2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ozaman hemen konuya giriyorum ,
Bugunku kargo ganimetlerimiz;
Dalan sabun 1000 Gr genelde 120 TL , N11 de ikili 202 TL ye buldum, 200 TL ye de 50 TL indirim kuponu kaptım, 150 TL ye iki paket dalan granül sabun almış oldum.
Bir de kiraz çekirdeği kemeri, bebekler için gaz gidericiymiş.Ortalama fiyat 120-130 TL , Yine N11 den 125 TL ye buldum, 100 TL ye 30 TL kupon kaptım.95 TL ye aldım.

Eklentiler

• IMG_20230812_162618_580.webp
    119,6 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20230812_162659_95.webp
    138,3 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20230812_162732_723.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 54
Sağ tarafımda kasıklara doğru oluyor
Sadece sağ tarafta sertlik bende de oluyor benim bebek sağda olduğu için geriyor, tümsek yapıyor bazen hatta ve aşağıya doğru da tekmeleri sallıyor (orada arada sertleşiyor.) Doktoruma kasılmadan nasıl ayırt edeceğim diye sordum dün dedi ki kasılma karnın üst tarafından başlar aşağı doğru gelir tüm karında olur dedi. Seninki normal bence su an he ama ağrı, sancı varsa nst ile bakmak gerekebilir.

Yaşasın kargo günleri

Ay konuşmaları yeni okudum.
atatalya ' nın doğuma gittiğini okuyunca çok tuhaf hissettim kendimi.
Şuan doğdu mu , doğacak mı bilmiyorum. İnşallah sağ salim kucağında olsun

Kızlar süt artırıcı damla gözüme çarpti favorilerime eklemişim bilgisi ilgisi olan varsa almak isteyenler için resmini ekliyorum şimdilik almadım ama almak istersem bunu deniycem e bebek te de var

Eklentiler

• IMG_6765.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 52
Sağlıklı günlerde kullanın inşallah bende durunun kini almış onla yıkamıştım ondan var ama indirim oldukça ondan almak istiyorum kendine has bebek kokuyor

Kızlar ben iyiyim. Ağrım var ama serum rahmi toparlaması içinmiş ve sancı verirmiş. Bebeğim küvezde en az 1 hafta kalır demiş dr. İyiymiş hemşire iyi dedi daha yenidoğan doktoru görmedik , benim doktor iyi olduğunu söylemiş. 2 kiloyuz hemşireden rica ettim foto çekmiş 2 tane gördüm kocaman oğlum

Gözün aydın canım 1 hafta ne ki hiçbir şey değil göz açıp kapayana kadar geçer Rabbim nasip etti sağlıkla geldi dünyaya Ata Bey çok şükür ikiniz de hep iyi olun bundan sonra inşallah tez zamanda kucağında olsun oğluşun

Yaaaa ama çok duygulandım ya neden böyle oldu ki anneligin kutlu olsun canimmmm arkadaşım rabbim sağlıcakla kavusmalar nasip etsin en kısa zamanda inşallah

Sağol canım inşallah sağlıklı olsun karnımda bekleyeceğim çok süre vardı onu biraz dışarda bekleyeceğiz öyle düşünüyorum☺

Oh çok şükür canım gözün aydın 1 hafta çabucak geçer maşallah kilosu da çok güzel içim rahatladı ohh dedim

Yaaaa ama çok duygulandım ya neden böyle oldu ki anneligin kutlu olsun canimmmm arkadaşım rabbim sağlıcakla kavusmalar nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Aminn canım inşallah sağlıklı olsun tek istediğim, ben biraz toparlayınca akşam görebilirmişim oğlumu

Oh çok şükür canım gözün aydın 1 hafta çabucak geçer maşallah kilosu da çok güzel içim rahatladı ohh dedim
Sağol canım inşallah çabuk toparlar 1 hafta sonra alırım kucağıma, sütüm gelmesi için çay falan bakıcam şimdi o da gelirse süper olur

Sağol canım inşallah sağlıklı oldun karnımda bekleyeceğim çok süre vardı onu biraz dışarda bekleyeceğiz öyle düşünüyorum☺
Aynen öyle iyi olun sağlıklı olun da ha içeride ha dışarıda hastanede çok iyi bakacaklar zaten sonra da sen misler gibi bakarsın annesi sağ Salim tamamladın hamilelik yolculuğunu insan inanamıyor valla kese kalp atışı konuştuğumuz günlerden bu günlere

Tokattan direk İstanbula var canım başka uçak yok her türlü karayolu ile gideceğiz c
Bir şekilde gideriz sağsalim inşallah Şimdiden bunları düşünüp kendime dert edip stres olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…