanıyorsan dedi.
Yani bizde de durumlar böyle
Sevindim canım güzel haberler almanaKızlar bende kontrol çıktım devletteki doktorun dediklerini doktoruma söyledim bende de geçen kontrolde 6 gün geriydi ama 1 haftadan fazla geri olmadığı için önemli değil dedi.
Kendi bakınca da yine 5 gün geri çıktı kilosu ve boyu da geri olduğu için az tabi 1400 gr. 37 cm ama her şey yolunda strws yapacak bir durum yok dedi
Suyu rahim ağzı uzunluğu kan akışı felan hepsi normal, düzensiz sancılar olabilir bu haftalardan sonra artık normal bunlar düzenli ve sık gelirse önemli bizim için dedi.Her şey yolunda çalışabilir alabilirsin dedi
Sanırım gruptaki en minyon bebek benimki stres yapma D dra21
Bearhug Düzenli kendini yormadan yürüyüş yapabilirsin bel destek korsesi de alabilirsin zorlanıyorsan dedi.
Yani bizde de durumlar böyle
Bebegin hareketlerini takip et canim birsey olmaz allahin izniyleKızlar bugün hepmi kötü haber gelir ya insallah herkes iyidir bende yarim saat olmadi banyoda düştüm ayagım kaydi esim banyo yapmis ıslak ıslak heryerde gezmiş lavaboya gidecektim bir kaydim nevrim döndü suan agrim yok ama bilegim aciyor biraz evde tekim kizida kaynanama gonderdim bebegin kıyafetlerini yıkarim diye topladm esyalari birden dusunce hepsi kaldi ortada suyun icinde diye ocim rahat ama agri sizi olursa acile gidicem Rabbimatatalya sanada saglicakla bir dogum nasip etsin yavrunu hic sorun olmadan kucagına alırsın inşallah dualarimiz seninle
Akşamı bulur dedi canım 8 saat aç olmam lazımmış sabah bişiler atıştırmıştım 5-6 gibi olur sanırımSaati belli olunca yaz kuzum haber bekliyoruz
Oh ne güzel o zaman bebeğin önünde gitmesi de iyi olmuş sağlıklı olsun da önemli olanda o zatenAynen canım su gibi birden boşalmadıktan sonra sonuçta birden bitmez zaten yavaş yavaş bitmiş. Yani 2 haftada bir gitmek bence yeterli şu an kötü bi durum yok bebeğim iyi kalp atışı iyi kasılmam yok. Önde gidiyordum birden söyleyince ne kilo sora bildim ne bişey önde idik hala öyle mi dedim evet dedi o kadar. Bebek iyi dedi ikisi yetti korkacak birşey yok diyor
Çok geçmiş olsun canım sanadaKızlar eve geldim geldiğim gibi yine kustuğum için uyuyakalmışım. Aşırı susuz kaldığım için serum takmışlar zor bela serumun ismini ve neden takıldığını öğrendim. İkinci nstde kasılma ve sancı çıkmayınca taburcu ettiler. Kan ve idrar aldılar ama sonuçları e nabızdan göremiyorum tam o sırada -Allah razı olsun- çok iyi bi intern denk geldi tek tek açıkladı. İdrarda enfeksiyon varmış böbrekler de susuz kalmış kaçak var hafiften dedi. İlaç yazdı enfeksiyon için ve bol bol su iç dedi. Eve geldik ama yine kustum tekrar kusarsam gidicem serum taksınlar yine
dinlen canım iyice Allah korumuşKızlar bugün hepmi kötü haber gelir ya insallah herkes iyidir bende yarim saat olmadi banyoda düştüm ayagım kaydi esim banyo yapmis ıslak ıslak heryerde gezmiş lavaboya gidecektim bir kaydim nevrim döndü suan agrim yok ama bilegim aciyor biraz evde tekim kizida kaynanama gonderdim bebegin kıyafetlerini yıkarim diye topladm esyalari birden dusunce hepsi kaldi ortada suyun icinde diye ocim rahat ama agri sizi olursa acile gidicem Rabbimatatalya sanada saglicakla bir dogum nasip etsin yavrunu hic sorun olmadan kucagına alırsın inşallah dualarimiz seninle
Senden gelecek güzel haberleri bekliyoruzAkşamı bulur dedi canım 8 saat aç olmam lazımmış sabah bişiler atıştırmıştım 5-6 gibi olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?