2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende hep heyecanla bekliyordum kaç kg oldu felan diye ama kilosu az çıkıp geriden gelince sağlıkla gelsin de toplarız diyorum
Kuzum ultrason tahmini bisey soyliyor sakin moralini bozma. Bak benim arkadasima bu bebekcok iri ailede tombik var mi diyip durdular 40. Hafta dogdu 2600 hemde. Yani icini ferah tut

Kuzum ultrason tahmini bisey soyliyor sakin moralini bozma. Bak benim arkadasima bu bebekcok iri ailede tombik var mi diyip durdular 40. Hafta dogdu 2600 hemde. Yani icini ferah tut
Sağlıklı olsunlarda kilosu hoc mühim degil valla bak aceleci oğlüşumuz dogdu iki kilo çıktı benimkide ileri gorundu ama bellide olmaz bu isler beklenmedik biranda geliyorlar hayatimiza

Kuzum oğluşunun da senin de iyi olmasına çok çok sevindim aileniz hep musmutlu olsun kilosu da iyi maşallah en kısa sürede toparlayıp çıkacaktır, yürümeye başlayınca oğluşunu da göreceksin bence o da sütünü arttırabilir

Sağlıkla kucağına almana çok sevindim, rahatladım resmen bir hafta dediğin de hemen geçer yeterki sağlıkla çıkın hastaneden

Benim doktorum doğumdan bir ay önce dedi. Lansinosh kullanırız dedi.

Allah anneli babalı büyütsün, sağlıkla mutlulukla kucağına gelsin cincon

Sağol canım inşallah çabuk toparlar 1 hafta sonra alırım kucağıma, sütüm gelmesi için çay falan bakıcam şimdi o da gelirse süper olur
Tecrübeli anneler yazarlar şimdi biz de bakarız araştırır buluruz bir şeyler sağma makinen varmış o çözer inşallah işi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…