İşte o psikoloji,stres ile hazır remisyonda iken atak gecirmekde istemiyorum.Gastro doktoru normal doğum olacaksa da bizim açımızdan bi sıkıntı yok dedi.Sonuclarda güzel cıkıyor çok şükür.Ben yanımda birilerinin olmasını tercih ederdim burda birgün eğitim araştırmada doğumhanede yatışım oldu ne telefonumu yanıma almama izin verdiler ne aynı hastanede çalışan eşimi psikolojik olarak zorlandım aynı hastalıktan müzdarip biri olarsk remisyondayken sorun olacağını düşünmüyorum
Sen kaynana ben teyze takılıyoruzHahaha kaynana gibi konuştum dimikendi kendime güldüm
Küçük bir şey yapalım bari içimizde kalmasınbi çiçek 2 balon çikolata kolonya tamamdır
Canım bence Sağlığın için neresi iyi olacaksa onu tercih et madem bi rahatsızlığın var endişe ile ne olacak korkusu yeter insana. Süslemeni vs Mevlüt gibi birşey yaparsan orda acısını çıkarırsın
Sumak var yapıyım kuzumKuzum bogazin icin sumak kaynat suyuyla gargara yap cok iyi geliyor. Karadut ozu vs bunlarda ayni sekilde
Benimde hastane ziyareti olmuyacakSen kaynana ben teyze takılıyoruz
Benımde hastane zıyaretı olmayacağı ıcın eve ufak bı Kose hazırlamayı düşünüyorum cıkolata kolonya kapı süsü fln gıbı
Kızlar bu arada biraz özel olacak ama cinsel ilişki durumu nasıl oluyor yani 2 hafta kadar önce bende nst de düzensiz sancı çıktığından beri eşim bir şey olur kasılma artar diye yanaşmıyor ben bir şey olmaz diyorum ama o korkuyor doktora da sormayı unuttuk kontrolde adamı bunun için aramam mesaj atmam da saçma olurValla bilemedim ne olacak böyle sanki hormonlar tavan da yaptı adamın üstüne atlayasım var
ay ay ay maşallaahh
Ya sen bir şeyler yazınca benim gözlerim doluyor :)) harika gidiyor süreciniz kuzum maşallahKızlar sütten de bahsedeyim doğumdan sonra sütü hemen gelmeyen olursa aklında kalsın ☺ İlk gün hiç süt gelmedi. 2.gün 0.5-1 ml arası geldi 2 kere. 3.gün 1 ml 2 ml derken akşama 5e kadar çıktı bugün 4.günümüz ve 20 ml kadar geldi bir sağmada. Yani artıyor ☺ Moralimi bozmuyorum ama oğlumu gördükçe daha da inanıyorum çabuk iyi olacağına. Bugün ben yanındayken gözlerini açmaya çalıştı , neresine dokunsam kıpırdandı. Dün ağız bezlerinden getir kokunu hissetsin demişlerdi ya yarın da onu bana vereceklermiş kokusunu çekeyim sütüm artsın diye
Annemin önceden planlanmış bir seyahati vardı bebek 35-36 haftalık olduğunda dönecek psikolojik olarak annem gelmeden doğuma hazırlık için hiçbir şey yapmak istemiyorumKızlar doğuma hazırlık için yotube videosu izliyor musunuz egzersiz nefes gibi videolar
Kız ben işin bu boyutunu hiç düşünmemiştim anaaDüşünki sadece yatak odasında rahattın artık orda da rahat olamayacaksın ahahahahahahhaha
Kızlar selam öyle perişanım ki burnum tamamen tıkalı bir yandan gözlerimden bir yandan burnumdan akıyor arada kötü öksürüyorum burun spreyi aldım bugün 4 saat uyudum hala ayaktayım yatamıyorum oturuyorum dua edin bir an evvel geçsin inşallah
Ben gün içinde nefes alamıyorum daralıyorum bazen.. Uykularda sorun yok çok şükür (popomu kaşıyayımKızlar nefes alamamaktan uyuyamıyorum daha bugün oldu bu patlicak gibi hissediyorum böyle hisseden var mı?
