- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Resmini çek bur dahakine canım yorumlamam iyi benim bakarım bendeCanım tam görmedim ben vermediler de bizde duracak dediler ara ara çizgi yükselmesş vardı sanki 1-2 yerde gibi gördüm
Yoktur inş canım hepsi sertlesmiyorsaKızlar bebek karnımın sağ tarafında bugün. Birden sertleşiyor sonra düzeliyor sürekli oluyor ama sorun yok değil mi
35 ten sonra uçak yasak havayolları almıyor diye biliyorum sitede yazıyorDoktoruna mutlaka danış canım o haftanda uçak seyahatine izin verecek mi vermezse de artık mola vere vere gidersin, arada minik yürüyüşler yaparsın
Sağ tarafımda kasıklara doğru oluyorYoktur inş canım hepsi sertlesmiyorsa
Ozaman hemen konuya giriyorum ,@Aytanesii , @ririi kızlar çok geçmiş olsun.Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik olumsuz tek bir şey bile duymak istemiyorum, yine burada kapı süslerini ve eksikleri konuşmak istiyorum herkes kendine çok çok dikkat etsin hepimize dua edeceğim.
Sadece sağ tarafta sertlik bende de oluyor benim bebek sağda olduğu için geriyor, tümsek yapıyor bazen hatta ve aşağıya doğru da tekmeleri sallıyor (orada arada sertleşiyor.) Doktoruma kasılmadan nasıl ayırt edeceğim diye sordum dün dedi ki kasılma karnın üst tarafından başlar aşağı doğru gelir tüm karında olur dedi. Seninki normal bence su an he ama ağrı, sancı varsa nst ile bakmak gerekebilir.Sağ tarafımda kasıklara doğru oluyor
Yaşasın kargo günleriOzaman hemen konuya giriyorum ,
Bugunku kargo ganimetlerimiz;
Dalan sabun 1000 Gr genelde 120 TL , N11 de ikili 202 TL ye buldum, 200 TL ye de 50 TL indirim kuponu kaptım, 150 TL ye iki paket dalan granül sabun almış oldum.
Bir de kiraz çekirdeği kemeri, bebekler için gaz gidericiymiş.Ortalama fiyat 120-130 TL , Yine N11 den 125 TL ye buldum, 100 TL ye 30 TL kupon kaptım.95 TL ye aldım.
Sağlıklı günlerde kullanın inşallah bende durunun kini almış onla yıkamıştım ondan var ama indirim oldukça ondan almak istiyorum kendine has bebek kokuyorOzaman hemen konuya giriyorum ,
Bugunku kargo ganimetlerimiz;
Dalan sabun 1000 Gr genelde 120 TL , N11 de ikili 202 TL ye buldum, 200 TL ye de 50 TL indirim kuponu kaptım, 150 TL ye iki paket dalan granül sabun almış oldum.
Bir de kiraz çekirdeği kemeri, bebekler için gaz gidericiymiş.Ortalama fiyat 120-130 TL , Yine N11 den 125 TL ye buldum, 100 TL ye 30 TL kupon kaptım.95 TL ye aldım.
Bende hastalık oldu bebek alışverişi yaYaşasın kargo günleri
Gözün aydın canım 1 hafta ne ki hiçbir şey değil göz açıp kapayana kadar geçer Rabbim nasip etti sağlıkla geldi dünyaya Ata Bey çok şükürKızlar ben iyiyim. Ağrım var ama serum rahmi toparlaması içinmiş ve sancı verirmiş. Bebeğim küvezde en az 1 hafta kalır demiş dr. İyiymiş hemşire iyi dedi daha yenidoğan doktoru görmedik , benim doktor iyi olduğunu söylemiş. 2 kiloyuz hemşireden rica ettim foto çekmiş 2 tane gördüm kocaman oğlum
Yaaaa ama çok duygulandım ya neden böyle oldu kiKızlar ben iyiyim. Ağrım var ama serum rahmi toparlaması içinmiş ve sancı verirmiş. Bebeğim küvezde en az 1 hafta kalır demiş dr. İyiymiş hemşire iyi dedi daha yenidoğan doktoru görmedik , benim doktor iyi olduğunu söylemiş. 2 kiloyuz hemşireden rica ettim foto çekmiş 2 tane gördüm kocaman oğlum
Sağol canım inşallah sağlıklı olsun karnımda bekleyeceğim çok süre vardı onu biraz dışarda bekleyeceğiz öyle düşünüyorum☺Gözün aydın canım 1 hafta ne ki hiçbir şey değil göz açıp kapayana kadar geçer Rabbim nasip etti sağlıkla geldi dünyaya Ata Bey çok şükürikiniz de hep iyi olun bundan sonra inşallah tez zamanda kucağında olsun oğluşun
Oh çok şükür canım gözün aydınKızlar ben iyiyim. Ağrım var ama serum rahmi toparlaması içinmiş ve sancı verirmiş. Bebeğim küvezde en az 1 hafta kalır demiş dr. İyiymiş hemşire iyi dedi daha yenidoğan doktoru görmedik , benim doktor iyi olduğunu söylemiş. 2 kiloyuz hemşireden rica ettim foto çekmiş 2 tane gördüm kocaman oğlum
Aminn canım inşallah sağlıklı olsun tek istediğim, ben biraz toparlayınca akşam görebilirmişim oğlumuYaaaa ama çok duygulandım ya neden böyle oldu kianneligin kutlu olsun canimmmm arkadaşım rabbim sağlıcakla kavusmalar nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Sağol canım inşallah çabuk toparlar 1 hafta sonra alırım kucağıma, sütüm gelmesi için çay falan bakıcam şimdi o da gelirse süper olurOh çok şükür canım gözün aydın1 hafta çabucak geçer maşallah kilosu da çok güzel içim rahatladı ohh dedim
Aynen öyleSağol canım inşallah sağlıklı oldun karnımda bekleyeceğim çok süre vardı onu biraz dışarda bekleyeceğiz öyle düşünüyorum☺
Tokattan direk İstanbula var canım başka uçak yok her türlü karayolu ile gideceğiz c37. Haftada karayolu ile sanırım zor olur sağlıkla kavuş inşallah ben şuan Isparta dayım burdan Beypazarı ordan Ankara ya yavaştan gidersem sonra karsa uçakl mı geçsem diye düşünüyorum Ankara Kars arabayla 12 saat zorlanır mıyım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?