2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah kuzum böyle soğukkanlı ol bebeğin için en önemlisi senin nasıl olduğun hepsini hissediyor bu minnoşlar
Bizleri de haberdar et inşallah ikiniz için de her şey hayırlı ve güzel olur
Ya valla öyle içim rahat ki ne bi ağladım ne üzüldüm sadece bi şok oldum bebek iyi mi dedim o iyi olduktan sonra gerisi hallolur toparlar Allah'ın izniyle

Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim minyon bebeğişini yerim sağlıklı olsunda minnoş
Çok şükür canım iyi olsun da doğunca toplar illaki
Çok şükür canım İnşallah izin verir canım bende şimdi sipariş vereceğim hemen gelsin

Ya evet bende cok sık doktora gitmemeye alismisim oyuzden normal buluyorum ama 32 haftadan sonra her 2 haftada bir rdvu verilmesi gerek diye biliyorum.
Benim doktormu rahat klinikmi bilmiyorum
Hollanda saglik konusunda burdanda beter
Turkiyeden gelin gelen kuzenime evde dogum yaptirdilar, kizin dogumu cok zor oldu. Sonra enfeksiyon kapti tekrar dikis atildi tekrar enfeksiyon kapti resmen travma yasadi ordada doktor kontorulu yoktu ebe vardi
Ben 1 kez jinekologa 1 kez ebeye gidiyorum

Kendim talep edebilirim daha fazla rdvu hastanede olmuyosa doktorumun ozel kabinesine, oda olmadi giderim baska bi hastanede bi doktora gorunur cikarim

Bende rahattim bu doktora gitme konusunda taaki arkadasimiz atatalyanin yasadigina sahit olana kadar
Simdi namaz kildim

2 rekat diye niyet ettim 4rekat kilmisim seni dusunurken atatalya Dualarimiz seninle canim

Ya valla öyle içim rahat ki ne bi ağladım ne üzüldüm sadece bi şok oldum bebek iyi mi dedim o iyi olduktan sonra gerisi hallolur toparlar Allah'ın izniyle
Çok şükür kuzum öyle düşün o iyi ya çok şükür kilosu gelişimi iyi ilk dönem illaki biraz küvezdr kalır ama o senden de çabuk toparlar sen güçlü ol yeter ki

Maşallah tebessümle okudum son yazıklarını hep ne tatlı ne güçlüsün Rabbim yardımcınız olsun canı gönülden çok güzel şeyler olacağına inanıyorum hoş geliyor sefa geliyor

Kızlar ben de bir şey danışmak istiyorum biliyorsunuz Almanyadayım ve daha önce doktorumun asla demir ilacı yazmadığını söylemiştim kullandığım tek bir ilaç var tiroit dışında o da burada folik asit diye geçiyor ama multivitamşn gibi içeriğini atayım bi bakar mısınız size zahmet

Eklentiler

• IMG_9401.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 56
Ah canım ya şanssızlıklar gelmiş kızcağızı bulmuş hep her şey doğal olacak takıntısı çok ilginç ecnebilerin cidden bazı konularda iyi olsalar da bazı konularda gerideler sağlık sistemine benim kuzenlerim de genelde çok söyleniyor ölecek hale gelmeden doktor yüzü göremiyoruz ev doktoru gibi bişey var diyorlar bizdeki aile hekimi sanırım o onay vermeden asla bölüm uzmanına gidemiyormuşsun
Kızının ayağı kırılmış günlerce anlamadı o aile hekimi ağrı kesici verip durmuş kız kırıl ayakla gezdi günlerce falan bir dolu şey
Allah herkese yardım etsin her yerin var bir sıkıntısı işte
İçeriği iyi gibi canım ben de ayrıca balık yağı almıyorum bu şekilde multivitamin takviyemin içinde var
Ayrıca b12 d3k2 demir ve iyot alıyorum ama multivitamin e ek olarak doktorum sadece onu yeterli bulmuyor

Geçmiş olsun canım Bi acile git istersen bileğin için hemde bebeği görürsün için rahat eder..

Bana da ekstra bi demir verse de rahatlasam Benim çocukluğumdan beri hep bi demir problemim vardı şimdi son aylara gelince içim huzursuz olmaya başladı bu konuda çünkü en çok şu günlerde ihtiyacı olacak bana yetıyor mu ki ona yetecek hiç bilmiyorum tahlil sonuçlarını da görmüyoruz burada , aksi durum olmadıkça heralde söylemiyorlar bi yandan diyorum heralde eksik olsa verırdı ama bu ara o kadar o kadar yorgun ve halsizim ki aklıma hep demir eksikliği geliyor

kızlar dinlenin geçmiş olsun inşallah bi an önce toparlanırsınız R ririi Aytanesii
Bearhug vallahi bi oku üfle hepimize ben de ağrılıyım yine kasılmam var galiba
atatalya canım aklımız sende iyiki eksiklerin yokmuş ama olsa bile hiiiç canını sıkma. seni soğukkanlı davranışından ötürü kutluyorum bebeğin için en büyük iyiliği yapıyorsun şu an

Canım ya doğal şeyler dene bari pekmez aklıma başka bir şey gelmiyo. Benim günde 2ye çıktı mesela demir yetmiyor çünkü

Geçmiş olsun canım Bi acile git istersen bileğin için hemde bebeği görürsün için rahat eder..
Esim işe gitti yeni aradim haber edicem bir sorun olursa hemen gelirim dedi şuan tekme armaya basladi biraz meyve yedim dinleneyim bakalım belki iyi gelir magnezyum da alayim kasilmadan yan düstum kolumun üzerine yan kalcam acidi biraz bilegim biraz acidi ama suan oda agrimiuir bandajla sardim dün hastanedeydim aklim bebiste hareketinde birsey hissedersem agrim olursa hic durmam canim sağolasın

Rutin kan tahlili veriyor musun canım? Benim seviyelerim her ay kan tahlili ile takip ediliyor ayda bir kan ve idrar veriyorum sürekli
Bende çok hafif eksiklik çıkıyor takviyeye rağmen tam eksik de değil de tam sınırda çıkıyor değerim aslında ama her doktorun kabul ettiği bir norm var işte sınır değeri bile kabuk etmiyor benimki önümüzdeki ay sanırım son tahlili vereceğim bu demir meselesi için karar alması adına
Yine sınırda çıkarsa bana damardan verilecek artık demir
Doktorun takip etmediyse bu zamana kadar sen bir sor olmadı en azından bu konudaki düşüncesini öğrenirsin

Hgb hct değerlerine mi bakıyor doktorunuz sadece ben hala kullanmıyorum demir

Yurt dısındaki genel problem bu bizimkiler titizlikle kontrol ederken ayda bir bile degil daha uzun istiyorlar birde takviyeleri vermek istemiyorlar ama bize yetmiyor o depolar bebis kullaniyor birince ne olacak dogumda sorunlar d vitamini kullanmak bile insani nasil etkiliyor dogumdan sonrada vitaminlere devam edicez kış ayinda dogum yapicaz malum ne guzes ne mehve sebze simdiki gibi olacak yine takviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…