Ben de ben dee. Hatta durup durup uyku bastırıyor Allah Allah diyorum bu süreçleri geride bırakmamış mıydıkKizlarrr gunaydinnben ilk trimeser gibi erkenden gidiyorum uykuya
Benim 2. doz aşım çok az ağrı yapmıştı kuzum innşallah sende de ağrı sızı olmazGünaydın güzel anneler ,
2. Tetanoz asini yaptirmaya gidiyorum.
Nasıl becerdim anlamıyorum diyor vantilatörün karşısından ayrılmayan kız...Günaydın kızlarNasıl bu kadar cok hasta olmayı becerdım ben bu yaz anlamıyorum kulaklarıma kadar şişti boğazım burnum sıpır sıpır
Yazın basından berı dondurma dıyorum ıyılesıpte adam akıllı yıyemedım bıle
Ne yapacağımı şaşırdım artık ya
Ben bu süreci yalnız geçirmek istemiyorum senin yerinde olsam eğer diğer doktorun hastalığın için sıkıntı görmüyorsa o hastane ile devam etmezdim. ☹ Psikolojik ve duygusal olarak yıpranabilirsin. Bence özelin sezaryen sevdalısı olması biraz abartılıyor ya. Arkadaşım normal planlıyordu özelde bebiş erken geldiği için sezaryen oldu. Eşimin iş arkadaşları var onlar da özelde normal planlıyorlar. Biz daha konuşmadık bebeğin pozisyonuna göre karar veririz dedi sadece doktorumuz (bizimki makat gelişte). O yüzden bence bu konuya göre karar verme normali de desteklerler.Benim çok hoşuma gidiyor süslemeli şeyler abartı olmamak koşuluyla, evdeki malzemelerle yapılabilinir böyle sık bir masa.Bikac balon falan.
Bende şöyle bir sıkıntı var.Doktora Ege üniversitesinde hocaya gidiyorum.Dogumu orda yaparsam hocaya yine özel deki ücrete yaklaşık bir ödeme yapacağım.Sanci başladığında içeri alıyorlar ,aile ile gorusmeyorsun doğuma kadar, doğumdan sonra bir gece yoğun bakımda bekletiyorlarmis, yine ailenle gorusemiyorsun.Bu zor anları tek başına geçirmek nasıl bir psikoloji olur?Odalar iki kişilik, başka bir aile ve gelen gidenleriyle aynı odada olmak ne kadar mantıklı? Özel oda var ama o gün dolu olma ihtimali var.Oda suslemesi ,doğum fotoğrafçısı vs. Bişey yapamam .
Bir özel hastaneden randevu alıp gidip gorussem diyorum.Konfor,hijyen açısından çok iyi ama normal olcaksa da sezeryan sevdalısı olmaları tedirgin ediyor.
Şuana kadar kendi doktorum normal-sezeryan bişey demedi.
Birde barsak hastaligimdan dolayı ege de başlamıştım kadın Doğuma , Teferruatlı hastane , olası bı durumda müdahale edilir falan diye.Kafam karışık çok, geç kalmadan bi karar vermem lazım ,
Ne yapmalıyım sizce?
Bana da karnın da tok olsun dedilerYa bana nstye ac gelme dediler. Sanirim bebis hareket etmez diyeama benimki fildir fildirdi hemsire guluyor
Amaaann boşver dip köşe yapma sil süpür yeter de artar bileDurum bildiriyorum "tarlada bostan yan gel yat Osman" pozisyonuna geçiş sağlanamadı şöööyle kafamı kaldırıp bakınca evi bk götürdüğünü farkettim the dip köşe temizlik and Fatma akşama pert
Dip köşe şu halinle biraz şov olmaz mı canına yazık yav...Durum bildiriyorum "tarlada bostan yan gel yat Osman" pozisyonuna geçiş sağlanamadı şöööyle kafamı kaldırıp bakınca evi bk götürdüğünü farkettim the dip köşe temizlik and Fatma akşama pert
Bakalım Eskişehire geleyim de doğum için o zaman alırım çarşıdan bir iki süsHahaha kaynana gibi konuştum dimikendi kendime güldüm
Küçük bir şey yapalım bari içimizde kalmasınbi çiçek 2 balon çikolata kolonya tamamdır
Canım bence Sağlığın için neresi iyi olacaksa onu tercih et madem bi rahatsızlığın var endişe ile ne olacak korkusu yeter insana. Süslemeni vs Mevlüt gibi birşey yaparsan orda acısını çıkarırsın
Nasılda benı biliyorBen normalde libidosu çok yüksek bir insandım hamilelikte bişi oldu bana aman olmasa da olur kafasındayım sdjfnhdçkg
Ayda 1 kere falan anca yapıyoruz, zaten pozisyon sıkıntısı çekiyoruz..
