Bizde sizi seviyoruzAma bu çok sinir bozucu olmuş yaaa. Öf çok sabırlısın. Ona yaneşin naptı ?
Evet sevinci paylaştığımız gibi huzursuzluğu endişeyi de paylaşıyoruz burda hep berabertgrubumuzun tatlı bir rengisiniz ana oğul seviyoruz sizi minnoşlar
PöööfffffPapatyamaviss e sordum sana da sorayım eşin naptı? Çok ilginç yaaaa ben de görümceyim bunu yapsam erkek kardeşim bana kızar yaaaa uyarır yani. Doğru ya doğru
Eşlerin tatlı sert uyarmaları gerekiyor bence arada gerçi anlayana
Doğru evetHamilelik öncesi sonrası diye değil de kontrolde tutmak için ara ara kullanmak iyi olur tabi
Sen bizden öndesin bakalım napmış minnoş kızınAy arkadaşım bu nedir yani? Torununun ismini söyleyemeyen kv seninki değil mi yanlış hatırlamıyorum
Ben böyle özensizlikleri, değersiz hissetmeleri bu özel dönemde hiç affetmedim. Lafımı söyledim geçtim. Bana da kuzenlerin eskilerini ay çok iyi, yeni, hiç kullanmadılar diye getirdiler (oyun halısında oyuncak yok kilim gibi getirmişler sadece onu eski tip bir lazımlık kumaşı yırtık sökük bir anakucagı) inanılmaz sinirlendim. Geri tuttum götürdüm evlerine. Bu sefer de adım tenezzül etmiyor oldu
Maşallah ogluşaBenim kızım naptı bakalım annesine kilo aldırmayı biliyor
Kesinlikle katılıyorum biz saldırmış gibi oluyorO ablasına bir şey demedi ama hepsini kendisi kiyafet kumbarasına götürüp attı. Söylenecek çok laf var ama sonra karşı taraf iyi niyet göstermiş biz saldırmış oluyoruz, anlamak mümkün değil
Inşallah benimki de seninki gibi toplamıştır kuzumSen bizden öndesin bakalım napmış minnoş kızın
Benim diğer hafta 04 eylül diğer randevumBu hafta doktor randevulari:
@Gokyuzumavis 28/8 freejourney 29/08 34+2 Ihlamurseven 31/08 @Devakus 31/08 @ebru_can_ebru 01/09 @DusunceBulutu 01/09 35+0 @Flowervillage 01/09
Toplamıştır inşAllah minikler arada bizi uğraştırıyorInşallah benimki de seninki gibi toplamıştır kuzum
Senin kıza alcaktı dimi küpeyiGecen sefer tatlı sert baya bi söylendi karşılığı bu oldu oyle dıyım
Eşimin haberi yok daha söylemeden direk çöpe de atabilirim bilmiyorum
Ben üstün körü bakıp hım sagol deyip aldım koydum gerı eve geldim açtım ne göreyim yani rezillik , bişeyde diyemedim içimde kaldı
Görümcem küpe alcam küpe alcam hiçbişey yapmadı da ortalıkta oyle gezıyordu eltime demiş geçen küpelerde çok pahalıymış ya , top küpeler varmış 700 liraya onlardan alcam demiş sonrada hava atar küpe aldım diyeoğlumda 100 tl getirip beşiğin içine atmıştı Buda bişey diyorum
Haklısın bebek arabamız geldi atmadım evdeki oğlan görüntülü aradı yemek yapıyormuş bakmadı bile doğru düzgünBöylesine atma bacım
Bende atmıyorum her şeyi ki bizimkilerin Allahı var bir şeyde demiyorlar heves kırıcı ama derler falan ben çok takılırım boş yere kendi kendimi bunaltırımHaklısın bebek arabamız geldi atmadım evdeki oğlan görüntülü aradı yemek yapıyormuş bakmadı bile doğru düzgün
