Canim 2000 euro benim bile yuregime indiriyo. Esimin 1 aylik maasi
Kiyaslaman icin diyorum 2. Dogumda 100 euro odemistimama gerci personeldim ondanmi ucuzdu bilmiyorumki
benim ilk doğumumda sezeryandı,8 yıl önce yine egepolde yaptım. kendi doktorum girdi.evet normal doğumda gece olursa eğer kim nöbetçiyse o giriyor.Egepol den de memnun olan çok aslında ama bana biraz uzak kalıyor , birde doğum zamanı hangi nöbetçi doktor varsa o giriyormuş doğuma diye duydum.
Evet cnm farkettimBurda da ilk sorulan şeyEn merak edilen şey
Biz İzmir de yaşıyoruz Doğum için Toronto da bir doktor ile anlaştık.32. Hafta sonu 33. Hafta başı Ekim 13 te orada olacağız inşallah Anlaştığımız doktorun kliniği ve sonrasında onun çalıştığı hastahane ile ilerleyecekmiş süreç ve hastahaneye de doktora da para ödeyeceğiz ancak yurt dışında geçerli bir sigortamız yok herşeyi kendimiz ödemek zorundayızBenim ozel sigortam var saglik sigortasi haricinde. Merak ettim doktorumu dogumda istiyorum dersem nekadar tutar onu sorucam ozellikle
Sen nerde yasiyosun cnm? Turkiyede sanirim herkes kendi doktorunda dogum yapiyo
Evet cnm burdada cok yukseldi bi jinekolog rdvuma 48,5 euro oduyorumTüm dünyada fiyatlar uçmuş desene..aradaki fark korkunç gercekten
Medicana 1100 tl muayeneMedicana ile Medicana point aynı mi bilmiyorum.
Medicana point muayene 1200 dedi, Can hastanesi ve Çiğli ekol 750-850 dediler.
Izmirde yasayipda neden Toronto da doguma gidiyosun cnmBiz İzmir de yaşıyoruz Doğum için Toronto da bir doktor ile anlaştık.32. Hafta sonu 33. Hafta başı Ekim 13 te orada olacağız inşallah Anlaştığımız doktorun kliniği ve sonrasında onun çalıştığı hastahane ile ilerleyecekmiş süreç ve hastahaneye de doktora da para ödeyeceğiz ancak yurt dışında geçerli bir sigortamız yok herşeyi kendimiz ödemek zorundayızBirde doktorun kalan sürede takip edeceğini ama doğum için hangi doktor denk gelirse onunla doğurmam gerektiğini öğrendik bakalım hayırlısı
Evet ya vatandaşlık için istedik başka bir neden yok açıkçası buradaki doktorumu çok seviyorum çok tatlı bir insan ve çok güveniyorum sağolsun Toronto da doktoru o buldu arkadaşı ve o nedenle azıcık rahatladımIzmirde yasayipda neden Toronto da doguma gidiyosun cnm
Dogum icinmi
Sordum doktoruma sorun olmaz dedi teşekkür ederimÇok güzel olmuş bence, güle güle kullan
Burda da ilk sorulan şeyEn merak edilen şey
You tube da bir doktoru dinlemiştim, sorun olmadığını söylemişti .Vücut otomatik olarak belli bi sure sonra uyandırıyor ,dönüyorsunuz demişti.
Tıny love Marka var bnde zamanında 100 tlye almıstım suan cok pahalı ama benzeri baby toysmarka var ebebekte daha buyuk boyutlu tıny love yada muadılını oyuncağı ne kadar çekerse ceksın cıkmıyor yerınden onu sevmıştımKızlar başka oyun halısı alanınız var mı?
Her doktorun yorumu farklı kuzum bende hastaneden çıktığım gıbı takmıştım oyle sımsıkı bısey degıl karnımı tutuyordu rahat edıyordumCanım sordum da ilk günlerde takma hava alsın iyileşmesi için dediler. 1 hafta 10 gün sonra takıcam
Ah Torontoda dogum yapinca vatandaslikmi veriliyomus bilmiyodumEvet ya vatandaşlık için istedik başka bir neden yok açıkçası buradaki doktorumu çok seviyorum çok tatlı bir insan ve çok güveniyorum sağolsun Toronto da doktoru o buldu arkadaşı ve o nedenle azıcık rahatladım
Poyanolu alin kizimda kullndim hareket etmesini kavramasini uzanmasini birde seslere tepkiyi artiriyor 3. Ayda kullanilmaya basliyor otururkende piyanoyu kullanabiliyor oturmayaada tesvik kullanimmalani çoklu ben cok memnun kalmiştimEvet piyanolu böyle aynalı olanlar var ya kararsız kaldım
Aynen benimde akıntım arttı bu aralar zatenDur kürü denedin mi ya kaşıntı falan mi yapiyor benimde gecmiyor ama surekli bir camasir degisme ıslak birakmamam aksine okadar cok akintim oluyor ki napocaz biz böyle
Teşekkür ederimÇok güzel olmuş bence, güle güle kullan
Burda da ilk sorulan şeyEn merak edilen şey
You tube da bir doktoru dinlemiştim, sorun olmadığını söylemişti .Vücut otomatik olarak belli bi sure sonra uyandırıyor ,dönüyorsunuz demişti.
Bende zeka kartları aldım bez kitapları sipariş verdim annemde geçen çıngıraklı çorap almış fisher içinde 2. El baktım ama onun bile fiyatları artmışPiyanolu Fischer price alacağız biz canım daha doğrusu amcamız Almanya’ya gidiyor orada bulursa o alıp getirecek illa bir şey almak istiyorum oradan dedi biz de onu sipariş ettik bulursa artık bulur heralde
Bulamazsa belki muadil bir şey bulur yine o tarz sesli falan ilgisini çekebilecek bir şey istiyorum
onun dışında oyuncak olarak tummy time için aynalı zeka kartları alacağım bir de parmak kukla, çıngıraklı çorap, bez kitap ve pusetine asabileceğim tarzda sallanan oyuncaklardan alırım ilk dönem için bunlar yeterli olur heralde
Fisher mıydı canımPoyanolu alin kizimda kullndim hareket etmesini kavramasini uzanmasini birde seslere tepkiyi artiriyor 3. Ayda kullanilmaya basliyor otururkende piyanoyu kullanabiliyor oturmayaada tesvik kullanimmalani çoklu ben cok memnun kalmiştim
Fiyatlara bak yaE bebek sesinizi duydu
Canim Almanya’daysa bu siteden siparis verebilir fiyatlari gayet uygunPiyanolu Fischer price alacağız biz canım daha doğrusu amcamız Almanya’ya gidiyor orada bulursa o alıp getirecek illa bir şey almak istiyorum oradan dedi biz de onu sipariş ettik bulursa artık bulur heralde
Bulamazsa belki muadil bir şey bulur yine o tarz sesli falan ilgisini çekebilecek bir şey istiyorum
onun dışında oyuncak olarak tummy time için aynalı zeka kartları alacağım bir de parmak kukla, çıngıraklı çorap, bez kitap ve pusetine asabileceğim tarzda sallanan oyuncaklardan alırım ilk dönem için bunlar yeterli olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?