Ay oda yükselmiş baktımdaTıny love Marka var bnde zamanında 100 tlye almıstım suan cok pahalı ama benzeri baby toysmarka var ebebekte daha buyuk boyutlu tıny love yada muadılını oyuncağı ne kadar çekerse ceksın cıkmıyor yerınden onu sevmıştım
E bebek sesinizi duydu
öyle oluyormuş canımAh Torontoda dogum yapinca vatandaslikmi veriliyomus bilmiyodum
al al bitmiyor ihtiyaçlar cidden yaAynen benimde akıntım arttı bu aralar zaten
Teşekkür ederim
Bende zeka kartları aldım bez kitapları sipariş verdim annemde geçen çıngıraklı çorap almış fisher içinde 2. El baktım ama onun bile fiyatları artmış
Ay gerçektenhakikaten ya
öyle oluyormuş canımbizde yaşayıp göreceğiz inşallah
al al bitmiyor ihtiyaçlar cidden yahediye getireceklere liste yapıp versek keşke işe yarar şeyler gelse
Of yaaaa canım öğrenince yazıver bana sana zahmetÜmit Batıkent kuzum eşime 18 500 demişler ama bilemedimpazartesi randevum var yine bir sorarım
Ay bayıldım buna harika fikirkızlar gelenlere hediyelik şundan yaptırıyorum.Kızımın adı inci olucak nasip olursa .
Muayene doğum sırasındaki dimi? Demek istediğin doğumu gerçekleştirirken hastaneye ödediğimiz ücret dışında da doktorumuza doğum ücreti veriyor muyuz?Yok canım malesef değil 970 TL muayene ücreti...
Canım bunun için gidilir bence çünkü iki seçenekte olabilirKızlar, size bir şey soracağım. İki gündür bebeğin hareketlerini çok derinden hissediyorum. Daha güçlü olarak tarif edemem ama sanki daha içerden gibi. Geçen hafta daha bi yüzeydeymiş gibi geliyordu hareketleri. Tam olarak nasıl tarif edeceğimi de bilmiyorum.
Dr daha önce bir ara suyu çok demişti de, sonra düzeldi gerçi ama ben bunu hissedebilir miyim ki? Sebebi suyun yine fazla olması mı acaba?Yoksa bebeğin büyümesi ile mi alakası var acaba? Doktora bunun için gidilir mi?
Çok anlamlı ve güzel olmuş Gülerek kullanınkızlar gelenlere hediyelik şundan yaptırıyorum.Kızımın adı inci olucak nasip olursa .
Her ay doktora muayene olmak için 970 TL veriyorum.. Doğum içinde hastaneye ayrı ücret ödeniyor.. doktorum hastaneye bağlı olduğu için ek bir ücret almıyor canım.. ben öyle biliyorum yani.. gebeligin başında doğum paketi alsaydım hem muayene hemde doğumu karşılayacaktı. Ona pişman oldum bu zamlardan sonraMuayene doğum sırasındaki dimi? Demek istediğin doğumu gerçekleştirirken hastaneye ödediğimiz ücret dışında da doktorumuza doğum ücreti veriyor muyuz?
Ayninisi yapiyorlar markasi önemli değil bence piyanolu olsun yeterliFisher mıydı canım
Bebek dönmuş olabilir hareketler ondan az hissedilenilir sirtini sana dônmüsse birde makat gelissede hissedemeyenilirsin doktoruna sor istersen belkide tombik buyumusturKızlar, size bir şey soracağım. İki gündür bebeğin hareketlerini çok derinden hissediyorum. Daha güçlü olarak tarif edemem ama sanki daha içerden gibi. Geçen hafta daha bi yüzeydeymiş gibi geliyordu hareketleri. Tam olarak nasıl tarif edeceğimi de bilmiyorum.
Dr daha önce bir ara suyu çok demişti de, sonra düzeldi gerçi ama ben bunu hissedebilir miyim ki? Sebebi suyun yine fazla olması mı acaba?Yoksa bebeğin büyümesi ile mi alakası var acaba? Doktora bunun için gidilir mi?
Rutin kuayeneden bahsediyor canimMuayene doğum sırasındaki dimi? Demek istediğin doğumu gerçekleştirirken hastaneye ödediğimiz ücret dışında da doktorumuza doğum ücreti veriyor muyuz?
Yazarım babyOf yaaaa canım öğrenince yazıver bana sana zahmet
Ay bayıldım buna harika fikir
Ben de yurtdisindayım. İskoçya'da. Burada sağlık ücretsiz. Hamilelik başından itibaren ne muayenelere, ne ultrasona, ilaca hiçbir şeye para vermedik. Doğum da ücretsiz. Hatta hamileyken dişçiye görünmek bile ücretsiz. Bir de bir kutu bebeğin 9 aya kadar ihtiyacı olacağı herşey kıyafetler de dahil ücretsiz veriliyor. Gerçekten başka ülkelerde bu iş iyice ticarete dönmüş. Gerektiği yerde çocuk yapmaya teşvik ediliyor ama devlet bu konuda hiç destek vermiyor.Tüm dünyada fiyatlar uçmuş desene..aradaki fark korkunç gercekten
VaovvvBen de yurtdisindayım. İskoçya'da. Burada sağlık ücretsiz. Hamilelik başından itibaren ne muayenelere, ne ultrasona, ilaca hiçbir şeye para vermedik. Doğum da ücretsiz. Hatta hamileyken dişçiye görünmek bile ücretsiz. Bir de bir kutu bebeğin 9 aya kadar ihtiyacı olacağı herşey kıyafetler de dahil ücretsiz veriliyor. Gerçekten başka ülkelerde bu iş iyice ticarete dönmüş. Gerektiği yerde çocuk yapmaya teşvik ediliyor ama devlet bu konuda hiç destek vermiyor.
Vay be ne güzel... sağlığın bedava olması eşit şartlar altında sunulması ne kadar da bize uzak bir tablo... keşke bizimde olsaBen de yurtdisindayım. İskoçya'da. Burada sağlık ücretsiz. Hamilelik başından itibaren ne muayenelere, ne ultrasona, ilaca hiçbir şeye para vermedik. Doğum da ücretsiz. Hatta hamileyken dişçiye görünmek bile ücretsiz. Bir de bir kutu bebeğin 9 aya kadar ihtiyacı olacağı herşey kıyafetler de dahil ücretsiz veriliyor. Gerçekten başka ülkelerde bu iş iyice ticarete dönmüş. Gerektiği yerde çocuk yapmaya teşvik ediliyor ama devlet bu konuda hiç destek vermiyor.
Ben de yurtdisindayım. İskoçya'da. Burada sağlık ücretsiz. Hamilelik başından itibaren ne muayenelere, ne ultrasona, ilaca hiçbir şeye para vermedik. Doğum da ücretsiz. Hatta hamileyken dişçiye görünmek bile ücretsiz. Bir de bir kutu bebeğin 9 aya kadar ihtiyacı olacağı herşey kıyafetler de dahil ücretsiz veriliyor. Gerçekten başka ülkelerde bu iş iyice ticarete dönmüş. Gerektiği yerde çocuk yapmaya teşvik ediliyor ama devlet bu konuda hiç destek vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?