2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah tosuncuğa ya. Çok sevindim ikinizin de iyi olmanıza İnşallah küvezden de çıkacak güçlenecek

Canim yulaf cok kilo aldiriyormus bebege haberin olsun hem senin icinde saglikli bir ogunu oyle gecirebilirsin
Yulaf mı hımm onuda denerim canım yarın alıyım yulaf yoğurtlarım
Biz hep ultrasonu baz alıyoruz demek Farklı olabiliyor muş
Evet oynamalar olabiliyormuş kapı süsü fikrin çok güzel canım
Evet canım yulaf hem çok iyi bir besin kaynağı. Shake tarzı içecekler de yapabilirsin yulaflı muzlu D dra21
Yarın aldırıcam kuzum annemdeyim blanderı yok içeçek için evimde olsa yapardım

Eğer yulaf tadına çok aşina değilsen etinin ince öğütülmüş mavi paketi var. Onun tadı daha güzel ben kendime meyveli cevizli fıstıklı ezmeli sütlü ya da yoğurtlu bir kase yapıyorum. İşte ne seversem onu koyuyorum aslında içine.

Yaa kuzum sen diyetisyendin dimi. Ben mesela hergun yumurta yiyemiyorum ama hergun yogurt yiyorum sutu de hergun icemiyorum ama dengelemeye calisiyorum
Evet canım ama yumurtayı her gün öneririm. En sağlıklı protein. Hatta günde 2 tane bile yiyebilirsin. Sevmiyorsan peynirli omlet tarzı şeyler yapsan, ya da krep( ben bunu da yulaftan yapıyorum). Yani her gün bir tane de olsa yemen çok çok iyi olur
Sütü çok öneren biri değilim zaten aa hamilelikte ben de içmeye gayret gösteriyorum. Bir de kefir öneriyorum mutlaka her gün bir bardak tüketilmeli mutlaka

İse gidiyorum ya her sabah haaslamak zor geliyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…