2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gördüm canım iyiye gidiyoruz çok şükür enfeksiyonda azalma var, entübe diil artık burundan desteğe geçmişler. İnşallah iyi olacak kısa zamanda
Kuzumm çok sevindim çok iyi haber bu demek ki ciğerleri gelişiyor miniğin

Yook eşim yapar hatta haberi olsa kızar bile yorulma diye ama olmuyor işte her an kapı çalacak biri gelecek gibi telaşlanıyorum pis olunca. Yatak odası ve çocuk odası kaldı onları da biraz yatar dinlenir öyle yaparım çunkuuğğ sıcak çok fena

Bilirim tabi

Bence de çok yorma kendini eşin tamamlasın akşam eksikleri :d
Çok bişey kalmadı yaa.. Yattım dinleniyorum klimanın karşısında ( kız aslında ona da yazık ocak başında ateş karşısında çalışıyor 12 saat ayakta o halde gelip yapıyor gık demiyor )

Gördüm canım iyiye gidiyoruz çok şükür enfeksiyonda azalma var, entübe diil artık burundan desteğe geçmişler. İnşallah iyi olacak kısa zamanda
Ay inşallah hadi bakalım
Aynen ya dün eskişehirde türkiyenin en sıcak yaz günü olarak ölçülmüş 49.5 derece
Ya çok saçma değil mi Eskişehir ne alaka Antalya'dan kaçtım diyordum Antalya 34 görünüyodu dün Ama yine de Eskişehir'in 40 derecesiyle Antalya'nınki aynı değil bence, burda daha rahatım nefes alınıyor, dışarda yürünüyor falan

Ayyy çok iyi oldu bu bende direk buraya gideyim hiç boşuna gezmeyim
Aynen kuzum bu sıcakta hiç boşuna yorma kendini

Hep de ev pisken misafir geleceği tutar seni çok iyi anlıyorum o zaman bebişi dinlendire dinlendire yap annesiii

Aynen kuzum bu sıcakta hiç boşuna yorma kendini

Hep de ev pisken misafir geleceği tutar seni çok iyi anlıyorum o zaman bebişi dinlendire dinlendire yap annesiii
Tam olarak öyle yapıyorum tatlış Bi komşum var (56 yaşında) hadi gel kahve içelim dedi kalkıp ona gidicem

Bu ara benimki hep kuduruk hele sola yatınca anaaaam görme o hareketleri
Benimkinin enerjisi gece artıyor doktor da dedi bebekler genelde gece hareketli olur bunu da doğduktan sonra sürdürürler diye hayır annecim gece uyu lütfen diyorum. Karanlıkta, rahatlayarak uyumaya çalışıyorum ona da uyku hormonları geçsin diye

Çok şükür ne güzel doğumdan sonrada inşAllah böyle gideriz ben daha doktoruma soramadım normal doğumu sezeryanı
İnşallah, bizde bebislerimizde saglıklı olsun.

Bı kaç özel hastaneyi aradım muayene ücretini sordum.İki tanesi op.dr. 750, Doç. 850 civarı derken , bı tanesi opr. Dr. 1200, doç.2100 dedi , 2100 muayene için vercem de doğumda ev araba parasımı isteyecekler acaba?
Biri yüz yüze görüşmede mesai saatlerinde doğum ücret bilgisi veririz dedi, eşim yarın orayla gidip görüşecek.Digerinden de randevu alıp giderim olmazsa, süreç ve doğum ücreti hakkında bilgi alırım.
Teşekkür ederim hepinize

Beni sag tarafa yatirtmiyor artık, sevmiyor heralde rahatsız oluyor, sağa yatınca o tarafa toplanıp ağrı , huzursuzluk veriyor.Sol ve sırt üstü secenegiyle yola devam ediyoruz.
Sabah aşıya gittigimde kalp atışını dinleyelim dedi hemşire, eliyle bı yokladı , dur seni azıcık sıkıstirayim dedi.Kalbini dinlemek için pozisyonu anlamak istedi.
Dinlemeye başlayınca bu ne hız dedi, normalin üstünde atıyor.Dedim o kadar sıkıştırırsan çocuğu nabız tavan yapti.O sırada başladı tekme atmaya tam dinleme cihazının olduğu yere, aha dedim intikamını alıyor senden Çok tatlıydı.

Doğum ücretleri bu yıl inanılmaz arttı hem enflasyon hem de ocak ve temmuzda zam gelmesi cidden kötü oldu. Artık çok muayenemiz kalmadı o ücretleri halletsen bile (kontrol süresi dolmadan kontrole de gitme hakkını kullanarak) dediğin gibi doğum ücretleri uçuyor. Ve geçen gün epidural için + ücret istendiğini burada arkadaşlar konuşurken öğrendim hem doğum parası verip hem de epidural istedim diye + mı vereceğim? Çok saçma bence. Hastanelerle detaylı konuşmak gerekiyor artık.

Ben de sağ tarafa yatınca tamamen oraya geliyor resmen sonra yerimden kalkmaya çalışırken zorlanıyorum. Bizimkini sağlık ocağında zor buluyoruz, ultrasonda doktor hemen alıyor kalp atışını ben baya nstye girdim hep o kağıdı takip ediyorum hareketsizken normal çıkıyor nabzı sonra birden hızlanmaya başlıyor arkasından hemen tekme, yer değiştirme geliyor. Heyecanlanıyorlar seninki de o yüzden yüksek çıkmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…