2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Iskocya burdan daha iyiymis
Bende yurtdisindayim, muayeneler ucretli dogum 100 - 200 eu arasi. Bizde dogum surecinde prim veriliyo, bebegin ihtiyaclarini almak icin. Normalde 1200 eu ama benim 3. Oldugu icin 585 eu verdiler. Yetti zaten.
Iskoca daha gelismis bi ulke buraya bakarak

Ay ne güzelmiş imrendim
burada da devlet hastaneleri ücretsiz fakat eczaneden ilaç alırken bir bakıyosun muayene ücreti çıkmış :d
Ayrıca doktor azlığı, insan kalabalığı, çalışan mutsuzluğu derken insanlar özele para vermek zorunda kalıyor.. Özeller de tam bir ticarethane.. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
Kızlar günaydın normal doğum bekleyen arkadaşlar video bana bir gaz verdi
Bebek düşünürken de arada bu kadını izler rahatlardım. Çok güzel anlatımı var.. İzleyip gaz alayım ben de :d

Ya evet dogru soyluyo. Esim benden daha cok stresliydi ya yetistiremezsem seni hastaneye diyodu. Cunku filmlerde ciyak ciyak bagiriyo kadin pirt cocuk cikiyo.
Gerçekten öyle doğum aslında olağan olan fizyolojik bir olay biz büyütüyoruz aslında vücudumuz bizi yönlendiriyor eskiden kadınlar evde tarlada bahçede doğuruyormuş tabi anne-bebek ölümleri daha yüksek orandaymış.
Ama gerçekten vücudumuz bize yön veriyor hastane ebe ve doktorlar bizlere yardımcı oluyor sadece doğal normal doğumun mantığı da bu Bende hep böyle düşünmeye çalışıyorum kendimi hep bu şekilde telkin ediyorum, sakin olacağım bebeğim benimle vücudum kalbim beynim beni en güzel şekilde yönlendirecek ve bebeğime kavuşacağım diye
İnşallah güzel bir doğumlarımız olur

Ne kadar güzel yurt dışındaki imkanlar gerçekten Türkiyeden daha iyi keşke bizim ülkemiz de öyle olsa

Bızde de ıste 400-500 tl sut parası verıyolarrr

Bızde de ıste 400-500 tl sut parası verıyolarrr
Aslinda belediyeler anne dogum paketi veriyor bir sure sut yardimi yapiyor bez yardimi yapiyor aslinda devletimiz biraey yapmiyor değil de bizim insanimiz özel hastaneye ilgisi fazla onlarda dibine kadar kullaniyor bizi

Ben doguma giderken cok sakindim
Kimle kimler doguruyo senmi doguramicaksin diyodum kendime
Eskiden ne sartlarda dogum oluyodu sen iyisin bise olsa doktorlar var Allah buyuk diyodum.
Tabi sancilar basladiginda dogum aninda dedigim sey bir anda degisti bir an once cikarim bitsin bu aci hemsire ve ebe cok iyi motive ediyolar zaten
Stres yaparsan vucut kendini kasar doktor oyle demisti bana.
Oyuzden sakin sakin dogurmaya calismak gerek

Sadece İskoçya değil aslında, tüm Birleşik Krallık öyle. Orası da iyiymiş. Neresi bu arada?
Burada da doğumdan sonra aylık para yardımı var ama sizdeki kadar değil.

Ya deme yanlis bakmisindir valla bak kalbime indirme suracikda dogururum simdi
Bidaha bak yanlislik olmustur impossible
Şüpheye mahal bırakmayacak şekilde Akrep çıkıyor canım tam ortasında chartın hatta başı sonu olsa program yanlış hesapladı belki diyeceğim ama değil
Korkma kız Akreplerden onlar hayatta bir şekilde hep tutunur başarılı olur benim eşim de yükselen Akrep işte ama cidden arkasından kötü konuşabilecek kimse yoktur yani çalışkan disiplinli çok da iyi kalpli biri biraz inat sadece

Sadece İskoçya değil aslında, tüm Birleşik Krallık öyle. Orası da iyiymiş. Neresi bu arada?
Burada da doğumdan sonra aylık para yardımı var ama sizdeki kadar değil.
Belcika canim
Dogum sonrasi saglik sigortasida 300 veriyodu yanlis hatirlamiyosam
Aylik cocuk parasi burdada var
Sanirim 3 cocuga 500 ile 700 eu arasi bise olmasi gerek, evin gelirine gore

Aslinda belediyeler anne dogum paketi veriyor bir sure sut yardimi yapiyor bez yardimi yapiyor aslinda devletimiz biraey yapmiyor değil de bizim insanimiz özel hastaneye ilgisi fazla onlarda dibine kadar kullaniyor bizi
İlgiden ziyade bence devlet hastanelerindeki ilgisizlikten kaynaklı yoksa devlet hastaneleri çok iyi olsa, bence kimse üstüne para verip özele gitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…