2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende dedim 6-9 triko bide pekış hırkalardan alayım dedim dün ama param kalmadı lcwde güzelde indirim vardı aslında maşAllah kuzum güzel günlerde giysin
Kuzum ben hepsi buradadan cok aliyorum tiffany marka urunler orda cok uygun oluyor kumasida yumusacik birde june marka

Kizlar ben biraz abartmisim sanki ama 9-12 lerde var azda olsa
Güle güle kullansın sağlıklı güzel günlerde
Çok güzel olmuş, eline sağlık Ben hala isim bulamadim , isimli olan şeyleri yapamiyorum o yüzden.

Tecrubeli annelere sorayim. Muslin ortu cok kullaniliyor mu kis bebesi olucaz sonucta bilemedim. Henuz almadim o yuzden
Kuzum kucağa alırken ya da koltuğa koyarken ya da başka bir yere gittiniz yani yabancı yüzeylerde akarlar çok oluyor her türlü kullanılıyor o yüzden sadece kundak örtü olarak düşünme

Güle güle kullansın sağlıklı güzel günlerde

Çok güzel olmuş, eline sağlık Ben hala isim bulamadim , isimli olan şeyleri yapamiyorum o yüzden.
Sağ olasın canım seni en iyi ben anlarım isimde o kadar zorlandım kiiiii gittim duru koydum pes ettim artık eşimin istediği isim oldu benim de içime sindi tabi artık

Tecrubeli annelere sorayim. Muslin ortu cok kullaniliyor mu kis bebesi olucaz sonucta bilemedim. Henuz almadim o yuzden
Sürekli kusuyor örtü olarak alta her yer kullanilir birkactane olmali ben ilkten birtane aldm sonra a101 de pike tarzi vardi baya kalinligi iyi onu çarsaf olarak kullanirim artik digerinide emzirme icin yada koltuga bile koysan örtü olarak kullanabilirsin penye battaniyede ayni isi gorur aldiysan oda yeterli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…