2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet kuzum biliyorsunuz benim doktoru anlatmama gerek yok en başından beri böyle kılı kırık yarıyor alıştım artık onun da tarzı bu
Son 3 ayda 11.5 ve 12 civarı çıkmış hep ama yeterli görmedi işte ikiye çıkar demiri dedi çıkardım kabızlık yaptı tek alabiliyorum ama ikiye çıkınca hep aynı şey
O o zaman zorlama madem tekle devam et önümüzdeki ay yine bu şekilde olursa damardan veririz dedi göreceğiz bakalım ne olacak sağ Salim çıkalım da inşallah şu Eylül ayına

Ama şuda var benim hgb 14 civari cikiyor ama ferritin 50 en alt seviyede cikiyor ikisi paralel gitmiyor herkesin hgb ile ferritin ayni seviye olmaz anlamadm bendemi anormallik var
Haklısın aynı olmuyor zaten ama baz alınan genelde hbg değeri oluyor ferritin değeri demir depolarını gösteriyor Alt sınırda olması kan yoğunluğunu ve miktarını fazla etkilemiyor sanırım

Canım baktım şimdi 12.4 hbg hct de 37.5 gayet iyi aslında ilaçta kullanmıyorum dahiliyede gidemem ki çok zor sürekli yatıyorum ben
Anladım canım ama sende plasenta aşağıda diye biliyorum doktorun riskli bir gebelik geçirdiğin için başlaması lazım aslında Allah korusun olası bir kanama rüptür durumunda senin kan değerin çok önemli

Haklısın aynı olmuyor zaten ama baz alınan genelde hbg değeri oluyor ferritin değeri demir depolarını gösteriyor Alt sınırda olması kan yoğunluğunu ve miktarını fazla etkilemiyor sanırım
Olabilir inşallah oyle kan kaybi yasamadan dogum yapariz ben kizimda hoc kan ilaci falan kullanmadm dogumdan sonra bile degerim 13 uzeriydi ama dmeirim hep dusuk demir veriyorlar sürekli

Çarsamba gunku kontrolümüzde bizimde birebir aynı çıktı boy ve kilo, 1400 Gr ,37 cm 29+3 dük o gün, haftasına göre normal dedi.Biz de minnoş mu olacağız

Aa öyle mi tek kapsül bile yetmeyebiliyor demekki , Keçiboynuzu pekmezi var onu mu içsem acaba günde bir kaşık
Bol bol koyu yeşil yapraklı sebze tüket her gün az da olsa kırmızı et tüket.
Bunlar bilinen gıdalar zaten ama kv bir ara demiri düşmüş her sabah küçük Patates haşlayıp yedim çok iyi geldi demire demişti bilmiyorum Patates de kök sebze ya belki etkisi vardır

En güzeli benim doktorum da böyle olmasa daha normal bir doktor olsa emin ol ben de öyle olurdum ama kadın bana hiç fırsat vermedi sağ olsun

Çarsamba gunku kontrolümüzde bizimde birebir aynı çıktı boy ve kilo, 1400 Gr ,37 cm 29+3 dük o gün, haftasına göre normal dedi.Biz de minnoş mu olacağız
Yok kuzum senin bebiş normal benim kerata küçük
Ben bugün tam 31.haftadayım yani haftama göre uzun ve kilosunun fazla olması lazımdı
seninki gayet normal maşallah

En güzeli benim doktorum da böyle olmasa daha normal bir doktor olsa emin ol ben de öyle olurdum ama kadın bana hiç fırsat vermedi sağ olsun
Sağ olsun ama senin doktora ben gitsem stres olurdum sanırım iyi anlaşıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…