Bi de bi kere noldu biliyo musunyaklaşık 2 ay önceydi sanırım tam hatırlamıyorum eşimle ilişkiye girmiştik bebek de çok hareketliydi o esnada bildiğin eşime tekme attı benim mekanıma benden başkası giremez der gibi ahahah şok olmuştuk adam atamadı hala üstünden onun şokunu
ne o çok yanaşabiliyor ne ben
ay ay ay maşallaahh
Ya sen bir şeyler yazınca benim gözlerim doluyor :)) harika gidiyor süreciniz kuzum maşallah
Annemin önceden planlanmış bir seyahati vardı bebek 35-36 haftalık olduğunda dönecek psikolojik olarak annem gelmeden doğuma hazırlık için hiçbir şey yapmak istemiyorumaman erken gelmesin nolur nolmaz
Kız ben işin bu boyutunu hiç düşünmemiştim anaa
Kuzum yaa Allah şifa versin inşallah tez zamanda iyileşirsin ya
Ben gün içinde nefes alamıyorum daralıyorum bazen.. Uykularda sorun yok çok şükür (popomu kaşıyayım)
Ben de ben dee. Hatta durup durup uyku bastırıyor Allah Allah diyorum bu süreçleri geride bırakmamış mıydık
Benim 2. doz aşım çok az ağrı yapmıştı kuzum innşallah sende de ağrı sızı olmaz
Nasıl becerdim anlamıyorum diyor vantilatörün karşısından ayrılmayan kız...
Çok geçmiş olsun yavrum ya havalar da basık nemli o da tetikliyor bence.
Oh mis yeter bebeğimSen kaynana ben teyze takılıyoruz
Benımde hastane zıyaretı olmayacağı ıcın eve ufak bı Kose hazırlamayı düşünüyorum cıkolata kolonya kapı süsü fln gıbı
Ben de bu hafta inşallah kendimi iyi hissedersem bi bakmak istiyorum çarşıya. Ama hava çok sıcak yaavvvBakalım Eskişehire geleyim de doğum için o zaman alırım çarşıdan bir iki süs
Ah keşke yetse bacım 10 gün de bi kere sildim süpürdüm her şey benim evde yapıldı sağolsun kv de sabah binmiş yaylaya gitmiş oğlu gidince gerek kalmadı bizeAmaaann boşver dip köşe yapma sil süpür yeter de artar bile
Evet yazık biliyorum daa gözüm görüyor napiiim ev pis olunca yemek yiyesim bile gelmiyorDip köşe şu halinle biraz şov olmaz mı canına yazık yav...
Canım Tunalı, Sakarya 2 Caddesinde Pasta Stil diye bir yer var içinde istediğin parti ve pasta malzemesini bulabilirsin daha önce oradan alışveriş yaptım yine oradan alırım.Bakalım Eskişehire geleyim de doğum için o zaman alırım çarşıdan bir iki süs
Çok şükür ne güzel doğumdan sonrada inşAllah böyle gideriz ben daha doktoruma soramadım normal doğumu sezeryanıİşte o psikoloji,stres ile hazır remisyonda iken atak gecirmekde istemiyorum.Gastro doktoru normal doğum olacaksa da bizim açımızdan bi sıkıntı yok dedi.Sonuclarda güzel cıkıyor çok şükür.
Bravo kvAh keşke yetse bacım 10 gün de bi kere sildim süpürdüm her şey benim evde yapıldı sağolsun kv de sabah binmiş yaylaya gitmiş oğlu gidince gerek kalmadı bize
Gördüm canım iyiye gidiyoruz çok şükürNaptın Kuzey beyi görmeye gittin mi canım?
Aynen ya dün eskişehirde türkiyenin en sıcak yaz günü olarak ölçülmüş 49.5 dereceBen de bu hafta inşallah kendimi iyi hissedersem bi bakmak istiyorum çarşıya. Ama hava çok sıcak yaavvv
Çok iyi canım hemen ss aldım bakarım kesin nerde yapacağım belli olsun daCanım Tunalı, Sakarya 2 Caddesinde Pasta Stil diye bir yer var içinde istediğin parti ve pasta malzemesini bulabilirsin daha önce oradan alışveriş yaptım yine oradan alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?