Civile baksana orda ana kucagida oyun halilarida uygun fiyatlarda ben ordan almayı planlıyorumEvet oda doğru daha ana kucağıda almadım
Iskocya burdan daha iyiymisBen de yurtdisindayım. İskoçya'da. Burada sağlık ücretsiz. Hamilelik başından itibaren ne muayenelere, ne ultrasona, ilaca hiçbir şeye para vermedik. Doğum da ücretsiz. Hatta hamileyken dişçiye görünmek bile ücretsiz. Bir de bir kutu bebeğin 9 aya kadar ihtiyacı olacağı herşey kıyafetler de dahil ücretsiz veriliyor. Gerçekten başka ülkelerde bu iş iyice ticarete dönmüş. Gerektiği yerde çocuk yapmaya teşvik ediliyor ama devlet bu konuda hiç destek vermiyor.
Hepimiz ayri kaprisler icerisindeyiz (dogru kelimemi bilmiyorum) kimisi bel agrisi kimisi kasilma kimisi duygusal patlamaGünaydın hepinize güzel hamişler ve taze annelerbugün biraz sessiz mi burası?
Ya evet dogru soyluyo. Esim benden daha cok stresliydi ya yetistiremezsem seni hastaneye diyodu. Cunku filmlerde ciyak ciyak bagiriyo kadin pirt cocuk cikiyo.Kızlar günaydın normal doğum bekleyen arkadaşlar video bana bir gaz verdi
Ay ne güzelmiş imrendimBen de yurtdisindayım. İskoçya'da. Burada sağlık ücretsiz. Hamilelik başından itibaren ne muayenelere, ne ultrasona, ilaca hiçbir şeye para vermedik. Doğum da ücretsiz. Hatta hamileyken dişçiye görünmek bile ücretsiz. Bir de bir kutu bebeğin 9 aya kadar ihtiyacı olacağı herşey kıyafetler de dahil ücretsiz veriliyor. Gerçekten başka ülkelerde bu iş iyice ticarete dönmüş. Gerektiği yerde çocuk yapmaya teşvik ediliyor ama devlet bu konuda hiç destek vermiyor.
Bebek düşünürken de arada bu kadını izler rahatlardım. Çok güzel anlatımı var.. İzleyip gaz alayım ben de :dKızlar günaydın normal doğum bekleyen arkadaşlar video bana bir gaz verdi
Gerçekten öyle doğum aslında olağan olan fizyolojik bir olay biz büyütüyoruz aslında vücudumuz bizi yönlendiriyor eskiden kadınlar evde tarlada bahçede doğuruyormuş tabi anne-bebek ölümleri daha yüksek orandaymış.Ya evet dogru soyluyo. Esim benden daha cok stresliydi ya yetistiremezsem seni hastaneye diyodu. Cunku filmlerde ciyak ciyak bagiriyo kadin pirt cocuk cikiyo.
Ne kadar güzel yurt dışındaki imkanlar gerçekten Türkiyeden daha iyi keşke bizim ülkemiz de öyle olsaBen de yurtdisindayım. İskoçya'da. Burada sağlık ücretsiz. Hamilelik başından itibaren ne muayenelere, ne ultrasona, ilaca hiçbir şeye para vermedik. Doğum da ücretsiz. Hatta hamileyken dişçiye görünmek bile ücretsiz. Bir de bir kutu bebeğin 9 aya kadar ihtiyacı olacağı herşey kıyafetler de dahil ücretsiz veriliyor. Gerçekten başka ülkelerde bu iş iyice ticarete dönmüş. Gerektiği yerde çocuk yapmaya teşvik ediliyor ama devlet bu konuda hiç destek vermiyor.
