Kuzum ultrason tahmini bisey soyliyor sakin moralini bozma. Bak benim arkadasima bu bebekcok iri ailede tombik var mi diyip durdular 40. Hafta dogdu 2600 hemde. Yani icini ferah tut
Kuzum ultrason tahmini bisey soyliyor sakin moralini bozma. Bak benim arkadasima bu bebekcok iri ailede tombik var mi diyip durdular 40. Hafta dogdu 2600 hemde. Yani icini ferah tut
Sağlıklı olsunlarda kilosu hoc mühim degil valla bak aceleci oğlüşumuz dogdu iki kilo çıktı benimkide ileri gorundu ama bellide olmaz bu isler beklenmedik biranda geliyorlar hayatimiza
Kızlar ben iyiyim. Ağrım var ama serum rahmi toparlaması içinmiş ve sancı verirmiş. Bebeğim küvezde en az 1 hafta kalır demiş dr. İyiymiş hemşire iyi dedi daha yenidoğan doktoru görmedik , benim doktor iyi olduğunu söylemiş. 2 kiloyuz hemşireden rica ettim foto çekmiş 2 tane gördüm kocaman oğlum
Kuzum oğluşunun da senin de iyi olmasına çok çok sevindim aileniz hep musmutlu olsun kilosu da iyi maşallah en kısa sürede toparlayıp çıkacaktır, yürümeye başlayınca oğluşunu da göreceksin bence o da sütünü arttırabilir
Kızlar ben iyiyim. Ağrım var ama serum rahmi toparlaması içinmiş ve sancı verirmiş. Bebeğim küvezde en az 1 hafta kalır demiş dr. İyiymiş hemşire iyi dedi daha yenidoğan doktoru görmedik , benim doktor iyi olduğunu söylemiş. 2 kiloyuz hemşireden rica ettim foto çekmiş 2 tane gördüm kocaman oğlum
Kızlar meminto kremlerini sürmeye ne zaman başlıyoruz? Bebeimgeliyor hesabının sahibi Esra Hanım geçen video atmış 30. Hafta itibarıyla başlayın sürmeye diyor ama bana erken geldi sankim 36 da falan başlarım diyordum geç mi olur acaba?
Gümüş kapakları ne zaman takacağız bir de o da mı doğumdan önce?
Kızlar yoğun su gelişiyle hastaneye yattık 1 ay boyunca hastanedeydim su hergun gelmeye devam etti havuç suyu bol meyve destekle idare ettik. Geçen hafta kanama ve sancı eklenince normal doğum yaptık. 1790di kilomuz küvezde şu an bebiş çok şükür o da ben de iyiyiz. Süreç baya yordu doğum sonrası da enfeksiyonum yükseldiği için yine hastanedeydim evime yeni dönebildim. Allah hepinizin yardımcısı olsun bir nefeste kurtulun hepiniz inşallah