2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Anlayışlı eş candır vallahi.
Ama ev kirliyken mutlaka birinin gelesi tutuar Murphy kanunları
Aynen biraz dinlen kuzum hava fena. İnsan oturduğu yerde terliyor hareketliyken ooy oyy....
Ondan diyorum ya kocam da kocam diye maşallah maşallah nazar değmesin evi pis görse benden önce başlar temizlemeye valla işi gücü bıraktım komşuda kahve içiyorum

Canim izmirde hangi doktorlari sordun fiyat olarak. Ben medicanaya gidiyorum baya ucuk burasi ama diger yerlerinde kalir yani yok

Gördüm canım iyiye gidiyoruz çok şükür enfeksiyonda azalma var, entübe diil artık burundan desteğe geçmişler. İnşallah iyi olacak kısa zamanda
İnşallah kuzum çok sevindim miniğin haberlerini gülümseyerek takip ediyorum bir an önce enfeksiyonu yenecek. Sen nasılsın?

Kızlar evde taşlardan telim vardı böyle bir taç yaptım kendime hastane için sade birşey ama bilemedim ya kötü mü olmuş sizce basit mi fotoğraflarda nasıl durur bilmiyorum ama
Çok güzel olmuş canım sade

Aaa bence çok hoş olmuş. Hiç de başit durmuyor gayet de taşlı yani saç makyajla çok şık durur
Çok beğendim çok zarif hoş duruyor
İnşallah kuzum çok sevindim miniğin haberlerini gülümseyerek takip ediyorum bir an önce enfeksiyonu yenecek. Sen nasılsın?

Çok güzel olmuş canım sade
Sağolun kızlar bende baktıkça alıştım çıkarmıyorum evde onunla geziyorum şuan

Kızlar evde taşlardan telim vardı böyle bir taç yaptım kendime hastane için sade birşey ama bilemedim ya kötü mü olmuş sizce basit mi fotoğraflarda nasıl durur bilmiyorum ama
Valla yetenek var bacım benim elimden hiç gelmez böyle şeyler maşallah güzel Bi kaç şeyi bir araya getireyim desem berbat ederim o kadar yetenekliyim Hee bu arada trendyolda kaydettim Bi tane buna benzer bende sipariş versem diye düşünüyordum

Canım vallahi bir şey yapmadım ya çok doladım telleri açıkçası boncuklar yanyana geldi oldu sen bulabilmişsin trendyola ben baktım mesela bulamadım doğru düzgün bir şey çok pahalıydı o yüzden evdekini kullandım

En mantıklısı olmuş canım ellerine sağlıkk

Kızlar oyun halısı aldınız mı ya ben de şimdi baktım ama Fisher price çok pahalı dolaptan bir tane ikinci el buldum 500 TL'ye onun dışında başka markalar da var içinizden alan oldun mu

Kızlar oyun halısı aldınız mı ya ben de şimdi baktım ama Fisher price çok pahalı dolaptan bir tane ikinci el buldum 500 TL'ye onun dışında başka markalar da var içinizden alan oldun mu
Bu böyle üzerinde oyuncak olanlardan mı? Onu bana bir arkadaşım hediye etti ama boyut olarak küçükler bence sanki 7-8 aya kadar oyalar. Ben sonrası için oyun matı dediklerinden aldım. Onu baya beğendim.
Fisher price olmasına gerek var mı bilemedim ama kısa süre kullanacağını için muadilleri de iş görür

Evet piyanolu böyle aynalı olanlar var ya kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…