Ay bırak gelmesin daha iyiBenım esım demıs annesi geldi falan dıye sende gel yardıma ben ıshalım hastayım ayak bağı olurum onlara demişeebruli06 benimki de sülalenin ilk kız torunu sıfır baska bısey yok ama çene pabuç herseye laf soylemesını biliyor
Ahahhahah benimki de her şeye normal diyor insan farklı bir şey duymak istiyor yahuHiç ya
Genelde her şeye normal olabilir diyor ama bana yaşadığım hiçbir şey normal gelmiyor
Doktora sorsan 40 hafta beraberiz
Bana sorsan her an doğuruyorum
Kuzu benim karnımda sertleşme ve hafif kasık ağrısı oluyor arada ama bel ağrısı eşlik etmiyor.Kızlar ara ara sancılandığınız oluyor mu? Böyle aniden karnım ve belime ağrı saplanıyo kitliyo beni 4-5 saniye sonra geçiyo. 33+4 üm perşembe doktora gitcem ama sizde olan var mı merak ettimçok tedirgin oluyorum erken mi gelcek napcak
Onu haftasonu paylasirim diye dusundum cnmBenim diğer hafta 04 eylül diğer randevum
Kesinlikle öyle canım en güzeliBende atmıyorum her şeyi ki bizimkilerin Allahı var bir şeyde demiyorlar heves kırıcı ama derler falan ben çok takılırım boş yere kendi kendimi bunaltırım
Ohhh çok sevindimKızlar merhaba benimde kontrolüm bugündü çok şükür oğlum haftasını yakalamış 2166 gr olmuş boyu 45.5 cm falanşu 2 haftayı atlatalımda rahatlayalım dedi doktor
Bence çok güzelmiş, insanlara hiç takılmaaz evvel dağıtımla için bişeyler sipariş etmiştim onlar geldi görümceye attım bide lavanta kesesi almıştım bence fazla demiş birinde insanın hevesini içine sokmasa olmaz sinir oldum fazla dediği geçen attığım lavanta kesesine ek şunlar bakın
Misafir gelicek arkadaşlarım kahvaltıya ondanneden canim bidahaki rdvun nezaman bellimi
Çok güzel kuzummmKızlar magnet için bambam yaptıracaktım ama fikrim değişti. Bu magnete karar verdim, çok hoşuma gitti ❤
Kızlar bugün vücudumda birkaç çatlat gördüm ya canım sıkıldı tabi üzüldüm. Sonra bi ara kasılmalarım oldu. Ağrım oldu ona da üzüldüm. Sabahta yazışmıştık burda cilt kararmaları tüylenme falan diye. Ay kendime bi üzüldüm başladım ağlamayaama adam akıllı ağladım hıçkıra hıçkıra yani. Tam o anlarda bebek hareketlendi bu sefer de bebeğimi üzdüm buna hakkım yok diye ağladım. Kaç yıl bekledin sen bu bebeği bir sürü tedavi oldun ağlama diye kendime kızdım
Not: bunların hepsi görünen yüzüydü. Asıl ben korkmaya başladım kızlar yaaa doğum yaklaştıkça gerilmeye başladım, derdim doğum anı ve sonrası bence gerisini bahane ettim kendimce.
Bugun kaynanam bana bır poşette ıkı tane örgü yelek verdi pis kirli ve yırtık , hocası (gün grubundakı) torunununmuş çöpe atıyormuş benım kvdemde a ne çöpe atıyorsun diyip bana getirmiş
Kızıma çöpe atılan şeye layık gördüğüne mi yanayım hadı aldın yıka ver pıs verdiğine mi yanayım
Hiçbişey demedim ona mı yanayım
Kız bacım en azından milletin çöpe atacağı şeyi getirmiş bende hiçbir şey yok ve ilk torun
Saka gibiler gercekten ya. Benimkide dun yapilacak birsey varsa geleyim diyor. Halbuki isler bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?