Kızlar bugün çarşıya çıktım belim koptu resmen ama değdi miniğimin kapı süsü malzemelerini aldım bu modeli yapmayı düşünüyorum sadece isminin yazılması kaldı Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimize
Kızlar ben iyiyim. Ağrım var ama serum rahmi toparlaması içinmiş ve sancı verirmiş. Bebeğim küvezde en az 1 hafta kalır demiş dr. İyiymiş hemşire iyi dedi daha yenidoğan doktoru görmedik , benim doktor iyi olduğunu söylemiş. 2 kiloyuz hemşireden rica ettim foto çekmiş 2 tane gördüm kocaman oğlum
Eğer yulaf tadına çok aşina değilsen etinin ince öğütülmüş mavi paketi var. Onun tadı daha güzel ben kendime meyveli cevizli fıstıklı ezmeli sütlü ya da yoğurtlu bir kase yapıyorum. İşte ne seversem onu koyuyorum aslında içine.
Yaa kuzum sen diyetisyendin dimi. Ben mesela hergun yumurta yiyemiyorum ama hergun yogurt yiyorum sutu de hergun icemiyorum ama dengelemeye calisiyorum
Yaa kuzum sen diyetisyendin dimi. Ben mesela hergun yumurta yiyemiyorum ama hergun yogurt yiyorum sutu de hergun icemiyorum ama dengelemeye calisiyorum
Evet canım ama yumurtayı her gün öneririm. En sağlıklı protein. Hatta günde 2 tane bile yiyebilirsin. Sevmiyorsan peynirli omlet tarzı şeyler yapsan, ya da krep( ben bunu da yulaftan yapıyorum). Yani her gün bir tane de olsa yemen çok çok iyi olur
Sütü çok öneren biri değilim zaten aa hamilelikte ben de içmeye gayret gösteriyorum. Bir de kefir öneriyorum mutlaka her gün bir bardak tüketilmeli mutlaka
Evet canım ama yumurtayı her gün öneririm. En sağlıklı protein. Hatta günde 2 tane bile yiyebilirsin. Sevmiyorsan peynirli omlet tarzı şeyler yapsan, ya da krep( ben bunu da yulaftan yapıyorum). Yani her gün bir tane de olsa yemen çok çok iyi olur
Sütü çok öneren biri değilim zaten aa hamilelikte ben de içmeye gayret gösteriyorum. Bir de kefir öneriyorum mutlaka her gün bir bardak tüketilmeli mutlaka