ben bugün egepol hastanesine gittim.800 tl ye yakın muane ücreti.doğumada 25 dedilerİnşallah, bizde bebislerimizde saglıklı olsun.
Bı kaç özel hastaneyi aradım muayene ücretini sordum.İki tanesi op.dr. 750, Doç. 850 civarı derken , bı tanesi opr. Dr. 1200, doç.2100 dedi , 2100 muayene için vercem de doğumda ev araba parasımı isteyecekler acaba?
Biri yüz yüze görüşmede mesai saatlerinde doğum ücret bilgisi veririz dedi, eşim yarın orayla gidip görüşecek.Digerinden de randevu alıp giderim olmazsa, süreç ve doğum ücreti hakkında bilgi alırım.
Teşekkür ederim hepinize
Ay inşallah hadi bakalım
Ya çok saçma değil mi Eskişehir ne alakaAntalya'dan kaçtım diyordum Antalya 34 görünüyodu dün Ama yine de Eskişehir'in 40 derecesiyle Antalya'nınki aynı değil bence, burda daha rahatım nefes alınıyor, dışarda yürünüyor falan
Anlayışlı eş candır vallahi.Yook eşim yapar hatta haberi olsa kızar bile yorulma diye ama olmuyor işte her an kapı çalacak biri gelecek gibi telaşlanıyorum pis olunca. Yatak odası ve çocuk odası kaldı onları da biraz yatar dinlenir öyle yaparım çunkuuğğ sıcak çok fena
Eskişehirin havası kuru ya o yüzden o kadar hissedilmiyor Antalya çok nemli hava alınmıyor resmenAy inşallah hadi bakalım
Ya çok saçma değil mi Eskişehir ne alakaAntalya'dan kaçtım diyordum Antalya 34 görünüyodu dün Ama yine de Eskişehir'in 40 derecesiyle Antalya'nınki aynı değil bence, burda daha rahatım nefes alınıyor, dışarda yürünüyor falan
Kuzumm çok sevindim çok iyi haber bu demek ki ciğerleri gelişiyor miniğin
Teyzesi yesin o minnak parmakları
Maşallahaz kaldı kavuşmalara
Çok şükür bin şükür canımm annesinden güç alıyor beyefendi toparlıycak tabikii
Ay inşallah hadi bakalım
Çok şükür kızlar, gerçekten hergün iyi haber aldıkça çok mutlu oluyorumNe kadar güzel solunumu iyiye gidiyor maşAllah
Bekliyoruz kuzumÇok şükür kızlar, gerçekten hergün iyi haber aldıkça çok mutlu oluyorumKucağıma alıp eve geldiğim haberini sizlere vermeyi dört gözle bekliyorum
İzmir ücretleri değil mi bunlarİnşallah, bizde bebislerimizde saglıklı olsun.
Bı kaç özel hastaneyi aradım muayene ücretini sordum.İki tanesi op.dr. 750, Doç. 850 civarı derken , bı tanesi opr. Dr. 1200, doç.2100 dedi , 2100 muayene için vercem de doğumda ev araba parasımı isteyecekler acaba?
Biri yüz yüze görüşmede mesai saatlerinde doğum ücret bilgisi veririz dedi, eşim yarın orayla gidip görüşecek.Digerinden de randevu alıp giderim olmazsa, süreç ve doğum ücreti hakkında bilgi alırım.
Teşekkür ederim hepinize
Gayet guzel cıcı olmus bence ya ben cok begendımKızlar evde taşlardan telim vardı böyle bir taç yaptım kendime hastane için sade birşey ama bilemedim ya kötü mü olmuş sizce basit mi fotoğraflarda nasıl durur bilmiyorum ama
Resmen ticarete donusmusDoğum ücretleri bu yıl inanılmaz arttı hem enflasyon hem de ocak ve temmuzda zam gelmesi cidden kötü oldu. Artık çok muayenemiz kalmadı o ücretleri halletsen bile (kontrol süresi dolmadan kontrole de gitme hakkını kullanarak) dediğin gibi doğum ücretleri uçuyor. Ve geçen gün epidural için + ücret istendiğini burada arkadaşlar konuşurken öğrendimhem doğum parası verip hem de epidural istedim diye + mı vereceğim? Çok saçma bence. Hastanelerle detaylı konuşmak gerekiyor artık.