Öyle mi bir bakayımCivile baksana orda ana kucagida oyun halilarida uygun fiyatlarda ben ordan almayı planlıyorum
Bızde de ıste 400-500 tl sut parası verıyolarrrIskocya burdan daha iyiymis
Bende yurtdisindayim, muayeneler ucretli dogum 100 - 200 eu arasi. Bizde dogum surecinde prim veriliyo, bebegin ihtiyaclarini almak icin. Normalde 1200 eu ama benim 3. Oldugu icin 585 eu verdiler. Yetti zaten.
Iskoca daha gelismis bi ulke buraya bakarak
Ben cok kotuyum cok cok kotuyum kusmam gerı dondu bağlamlar kusmuklar burun akıntısı napıcam bılmıyorumGünaydın hepinize güzel hamişler ve taze annelerbugün biraz sessiz mi burası?
Aslinda belediyeler anne dogum paketi veriyor bir sure sut yardimi yapiyor bez yardimi yapiyor aslinda devletimiz biraey yapmiyor değil de bizim insanimiz özel hastaneye ilgisi fazlaBızde de ıste 400-500 tl sut parası verıyolarrr
Ben doguma giderken cok sakindimGerçekten öyle doğum aslında olağan olan fizyolojik bir olay biz büyütüyoruz aslında vücudumuz bizi yönlendiriyor eskiden kadınlar evde tarlada bahçede doğuruyormuş tabi anne-bebek ölümleri daha yüksek orandaymış.
Ama gerçekten vücudumuz bize yön veriyor hastane ebe ve doktorlar bizlere yardımcı oluyor sadece doğal normal doğumun mantığı da buBende hep böyle düşünmeye çalışıyorum kendimi hep bu şekilde telkin ediyorum, sakin olacağım bebeğim benimle vücudum kalbim beynim beni en güzel şekilde yönlendirecek ve bebeğime kavuşacağım diye
İnşallah güzel bir doğumlarımız olur
Sadece İskoçya değil aslında, tüm Birleşik Krallık öyle. Orası da iyiymiş. Neresi bu arada?Iskocya burdan daha iyiymis
Bende yurtdisindayim, muayeneler ucretli dogum 100 - 200 eu arasi. Bizde dogum surecinde prim veriliyo, bebegin ihtiyaclarini almak icin. Normalde 1200 eu ama benim 3. Oldugu icin 585 eu verdiler. Yetti zaten.
Iskoca daha gelismis bi ulke buraya bakarak
Onada sukurBızde de ıste 400-500 tl sut parası verıyolarrr
Bi doktorami gorunsen acaba canim yaBen cok kotuyum cok cok kotuyum kusmam gerı dondu bağlamlar kusmuklar burun akıntısı napıcam bılmıyorum
Geçmiş olsun nasil öyle hasta ettin kendini ya bolbol sivı tüket balgamda mide bulantisi kusma yaparBen cok kotuyum cok cok kotuyum kusmam gerı dondu bağlamlar kusmuklar burun akıntısı napıcam bılmıyorum
Şüpheye mahal bırakmayacak şekilde Akrep çıkıyor canım tam ortasında chartın hatta başı sonu olsa program yanlış hesapladı belki diyeceğim ama değilYa deme yanlis bakmisindir valla bak kalbime indirme suracikda dogururum simdi
Bidaha bak yanlislik olmustur impossible
Belcika canimSadece İskoçya değil aslında, tüm Birleşik Krallık öyle. Orası da iyiymiş. Neresi bu arada?
Burada da doğumdan sonra aylık para yardımı var ama sizdeki kadar değil.
Ya kuzumm geçmiş olsunBen cok kotuyum cok cok kotuyum kusmam gerı dondu bağlamlar kusmuklar burun akıntısı napıcam bılmıyorum
İlgiden ziyade bence devlet hastanelerindeki ilgisizlikten kaynaklıAslinda belediyeler anne dogum paketi veriyor bir sure sut yardimi yapiyor bez yardimi yapiyor aslinda devletimiz biraey yapmiyor değil de bizim insanimiz özel hastaneye ilgisi fazlaonlarda dibine kadar kullaniyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?