Anlasilan hepimiz kontrolleri sıkilastiricazBende bende kontrolun arasini actim 1 ayi gecti kontrol ptesi icime dert oldu. Birsey olmaz insallah hicbirimizin meleklerine
Bende haftaya rapora tekrar gidicem en azindan tekrar ucret vermeyim diye 1 hafta sallamistim. Pazartesi sabahini iple cekiyorum simdi.Anlasilan hepimiz kontrolleri sıkilastiricaz
Ozelliklede ben
Bu konuda cok cool davraniyodum, hastane ortamini sevmiyorum beni geriyo diye 4 5 haftada bi rdvu bana normal geliyodu
Bende şimdi okuyorumHamilelerin duası daha makbul derler belki birimizin ki daha çabuk kabul olur okumak isteyen müsait olanlar çok iyi olur canlarım
Bazen çok küçük sızıntı şeklinde olabiliyor demişlerdiYa hadi suyun azaldigini gormedi doktor delik oldugunudami gormemis
Evet ama kontrollerde anlaşılıyor kendinizi sıkmayın hemen sızıntı olmaz birden açılır bunlar anlık şeyler yani detaya girip kendinizi üzmeyin 2 hafta da 1 gidin ek sorun olmazsa canlarimBazen çok küçük sızıntı şeklinde olabiliyor demişlerdi
Canım su gibi akıntım vardı ama öyle yoğun değil az az. Ki bu normalde olabiliyor. Bende normal akıntı olarak düşündüm tesadüfen belli olduYani semptom olarak agri sizi su sizmasi falan oluyomu ?
Ben evde degilim abdest alamam ama ya safi 500 okuyabilirim
Aynen canım su gibi birden boşalmadıktan sonra sonuçta birden bitmez zaten yavaş yavaş bitmiş. Yani 2 haftada bir gitmek bence yeterli şu an kötü bi durum yok bebeğim iyi kalp atışı iyi kasılmam yok. Önde gidiyordum birden söyleyince ne kilo sora bildim ne bişey önde idik hala öyle mi dedim evet dedi o kadar. Bebek iyi dedi ikisi yetti korkacak birşey yok diyorEvet ama kontrollerde anlaşılıyor kendinizi sıkmayın hemen sızıntı olmaz birden açılır bunlar anlık şeyler yani detaya girip kendinizi üzmeyin 2 hafta da 1 gidin ek sorun olmazsa canlarim
Ayni durum bende de oluyor ama doktorum akinti oldugunu soyledigi icin hic dikkate almamistim bende. Umarim azalma yoktur benimdeCanım su gibi akıntım vardı ama öyle yoğun değil az az. Ki bu normalde olabiliyor. Bende normal akıntı olarak düşündüm tesadüfen belli oldu
Sen skin strrese sokma kendini oda etkileniyor dogarsa minnosunu erkenden koklayacaksinAynen canım su gibi akıntı olmadıktan sonuçta birden bitmez zaten yavaş yavaş bitmiş. Yani 2 haftada bir gitmek bence yeterli şu an kötü bi durum yok bebeğim iyi kalp atışı iyi kasılmam yok. Önde gidiyordum birden söyleyince ne kilo sora bildim ne bişey önde idik hala öyle mi dedim evet dedi. Bebek iyi dedi ikisi yetti korkacak birşey yok diyor
Evet canım 27 haftada doğan minnoşlar var . Kuzey Ata büyüdü artıkDoktorum daha çarşamba günü bana 1 kiloyu geçen bebeklerde erken doğumun ilk aşaması atlatılmıştır artık dediSağlıkla kavuşacağız inşallah hepimiz Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Evet biz sabırsızlanırken o benden sabırsız çıktıSen skin strrese sokma kendini oda etkileniyor dogarsa minnosunu erkenden koklayacaksiniyi seyler dusun
Bak benim doktorum 700 grm dogan bebisi paylasmis gecen gun gayet sagligi yerinde. Seninki onun yaninda kocaman zaten. Sizin icin sabirsizlanmis ki dedigin gibi erken gelmek istemis. Hersey cok guzel olucak insallahEvet biz sabırsızlanırken o benden sabırsız çıktıİnşallah sağlıkla küvez gerekmeden alırım kucağıma çok merak ediyorum ama kötü değilim
Eşim GSli aslan geliyor diyip duruyordu bizimki aslan olacakBak benim doktorum 700 grm dogan bebisi paylasmis gecen gun gayet sagligi yerinde. Seninki onun yaninda kocaman zaten. Sizin icin sabirsizlanmis ki dedigin gibi erken gelmek istemis. Hersey cok guzel olucak insallah
Allah yardimcin olsun canimCanım su gibi akıntım vardı ama öyle yoğun değil az az. Ki bu normalde olabiliyor. Bende normal akıntı olarak düşündüm tesadüfen belli oldu
Gecmis olsun canim cok. Su icmeyi ihmal etmeKızlar eve geldim geldiğim gibi yine kustuğum için uyuyakalmışım. Aşırı susuz kaldığım için serum takmışlar zor bela serumun ismini ve neden takıldığını öğrendim. İkinci nstde kasılma ve sancı çıkmayınca taburcu ettiler. Kan ve idrar aldılar ama sonuçları e nabızdan göremiyorum tam o sırada -Allah razı olsun- çok iyi bi intern denk geldi tek tek açıkladı. İdrarda enfeksiyon varmış böbrekler de susuz kalmış kaçak var hafiften dedi. İlaç yazdı enfeksiyon için ve bol bol su iç dedi. Eve geldik ama yine kustum tekrar kusarsam gidicem serum taksınlar yine
Kuvöz muhtemelen gerekecektir canım. Şimdiden kendini hazırla. Ama gerçekten kuvözde daha sağlıklı ve daha güvende olacak öyle düşün ki için rahat etsinEvet biz sabırsızlanırken o benden sabırsız çıktıİnşallah sağlıkla küvez gerekmeden alırım kucağıma çok merak ediyorum ama kötü değilim
Yurtdışında bu konularda çok rahatlar yaNormalde 32 haftadan sonra 2 haftada bi gidiliyo yani ben 2 numarada oyle olmustum hic bir sknti yoktu ozel bi durum yoktu. Acaba hastaneden hastaneye degisiyomu yada cocuk sayisina goremi veriliyo bilmiyorum
Ben 2 hafta sonra ebeye gittigimde rdvularimi sklastirmasini isticem , ebe kadinda normalde ultrasonda bakmali ama bunun makinasi bozuk
Bi alet 7 aydirmi bozuk olur (ben 7aydir hamileyim bunun onceside varmi bilmiyorum belkide daha uzun suredir bozuk)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?