2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İse gidiyorum ya her sabah haaslamak zor geliyor ya
Doğrudur ben evden çalışıyorum o açıdan rahatça tüketiyorum sanırım. Yumurta evde hazırla iş yerinde ye tarzı bir şey de değil maalesef koktuğu için. Yumurta yemediğin günlerde protein miktarını artırabilirsen çok iyi olur köftedir tavuktur ( inşallah organik bulabiliyorsundur) balık gibi.

Herseyin organigini almaya calisiyorum ama iste ne kadar dogru soyluyolardie bilemiyorum ki

Ohh maşAllah içinde yok yok o ne öyle

Bende bu aralar günde 2 adet yumurta yiyorum arada kefir içiyorum ama süt hiç tüketemem sancıdan öldürür beni

Ozdilek pelus lardan alixam galiba
Bende dinarsu peluş aldım krem çok beğendim bu arada müslin örtüde aldım 3 lü 1 tane müslin battaniye aldım 3 lüyü emzirme örtüsü gibi kullanırım dedim reflü yatağının içine seririm dedim yazında kullanılır 9 aylık olcak zaten anca müslin battaniyide sırf yastık yaptırdım müslin ondan aldım fotoğraf çekerim

Tecrubeli annelere sorayim. Muslin ortu cok kullaniliyor mu kis bebesi olucaz sonucta bilemedim. Henuz almadim o yuzden
Tecrübeli değilim ama bence her türlü kullanılır diye düşünüyorum. Ayrıca yazında kullanırım diye düşünüyorum. 4 katlı 2 katlı ve tek katlı almışım bir kaç tane var. Birini şimdi doğumda çarşaf niyetine sereceğim mesela

Bende muslin battaniye alayim bari dedigin gibi alta falanda serilir

Bende bakayim mademm 1 tane vardi 2 tane daha alsam yeter sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…