2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İşte o psikoloji,stres ile hazır remisyonda iken atak gecirmekde istemiyorum.Gastro doktoru normal doğum olacaksa da bizim açımızdan bi sıkıntı yok dedi.Sonuclarda güzel cıkıyor çok şükür.

Sen kaynana ben teyze takılıyoruz
Benımde hastane zıyaretı olmayacağı ıcın eve ufak bı Kose hazırlamayı düşünüyorum cıkolata kolonya kapı süsü fln gıbı

Benımde hastane zıyaretı olmayacağı ıcın eve ufak bı Kose hazırlamayı düşünüyorum cıkolata kolonya kapı süsü fln gıbı
Benimde hastane ziyareti olmuyacak
Sadece esim ve cocuklarim olacak 3gun boyunca
Evde hic bi kose dusunmuyorum bile cunku tasinma asamasinda olacaz

Ben normalde libidosu çok yüksek bir insandım hamilelikte bişi oldu bana aman olmasa da olur kafasındayım sdjfnhdçkg
Ayda 1 kere falan anca yapıyoruz, zaten pozisyon sıkıntısı çekiyoruz..
Bi de bi kere noldu biliyo musun yaklaşık 2 ay önceydi sanırım tam hatırlamıyorum eşimle ilişkiye girmiştik bebek de çok hareketliydi o esnada bildiğin eşime tekme attı benim mekanıma benden başkası giremez der gibi ahahah şok olmuştuk adam atamadı hala üstünden onun şokunu
ne o çok yanaşabiliyor ne ben

ay ay ay maşallaahh
Ya sen bir şeyler yazınca benim gözlerim doluyor :)) harika gidiyor süreciniz kuzum maşallah
Kızlar doğuma hazırlık için yotube videosu izliyor musunuz egzersiz nefes gibi videolar
Annemin önceden planlanmış bir seyahati vardı bebek 35-36 haftalık olduğunda dönecek psikolojik olarak annem gelmeden doğuma hazırlık için hiçbir şey yapmak istemiyorum aman erken gelmesin nolur nolmaz
Düşünki sadece yatak odasında rahattın artık orda da rahat olamayacaksın ahahahahahahhaha
Kız ben işin bu boyutunu hiç düşünmemiştim anaa
Kuzum yaa Allah şifa versin inşallah tez zamanda iyileşirsin ya
Kızlar nefes alamamaktan uyuyamıyorum daha bugün oldu bu patlicak gibi hissediyorum böyle hisseden var mı?
Ben gün içinde nefes alamıyorum daralıyorum bazen.. Uykularda sorun yok çok şükür (popomu kaşıyayım )
Kizlarrr gunaydinn ben ilk trimeser gibi erkenden gidiyorum uykuya
Ben de ben dee. Hatta durup durup uyku bastırıyor Allah Allah diyorum bu süreçleri geride bırakmamış mıydık
Günaydın güzel anneler ,
2. Tetanoz asini yaptirmaya gidiyorum.
Benim 2. doz aşım çok az ağrı yapmıştı kuzum innşallah sende de ağrı sızı olmaz
Nasıl becerdim anlamıyorum diyor vantilatörün karşısından ayrılmayan kız...
Çok geçmiş olsun yavrum ya havalar da basık nemli o da tetikliyor bence.

Ben bu süreci yalnız geçirmek istemiyorum senin yerinde olsam eğer diğer doktorun hastalığın için sıkıntı görmüyorsa o hastane ile devam etmezdim. ☹ Psikolojik ve duygusal olarak yıpranabilirsin. Bence özelin sezaryen sevdalısı olması biraz abartılıyor ya. Arkadaşım normal planlıyordu özelde bebiş erken geldiği için sezaryen oldu. Eşimin iş arkadaşları var onlar da özelde normal planlıyorlar. Biz daha konuşmadık bebeğin pozisyonuna göre karar veririz dedi sadece doktorumuz (bizimki makat gelişte). O yüzden bence bu konuya göre karar verme normali de desteklerler.

Ya bana nstye ac gelme dediler. Sanirim bebis hareket etmez diye ama benimki fildir fildirdi hemsire guluyor
Bana da karnın da tok olsun dediler

Amaaann boşver dip köşe yapma sil süpür yeter de artar bile

Dip köşe şu halinle biraz şov olmaz mı canına yazık yav...

Bakalım Eskişehire geleyim de doğum için o zaman alırım çarşıdan bir iki süs

Nasılda benı biliyor

Oh mis yeter bebeğim Allah nasip ederse inşallah ben de Mevlüt’e daha çok özenirim hastaneye çünkü sadece ailelerimiz gelecek başka gelen olmayacak.

İşte o psikoloji,stres ile hazır remisyonda iken atak gecirmekde istemiyorum.Gastro doktoru normal doğum olacaksa da bizim açımızdan bi sıkıntı yok dedi.Sonuclarda güzel cıkıyor çok şükür.
Çok şükür ne güzel doğumdan sonrada inşAllah böyle gideriz ben daha doktoruma soramadım normal doğumu sezeryanı

Ah keşke yetse bacım 10 gün de bi kere sildim süpürdüm her şey benim evde yapıldı sağolsun kv de sabah binmiş yaylaya gitmiş oğlu gidince gerek kalmadı bize
Bravo kv Benim de annem gelip sildi, süpürdü eşim de nazlanarak camları sildi. Sonra söylendi falan yorulmuş ablamları çağırayım bir dahakine gelsinler falan dedi. Gelirler mi? Pek sanmam kendi göbeğimizi kendimiz keseriz yine

Ben de bu hafta inşallah kendimi iyi hissedersem bi bakmak istiyorum çarşıya. Ama hava çok sıcak yaavvv
Aynen ya dün eskişehirde türkiyenin en sıcak yaz günü olarak ölçülmüş 49.5 derece
Canım Tunalı, Sakarya 2 Caddesinde Pasta Stil diye bir yer var içinde istediğin parti ve pasta malzemesini bulabilirsin daha önce oradan alışveriş yaptım yine oradan alırım.
Çok iyi canım hemen ss aldım bakarım kesin nerde yapacağım belli olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…