2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bizde sizi seviyoruz

Sen bizden öndesin bakalım napmış minnoş kızın

Senin kıza alcaktı dimi küpeyi insanın içinden gelmedikçe zor böyle şeyler yapılmıyor

Haklısın bebek arabamız geldi atmadım evdeki oğlan görüntülü aradı yemek yapıyormuş bakmadı bile doğru düzgün
Bende atmıyorum her şeyi ki bizimkilerin Allahı var bir şeyde demiyorlar heves kırıcı ama derler falan ben çok takılırım boş yere kendi kendimi bunaltırım

Ay bırak gelmesin daha iyi
Hiç ya
Genelde her şeye normal olabilir diyor ama bana yaşadığım hiçbir şey normal gelmiyor
Doktora sorsan 40 hafta beraberiz
Bana sorsan her an doğuruyorum
Ahahhahah benimki de her şeye normal diyor insan farklı bir şey duymak istiyor yahu
Kuzu benim karnımda sertleşme ve hafif kasık ağrısı oluyor arada ama bel ağrısı eşlik etmiyor.
Artık yalancı sancılar başlıyor ufaktan önemli olan sıklığı ve dinlenince geçip geçmediği. Geçmiyorsa doğuruyoruz demektir

Kızlar merhaba benimde kontrolüm bugündü çok şükür oğlum haftasını yakalamış 2166 gr olmuş boyu 45.5 cm falan şu 2 haftayı atlatalımda rahatlayalım dedi doktor
Ohhh çok sevindim
Bence çok güzelmiş, insanlara hiç takılma

Duygusal bir boşluğuna gelmiş
Seni çok rahatsız eder ise, ilerleyen zamanlarda bir çaresine bakarsın. Çoğul gebeliklerin ardından karın gerdirme yapanlar var mesela. Çatlaklar içinde lazer tedavisi vs olabiliyor.
Önemli olan senin ve bebeğin sağlığı. Ben bazen olumsuz şeyler duyduğumda çevrede (sağlık açısından) ayy diyorum çok şükür. Aslında hayatın her alanında böyle. Allah sağlık versin her şey olur geçer.
Doğum konusunda endişelenmelerin çok normal. Bu konuda da şöyle düşün, özel hastaneye gidiyorsun zaten. Çok zorlayıcı bir durum yaşarsan veya çok ağrın olursa, direkt sezaryen istersen yaparlar.
Ben kafamda en baştan beri sezaryen olarak planlayınca sanırım- korkmuyorum. Ameliyat anında illa ki korkarım insanız sonuçta ama genel olarak endişe etmiyorum. Sonrası Allah Kerim

Kız bacım en azından milletin çöpe atacağı şeyi getirmiş bende hiçbir şey yok ve ilk torun

Saka gibiler gercekten ya. Benimkide dun yapilacak birsey varsa geleyim diyor. Halbuki isler bitti

Allah sabır versin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…