Amin canım benim sağolasınBen normalde libidosu çok yüksek bir insandım hamilelikte bişi oldu bana aman olmasa da olur kafasındayım sdjfnhdçkg
Ayda 1 kere falan anca yapıyoruz, zaten pozisyon sıkıntısı çekiyoruz..
Bi de bi kere noldu biliyo musunyaklaşık 2 ay önceydi sanırım tam hatırlamıyorum eşimle ilişkiye girmiştik bebek de çok hareketliydi o esnada bildiğin eşime tekme attı benim mekanıma benden başkası giremez der gibi ahahah şok olmuştuk adam atamadı hala üstünden onun şokunu
ne o çok yanaşabiliyor ne ben
ay ay ay maşallaahh
Ya sen bir şeyler yazınca benim gözlerim doluyor :)) harika gidiyor süreciniz kuzum maşallah
Annemin önceden planlanmış bir seyahati vardı bebek 35-36 haftalık olduğunda dönecek psikolojik olarak annem gelmeden doğuma hazırlık için hiçbir şey yapmak istemiyorumaman erken gelmesin nolur nolmaz
Kız ben işin bu boyutunu hiç düşünmemiştim anaa
Kuzum yaa Allah şifa versin inşallah tez zamanda iyileşirsin ya
Ben gün içinde nefes alamıyorum daralıyorum bazen.. Uykularda sorun yok çok şükür (popomu kaşıyayım)
Ben de ben dee. Hatta durup durup uyku bastırıyor Allah Allah diyorum bu süreçleri geride bırakmamış mıydık
Benim 2. doz aşım çok az ağrı yapmıştı kuzum innşallah sende de ağrı sızı olmaz
Nasıl becerdim anlamıyorum diyor vantilatörün karşısından ayrılmayan kız...
Çok geçmiş olsun yavrum ya havalar da basık nemli o da tetikliyor bence.
Rica ederim ben çok memnun kaldım umarım sende yaptırsınAy evet sitede cok guzel seyler var
Tesekkur ederim canim
Sqğol kuzum sen nasılsınGeçmiş olsun canım. C vitamini al bol bol. Boğaz yumuşatması için ılık limonlu su yapabilirsin hem vitamin olur hem rahatlatır
Ben bebişimden iyi haber aldıkça iyi oluyorumSqğol kuzum sen nasılsın
Bunu ben de düşünüyorum, çok hareketli ama gece pek uyanmıyorum ya o da bana uyuyor ya da gamsızlıkBenim bebik de genelde sağda, eğer sağ tarafıma yatarsam kuduruyor resmen kaaalk diye skjdfhdkg
Ben soldayken daha sakin. Bir de kızlar ben hareketli olsa bile uyuyorum ya. Rahatsız olmuyorum, uyandırmıyor da hiç. Bazen düşünüyorum bebiş geceleri uyuyor mu yoksa ben mi gamsızım
Çok tatlı bence, sadeKızlar evde taşlardan telim vardı böyle bir taç yaptım kendime hastane için sade birşey ama bilemedim ya kötü mü olmuş sizce basit mi fotoğraflarda nasıl durur bilmiyorum ama
Ne güzel ya sana da çok geçmiş olsunBen bebişimden iyi haber aldıkça iyi oluyorumSezeryanın hiç sıkıntısı olmadı rahat hareket ediyorum, ağrı falan da yok.
Çok hoş olmuş bence bak ben kendime taç almadım bir de ona bakayımKızlar evde taşlardan telim vardı böyle bir taç yaptım kendime hastane için sade birşey ama bilemedim ya kötü mü olmuş sizce basit mi fotoğraflarda nasıl durur bilmiyorum ama
Yaa gerçekten mii sevindim o zamanGayet guzel cıcı olmus bence ya ben cok begendım
Teşekkür ederim canım esilaaksesuardan yaptırdım instagramda 280 tl idiÇok hoş olmuş bence bak ben kendime taç almadım bir de ona bakayım
Bu arada şu müslin yastığı nerden yaptırmıştın canım çok hoş görünüyordu bende bakayım bi belki yaptırırım
Sağol canımBunu ben de düşünüyorum, çok hareketli ama gece pek uyanmıyorum ya o da bana uyuyor ya da gamsızlık
Çok tatlı bence, sade
Ne güzel ya sana da çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?