2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ben bugün egepol hastanesine gittim.800 tl ye yakın muane ücreti.doğumada 25 dediler

.,,

Aslında coğrafi açıdan yazın en sıcak bölge Güneydoğu Anadolu, kışın en sıcak bölge Akdeniz. Ama deniz faktörü de olunca, Akdeniz kıyıları nemden dolayı daha bunaltıcı geliyor insana.

Anlayışlı eş candır vallahi.
Ama ev kirliyken mutlaka birinin gelesi tutuar Murphy kanunları
Aynen biraz dinlen kuzum hava fena. İnsan oturduğu yerde terliyor hareketliyken ooy oyy....

Eskişehirin havası kuru ya o yüzden o kadar hissedilmiyor Antalya çok nemli hava alınmıyor resmen

Benim bebik de genelde sağda, eğer sağ tarafıma yatarsam kuduruyor resmen kaaalk diye skjdfhdkg
Ben soldayken daha sakin. Bir de kızlar ben hareketli olsa bile uyuyorum ya. Rahatsız olmuyorum, uyandırmıyor da hiç. Bazen düşünüyorum bebiş geceleri uyuyor mu yoksa ben mi gamsızım

Kuzumm çok sevindim çok iyi haber bu demek ki ciğerleri gelişiyor miniğin

Teyzesi yesin o minnak parmakları

Maşallah az kaldı kavuşmalara

Çok şükür bin şükür canımm annesinden güç alıyor beyefendi toparlıycak tabikii

Ne kadar güzel solunumu iyiye gidiyor maşAllah
Çok şükür kızlar, gerçekten hergün iyi haber aldıkça çok mutlu oluyorum Kucağıma alıp eve geldiğim haberini sizlere vermeyi dört gözle bekliyorum

İzmir ücretleri değil mi bunlar

Resmen ticarete donusmus burada dogum parasi nekadar hic bilmiyorum bile hic ne konusuluyo ne soruluyo
Merak ettim ebeye gidince sorucam

Amin canım benim sağolasın

Bunu ben de düşünüyorum, çok hareketli ama gece pek uyanmıyorum ya o da bana uyuyor ya da gamsızlık
Kızlar evde taşlardan telim vardı böyle bir taç yaptım kendime hastane için sade birşey ama bilemedim ya kötü mü olmuş sizce basit mi fotoğraflarda nasıl durur bilmiyorum ama
Çok tatlı bence, sade
Ben bebişimden iyi haber aldıkça iyi oluyorum Sezeryanın hiç sıkıntısı olmadı rahat hareket ediyorum, ağrı falan da yok.
Ne güzel ya sana da çok geçmiş olsun

Kızlar evde taşlardan telim vardı böyle bir taç yaptım kendime hastane için sade birşey ama bilemedim ya kötü mü olmuş sizce basit mi fotoğraflarda nasıl durur bilmiyorum ama
Çok hoş olmuş bence bak ben kendime taç almadım bir de ona bakayım
Bu arada şu müslin yastığı nerden yaptırmıştın canım çok hoş görünüyordu bende bakayım bi belki yaptırırım

Gayet guzel cıcı olmus bence ya ben cok begendım
Yaa gerçekten mii sevindim o zaman
Çok hoş olmuş bence bak ben kendime taç almadım bir de ona bakayım
Bu arada şu müslin yastığı nerden yaptırmıştın canım çok hoş görünüyordu bende bakayım bi belki yaptırırım
Teşekkür ederim canım esilaaksesuardan yaptırdım instagramda 280 tl idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…