2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Geçmiş olsun canım benim içim rahat güzel olacak inşallah. Sen de dınlen yorma kendini

Çok geçmiş olsun , dikkat et.Takipte kal kendini.

çantanızı biran evvel hazirlayin scilleri koyun ne olacağ belli olmuyor bu hamilelik Rabbim nezaman nasip eder bilmiyoruz sülriz kutusu gibi şuan hazır olmamiz gerekiyor biraz dinlenip agrilari kontroo edeyim gidip camasirlari halledeyim kimse biraey yapilacak mi diye sormadigindan herseyi kendim yapmam gerekiyor malesef hepimize kolay sağlıklı bir dogum nasip etsin

Çok şükür kuzucum maşallah ya

O kusmaktan kasilmistirsin canım benim çok geçmiş olsun toparlanınca içersin

Kızlar bende kontrol çıktım devletteki doktorun dediklerini doktoruma söyledim bende de geçen kontrolde 6 gün geriydi ama 1 haftadan fazla geri olmadığı için önemli değil dedi.
Kendi bakınca da yine 5 gün geri çıktı kilosu ve boyu da geri olduğu için az tabi 1400 gr. 37 cm ama her şey yolunda strws yapacak bir durum yok dedi
Suyu rahim ağzı uzunluğu kan akışı felan hepsi normal, düzensiz sancılar olabilir bu haftalardan sonra artık normal bunlar düzenli ve sık gelirse önemli bizim için dedi.Her şey yolunda çalışabilir alabilirsin dedi
Sanırım gruptaki en minyon bebek benimki stres yapma D dra21
Bearhug Düzenli kendini yormadan yürüyüş yapabilirsin bel destek korsesi de alabilirsin zorlanıyorsan dedi.
Yani bizde de durumlar böyle

Çanta hazır değildi de eşyalar hazırdı eşim topladı getirdi eksik yok gibi biberonlar dezenfekte edilmemişti akraba çok birine götürdüler o kaynatıcak gelcek
Maşallah kuzum böyle soğukkanlı ol bebeğin için en önemlisi senin nasıl olduğun hepsini hissediyor bu minnoşlar
Bizleri de haberdar et inşallah ikiniz için de her şey hayırlı ve güzel olur

Evet ama kontrollerde anlaşılıyor kendinizi sıkmayın hemen sızıntı olmaz birden açılır bunlar anlık şeyler yani detaya girip kendinizi üzmeyin 2 hafta da 1 gidin ek sorun olmazsa canlarim
Benim zaten haftada bir kontrolüm canım ama normal olan bencede 2 haftada 1

Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim minyon bebeğişini yerim sağlıklı olsunda minnoş

Sevindim canım güzel haberler almana aynen hiç takılma ultrasona doktor sorun yok diyorsa kafan rahat olsun
Ben de yazdım az önce kendi doktoruma cevap bekliyorum bakalım ne diyecek korse beni rahatlatacak gibi hissediyorum umarım izin verir takmama benimki de

Bebegin hareketlerini takip et canim birsey olmaz allahin izniyle

Oh ne güzel o zaman bebeğin önünde gitmesi de iyi olmuş sağlıklı olsun da önemli olanda o zaten

Çok geçmiş olsun canım sanada

dinlen canım iyice Allah korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…