2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bu sıcak günlerde beni bu mantar bitirdi doktora fitil ve krem verdi ama yok bana mısın demiyor
Dur kürü denedin mi ya kaşıntı falan mi yapiyor benimde gecmiyor ama surekli bir camasir degisme ıslak birakmamam aksine okadar cok akintim oluyor ki napocaz biz böyle

Kızlar başka oyun halısı alanınız var mı?
Piyanolu Fischer price alacağız biz canım daha doğrusu amcamız Almanya’ya gidiyor orada bulursa o alıp getirecek illa bir şey almak istiyorum oradan dedi biz de onu sipariş ettik bulursa artık bulur heralde
Bulamazsa belki muadil bir şey bulur yine o tarz sesli falan ilgisini çekebilecek bir şey istiyorum
onun dışında oyuncak olarak tummy time için aynalı zeka kartları alacağım bir de parmak kukla, çıngıraklı çorap, bez kitap ve pusetine asabileceğim tarzda sallanan oyuncaklardan alırım ilk dönem için bunlar yeterli olur heralde

Eee senin kızın yükselenin akrepmiş ya kız
Ama bak diyorum. akrepler parayı çeker senin kız da çekecek zengin biriyle evlenecek gibi görünüyor
Ya deme yanlis bakmisindir valla bak kalbime indirme suracikda dogururum simdi
Bidaha bak yanlislik olmustur impossible

Egepol den de memnun olan çok aslında ama bana biraz uzak kalıyor , birde doğum zamanı hangi nöbetçi doktor varsa o giriyormuş doğuma diye duydum.
Bizdede oyle
Nobetci kimse o giriyo doguma
Illaki seni takip eden doktor girsin istiyosan 2000 € civari oduyosun (ki cevremde bunu yapan hic duymadim )

Bende dolaptan aldım nuna 1.500 TL ye sıfır kullanılmamış gibiydi.. artık ikinci eller daha mantıklı oldu

Egepol den de memnun olan çok aslında ama bana biraz uzak kalıyor , birde doğum zamanı hangi nöbetçi doktor varsa o giriyormuş doğuma diye duydum.
Evet benimde arkadaşımdan duyduğum İzmir için egepol ve özel Karataş konak ücret olarak daha uygun oluyormuş genelde Medicana ve Kent hastaneside kalmalı sezeryanda en pahalısıymış sanırım odalar falan lüks diye

Bizdede oyle
Nobetci kimse o giriyo doguma
Illaki seni takip eden doktor girsin istiyosan 2000 € civari oduyosun (ki cevremde bunu yapan hic duymadim )
Banada anlaştığım doktor iki kez yazmış mail de bunu Bak buraya gelip doğum yapacaksın kim nöbetçiyse o ilgilenicek o doğurtucak ben olmayabilirim. Ben sadece takip ve kontrolleri yapacağım son anda şansına kalmış gibi zaten epidural için para vericem bide doktor seçemem bi şekil doğururum orda napıyım

Benim ozel sigortam var saglik sigortasi haricinde. Merak ettim doktorumu dogumda istiyorum dersem nekadar tutar onu sorucam ozellikle
Sen nerde yasiyosun cnm? Turkiyede sanirim herkes kendi doktorunda dogum yapiyo

Kızlar evde taşlardan telim vardı böyle bir taç yaptım kendime hastane için sade birşey ama bilemedim ya kötü mü olmuş sizce basit mi fotoğraflarda nasıl durur bilmiyorum ama
Çok güzel olmuş bence, güle güle kullan
Resmen ticarete donusmus burada dogum parasi nekadar hic bilmiyorum bile hic ne konusuluyo ne soruluyo
Merak ettim ebeye gidince sorucam
Burda da ilk sorulan şey En merak edilen şey
Kızlar ben sola yatınca nefes alamıyorum sağa yatıyorum sorun olur mu
You tube da bir doktoru dinlemiştim, sorun olmadığını söylemişti .Vücut otomatik olarak belli bi sure sonra uyandırıyor ,dönüyorsunuz demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…