2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sağ olsun ama senin doktora ben gitsem stres olurdum sanırım iyi anlaşıyorsunuz
Aşırı aşırı aşırı tatlı dilli yılanı deliğinden çıkarıyor yani sonradan söylensem de o an büyülenmiş gibi her dediğine tamam diyorum
Geçen kontrole kayınvalidem de gelmek istedi heves ediyor ilk torun diye o da tanıştı doktorla
Ay hipnotize etti sanki beni nasıl zarif konuşuyor diyo iletişimin önemi işte yoksa ben asla sıkıya gelebilen biri değilim
Umarım doğururken de hipnotize etmeyi başarır

Şeker problemin yoksa tüket canım
Şeker problemi yoksa al canım domates de sanırım iyi geliyordu. tabi yine takviye kadar etkili olmaz
Yapayım hepsini çok sağolun kızlar

Düşmesi durumunda ıv verdircekti ama bilmiyorum ki pazartesi konuşacağım canım

atatalya fotograf çekimini bile yaptı ne güzel muhtemelen ben yapamam nerdendopuracagım. Bile belli değil ama sağlıkla gelmesini dua ediyorum sadece
Benimde öyle nerde doğuracağım belli değil ve 37.haftada uzun yol yapıp annemin yanına doğum için gideceğim.
Sağlıkla gelsinler de hiç bir şeyi takma kafana aman doğum öncesi fotoğraf da olmasın sende doğum sonrasında çektirirsin güzelce varsın iyi olalım da hepsi olur olmasa da olur

İletişimin önemi işte
Anlaşıyorsanız çok iyi çok dikkatli doktor sonuçta

Haklısın canım benim sağlıklı olsunlar yeter

37. Haftada karayolu ile sanırım zor olur sağlıkla kavuş inşallah ben şuan Isparta dayım burdan Beypazarı ordan Ankara ya yavaştan gidersem sonra karsa uçakl mı geçsem diye düşünüyorum Ankara Kars arabayla 12 saat zorlanır mıyım diyorum

Doktoruna mutlaka danış canım o haftanda uçak seyahatine izin verecek mi vermezse de artık mola vere vere gidersin, arada minik yürüyüşler yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…