2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende bende kontrolun arasini actim 1 ayi gecti kontrol ptesi icime dert oldu. Birsey olmaz insallah hicbirimizin meleklerine
Anlasilan hepimiz kontrolleri sıkilastiricaz
Ozelliklede ben
Bu konuda cok cool davraniyodum, hastane ortamini sevmiyorum beni geriyo diye 4 5 haftada bi rdvu bana normal geliyodu

Anlasilan hepimiz kontrolleri sıkilastiricaz
Ozelliklede ben
Bu konuda cok cool davraniyodum, hastane ortamini sevmiyorum beni geriyo diye 4 5 haftada bi rdvu bana normal geliyodu
Bende haftaya rapora tekrar gidicem en azindan tekrar ucret vermeyim diye 1 hafta sallamistim. Pazartesi sabahini iple cekiyorum simdi.

Bazen çok küçük sızıntı şeklinde olabiliyor demişlerdi
Evet ama kontrollerde anlaşılıyor kendinizi sıkmayın hemen sızıntı olmaz birden açılır bunlar anlık şeyler yani detaya girip kendinizi üzmeyin 2 hafta da 1 gidin ek sorun olmazsa canlarim

Evet ama kontrollerde anlaşılıyor kendinizi sıkmayın hemen sızıntı olmaz birden açılır bunlar anlık şeyler yani detaya girip kendinizi üzmeyin 2 hafta da 1 gidin ek sorun olmazsa canlarim
Aynen canım su gibi birden boşalmadıktan sonra sonuçta birden bitmez zaten yavaş yavaş bitmiş. Yani 2 haftada bir gitmek bence yeterli şu an kötü bi durum yok bebeğim iyi kalp atışı iyi kasılmam yok. Önde gidiyordum birden söyleyince ne kilo sora bildim ne bişey önde idik hala öyle mi dedim evet dedi o kadar. Bebek iyi dedi ikisi yetti korkacak birşey yok diyor

Canım su gibi akıntım vardı ama öyle yoğun değil az az. Ki bu normalde olabiliyor. Bende normal akıntı olarak düşündüm tesadüfen belli oldu
Ayni durum bende de oluyor ama doktorum akinti oldugunu soyledigi icin hic dikkate almamistim bende. Umarim azalma yoktur benimde

Sen skin strrese sokma kendini oda etkileniyor dogarsa minnosunu erkenden koklayacaksin iyi seyler dusun

Evet canım 27 haftada doğan minnoşlar var . Kuzey Ata büyüdü artık atatalya iyi olsun inşallah her şey yoluna girecek
ebru_can_ebru çok iyi düşünmüşsün canım ben de okurum. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.

Sen skin strrese sokma kendini oda etkileniyor dogarsa minnosunu erkenden koklayacaksin iyi seyler dusun
Evet biz sabırsızlanırken o benden sabırsız çıktı İnşallah sağlıkla küvez gerekmeden alırım kucağıma çok merak ediyorum ama kötü değilim

Evet biz sabırsızlanırken o benden sabırsız çıktı İnşallah sağlıkla küvez gerekmeden alırım kucağıma çok merak ediyorum ama kötü değilim
Bak benim doktorum 700 grm dogan bebisi paylasmis gecen gun gayet sagligi yerinde. Seninki onun yaninda kocaman zaten. Sizin icin sabirsizlanmis ki dedigin gibi erken gelmek istemis. Hersey cok guzel olucak insallah

Bak benim doktorum 700 grm dogan bebisi paylasmis gecen gun gayet sagligi yerinde. Seninki onun yaninda kocaman zaten. Sizin icin sabirsizlanmis ki dedigin gibi erken gelmek istemis. Hersey cok guzel olucak insallah
Eşim GSli aslan geliyor diyip duruyordu bizimki aslan olacak

Kızlar eve geldim geldiğim gibi yine kustuğum için uyuyakalmışım. Aşırı susuz kaldığım için serum takmışlar zor bela serumun ismini ve neden takıldığını öğrendim. İkinci nstde kasılma ve sancı çıkmayınca taburcu ettiler. Kan ve idrar aldılar ama sonuçları e nabızdan göremiyorum tam o sırada -Allah razı olsun- çok iyi bi intern denk geldi tek tek açıkladı. İdrarda enfeksiyon varmış böbrekler de susuz kalmış kaçak var hafiften dedi. İlaç yazdı enfeksiyon için ve bol bol su iç dedi. Eve geldik ama yine kustum tekrar kusarsam gidicem serum taksınlar yine

Gecmis olsun canim cok. Su icmeyi ihmal etme

Kuvöz muhtemelen gerekecektir canım. Şimdiden kendini hazırla. Ama gerçekten kuvözde daha sağlıklı ve daha güvende olacak öyle düşün ki için rahat etsin maşallah sana iyi idare ediyorsun şimdiye kadar anne olmak işte böyle bir şey

Kızlar bugün hepmi kötü haber gelir ya insallah herkes iyidir bende yarim saat olmadi banyoda düştüm ayagım kaydi esim banyo yapmis ıslak ıslak heryerde gezmiş lavaboya gidecektim bir kaydim nevrim döndü suan agrim yok ama bilegim aciyor biraz evde tekim kizida kaynanama gonderdim bebegin kıyafetlerini yıkarim diye topladm esyalari birden dusunce hepsi kaldi ortada suyun icinde diye ocim rahat ama agri sizi olursa acile gidicem Rabbim atatalya sanada saglicakla bir dogum nasip etsin yavrunu hic sorun olmadan kucagına alırsın inşallah dualarimiz seninle

Yurtdışında bu konularda çok rahatlar ya kuzenlerim de Almanya ve Hollanda dalar belki de orada bu kadar sık kontrol vs kültürü olmadığı için buradaki sistemi de çok bilmedikleri için hep rahat hamilelik geçirdiler benim gibi panik ataklar yaşadıklarını her şeyi kafaya taktıklarını hiç bilmem
Dediğin gibi ebeyle görüşüyorlardı sadece ağrı sızı yaşadıkları zaman bile ay normal hamileyim geçer illa diyorlardı
Hollanda da yaşayan kuzenlerimden birine de ebe sadede fetal doppler le kalp atışı dinletiyordu mesela ultrason falan onda da yoktu
Sık kontrole gitmek çok daha iyi bence ben iki haftada bire düşeceği zamana gün sayıyorum resmen öyle bir imkan varsa sen de söyle tabii canım daha sık bakılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…