Dur kürü denedin mi ya kaşıntı falan mi yapiyor benimde gecmiyor ama surekli bir camasir degisme ıslak birakmamam aksine okadar cok akintim oluyor ki napocaz biz böyle
Piyanolu Fischer price alacağız biz canım daha doğrusu amcamız Almanya’ya gidiyor orada bulursa o alıp getirecek illa bir şey almak istiyorum oradan dedi biz de onu sipariş ettik bulursa artık bulur heralde
Bulamazsa belki muadil bir şey bulur yine o tarz sesli falan ilgisini çekebilecek bir şey istiyorum
onun dışında oyuncak olarak tummy time için aynalı zeka kartları alacağım bir de parmak kukla, çıngıraklı çorap, bez kitap ve pusetine asabileceğim tarzda sallanan oyuncaklardan alırım ilk dönem için bunlar yeterli olur heralde
Bizdede oyle
Nobetci kimse o giriyo doguma
Illaki seni takip eden doktor girsin istiyosan 2000 € civari oduyosun (ki cevremde bunu yapan hic duymadim )
En mantıklısı alternatif markalara veya ikinci ellere bakmak gerçekten. Mesela geçen gün bir arkadaşım anne yanı yatağı 2. Elden 700tl ye almış ve yepyeni yani o da mesela 6-7ay kullanılıyor park yatak gibi büyük değil ya zaten bebek sonrasında sığmıyor bile denk getirmek lazım
Bizdede oyle
Illaki seni takip eden doktor girsin istiyosan 2000 € civari oduyosun (ki cevremde bunu yapan hic duymadim )
Evet benimde arkadaşımdan duyduğum İzmir için egepol ve özel Karataş konak ücret olarak daha uygun oluyormuş genelde Medicana ve Kent hastaneside kalmalı sezeryanda en pahalısıymış sanırım odalar falan lüks diye
Bizdede oyle
Banada anlaştığım doktor iki kez yazmış mail de bunu Bak buraya gelip doğum yapacaksın kim nöbetçiyse o ilgilenicek o doğurtucak ben olmayabilirim. Ben sadece takip ve kontrolleri yapacağım son anda şansına kalmış gibi zaten epidural için para vericem bide doktor seçemem bi şekil doğururum orda napıyım
Banada anlaştığım doktor iki kez yazmış mail de bunu Bak buraya gelip doğum yapacaksın kim nöbetçiyse o ilgilenicek o doğurtucak ben olmayabilirim. Ben sadece takip ve kontrolleri yapacağım son anda şansına kalmış gibi zaten epidural için para vericem bide doktor seçemem bi şekil doğururum orda napıyım
Canim 2000 euro benim bile yuregime indiriyo. Esimin 1 aylik maasi
Kiyaslaman icin diyorum 2. Dogumda 100 euro odemistim ama gerci personeldim ondanmi ucuzdu bilmiyorumki
Kızlar evde taşlardan telim vardı böyle bir taç yaptım kendime hastane için sade birşey ama bilemedim ya kötü mü olmuş sizce basit mi fotoğraflarda nasıl durur bilmiyorum ama