Bende dedim 6-9 triko bide pekış hırkalardan alayım dedim dün ama param kalmadı lcwde güzelde indirim vardı aslında maşAllah kuzum güzel günlerde giysin
Eki Görüntüle 3285822
ay kızlarrrr kapı süsümüzü sonunda tamamladım bitti şu otları baya yol kenarlarından topladım. Tohumlar ve fiyonkda gelin çiçeğimden ortaya karışık oldu içime sindi @Papatyamaviss bak Nasıl da Duruyu koydum.
Ah hayatım hadı gozun aydın Hemen eczaneden bestlak yada galactago al kullanmaya başla , pompayla belırlı aralıklarla cok uzun olmayan uyarmalar yap kremlerını sur yıne
Eki Görüntüle 3285822
ay kızlarrrr kapı süsümüzü sonunda tamamladım bitti şu otları baya yol kenarlarından topladım. Tohumlar ve fiyonkda gelin çiçeğimden ortaya karışık oldu içime sindi @Papatyamaviss bak Nasıl da Duruyu koydum.
Kuzum kucağa alırken ya da koltuğa koyarken ya da başka bir yere gittiniz yani yabancı yüzeylerde akarlar çok oluyor her türlü kullanılıyor o yüzden sadece kundak örtü olarak düşünme
Sağ olasın canım seni en iyi ben anlarım isimde o kadar zorlandım kiiiii gittim duru koydum pes ettim artık eşimin istediği isim oldu benim de içime sindi tabi artık
Eki Görüntüle 3285822
Kuzum kucağa alırken ya da koltuğa koyarken ya da başka bir yere gittiniz yani yabancı yüzeylerde akarlar çok oluyor her türlü kullanılıyor o yüzden sadece kundak örtü olarak düşünme
Sürekli kusuyor örtü olarak alta her yer kullanilir birkactane olmali ben ilkten birtane aldm sonra a101 de pike tarzi vardi baya kalinligi iyi onu çarsaf olarak kullanirim artik digerinide emzirme icin yada koltuga bile koysan örtü olarak kullanabilirsin penye battaniyede ayni isi gorur aldiysan oda yeterli olur