Aşırı aşırı aşırı tatlı dilli yılanı deliğinden çıkarıyor yani sonradan söylensem de o an büyülenmiş gibi her dediğine tamam diyorum
Geçen kontrole kayınvalidem de gelmek istedi heves ediyor ilk torun diye o da tanıştı doktorla
Ay hipnotize etti sanki beni nasıl zarif konuşuyor diyo iletişimin önemi işte yoksa ben asla sıkıya gelebilen biri değilim
Umarım doğururken de hipnotize etmeyi başarır
Bol bol koyu yeşil yapraklı sebze tüket her gün az da olsa kırmızı et tüket.
Bunlar bilinen gıdalar zaten ama kv bir ara demiri düşmüş her sabah küçük Patates haşlayıp yedim çok iyi geldi demire demişti bilmiyorum Patates de kök sebze ya belki etkisi vardır
Anladım canım ama sende plasenta aşağıda diye biliyorum doktorun riskli bir gebelik geçirdiğin için başlaması lazım aslında Allah korusun olası bir kanama rüptür durumunda senin kan değerin çok önemli
Girdim ve ne göreyimmm Ay gözlerim doldu doğumlarımız başlıyor resmen sağlıkla çık gel inşallah miniğin ve sen hep iyi olun Sabırsızlıkla guzel haberlerını beklıyorum , beklıyoruz
atatalya
ayyyy grubumuzun 2. Bebişi geliyor şu an ben çok duygulandım yaaa sanki ben gidiyorum doğuma. Ay ne heyecan ne güzel bir duygu hadi sağlıcakla gelsin minnoşumuz
Benimde öyle nerde doğuracağım belli değil ve 37.haftada uzun yol yapıp annemin yanına doğum için gideceğim.
Sağlıkla gelsinler de hiç bir şeyi takma kafana aman doğum öncesi fotoğraf da olmasın sende doğum sonrasında çektirirsin güzelce varsın iyi olalım da hepsi olur olmasa da olur
Aşırı aşırı aşırı tatlı dilli yılanı deliğinden çıkarıyor yani sonradan söylensem de o an büyülenmiş gibi her dediğine tamam diyorum
Geçen kontrole kayınvalidem de gelmek istedi heves ediyor ilk torun diye o da tanıştı doktorla
Ay hipnotize etti sanki beni nasıl zarif konuşuyor diyo iletişimin önemi işte yoksa ben asla sıkıya gelebilen biri değilim
Umarım doğururken de hipnotize etmeyi başarır
Benimde öyle nerde doğuracağım belli değil ve 37.haftada uzun yol yapıp annemin yanına doğum için gideceğim.
Sağlıkla gelsinler de hiç bir şeyi takma kafana aman doğum öncesi fotoğraf da olmasın sende doğum sonrasında çektirirsin güzelce varsın iyi olalım da hepsi olur olmasa da olur
37. Haftada karayolu ile sanırım zor olur sağlıkla kavuş inşallah ben şuan Isparta dayım burdan Beypazarı ordan Ankara ya yavaştan gidersem sonra karsa uçakl mı geçsem diye düşünüyorum Ankara Kars arabayla 12 saat zorlanır mıyım diyorum
37. Haftada karayolu ile sanırım zor olur sağlıkla kavuş inşallah ben şuan Isparta dayım burdan Beypazarı ordan Ankara ya yavaştan gidersem sonra karsa uçakl mı geçsem diye düşünüyorum Ankara Kars arabayla 12 saat zorlanır mıyım diyorum